Kiné

()

Een hele tijd heb ik al last van pijn in de schouders en onderrug. Op aanraden van een vriend neem ik contact met een kinesist. “Niets anders dan zijn” is de naam van de praktijk.

Ik word rustig en hartelijk ontvangen door de kinesist, een grote slanke man. Hij neemt mij mee naar een gezellig, zen-ingericht, kamertje waar de massagetafel staat. Ik mag mijn schoenen en kousen uitdoen en hij komt na enkele minuten terug met een witte lange doek om zijn lendenen gewikkeld en zijn bovenlichaam is naakt. Het voelt wat onwennig en ik ben stiekem ook wat jaloers op zijn lichaam. Hij legt uit dat hij zich zo het comfortabelst voelt en dat hij graag wil beginnen met een soort van ceremonie.

Hij komt achter mij staan en legt zijn handen op mijn schouders, ik voel dat zijn ademhaling mij rustiger maakt. Langzaamaan gaat hij verder en kleedt mij tegelijk rustig uit. Als ik naakt ben mag ik op de tafel op mijn buik gaan leggen, het is raar, ik voel mij nu reeds een heel stuk meer ontspannen.

Warme olie stroomt over mijn schouders en ik krijg een heerlijke, diepe massage. Die man weet wat hij doet. Hij gaat aan het voeteinde staan en masseert mijn onderbenen. Zijn handen blijven niet daar alleen maar gaan ook naar boven tot aan mijn billen. Dit geeft een heerlijke sensatie waarbij ik blij ben dat ik nu op mijn buik lig. Hij wrijft de binnenkant van mijn benen van beneden tot boven, kippenvel komt over mijn hele lichaam.

Na een tijdje vraagt hij mij om mij om te draaien. Ik ben een beetje bekomen dus zie dat wel zitten. De massage gaat verder bij mijn armen, handen, bovenlichaam, voeten en benen. Dit gebeurt allemaal met heel veel respect voor mijn lichaam. Ik geniet. Bij de massage van mijn benen gaan zijn handen weer iets verder dan mijn bovenbenen zodat de beweging eindigt op mijn onderbuik. Door die beweging komt hij steeds heel terloops in aanraking met mijn penis die daarop lichtjes begint te reageren.

Ik denk dat hij mijn reactie nu zeer goed analyseert om te kijken hoever hij mag gaan. In mijn hoofd zijn veel twijfels maar het voelt zo goed dat ik beslis om niet te reageren. Voor hem blijkbaar een teken om rustig verder te gaan. Mijn bovenbenen krijgen meer aandacht en de terloopse aanrakingen van mijn lid worden gerichter. Mijn handen liggen naast mijn lichaam op de rand van de tafel en ik voel dat hij zijn, ondertussen naakte, lichaam tegen mijn hand duwt.

Hij neemt opnieuw warme olie en laat die op mijn lid vallen. Zachtjes maar zeer gericht masseert hij de olie open waarbij hij ook mijn ballen niet vergeet. Plots voel ik dat hij zijn penis in mijn hand legt. Ik durf niet te bewegen maar na een tijdje begin ik zijn bewegingen die hij bij mij doet te imiteren en ben ik dus voor de eerste keer in mijn leven bezig met het masseren van een penis van een andere man.

Zijn handen gaan heerlijk op en neer. Ik zie niet wat hij doet want mijn ogen zijn dicht maar het is zalig. Tegelijk zeer opwindend om zijn reactie te voelen in zijn penis. Mijn handenarbeid laat hem blijkbaar ook niet onberoerd.

Hij blijkt de kunst onder de knie te hebben om mij telkens op de rand van een hoogtepunt te brengen en mij dan weer te laten ontspannen en dat gebeurt meerdere keren. Wat een zalig gevoel. Op een bepaald moment geef ik aan dat ik mij wil laten gaan en dat begrijpt hij goed, hij voert de druk in zijn handen wat op maar versnelt niet. Integendeel, zijn bewegingen worden trager maar daardoor veel intenser.

Ik voel een enorme ontlading groeien en een warme vloed spuit over mijn onderbuik. Het gevoel van dit orgasme is niet te omschrijven en lijkt een eeuwigheid te duren. Hij verlaat de ruimte en laat mij tot mezelf komen, dat is ook nodig. Met heel veel respect wordt er nog even nagepraat en sta ik als een herboren man weer op straat.

Hier kom ik graag terug!

Verwenner

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *