Het ultieme gevoel van vrijheid

()

Het was warm in de hal toen ik eindelijk binnenkwam. Mijn korte hemdje en broek waren alweer doornat van de regen, en terwijl ik de portier zijn ruwe handen over mijn lichaam liet gaan, zocht ik in de zakken van mijn jasje naar mijn kaartje. Door de natte stof heen zijn mijn harde tepels te zien, iets waar ik me niet echt aan kan storen. Ik hou er van om in mijn eentje uit te gaan naar grote feesten. De anonimiteit spreekt me aan. Niemand die je kent, je kunt iedereen zijn die je wilt, alles doen, overal gaan, het is het ultieme gevoel van vrijheid.

Deze avond was er een van de vele met harde muziek, house, hitte, pillen, en veel mannen. Ik had eerder die dag al langer voor de spiegel gestaan om mijn kleding uit te zoeken. Net iets te strak, iets te kort, goed zo, toch niemand die me kent. Toen ik tegen twaalven uit de bus stapte bij het feestterrein was alles al in volle gang. Grote groepen mensen liepen af en aan, vreemden, groepen, mensen in leer, rubber, zwart, kant, weinig en strak. Op de een of andere manier word ik daar toch al geil van. Ik steek uitdagend mijn kin omhoog, voel me de koningin van de zaal als ik binnenkom, en wil alle ogen op mij. En dat voelt ook zo, ook al zijn vele anderen om mij heen vooral met zichzelf en de mensen in hun omgeving bezig.

Ik geef mijn jas af, loop de dansvloer op, waar een groep mensen volledig aan het opgaan is in de muziek. Ik kijk uitdagend om mij heen, dans mee, en voel de muziek door mijn hele lichaam. Het golft, en kabbelt soms door je lichaam heen, lijkt soms te stoppen, om later weer in volle snelheid op te komen. Ik dans door, let op het meisje dat naast mij staat, en kijk haar af en toe strak aan.

Ze heeft een lief klein zwart topje aan, ravenzwart lang piekerig haar, en kijkt onbeschaamd terug. Ik dans door, mijn lichaam beweegt mee op de muziek, en zij blijft kijken. Lief is ze, maar ook zo geil, haar kleine borstjes huppelen mee op de muziek, en ze blijf me aankijken. Ik voel haar tepels tegen mijn borsten, zachtjes prikkend en lik aan mijn vinger om er even een speelse haal overheen te geven.

Ze lacht, en geeft me een lange zoen op mijn mond. Ik voel mijn tepels hard worden en een golf van opwinding door mijn onderlichaam gaan. Meisjes zijn zo anders, zo veel zachter en ik weet er ook nog zo weinig van, heb er weinig ervaring mee en wil meer voelen. Midden op de dansvloer begin ik haar te strelen, langzaam gaat mijn vinger over haar schouder heen, ik volg haar arm naar beneden, langs haar hand die op mijn borst ligt, en even zacht over mijn eigen tepel. Ik besef dat mensen om ons heen ons bekijken, zie een koppel ons aankijken, iemand aait over mijn rug, ik krijg er kippenvel van.

In het donker is er voldoende schuilplaats om rustig met mijn vinger onder het zwart van haar string te glijden, langs haar heup, en even zacht langs haar schaamlippen. Ze klemt zich dichter tegen mij aan, drukt haar tong diep in mijn mond en kreunt zacht. Langzaam draai ik met mijn vinger rondjes langs haar schaamlippen, over haar klitje, en af en toe voel ik het vocht van haar kutje langs mijn vinger. Ik merk dat ik zelf ook nat wordt, onze borsten prikken tegen elkaar, en ik lik langs haar lippen. Ze klemt haar been een beetje om mijn dij heen, en beweegt loom mee op de muziek, terwijl mijn vinger in en uit haar kutje gaat.

Aan haar bewegingen merk ik dat ze steeds geiler wordt en ik trek haar aan haar haren naar achteren om in haar ogen te kunnen kijken. Ze kijkt terug, verrast, maar daarna met zo’n geile blik in haar ogen dat het niet anders kan dat ze keihard klaarkomt. Ik voel haar spieren verkrampen, ze duwt haar hoofd in mijn nek, en zet haar tanden in mijn hals. Ze bijt, zacht, maar genoeg om me nog geiler te maken. Ik zie mensen om ons heen kijken, fluisteren, geile blikken overal, schimmen in de duisternis.

Tot ik die hand voel op mijn schouder, ze glijdt naar mijn arm, pakt mijn pols en draait hem op mijn rug. Een sterke hand trekt mij naar de rand van de zaal. Een jongen kijkt mij aan, zwarte zonnebril, groot, en hij sist in mijn oor. “Blijf van mijn vriendin af” zegt hij, en slaat me met zijn vlakke hand op mijn wang.

De alcohol en de muziek maken het allemaal een dichtte waas, ik voel de klap, maar niet bewust, en lach terug naar de jongen. Strakker omklemt hij mijn pols, en ik merk dat ik er steeds geiler van wordt. Hij kijkt me aan, en trekt me mee, naar achter, achter het podium, tussen de hekken en achter de boxen. De harde bas klapt in mijn oren als hij me over een kist heen gooit. Ik voel me bang worden, als hij met zijn grote handen mijn hemdje omhoog trekt. Ik kan niets doen, voel de alcohol overal in mijn lichaam zich vermengen met de adrenaline, en hij voelt mijn angst.

“Zo” zegt hij. “Geil, hé? Ja toch, teefje?”

Ik kan hem niet aankijken, wil niet, en voel zijn handen naar mijn slipje gaan.

“Mm… mijn vriendinnetje was leuk, dus…”

In één ruk trekt hij mijn slipje doormidden en draait me om op de kist. Ik wil me nog optrekken aan een van de rekken tegenover me, maar met zijn knie duwt hij hard mijn benen uit elkaar. Mijn knieën schaven tegen de kist, ik voel hoe hard hij is en zijn lul tegen mijn schaamlipjes duwt. Ik ben nat, snap er niets van, maar mijn lichaam wil meedoen, en zonder veel te moeten doordrukken glijdt zijn pik naar binnen. Ik hap naar adem, wil schreeuwen, niemand hoort me, 120 decibel op 1 meter naast mijn oren, en ik voel alleen maar. Zijn hand graait naar mijn tepels, knijpen in mijn tieten, terwijl zijn andere hand nog steeds mijn pols strak op mijn rug klemt.

Ik voel zijn pik in mij, zijn ballen tegen mijn lipjes aan kletsen en ik voel me smerig, maar ook bloedgeil. Zijn hand kruipt over mijn rug naar beneden, naar mijn kontje, en hij duwt hard een vinger in mijn poepgaatje. Het schokt me, terwijl hij hard door-neukt, en ik voel alles in mijn hele lichaam. De pijn in mijn pols, nog steeds op mijn rug, vastgepind aan zijn net te grote pik, en af en toe zijn vinger in mijn strakke gaatje. Hij houdt niet op, gaat alleen maar door, met lange halen, en elke keer als hij bij me naar binnen schuift krijg ik een elektrische schok. Hij beweegt nu harder, en ruiger, en hij duwt mijn arm nog verder omhoog, en ik gil het uit van de pijn. Hij ziet het, glimlacht, en met een stoot komt hij klaar.

Dan wordt het ook voor mij te veel, de pijn, de muziek, ik wordt bang, voel me vernederd, maar kom dan op een ongelooflijke manier klaar, de muziek overal om mij heen, en zijn pik in me. Dan laat hij me los, laat me gewoon liggen op de kist, en loopt een keer om mij heen.

“Tja,” schreeuwt hij in mijn oor, “Als je mijn vriendin leuk vindt, moet je mij er ook maar bij nemen.” En hij pakt een stift uit zijn zak en ik vraag me af wat hij ermee wil doen. Op mijn natte dijbeen schrijft hij een nummer.

“Bel ons eens, je hebt ons nummer.”

Ik val terug op de kist, en zie hem weglopen, het lieve meisje naast hem, ze kijkt om, glimlacht en maakt een telefoongebaar met haar hand. Ik wrijf over mijn pijnlijke schouder, maar kijk terug.

Ik bel morgen wel. Misschien. Ik ben vrij.

VeerleG

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *