De vriend van mijn dochter

()

Ik ben Veerle, 38 jaar en woon sinds de scheiding alleen met mijn 17 jarige dochter Shara. Sinds een aantal maanden heeft zij een hele leuke vriend, Benno, een vrij lange 21 jarige jongen. In het weekend blijft hij vaak bij ons slapen op haar zolderkamer.

Zo ook enkele maanden geleden toen ze een strandfeestje hadden. Rond 3 uur hoorde ik ze thuis komen en toen ik een half uur later naar het toilet moest, ik slaap zelf op de eerste verdieping naast de badkamer, hoorde ik Shara zachtjes kreunen en Benno heftig ademen. Het was duidelijk dat ze na een avondje stappen even lekker een wip aan het maken waren. Ik wilde eigenlijk niet luisteren maar toch bleef ik uit nieuwsgierigheid even staan en merkte dat ik er erg opgewonden van werd. Na een paar minuten begon Benno ook zachtjes te kreunen en ik vermoede dat hij klaar aan het komen was waarop ik me snel naar het toilet haastte. Met het licht uit ging ik op het toilet zitten en voelde me enigszins schuldig dat ik had staan luisteren, maar was er wel kletsnat van geworden.

Na een halve minuut ging ineens zachtjes de deur open, direct weer dicht en Benno knipte zachtjes het licht aan. Hij schrok zich rot toen hij mij daar in een T-shirtje, met mijn slipje op mijn enkels op het toilet aan trof en ik schrok me ook wezenloos, maar meer om een andere reden. Hij had echt een ongelofelijk grote pik, niet meer normaal. Ik heb met redelijk veel mannen het bed gedeeld in mijn leven maar hier was ik echt even sprakeloos van. Hij stond daar helemaal naakt met zijn gespierde jongenslichaam en zijn nog half stijve pik was kletsnat van het zaad.

Hij kwam om zijn pik te wassen en had absoluut niet verwacht mij daar aan te treffen midden in de nacht met het licht uit! Ik zag dat hij schaamteloos probeerde tussen mijn benen te kijken en als reactie deed ik brutaal mijn benen wijd zodat hij kon zien wat hij wilde zien. Zijn pik sprong gelijk weer omhoog en ik gebaarde dat hij naar me toe moest komen. Met een glimlach van oor tot oor liep hij naar me toe en ik voelde mijn hart in mijn keel bonzen. Waar was ik in godsnaam mee bezig? Toch boog ik me voorover toen hij naast me stond en ik nam zijn harde pik in mijn mond. Ik proefde de zoute smaak van zaad en begon hem te pijpen en, omdat ik weinig tijd had, tegelijk met lange halen af te trekken.

Al na een minuut of 2 voelde ik zijn lichaam schokken en ik proefde hoe hij een warme lading zaad in mijn mond spoot. Ik stond direct op trok mijn slipje omhoog, gaf hem een kus op zijn wang en haastte me snel naar mijn slaapkamer. Overstuur ging ik op bed liggen en schaamde me voor wat er was gebeurt. De volgende ochtend was ik er al weer vrij vroeg uit, want van slapen was niet veel meer terecht gekomen. Een dubbel gevoel van schuld en opwinding had me de rest van de nacht zo goed als wakker gehouden. Tegen elven hoorde ik Shara en Benno de trap af komen en ik werd bevangen door een gevoel van paniek.

“Goedemorgen,” zei Shara en Benno liep achter haar aan alsof er niets gebeurd was. Dankzij zijn relaxte houding voelde ik mijn lichaam ook direct ontspannen en ik was even in de veronderstelling dat ik alles gedroomd had. Benno liep in zijn boxer en Shara in een slipje met daarop een T-shirtje. Net zo als altijd alleen was alles nu net even anders. Ik had, omdat ik me toch wat ongemakkelijk voelde, een ochtendjas aangetrokken. Ze hingen wat voor de TV en ik maakte wat tosti’s voor ze. Toen Benno de tomatenketchup uit de koelkast kwam halen wisselde we vluchtig onze blikken en hij gaf me een knipoog. Direct ging er een tinteling van opwinding door mijn lichaam en ik moest moeite doen om niet voortdurend naar hem te kijken. Dit was gewoon te erg, ik merkte dat ik gewoon hard op hem aan het geilen was!

Vrijwel direct daarna kwam de gedachte in me op dat Shara na het ontbijt altijd als eerste gaat douchen en dat Benno dan meestal nog even beneden blijft. De gedachte hieraan bleef voortdurend door mijn hoofd spoken en ik kon Shara nu nauwelijks meer aankijken als ze tegen me sprak. Wat onhandig bleef ik in de keuken staan rommelen. Het leek een eeuwigheid te duren maar op een gegeven moment hoorde ik Shara eindelijk opstaan om naar boven te gaan, douchen.

Terwijl Shara de deur achter zich dicht trok en de trap op liep, draaide ik me om en zag dat Benno waarschijnlijk op hetzelfde idee was gekomen als ik. Hij keek me geil aan, liep op me af en begon me zonder iets te zeggen direct op mijn mond te zoenen. Hij knoopte mijn ochtendjas los en liet deze van mij af glijden.

“Wacht even dat de geiser van de douche aangaat,” maar hij was te opgewonden om te stoppen en ik voelde zijn enorme erectie tegen me aan stoten. Hij begon mijn tepels te likken, die onmiddellijk hard naar voren priemden, waarop hij er zachtjes in begon te bijten. Hij zakte wat, likte mijn navel en buik, kwam weer omhoog en likte mijn borsten. Op datzelfde moment hoorde ik de geiser aanslaan en, enigszins opgelucht, zakte ik door mijn knieën. Ik trok zijn Bjorn Borg boxer omlaag en was, net als vannacht, met stomheid geslagen door zijn enorme pik. Zijn lul stond kaarsrecht omhoog, op een manier zoals je dat alleen bij tienerjongens ziet.

Gek van geilheid begon ik hem direct wild af te zuigen en keek hem daarbij onschuldig aan. Ik zag dat hij zich moest beheersen om niet al direct klaar te spuiten en ik begon hem toen maar zachtjes aan zijn dikke glimmende eikel te likken. Ook nu merkte ik na enkele minuten weer dat hij de grootste moeite had om zijn zaad binnen te houden. Hij tilde me omhoog, zette me op het aanrecht en trok mijn slipje uit. Hij duwde mijn benen uit elkaar en begon gulzig maar zachtjes mijn kut te likken. Benno mocht dan pas 21 zijn maar hij wist precies waar hij zijn tong langs moest laten glijden en ik voelde hoe hij af en toe stiekem zijn tong net iets te ver naar beneden liet gaan, waardoor hij net mijn kontje raakte.

Als reactie stond het kippenvel op mijn benen en had hij onmiddellijk door dat ik hier ongelofelijk geil van werd. Terwijl hij mijn kutje likte begon hij nu met zijn wijsvinger zachtjes over mijn kontje te wrijven en ik begon, hoe ik mijn best ook deed om stil te zijn, zachtjes te kreunen. Het was een heerlijk gezicht om Benno zo bezig te zien tussen mijn benen en net op het moment dat ik een hoogtepunt ging bereiken sloeg de geiser uit. Shara was klaar met douchen.

“Shit” riep ik en duwde Benno tussen mijn benen vandaan. Dit was wat je noemt een anticlimax! Benno pakte zijn boxer van de grond en trok deze wat onhandig aan, wat natuurlijk kwam door zijn erectie.

“Wat ben jij lekker Veerle. Je maakt me helemaal gek!” Ik stak mijn tong een stukje uit en keek hem geil aan, waarop hij naar boven ging. Ik kon wel raden wat hij ging doen … 

Zachtjes sloop ik even later de trap op en op mijn tenen liep ik naar de badkamer, aan het einde van de gang, waarvan de deur op een kier stond. Shara zat met de rug naar me toe op de wasmachine, met haar benen uit elkaar. Ze heeft nog echt een meisjeslichaam en doordat ze vrij mager is schatten mensen haar altijd een paar jaar jonger dan ze werkelijk is, wat ze erg irritant vindt. Ikzelf wordt, mede dankzij mijn strakke lichaam, ook nog altijd voor begin 30 aangezien en mensen reageren vaak vol ongeloof als ze horen dat ik al een dochter van 17 heb.

Benno zat gehurkt voor haar, met zijn benen wat uit elkaar, waardoor ik recht in zijn kruis keek. Zijn grote lul stond kaarsrecht omhoog en zijn eikel glom van het vocht, waarschijnlijk doordat Shara er zojuist aan gelikt had. Ze aaide met haar hand door zijn haar en kreunde af en toe zachtjes. Ik wist dat het gewoon echt niet kon wat ik aan het doen was, maar op de een of andere manier moest ik blijven kijken! Mijn harte bonkte als een gek en de adrenaline gierde door mijn lijf. Hij likte haar rustig en beheerst, al kon ik het helaas niet zo goed zien, en met zijn handen hield hij haar benen uit elkaar. Aan de geluiden te horen moest ze echt kletsnat zijn. Het verbaasde me dat zijn pik nog steeds bewegingsloos en kaarsrecht omhoog stond, net als toen ik aankwam. Hij was haar nu al zeker 5 minuten aan het likken en had zijn pik met geen vinger aangeraakt! Shara zei zacht dat hij haar moest neuken.

Ik schrok en besefte dat ik nu echt weg moest gaan, maar de gedachte om Benno te zien neuken was sterker dan het besef dat degene die hij ging neuken mijn eigen dochter was! Benno kwam langzaam overeind, likte haar navel, buik, nek en hij likte haar oorlel, waardoor Shara moest giechelen. Hij duwde haar naar achteren, pakte met elke hand een been en duwde deze omhoog, waardoor Shara nu op haar rug lag en met haar kont los kwam van de wasmachine. Hij keek haar geil aan en stak zijn pik langzaam een stukje bij haar naar binnen. Ik hoorde Shara zacht kreunen. Direct haalde hij zijn pik er weer uit en stak deze er onmiddellijk weer in, iets dieper ditmaal. Hij herhaalde dit enkele malen en Shara kreunde van genot, iedere keer dat Benno zijn lul in haar stak. Doordat Shara nu op haar rug lag kon ik precies goed zien hoe zijn grote pik rustig op en neer gleed in haar. Shara had speels een vinger in haar mond gestoken en aaide met haar andere hand over haar lichaam.

Ze keek hem vermoedelijk erg uitdagend aan want ik zag Benno ’s geile blik snel over haar lichaam glijden, waarop hij direct daarna zijn ogen sloot om zijn zaadlozing nog even uit te stellen. Benno begon nu wat sneller te stoten en ik zag hoe zijn grote lul glom van het vocht. Shara kon zich nauwelijks meer stil houden en kreunde harder dan ze wilde. Ze had absoluut geen idee dat ik vlak achter haar stond toe te kijken hoe ze een wip aan het maken was. Ik probeerde uit schuldgevoel zo min mogelijk naar haar te kijken en staarde voornamelijk naar het lekkere strakke jongenslichaam van Benno. Snel ging hij nu in haar op en neer en hij begon nu ook te kreunen. Na een minuut trok hij zijn pik uit haar en hij sproeide vrijwel direct een gigantische lading zaad over Shara heen. Hij rukte langzaam aan zijn pik en bleef hierdoor maar spuiten. Benno kreunde heftig, zijn lichaam schokte heen en weer en ik rilde van genot om hem zo te zien klaarkomen. Shara zat echt helemaal onder.

Haar gezicht, haar borsten maar vooral haar buik. Het dunne zaad droop letterlijk van haar lichaam af. Mijn God! Ze kwam overeind, drukte zich tegen hem aan en zoende hem op zijn mond. Vervolgens liet ze zich van de wasmachine glijden, ging door haar knieën en likte plagerig zijn lul af. Ze giechelde en veerde overeind, waarop ik mijzelf razendsnel uit de voeten maakte. De eerste dagen na dat weekend had ik aardig wat moeite de beelden van Shara en Benno uit mijn hoofd te krijgen en ik voelde me nog steeds schuldig dat ik had staan kijken naar ze. Ik had besloten dat dit geen tweede keer mocht gebeuren en dat het avontuurtje met Benno geen vervolg zou krijgen. Het was maar goed dat hij niet bij ons in de buurt woonde en Shara en hij elkaar alleen in het weekend zagen, want zo kon alles weer een beetje tot rust komen. Het weekend erop zou Shara bij hem logeren en het weekend daarna moest ik voor mijn werk naar een cursus in Brussel. Zo gingen er een aantal weken voorbij en brak er weer een weekend aan dat Benno bij ons bleef slapen.

Vrijdag had ik na werktijd een borrel en toen ik rond 8 uur thuis kwam zaten Shara en Benno op de bank. Toen ik binnen kwam reageerden ze betrapt en het rook naar seks. Ik vermoedde dat ze een nummertje lagen te maken op de bank en geschrokken waren van het geluid van mijn auto. Shara wist dat ik een borrel had en dan normaal nooit zo vroeg thuis kwam, maar het was deze keer niet zo gezellig dus ik was eerder weg gegaan. We zeiden elkaar gedag, Shara gaf me een kus en het leek erop dat Benno, net als vorige keer, erg ontspannen was; alsof er nooit iets gebeurd was.

Ondanks dit alles lukte het me toch niet te ontspannen. Direct schonk ik een glas wijn in, in de hoop dat ik daar wat rustiger van te worden. Ondanks alle goede voornemens, merkte ik dat ik erg opgewonden werd om Benno weer te zien. Ik moest moeite doen om niet telkens naar hem te kijken. Een uur later stond Shara op om zich om te kleden, want ze hadden om 10 uur met vrienden afgesproken te gaan stappen. Direct gierde de rillingen door mijn lijf want dit was het moment suprême. Opgewonden ging ik naast Benno op de bank zitten en vroeg hoe het met hem ging. Benno was schijnbaar niet zo ontspannen als ik dacht want hij had duidelijk moeite om me aan te kijken als hij tegen me sprak. De spanning tussen ons was enorm. Ik was botergeil en had zin om hem te neuken maar wist me in te houden. We kletsten over van alles en nog wat, maar niet over hetgeen enkele weken terug gebeurd was. Ik vermoede dat ook hij zich gerealiseerd had dat het bij die ene keer moest blijven. Toen ik Shara de trap af hoorde komen zei Benno toch nog even snel dat ik er erg lekker uit zag en hij aaide me zachtjes over mijn wang.

Ik had een strak T-shirtje en een spijkerrok aan, met daaronder hoge laarzen. Shara kwam de kamer binnen en ik stond snel op om nog een wijntje in te schenken in de keuken. Ik merkte dat ik gloeide van opwinding. Ik bloosde en zag dat mijn tepels hard door mijn T-shirt priemden. Ze gingen gelukkig direct weg en ik wenste ze veel plezier toe. Later die nacht, rond een uur of 4, werd ik even wakker van Shara en Benno die thuis kwamen, maar ik viel direct daarna weer in slaap. Ruim twee uur later schrok ik opnieuw wakker, ditmaal omdat ik iemand zachtjes mijn slaapkamer binnen hoorde sluipen. Langzaam en voorzichtig ging de deur open en dicht en ik voelde dat Benno bij me in bed kroop. Direct was ik klaarwakker, maar bleef bewegingsloos liggen. Hij begon me zacht in mijn nek te likken, sabbelde aan mijn oorlel en ik voelde hoe hij zijn strakke jongenslichaam tegen me aan drukte. Ik wist dat ik hem weg moest sturen maar mijn geilheid won het van mijn verstand. Rustig liet hij zijn handen over mijn naakte lichaam glijden en een tinteling van opwinding gierde door mijn lijf.

Zachtjes raakte hij mijn borsten aan en mijn kleine tepels priemden zich opnieuw hard naar voren. Hij liet één hand naar beneden glijden en kriebelde over mijn schaamhaartjes. Ik deed mijn benen een beetje uit elkaar zodat hij er goed bij kon, maar in plaats van dat hij zijn hand verder liet zakken voelde ik hoe hij zijn grote harde pik tussen mijn benen prikte. Hij begon rustig tegen me aan te rijden en schoof langzaam met zijn pik langs mijn kut. Ik voelde hoe enorm hard zijn lul was aan de kracht waarmee zijn pik tegen me aandrukte. Ik deed mijn arm wat naar achter, wreef over de zijkant van zijn been, voelde aan zijn strakke jongenskont en draaide mijn hoofd wat opzij, zodat hij me kon zoenen. Ik deed één arm naar achteren en met mijn hand aaide ik hem door zijn korte haar terwijl ik mijn andere hand tussen mijn benen liet glijden. Ik voelde dat ik kletsnat was. Ik draaide mijn hoofd terug, keek naar beneden en zag hoe mijn vocht van Benno zijn dikke eikel af droop, terwijl hij ondertussen lekker tegen mijn kut bleef aanrijden. Hij fluisterde in mijn oor en vroeg.

“Mag ik je neuken Veerle?” Ik bedacht me dat de condooms beneden in mijn tas zaten en ik wilde absoluut niet het risico nemen om Shara wakker te maken. Dan moest het maar een keer zonder, per slot was Benno pas 21 en hij had vast nog niet zo gek veel rond geneukt. Benno zelf leek niet eens stil te staan bij het gebruik van een condoom, want hij schoof zonder aarzelen zijn pik naar binnen. Niet langzaam en voorzichtig, zoals ik hem het bij Shara had zien doen, maar snel en vastberaden. Het was een heerlijk gevoel om zijn lange dikke lul in me op en neer te voelen gaan en ik kon het niet laten om wat harder te ademen. Benno ging ook harder ademen en ik voelde hoe zijn adem kriebelde langs mijn oor. Hij duwde me van mijn zij op mijn buik en kwam achterop me liggen. Stevig begon hij me te neuken en Benno had deze keer absoluut geen moeite om zijn zaad binnen te houden.

Stil bleef ik liggen en liet me lekker nemen. Steeds sneller ging hij in me op en neer en ik hoorde zijn pik soppen tussen mijn benen. Het idee dat ik lag te neuken met het vriendje van mijn dochter maakte me ineens gek van geilheid en ik kwam piepend klaar. Vrijwel direct daarna neukte hij zichzelf klaar, terwijl hij nog in me zat. Ik voelde zijn lichaam schokken en hoorde hoe hij een kreet onderdrukte. Hij rolde nat van het zweet van me af en we begonnen stilletjes nog even te zoenen. Ik wou dat ik nog even van hem kon genieten maar hij kon nu echt beter terug naar boven gaan. Hij stond op en keek me verlekkerd aan. Zijn lul stond kaarsrecht omhoog ik zag hoe er nog wat zaad uit druppelde. Hij sloop zachtjes mijn slaapkamer uit en ik realiseerde me dat hij heel brutaal zonder boxer naar beneden gekomen moest zijn. Bewegingsloos bleef ik liggen en luisterde vol spanning of Shara wakker was geworden. Gelukkig hoorde ik niets en na een paar minuten liep ik voor de zekerheid zachtjes naar de trap, maar het was muisstil.

Ik pakte een handdoek, veegde het zaad tussen mijn benen vandaan, ging weer op bed liggen en merkte dat ik me lang niet zo schuldig voelde als vorige keer, terwijl ik hem toen alleen maar even snel afgezogen had.

VeerleG

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *