Honger

()

Jij komt me ophalen met de auto…

Ik sta voor de deur en stuur jou een sms’je dat ik er ben. Het lijkt alsof je aan de deur stond te wachten want je komt onmiddellijk naar buiten. “Wauw”, ik ben onder de indruk als ik jou zie komen. Je bent duidelijk gaan shoppen… Ik heb een short black dress aan met zwarte kousen en een “suivez-moi”-lijntje op de achterkant. Mijn nieuwe zwarte stiletto’s zitten nog niet helemaal gemakkelijk. Ik snel je tegemoet en merk nu pas hoe goed je eruit ziet in je donkerblauwe trui, die je lichtblauwe ondeugende ogen goed doen uitkomen.

Ik doe de deur van de auto voor jou open en geef je een kus op jouw lippen, een stroomstootje gaat al door mijn lichaam. Je wil mij opnieuw kussen maar ik laat jou nog een beetje op jouw honger zitten. Ik bekijk die mooie benen in die sexy kousen wanneer je toch een beetje uitdagend in de auto gaat zitten. Ik kruis mijn benen en je merkt dat ik een heel klein zwart kanten slipje aan heb. Je probeert je te concentreren op het starten van de auto. Nu is het mijn beurt om je op je honger te laten zitten. Het is tijd dat we een restaurant zoeken en ik vraag waar we naartoe gaan, dat ik reuze trek heb. Er speelt een glimlach om je mond en je geeft me geen antwoord.

Ik krijg de auto uiteindelijk toch aan de praat. Ik rijd voorzichtig want het is niet eenvoudig om mijn ogen op de weg te houden. Je lijkt er ook alles aan te doen om het mij moeilijk te maken. Jouw handen gaan steeds op en neer over jouw benen, je lijkt ook steeds een beetje verder te gaan. Het korte kleedje wordt precies alsmaar korter. Ik heb sterk de indruk dat ik niet de enige ben die aan het genieten is… Mijn handen gaan naar boven en ik wrijf over mijn slipje. Ik draai me naar jou toe en geef je een steelse zoen in je nek. Je blijft je ogen op de weg houden. Ik wrijf over je zachte buik, maar ineens stop je voor een herenhuis, zwart geschilderd. Er hangt een koperen plaatje waarop staat; ‘Het genoegen’. “Kom”, zeg je, “we moeten op tijd zijn”. Je stapt uit en opent mijn portier. Ik kijk je uitdagend aan, ik laat mijn benen even heel traag open en dicht gaan en laat je nog even genieten…

Ik neem jouw hand om je te helpen bij het uitstappen. Ik trek je tegen mij aan en onze lippen vinden elkaar, jouw mond gaat open en ik voel jouw tong op zoek gaan naar de mijne. Ik laat mij gewillig doen. Daarna pak ik jouw hand en steek de vinger waarmee je daarnet zo suggestief mee over jouw slipje streelde in mijn mond. Ik zuig er langzaam aan, je kijkt uitdagend in mijn ogen. Achter ons gaat de deur open, we laten elkaar haastig los maar het verlangen blijft!

We komen binnen in een prachtige inkomhal. Ik kijk verwonderd rond, maar jij duwt me zachtjes naar binnen. Een ober wijst ons de weg. In een schaars verlichte ruimte staan enkele tafeltjes, maar die zijn niet bezet. Er staan kandelaars en het licht van de vlammen werpt grillige schaduwen op de muren. De ober wijst ons een tafeltje aan en je schuift de stoel onder me. Je laat je handen over mijn blote rug gaan en ik voel rillingen door heel mijn lichaam. Ik grijp even je hand vast… maar laat dan weer los. We blijven elkaar hongerig aankijken.

Ik neem recht tegenover jou plaats en doe mijn blauwe trui uit want het is daar aardig warm. Zijn het de kaarsen, is het de sfeer, is het jouw aanwezigheid of een combinatie van dit alles. De ober komt binnen en vraagt of we iets willen drinken. Ik stel voor om vandaag geen Cava te drinken maar ik vraag een fles Champagne. Jij blijkt daar niets op tegen te hebben want ik zie jou stilzwijgend knikken. Onmiddellijk daarna komt een serveerster binnen met een amuse. Het is een St. Jacobsnootje met een granito van groene appel. Als we weer alleen zijn sta ik recht en kom op jou af, ik kus jou innig, onze tongen gaan wild tekeer. Ik laat jou los en stop het hapje in jouw mond, je krijgt nauwelijks de tijd om het in te slikken of ik begin jou opnieuw heftig te kussen. Ik stop plots en ga rustig op mijn plaats zitten. De ober komt binnen met de Champagne. Ik zie jou nog even met jouw tong over jouw lippen likken.

De ober schenkt mij in en gaat dan naar jou. Ik zie dat hij iets in jouw oor fluistert. Je knikt en ik drink – een beetje te gulzig – van de bubbels. Ik voel de alcohol lichtjes naar mijn hoofd stijgen. We verdrinken even in elkaars ogen, maar dan gebeurt er iets vreemds. Ik hoor achter me een gezoem, ik kijk achter me en een schuifdeur gaat open. Mijn mond valt eventjes open van verbazing, maar je staat ineens naast me. Je ziet er verschrikkelijk sexy uit, met je spannende broek en T-shirt met een kleine V-hals. Je neemt mijn hand en zegt dat ik mijn glaasje mag meenemen. Ik voel mij hart kloppen tot in mijn keel. Wat is dit allemaal.

Ik neem jou mee naar het salon dat zich voor ons openbaart. Een open haard brandt en zorgt voor de gezellige warme sfeer. In de linkerhoek merk je onmiddellijk het grote bed op dat gedekt is met witte satijnen lakens, je kijkt naar mij en jouw ogen glinsteren, door het vuur van de haard of is het door. Voor de haard staat een grote ronde rode stoffen zetel. Rechts van de kamer hangt een groot tv scherm met touchscreen waarop er verschillende zenders staan waarnaar wij hoogstwaarschijnlijk graag samen zullen kijken. De deuren sluiten zich achter ons. Jouw mond is nog steeds half geopend van de verbazing en ik kom achter jou staan. Ik fluister in jouw oor en vraag of het je bevalt.

Ik masseer met mijn handen jouw nek en ga met mijn vingertoppen door je haar. Ik druk mijn middel tegen jouw achterwerk en je voelt dat het ook mij bevalt.

Je blijft door mijn haar woelen en ik hou je met mijn ene arm stevig vast, in de ander hand hou ik mijn glaasje bubbels vast. Je handen zakken naar mijn borsten en je wrijft over mijn kleedje en ik kreun. Je handen glijden verder naar beneden. Je neemt het glaasje uit mijn handen en leidt me naar de rode stoffen zetel. Het is zeer warm zo dicht bij de haard. Ik ben bedwelmd door de bubbels, het decor, maar vooral door jou. Ik rek me uit en ga liggen op de zetel. Ik strek mijn armen uit en wrijf mijn benen tegen elkaar. We blijven in elkaars ogen kijken.

Ik loop op het scherm af en druk op een filmpje dat onmiddellijk opstart. Twee vrouwen gekleed in een sensueel kleedje dansen samen in een eerder donkere gezellige ruimte.

De ene vrouw streelt de tepels van de andere door haar kleren heen. Zij glijdt met haar hand langs de split van het kleed van de andere. Ze is onmiddellijk met haar hand bij het slipje, ze genieten samen. De vrouwen blijven heel traag dansen, ze verplaatsen zich bijna niet meer. Ze blijft in de tepels knijpen, de andere glijdt met haar hand in het slipje. Ze speelt met twee vingers tussen haar schaamlippen. Ze kleedt zich nu helemaal uit, ze laat haar kleed vallen op de grond, doet haar bh’tje en haar slipje uit. Ze ziet er echt perfect uit. Ik krijg het ook warm en trek mijn T-shirt uit. Ik kom even naast jou zitten en je laat jouw vingers over mijn borst gaan. Ik streel jouw borsten en voel jouw tepels drukken tegen je bh. Langzaam doe ik jouw kleedje uit en laat ondertussen mijn handen overal vluchtig over heen gaan. Je ligt nu in jouw zwarte lingerie en kousen op de rode zetel, met moeite kan ik mij beheersen.

Ik kus je vluchtig en ga voor de haard staan, ik doe langzaam en uitdagend mijn broek uit. Jouw handen gaan voortdurend heen en weer. Ik draai mij om en trek mijn onderbroek naar beneden. Als ik mij terug omdraai kan je mijn opwinding zien. Ik streel mezelf maar sta ver genoeg van jou af zodat je mij niet kunt aanraken. Ik sta recht en kom je tegemoet. Ik schuif de slip van je af en wrijf over je billen.

Je neemt de leiding en duwt me terug op de rode sofa. We kijken samen verder naar de beelden. Je volgt simultaan wat er gebeurt op het beeld. Je zuigt en likt aan mijn ene borst, daarna aan het andere. Je kijkt regelmatig op om te kunnen volgen. Je likt je een weg naar beneden en rolt nu voorzichtig mijn kousen af. Je rolt met je tong tot net boven mijn klitje.

Je ruikt en smaakt overal heerlijk en je hoopt dat ik de zoektocht met mijn tong verderzet. Ik heb echter zin om jou nog eventjes te laten sudderen. Ik sta recht en ga de fles Champagne zoeken om onze glazen nog wat bij te vullen. Je drinkt een grote slok in de hoop om zo de hitte en geilheid wat onder controle te houden maar ik vrees dat het daarvoor te laat is. Ik kus jou en proef de bubbels in jouw mond. Onze handen strelen overal. Het is niet eerlijk dat ik reeds helemaal naakt ben en jij nog steeds jouw slipje draagt dus maak ik daar werk van. Ik duw jou weer op je rug en ga al kussend via beide borsten naar beneden. Voor ik jouw slip tussen mijn tanden neem lik ik nog even over jouw kutje door de stof heen. Ik hoor een licht gegrom uit jouw mond komen. Dan wordt het tijd om dat slipje naar beneden te halen. Je lijkt geen bezwaar te hebben. Ik neem jouw hand en steek jouw middenvinger vandaag voor de tweede keer in mijn mond. Ik breng die daarna naar jouw klitje en laat jou even met jezelf spelen. Ik schuif achteruit, neem mijn piemel in mijn hand en geniet van de show. Je draait je om, gaat op jouw knieën zitten en legt jouw hoofd op de zetel. Jouw achterste steek nu in de lucht en tussen jouw benen zie ik jouw vinger zachtjes heen en weer gaan in een inmiddels kletsnat kutje.

Ik kruip wat verder op de zetel en je knielt ook voor me neer. Ik draai een beetje met mijn billen van wellust. Je wrijft over mijn billen, kust ze, trekt ze daarna wat uit elkaar en likt dan heel traag rond mijn holletje, in mijn kutje. Ik hef mij nog wat meer op en krul van genoegen. Ik kronkel en zwaai mijn benen om. Je staat nu weer recht, kijkt op me neer en je wrijft over je lid en je geniet. Ik kniel voor je en lik je zachte ballen, ik lik me een weg naar je penis. Je eikel glanst en ik wrijf er heel voorzichtig over met het puntje van mijn tong. Ik neem even je penis in mijn mond en laat mijn tong in mijn mond over jouw eikel spelen. Je sluit je ogen. Ik neem je lid en sta een beetje recht, en wrijf je heel zacht tegen mijn tepels… even links en dan rechts… Ineens gaat er een gezoem. Ik kijk achter me.

Mm…, mijn lid smacht naar meer maar het gezoem maakt er voor eventjes een einde aan. De deuren die ons daarnet afsloten van de rest van de wereld gaan weer open en daar staat… de perfecte vrouw uit het filmpje. Ze staat daar naakt, precies of ze recht uit de filmset komt. Ze lacht ons alle twee toe en ze wenkt dat we aan tafel moeten komen. Ze heeft inderdaad een lichaam dat af is: slanke, lange rechte benen en volle borsten. Ze heeft een kort kapsel en prachtig donkere ogen. Haar huid is lichtbruin en glanzend.

Daar zitten we nu, naakt aan tafel. Een ober brengt ons elk een bord met een stolp. Ze vraagt aan jou als eerste om de stolp te openen. Ik kijk naar de vrouw en ook als ze dichtbij staat ziet ze er ongelooflijk af uit. Ze komt achter mij staan en streelt over mijn schouders heen mijn tepels. Ik voel haar borsten met duidelijk ook stijve tepels tegen mijn rug duwen. Ik kijk naar jou en zie in jouw ogen dat je niet kan wachten om te zien wat er onder de stolp zit. Mijn hand gaat naar het handvat en ik doe het deksel uitdagend traag omhoog. Er staat op het bord een klein groen rubberen ding op een voetje. Smal bovenaan, dikker in het midden en onderaan weer dunner. Het lijkt een minivibrator maar ik weet niet zeker of ik het juist heb. Jij lijkt te weten wat het is en je lacht geheimzinnig. De vrouw komt nu achter jou staan en streelt nu jouw tepels. Ze streelt en kneedt ze zachtjes, ik zie dat je jouw ogen sluit, zij kijkt mij aan en ik geniet. Ze fluistert in jouw oor dat ook jij jouw stolp mag openen maar je lijkt niet gehaast om dat te doen. Uiteindelijk gaat jouw hand naar het handvat.

Ik open de stolp en daar ligt een zwarte band met enkele koordjes aan. Ik weet niet goed wat het is en bekijk het langs alle kanten. De vrouw stelt me gerust en ze loopt nu terug naar haar plaats en opent haar stolp voorzichtig. Er ligt bij haar een zwart satijnen blinddoekje en twee zwarte satijnen lintjes.

Ze draait het blinddoekje even om haar hand en we kijken toe hoe ze weer heel traag opstaat en jou de blinddoek ombindt. Ze drukt daarbij opnieuw haar tepels tegen je rug. Ze neemt de satijnen linten, begeleidt je en doet teken naar mij om ook naar jou toe te lopen. We begeleiden jou alle twee naar het bed. Je gaat liggen in het bed en we binden jouw handen vast aan het bed. De vrouw en ikzelf kijken elkaar nu aan.

Er overspoelt mij een vreemd gevoel. Ik weet waar ik lig maar het voelt toch alsof ik niet meer weet waar ik ben. Ik verwacht nu vier handen die over mijn lichaam strelen, twee monden die mij kussen op alle plaatsen waar ik het graag zou hebben maar er gebeurt helemaal niets. Het blijft zelfs verdacht stil. Na een tijdje hoor ik op de achtergrond het zachte gegrom dat ik daarnet al eens uit jouw mond hoorde. Ik besef plots dat jullie zich eventjes alleen aan het amuseren zijn. In mijn gedachten zie ik jullie over elkaar heen glijden en elkaar strelend en likkend aan het bevredigen zijn. Mijn piemel wordt er zo mogelijk nog harder door. Ik roep jouw naam en ik hoor voetstappen naderen.

Je voelt dat er iemand op bed springt en je gebruikt nu al je andere zintuigen om te weten wie er bij jou in bed is. Je snuift en je ruikt een geur die je niet kent. Je voelt zachte handen die jouw armen strelen. Die handen glijden af naar je piemel. Je voelt een massage van je ballen en je vermoedt dat het de vrouw is. Ineens voel je hoe ik voorzichtig je mond kus. Je herkent mijn lippen en je opent je mond. We dringen diep in elkaars mond. Dit is zo ophitsend voor jou en voor mij. Ik wrijf over je tepels en begin jouw tepels te likken en te zuigen. De vrouw is opgehouden met jou te masseren en trekt me naar zich toe. Ik neem jouw piemel vast en stop hem in mijn mond. Ik zuig en lik daarna heel zachtjes naar boven en naar beneden, zoals een ijsje. Ik zie dat je heel stilligt. Ik knijp ook even in je eikel bovenaan. Terwijl ik op mijn hurken tussen jouw twee benen zit en geniet, zit zij achter mij en grijpt mijn borsten vast en masseert mijn tepels. Ze glijdt met haar handen naar beneden en wrijft tussen mijn lippen. Ik kreun. Opeens gaat zij van het bed af en ik zie haar nu aan de andere kant op het bed kruipen. Ze maakt je handen los en ze gaat met haar benen over je heen zitten, met haar rug naar je toe.

Het lijkt van alle kanten op mij af te komen. Ik ruik een zilte geur en steek voorzichtig mijn tong uit. Ik voel en proef een sappig kutje dat naar mijn gevoel helemaal kaal is.

Als aanmoediging van mijn daden hoor ik boven mij een zachte “mm…”. Mijn handen zijn vrij en ik ga op onderzoek naar de vrouw die nu boven op mij zit. Ondertussen blijf jij mij zalig likken en zuigen en masseren. Jouw hand gaat zachtjes op en neer en mijn eikel verdwijnt steeds weer iets dieper in je mond waar jouw tong mij blijft likken. Mijn handen gaan over de platte buik en ik voel de stevige volle borsten in mijn hand. De vrouw zakt nog wat dieper door zodat ik haar nu helemaal en diep kan likken. Wat smaakt en ruikt ze heerlijk. Er gaat een trilling door haar lichaam als ik zachtjes in haar tepels knijp en er tussen mijn vingertoppen mee speel. Onderaan voel ik geen mond meer maar hoor en voel ik dat je anders gaat zitten. Je komt over mij zitten en laat mijn pik zachtjes bij jou naar binnen glijden. Ik voel hem dieper en dieper verzinken in een warme vochtige schuilplaats, mijn adem stokt even. De vrouw boven mij draait zich nu om zodat jullie oog in oog zitten en ik haar nog steeds kan likken. Ik voel dat haar spieren aan het opspannen zijn en ik laat mijn tempo wat de hoogte ingaan. Als ik haar borsten streel kom ik regelmatig een hand van jou tegen en laten we ons door elkaar leiden. Met mijn andere hand maak ik één vinger nat en duw die voorzichtig tegen haar sterretje. Zonder veel weerstand glijdt mijn vinger bij haar naar binnen, dat lijkt voor haar de druppel… want we voelen dat ze plots heel heftig klaarkomt. Ze valt in jouw armen terwijl jij mij blijft berijden en ook steeds dichter bij jouw hoogtepunt komt.

We houden elkaar vast en iedere keer ik mij even optil, wrijft ze even aan mijn klitje. Ik voel dat je stoten heviger wordt. Je concentreert je nu op deze krachtinspanning. Een zaligmakende siddering die met niets te vergelijken valt, breidt zich uit naar mijn hele lichaam. Ik sla mijn hoofd achterover, ik kan niet anders dan het uitschreeuwen. Ze grijpt me vast en smoort mijn gil met een kus. Langzaam glijdt ze van je af. Nu zie ik hoe je rood en bezweet van de inspanning, je hoofd een beetje schuin houdt, met je ogen dicht, gelukzalig ligt te genieten. Ik val voorover op jou en met haar smaak, kussen we elkaar. Diep ga ik met mijn tong en bijt zacht in je lip. Ik kus je overal, je nek, ik woel in je zacht haar en ik laat mijn emoties de vrije loop.

De vrouw kijkt toe en… De vrouw kijkt toe en beslist om ons eventjes op ons positieven te laten komen. Ze verlaat de kamer.

We liggen naast elkaar en er wordt voorlopig geen woord gezegd, daar hebben we beiden even geen energie voor. We blijven elkaar strelen en weten allebei dat aan dit avontuur nog een vervolg komt. Plots klinkt er een gezoem en gaat opnieuw een verborgen deur open. Het licht springt aan en in de ruimte staat een rijk uitgerust rond lichtgevend bad.

Alles is al in gereedheid gebracht, het water schuimt en geurt heerlijk. Op de rand staan onze glazen die weer netjes gevuld zijn. We kruipen teentje per teentje in het dampende water, gaan dicht tegen elkaar aanzitten en klinken op een geile fantastische belevenis.

We kussen elkaar en onder water kunnen we onze handen niet stilhouden.

Jij neemt mijn lid vast en alsof het de eerste keer is staat hij weer direct paraat. Jouw handen gaan zachtjes op en neer, ik voel de goesting weer opkomen. Ons kussen wordt heftiger en laat dat nu net de barometer zijn voor het komende, wederom, stomende liefdesspel. De vrouw is in de verste verte niet meer te bespeuren maar van achter het gordijn komt de ober binnen. Hij stapt op ons af met zijn naakte gespierde bovenlichaam en draagt een losse witte broek. Hij heeft een soort van tafel op wielen bij en plooit die naast het bad open tot een heuse massagetafel.

De ober kijkt ons niet aan en verlaat opnieuw de ruimte.

Ik heb helemaal nog geen zin om uit het bad te kruipen. Jij slaat je benen om me heen en ik lig met mijn rug tegen je aan en mijn hoofd tegen je schouder. Je streelt mijn tepels onder water en ik voel hoe ze onder jouw vaardige vingers terug hard worden. Je wrijft naar beneden en alles voelt week in het warme water. Ik voel hoe je onder water speels je piemel wrijft tegen mijn lipjes. Ineens komt de ober terug binnen, met een bijzettafeltje. Daar staan verschillende flesjes op en liggen ook enkele handdoeken en kamerjassen. Ik merk ineens ook de groene dildo op. De man is blijkbaar niet van plan weg te gaan en ik heb tijd om hem, liggend in jouw armen, even te bekijken. Hij ziet er goed uit, misschien wel een beetje te ‘af’, maar wat mij vooral aantrekt is zijn vriendelijk gezicht. Zijn ogen lachen. Hij opent een handdoek, kijkt me aan en ik begrijp dat ik uit bad moet. Hij helpt me uit het hoge bad en jij kijkt geamuseerd toe. Hij begint me af te drogen en ik voel me wat onwennig. Maar hij doet het zo zacht en zorgvuldig dat ik het leuk begin te vinden. Toch kan ik mijn ogen niet van je afhouden. Ineens legt hij de handdoek weg en giet een scheut olie in zijn hand. Hij begint me weer helemaal in te wrijven terwijl ik recht voor je sta. Hij wrijft en blijft wrijven en zakt tussen mijn benen. Hij wrijft tussen mijn lipjes en jij sluit je ogen. Je neemt je piemel vast en je wrijft nu ook je eikel.

Lang sluit ik mijn ogen niet want ik wil geen seconde missen van wat er voor mij aan het afspelen is. Mijn piemel laat ik echter niet los, onder water is het gemakkelijk om hem in mijn hand traag, afwisselend snel te masseren. De olie zorgt dat jouw lichaam mooi blinkt. Jouw borsten en tepels, jouw benen en natuurlijk dat plaatsje daartussen. Zijn rechterhand blijft tussen jouw lipjes wrijven en zijn linkerhand verkent de rest van jouw lichaam. Nu sluit jij jouw ogen en je krijgt het moeilijk om te blijven staan. Dat merkt de ober ook en hij begeleidt jou tot op de tafel. Je ligt op jouw buik met jouw handen onder jouw kin. De ober neemt een andere handdoek, opent die en kijkt nu mij aan. Ik begrijp dat het nu mijn beurt is om uit het bad te stappen maar ik twijfel. Mocht die vrouw van een half uurtje geleden daar gestaan hebben dan zou die twijfel een stuk minder groot zijn geweest. Hij wacht rustig af. Zijn rust en jouw knipoogje moedigen mij aan om uit het bad te stappen. In volle glorie kom ik boven water, tevergeefs probeer ik mij toch een beetje te bedekken. Hij begint mij af te drogen en ook ik voel mij onwennig. Zoals bij jou doet hij het zacht en zorgvuldig en op één of andere manier laat het mij niet onberoerd. Ik kijk jou aan en je lijkt ervan te genieten. Ik zie hem naar het flesje olie grijpen en ik weet wat er gaat komen. Ik sta met mijn gezicht naar jou en hij gaat achter mij staan. Zijn handen gaan over mijn schouders en rug tot aan mijn billen en terug. Zijn handen glijden onder mijn armen door en masseren ook mijn borst en buik. Hij komt voor mij staan, zakt door zijn benen en glijdt over mijn benen. Het onoverkomelijke gebeurt en hij streelt nu ook mijn ballen en penis. Jij hebt er een perfect zicht op en ik zie dat jouw bekken langzaam beweegt.

We kijken elkaar aan en ik streel mezelf. We genieten allebei. De jonge man wrijft met zijn handen omhoog en masseert je nek. Je sluit je ogen en het is een beetje een gek gezicht: je piemel wijst mijn richting uit. Je wordt ook helemaal met de olie ingewreven. Ik lig geamuseerd toe te kijken. Je glimt en ik ben een beetje jaloers dat ik niet kan helpen. Je prachtige, stevige billen worden zorgvuldig geolied. De jongen krijgt er een kleur van, ook hij geniet. Dat merk ik aan zijn losse broek, die op één plaats wat minder los begint te zitten. Na jou onder handen genomen te hebben komt hij nog een beetje olie op mijn kutje gieten en ik kan het niet laten om zijn broek even naar beneden te halen. Nog een stevige soldaat komt tevoorschijn. Hij neemt mijn hand en gebiedt mij zijn piemel te strelen.

De gebiedende wijs was eigenlijk niet echt nodig. Je streelt zijn lid en neemt hem vast. Je schuift zijn voorhuid zachtjes heen en weer, de kleur van de jongen krijgt de tijd niet van weg te trekken, integendeel. Ik kom naar de tafel en vraag je om op je buik te gaan liggen. De man komt voor jou staan zodat je hem nog steeds kan aanraken. Ik kruip achteraan op de tafel, ik zet mijn handen naast jouw schouders en ga met mijn geoliede lijf op dat van jou liggen. Mijn lichaam glijdt wonderlijk vlot over dat van jou, ik kus jouw nek en jouw oren. Mijn piemel glijdt door jouw bilnaad en ik voel dat je jouw achterste ertegenaan drukt. Mijn eikel glijdt steeds heen en weer over jouw sterretje en je lijkt dit wel leuk te vinden. Ik zie dat de ober ondertussen dichter bij jou is komen staan zodat je nu met jouw tong zijn eikel kan likken. Af en toe verdwijnt hij tussen jouw lippen en zie ik dat de ober dit minstens even heerlijk vindt als ik wanneer je dat bij mij doet. Dat brengt mij op een idee. Ik laat jouw sterretje eventjes voor wat het is en kom naast de ober staan. Je lijkt niet verrast want je weet wel dat ik aan jouw mond en tong niet kan weerstaan. Terwijl je de ober verder likt en zuigt, neem je mijn piemel en je gaat er zachtjes mee heen en weer. Nu is het mijn beurt en verdwijnt de mijne in jouw mond terwijl je hem verder masseert. We genieten beiden van het uitzicht en natuurlijk van jouw zachte lippen en spelende tong.

Ik voel je piemel stijver worden en ik zie dat je precies even je evenwicht niet kunt houden. De ober streelt je rug, en laat zijn hand even over jouw billen gaan. Ik trek je naar me toe. Je helpt me van de massagetafel en je brengt me naar het bed. Ik voel me ineens wat uitgeput, maar ik zie dat je over me heen kruipt en ik weet direct hoe oud je bent. Ik wrijf nog wat heen en weer met je voorhuid, lik speels aan je eikel en stop hem dan opnieuw in mijn mond. Je opent mijn benen, streelt mijn dijen, kust ze en dan zak je naar beneden. Je likt eerst traag, maar dan wat sneller en dieper dring je met je tong naar binnen.

Het is heerlijk om elkaar samen oraal te bevredigen. Jouw zuigen en likken stimuleert mij om ook jou weer heerlijk te laten klaarkomen en ik heb het gevoel dat je daar opnieuw klaar voor bent. Ik lik jouw kutje diep en hard en wissel af met korte lichtje likjes op jouw clitje. Ondertussen voel ik mijn piemel diep in je mond gezogen worden en houdt jouw tong niet op met cirkeltjes draaien. Ik voel tegelijkertijd handen op mijn billen en weet niet of die van jou of van de ober zijn. Als ik eventjes opkijk zie ik voor mij het meisje zitten dat op kousenvoeten de ruimte is binnengekomen. Ze zit op haar knieën voor mij en kust mij, haar tong proeft jou en maakt het kussen daardoor een stuk intenser. We wisselen elkaar nu af bij het likken van jouw kutje. Ik lik haar vinger en zie die diep bij jou naar binnen gaan terwijl ik over jouw clitje wrijf. Onderaan voel ik mijn piemel uit jouw mond verdwijnen en word ik door handen gemasseerd, af en toe afgewisseld met een likje van jouw (?) tong.

Terwijl ik zalig lig te genieten knielt de ober inderdaad naast me neer en ik laat hem nu ook even met zijn tong over jouw glimmende eikel gaan. Hij trekt even je voorhuid naar boven en geeft mij een letterlijk voorsmaakje. De ober brengt nu ook zijn vinger in mijn mond en masseert daarna jouw sterretje, om daarna voorzichtig naar binnen te dringen. Daar masseert hij jou terwijl ik verder zuig en af en toe met mijn tong over je eikel én over je ballen ga. Ik voel dat het point of no return voor allebei heel dichtbij is.

Ongeveer tegelijkertijd duwt het meisje ook één vinger bij jou naar binnen en ik voel aan jouw heupen dat je op het punt staat om klaar te komen. Ik stop met likken en wil jouw hoogtepunt nog uitstellen maar eigenlijk ben ik ook stiekem aan het genieten van wat er bij mij gebeurt. Ik voel de inwendige massage en mijn eikel die afwisselend van de ene mond in de andere gaat, het is een ongekend gevoel en ik moet op mijn lippen bijten.

De vrouw komt nu ook achter mij staan en heeft in haar hand de kleine groene plug. Ik kijk achterom en zie dat ze die door in haar mond te steken helemaal nat maakt en hem dan naar mijn sterretje brengt. Ik twijfel even of we hiermee moeten doorgaan maar zoals je al zei, het point of no return is in aantocht. Ik voel dat je stopt met mij te likken en zuigen en dat jij nu waarschijnlijk ook kijkt wat er staat te gebeuren. Ik voel een koud maar vochtig iets naar binnengaan, voorzichtig en alsmaar wat dieper en dieper. Ik voel dat de plug nu in mij zit en het geeft mij een apart gevoel dat met niets te vergelijken is.

Ik draai mij om en jouw gezicht spreekt boekdelen. Je glundert en smacht tegelijkertijd naar bevrediging. De vrouw en de man staan elk aan een kant van ons. Ze nemen mijn piemel en zuigen er beiden afwisselend nog eens aan terwijl hun handen jouw kutje openen om mij naar binnen te laten komen. Ik laat mij onmiddellijk diep in jou naar binnengaan en we voelen de aarde onder onze lichamen verdwijnen. De ober en de vrouw staan naast ons zichzelf te bevredigen en je hoort aan hun ademhaling dat ook bij hen de afgrond heel dichtbij is. Ik kan amper twee keer in jou stoten en ik voel een ongekend orgasme opkomen, ik blijf in jou bewegen en voel jouw bekkenbodemspieren zich rond mij sluiten en je roept het uit. Ook naast ons zijn de geluiden duidelijk afkomstig uit het diepste van het diepste. We liggen op elkaar en kussen innig en diep.

Een gelukzalig gevoel overspoelt mij… we blijven zo nog even liggen. Maar het geluid achter ons, maakt ons nieuwsgierig en ik rol van je af. We trekken de satijnen lakens tot onder onze kin en ik leg mijn hoofd liefdevol op jouw borst.

Wat we te zien krijgen is inderdaad een zinnenprikkelend schouwspel.

De ober kust de vrouw innig en ondertussen doet hij haastig haar bloes open en laat die van haar schouders glijden. Hij kust haar en grijpt haar volle borsten vast, zij kreunt van plezier. Ondertussen trekt ze zijn open broek naar beneden, glijdt met haar handen over zijn borst naar beneden en ze knijpt in zijn billen. Dit maakt hem nog heviger en hij zakt wat naar beneden en zuigt haar tepels, de borsten in zijn handen houdend. Hij tilt haar op en legt haar nu op de massagetafel. Hij trekt haar broek uit, maar kijkt nu ineens op naar ons. Daar staat hij nu, zijn lid staat hoog en hard.

Ik streel jou ondertussen onder de lakens.

Het is niet te geloven dat we door het schouwspel en jouw strelen weeral zin hebben in elkaar, waar gaat dit eindigen?

De ober kijkt naar ons en lijkt even verbaasd als hij jou onder de satijnen lakens ziet strelen en ziet dat er bij mij opnieuw leven in de brouwerij komt. De vrouw ligt op haar rug en heeft nu alleen nog oranje nylonkousen aan, een slipje is er niet te zien. De ober draait zich weer om naar de vrouw en zuigt haar tepels terwijl zijn handen over haar benen naar haar venusheuvel dwarrelen. Zijn tong speelt met de harde tepels en zijn hand oefent druk uit op haar erogene zone tussen haar benen. Zijn mond daalt tergend langzaam af via haar buik naar haar navel, daar likt hij in cirkeltjes en laat haar wachten op wat komen gaat. Hij streelt haar voeten en laat zijn handen aan de binnenkant van haar benen naar boven gaan. Zijn kussen gaat ondertussen verder en hij bereikt de rand van de kousen waar hij vaardig met zijn tong overheen gaat. Hij kneedt en streelt nu haar dijen en de vrouw slaat haar hoofd achteruit en sluit haar ogen.

Jij hebt mijn pik in jouw handen en gaat langzaam maar zeer doelbewust op en neer, je voelt mijn erectie, hard en stevig. Ik ben passief en laat het mij welgevallen, kijkend naar het koppel op amper een meter van ons vandaan en genietend van jouw vaardige hand onder de lakens.

Ik laat het koppel voor wat het is en duik onder het laken en trek het helemaal over ons heen. Ik kruip over je heen en trek je armen omhoog en probeer je armen boven je hoofd te houden. Je zit gevangen in mijn greep. Opnieuw klim ik boven je, ik leid je naar binnen en ik voel je zo diep in mij. Nu ben ik het die het tempo aangeef en ik duw mijn venusheuvel en mijn clitje tegen je aan. Ondertussen heb je met gemak je handen in mijn greep losgekregen en neem je mij helemaal vast, je kust me in mijn nek en ons monden bereiken elkaar. Ik dring ook daar diep naar binnen en proef je lippen. Ons liefdesspel wordt onderbroken door opnieuw een gezoem. We trekken het laken naar beneden en gluren alle twee boven het laken.

Een ober, deze keer helemaal perfect gekleed met een vlinderdasje, komt binnen. Hij vraagt om ons klaar te maken. Het tussengerecht zal weldra geserveerd worden. We kunnen een douche nemen, maar we mogen niet veel tijd verliezen. Door een andere man wordt een kleerhanger op wieltjes binnengereden. Er hangen nieuwe witte kleren voor ons klaar. Jij krijgt een mooi wit hemd en een donkerblauwe jeans. Ik krijg een wit kleedje, maar een bh is nergens te vinden. Wanneer we klaar aan tafel zitten, kijken we elkaar hongerig aan. Jij ziet er fris en monter uit, hoe kan dat toch na…

Daar worden de borden voor ons gezet. Er liggen in het midden van het bord wat gestoofde morieljes, afgewisseld met verse asperges. Ik kijk naar je en we schieten allebei in de lach. We eten traag en genieten van de smaken. Een dienster, opvallend ook helemaal in het wit, komt binnen en schenkt ons elk een glaasje witte wijn uit. Die is fris en fruitig en doet ons goed. Tussen alle activiteiten door is het belangrijk om genoeg vocht tot ons te nemen maar tot op dit moment is daar nog geen gebrek aan geweest. De lichten worden gedimd en er speelt muziek die vraagt om op gedanst te worden.

Je weet dat ik geen grote danser ben maar, hoe kan ik weigeren als ik jou in je witte kleedje, zonder bh en op blote voeten op mij af zie komen. Ik sta recht en neem de uitdaging aan. We staan nu midden in de ruimte, dicht tegen elkaar aan, de muziek wordt een trapje luider gebracht.

Ik sla mijn armen om jouw nek. Jij laat je handen over mijn rug glijden en je laat ze rusten op mijn billen. Ik voel je warme handen door mijn dunne kleedje. Ik druk mij tegen je aan en ik voel je lid. Ik woel in je haar en we wiegen heen en weer op hemels mooie muziek. Ik geraak tot bij je oorlelletje en lik er even aan met het puntje van mijn tong. Daarna verken ik je mond en je lippen alsof het de eerste keer is. Ik proef de zoete smaak en weer word ik bedwelmd door jou. Je wrijft langzaam mijn kleedje naar boven.

Het is duidelijk dat je niet alleen zonder bh aan het dansen bent, ook onderaan ben je naakt en daar heb ik geen bezwaar tegen. Ik voel jouw naakte billen en druk jou nog dichter tegen mij aan. Jouw tong gaat tegelijkertijd ook dieper bij mij naar binnen en ik beantwoord dit met veel geestdrift. Ondertussen blijven we bijna onzichtbaar bewegen op de muziek. Ook ik zoek nu jouw oorlelletje en neem het tussen mijn lippen, ik voel jouw adem in mijn nek versnellen.

Jouw handen gaan nu naar mijn billen en je laat ze naar voor glijden om mijn broek te openen.

De nacht is nog lang…

Verwenner

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *