Levenslang

()

Ik had helemaal geen zin om dit weekend te werken op die rotboerderij. Maar ja, straf was straf. Had ik maar geen graffiti moeten spuiten. Met tegenzin zag ik de boerderij aan de horizon opdoemen. De bus had nog twee haltes te gaan, maar vanuit de verte zag ik al iemand op het erf lopen. Toen ik uitgestapte en even later het erf opliep, zag ik hem staan. Hij had een grote blauwe overall aan, die tot zijn middel openstond. Zijn wijdbeens geplaatste voeten staken in groene laarzen. Zijn lange, blonde haren golfden zacht op de lichte, zwoele bries, en zijn hemelsblauwe ogen boorden zich spottend twinkelend in de mijne. Bij het zien van zijn lichaam voelde ik kriebels en dacht: ‘Misschien is het toch niet zo erg hier’. Hij stapelde balen hooi op in de schuur, alsof het pakjes maandverband waren. Ik rilde toen ik zag hoe zijn spieren zich onder zijn zonverbrande huid spande. Ik werd bevangen door een intens, nauwelijks te bedwingen verlangen om zijn lijf aan te raken. Met kleine stapjes tippelde ik naar hem toe. Hij liet een baal hooi vallen, ging erop zitten en zei.

“Hoi! Dus jij komt hier werken.”

Ik kon geen woord uitbrengen en staarde als gehypnotiseerd naar die felle blauwe ogen. “Wat ben jij verlegen zeg! Ik zal me maar even voorstellen; ik heet Erik.” Ik voelde dat ik begon te blozen en hoorde hoe ik zachtjes “Hoi” fluisterde. Hij grinnikte.

“Ik zal je je kamer wijzen, dan kun je daar je spullen opbergen. Maar tussen twee haakjes, hoe zei je ook alweer dat je heette?” Ik schoot in de lach.

“Veerle,” zei ik “en dat had je trouwens nog niet eens gevraagd.” Hij keek me verrast aan. Dat had hij niet verwacht. Misschien was ik toch niet zo verlegen als hij dacht. Hij wenkte mij om mee te komen en begeleide me door de grote boerderij naar mijn kamer. Hij opende een deur en keek me ondeugend aan. Ik liep de kamer in die donker was.

“Ik zal een beetje licht maken, wacht maar.” Zei hij. Toen hij naar het raam liep om de zware gordijnen open te trekken, raakte zijn schouder in het voorbijgaan de mijne. Weer rilde ik. Toen hij weg liep, bleef hij even weifelend in de deuropening staan. Het was alsof hij nog iets wilde zeggen, maar had besloten dat niet te doen. Langzaam trok hij de deur achter zich dicht. Ik ruimde m’n spullen in, schikte nog even snel mijn haar in de spiegel en zocht mijn weg naar de keuken. Daar was de tafel al gedekt en wachtte iedereen op mij. Nadat ik me had voorgesteld aan de ouders van Erik, werd er gegeten. Zijn vader informeerde vriendelijk wat ik op m’n kerfstok had, omdat ik deze straf had gekregen. Terwijl ik het hele verhaal vertelde voelde ik plotseling, heel zacht, de hand van Erik op mijn bovenbeen. Heel zachtjes gleden zijn vingers naar boven, naar mijn kruis. Zijn vingers begonnen de binnenkant van m’n dijen te strelen en maakte uitstapjes naar m’n meeste intiem plekje. Mijn huid leek te branden van verlangen. Ik begon te blozen.

“Je hoeft niet te schamen hoor kind” zei zijn moeder. ”Alle kinderen halen wel eens kattenkwaad uit.” Ik zei verder maar niets en Erik haalde even plotseling als dat zijn hand op mijn been lag, zijn hand weer weg. Na te hebben afgewassen en buiten nog wat te hebben opgeveegd, ging ik het stof van de reis van me af douchen. Het water streelde mijn lichaam, beroerde m’n tepels. Onbewust gleden m’n handen over mijn lijf. Ik sloot mijn ogen en kreunde zachtjes. Toen werd er hard op de deur gebonkt. Erik!

“Veerle, kom vlug! Je moet me helpen!” Ik droogde me half- half af, schoot een badjas aan en opende de deur. Hij nam me van top tot teen op en ik zag hoe hij wellustig met zijn tong zijn lippen bevochtigde. Hij pakte me bij een mouw en voerde mij mee richting de stallen.

“Er staat een koe te kalveren. Vlug, we moeten haar misschien helpen!” Bij de koe aangekomen, bleek dat het kalf al geboren was. De koe likte de kleine met lange, langzame halen van haar tong schoon. Ik keek vol vertedering toe. Plotseling voelde ik zijn armen om mij heen en hoorde ik zijn bijna verstikte stem in mijn oor fluisteren.

“Ik heb zin in je.” Hij kuste m’n nek. Ik voelde me helemaal warm worden en draaide mij om zijn kus te beantwoorden. Hij was enorm opgewonden. Hij scheurde de voorpanden van mijn badjas opzij en liet zijn handen vanaf m’n heupen naar boven glijden, op zoek naar mijn borsten die hij vol betastte. Ik voelde hoe mijn tepels onder de aanraking van zijn huid zich oprichtten en verharden. De ruwe stof van zijn overall kwam, vooruit geduwd door zijn erectie, tegen mijn buik aan. Vlug knoopte ik zijn overall helemaal los. Verlangen stuurde onze handelingen toen we elkaar met korte, driftige, opgewonden rukken de kleren van het lijf trokken. Onze kussen werden wild en hartstochtelijk. Hij gromde. Langzaam ging ik door mijn knieën, liet me op mijn hurken zakken en schoof zijn stijve lid in mijn mond. Hij kreunde. Zijn handen woelde door m’n haar en gingen zachtjes mee op de cadans van mijn hoofd.

Hij bukte zich zo goed en kwaad als dat ging en ik voelde hoe zijn handen een weg zochten naar mijn kruis. Zijn vingers gleden over m’n schaamlippen en dat deed me rillen van genot. Langzaam schoof hij twee vingers naar binnen en begon met zijn duim m’n klit te bewerken. Zijn vingers deden hun werk goed. Ik verhoogde mijn hoofdritme, stopte dan plotseling en roffelde met het puntje van m’n tong razendsnel tegen zijn kloppende eikel. Ik nam zijn ballen in mijn hand en begon deze zachtjes te masseren. Erik kreunde weer van genot en verhoogde zijn tempo van het vingeren, hij ging als een razende te keer in mij en bracht zijn andere hand naar m’n kontgaatje.

Ik schrok toen hij met een vinger naar binnen ging, maar de schrik ging snel over in genot. Ik voelde hoe hij op springen stond en hoe nat ik zelf geworden was. Bijna smekend keek hij me aan. Glimlachend ging ik staan en leidde hem zachtjes bij mij naar binnen. Hij begon te stoten. Eerst voorzichtig, dan ruwer, wilder, sneller. Ik hijgde, kreunde en gilde van genot. Oh, wat voelde het goede. Hij draaide me om, ik sta nu met mijn gezicht naar de muur. Ik doe een been omhoog en zet dat op een hooibaal zodat hij makkelijker in mijn natte poes kon pompen en steun met mijn armen op een grote balk. Ik voel hoe zijn eikel langs mijn lippen gaat en naar binnen dringt. Hij begint weer te stoten en leunt voorover om met zijn handen mijn borsten te strelen. Ritmisch duw ik mijn kontje steeds naar achteren zodat hij er dieper in komt.

“Stop!” Zei ik ineens en draaide me om. Erik zakte door zijn knieën en duwde zijn tong tussen mijn benen. Ik kreunde van hartstocht. Hij trok mijn benen weer uiteen en liet zijn tong op m’n klitje los. Het maakte lekkere smakkende geluiden met al dat vocht. Met mijn handen in zijn haar, drukte ik hem nog dieper naar binnen. Zijn tong ging als een razende tekeer over m’n kutje en ik kwam. En hoe! Na te zijn bijgekomen van mijn orgasme, zag ik hem nog steeds aan die snoeiharde paal snokken en duwde hem achterover.

“Nu is het mijn beurt weer, om jou te verwennen.” Zei ik. Ik ging bovenop hem zitten en streelde sensueel met mijn handen door m’n haar. Ik wipte zachtjes maar snel op zijn pik. Mijn lipjes spande alsof ik zijn lul nooit meer wilden laten gaan. Hij greep me bij mijn borsten en begon die te masseren. Hij wilde rechtop komen, maar dat lukte hem uit puur genot niet. Na enkele stoten begon ik hem, gepaard met steeds luider wordend gekreun, steeds harder en wilder te berijden. Hij ging met zijn handen langzaam over mijn benen die glanzend van het zweet op zijn lichaam lagen. Ik bracht mijn hand bij m’n kutje en begon mezelf weer te verwennen. Met mijn andere hand streelde ik m’n gezicht en bracht af en toe een vinger in m’n mond.

Ons gekreun werd luider en mijn pompende bewegingen op zijn pik werden ongecontroleerd. Ik stond op het punt om klaar te komen. Ook Erik hield het bijna niet meer, hij begon extra hard en snel mee te stoten. Ik zweefde en kreeg het gevoel dat ik op het punt van ontploffen stond. Toen dat daadwerkelijk leek te gebeuren, kwam ook hij tot ontlading. Hij duwde zijn pik zo diep als hij kon en spoot uit volle kracht. Een langgerekt “aa… ha… ah… ah…!” uit twee kelen deed sommige koeien lodderig omkijken. Samen uithijgend, zag ik hoe het kalfje de uier van zijn moeder vond en begon te drinken. Ik keek naar mijn eigen stoere stier en dacht.

‘Waarom heeft die rechter me niet levenslang gegeven?’

VeerleG

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *