Onverwacht heet.

()

Ik ben Anja, een 45 jarige vrouw, en ga samen met mijn man Niels naar een massagesalon. We doen dit regelmatig maar gaan deze keer ergens waar we voor de eerste keer komen. De eigenaar verwelkomt ons en zegt dat we de gezellige ruimte binnen mogen. Half duister en een gezellige warmte zorgen ervoor dat we ons op ons gemak voelen. Ik vertel Niels dat ik het wel zie zitten om door de eigenaar gemasseerd te worden…

Ik kleed mij uit en ga op mijn buik op een massagetafel liggen. Kort daarna komt een mooie vrouw (een jaar of 35) de ruimte binnen en zonder iets te zeggen wrijft ze mijn rug in met een heerlijk ruikende massageolie. Ze doet het heel sensueel en traag. Ik ben verrast maar ontspan volledig. Ze duwt daarbij met de muis van haar hand op mijn ruggengraat en dat doet deugd. Ze vraagt me daarna om me te draaien. Ik ben volledig naakt. Ze begint mijn benen in te wrijven en glijdt met haar hand tussen mijn benen. Ik voel dat ik week begin te worden. Ze doet gewoon verder en klimt omhoog. Ze masseert mijn buik en ineens hangt ze met haar decolleté voor mijn gezicht. Ik zie haar mooie volle borsten en ik kijk ernaar. Ze ziet mijn blik en ineens opent ze de bovenste knoopjes van haar schort. Haar borsten zijn nu zichtbaar.

We zeggen niets tegen elkaar, ze buigt zich dichter naar me toe en ik begin instinctief aan haar tepels te zuigen. Ik wrijf mijn tong over het puntje van haar tepel. Ik zie dat ze geniet. Mijn handen strelen ondertussen tussen haar benen over haar slipje, haar benen gaan wat uit elkaar.

Jij zit in een hoekje, je kijkt naar de masseuse en daarna naar mij. Ik zuig nu aan haar andere borst die ze mij toesteekt en ik kijk jou met een uitdagende blik aan. Ik zuig en lik aan haar borst. Je komt op me af, neemt mijn hand en leidt me naar de kamer ernaast. De kamer is zwak verlicht. Ik ga op het bed zitten. We zeggen niets tegen elkaar. Jij haalt uit jouw achterzak sjaaltjes en bindt mijn armen vast aan de spijlen van het bed. Je doet het traag en liefdevol. Ook mijn benen maak je vast. Je kleedt je helemaal uit terwijl ik toekijk. Je kijkt me heel geil aan.

Je gaat met je knieën over me heen zitten en je brengt je lid in mijn mond. Je beweegt niet, maar ik maak met mijn hoofd op en neergaande bewegingen. Ik kijk je af en toe aan en ik hoor dat je heel zachtjes kreunt en ik zie dat je je ogen sluit. Ik voel je lid groeien in mijn mond. Ik word steeds natter. Mijn hoofd gaat sneller heen en weer.

Je houdt op en maakt me los. Je handen glijden over mijn lichaam en je zuigt aan mijn borsten, we kussen elkaar gulzig. Je draait je om en opent mijn benen. Je likt en smakt terwijl ik zuig en mijn tong zachtjes beweeg over jouw eikel. Het is zalig, we liggen gekruld op onze zij tegen elkaar en het is alsof we met elkaar versmelten.

De vrouw staat de hele tijd achter ons en speelt met haarzelf tot ik haar aankijk, dat blijkt een signaal te zijn om dichter bij te komen en ons ook aan te raken. Ze komt naast mij zitten en neemt nu ook jouw pik in haar mond, we wisselen elkaar gulzig af. Je blijft mij ondertussen likken en ik zie jouw hand tussen haar benen op en neer gaan, ik hoor haar ademhaling ook duidelijk versnellen. Zij gaat met één vinger tussen jouw billen en drukt verrassend kordaat één vinger in jouw kont.

Ik voel hoe je intens klaarkomt in mijn mond en op dat moment voel ik mij ook in opperste extase, alle haartjes op mijn lichaam komen recht te staan. Tegelijkertijd hoor ik de vrouw klaarkomen en kussen we elkaar diep in de mond waardoor we jou opnieuw proeven.

Wat een heerlijke nieuwe locatie, hier moeten we nog eens komen…

Verwenner

Graag uw sterrenwaardering en/of uw reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *