Wie, wat, wanneer… 2.2

()

Het is heerlijk bekomen na ons orgasme terwijl we handen blijven voelen over onze lichamen. Je komt naast mij liggen en we kussen elkaar, we kunnen elkaar proeven. Ik voel dat men mijn pik blijft beroeren, likken en zuigen. Het is alsof het één langgerekt orgasme is dat maar niet ophoudt. Ik voel aan jouw manier van intens kussen dat dit ook bij jou het geval is.

Tijd om een beetje te bekomen. We gaan samen iets drinken aan de bar. Het is zo goed als onmogelijk om de gedachten op iets anders dan seks te zetten want overal zijn mensen met elkaar bezig. De frisse cava doet wonderen. Onze hartslag en bloeddruk dalen weer tot een aanvaardbaar niveau. Een vrouw, toch al van middelbare leeftijd en best wel knap, komt bij ons staan. Je praat met haar over koetjes en kalfjes en ik neem de tijd om te gaan douchen. De doucheruimtes zijn nogal duister en het duurt dan ook een tijd voor je iets kunt zien.

Het water stroomt over mijn lichaam en ik geniet. Ik voel twee handen over mijn schouders wrijven en ruik de geur van doucheproduct. Iemand is van plan om mij te helpen… De handen zepen mij in. Mijn rug, langzaam maar zeker komen de handen ook vooraan te voorschijn en zakken ze naar beneden. Ze omsluiten mijn lid dat ondertussen een beetje heeft kunnen rusten en zo stilletjes aan weer aan volume wint. Met de hulp van de mysterieuze handen gaat dit een stuk vlotter. De zeep maakt het allemaal wat gladder en mijn pik glijdt door de handen.

Een hand gaat weer naar achteren en glijdt tussen mijn billen, op zoek naar die ene plek. Wat een geweldig gevoel. Vooraan word ik heerlijk afgetrokken. De hand achteraan verdwijnt en plots staat mijn hart een paar seconden stil. In plaats van de hand schuift nu een andere penis tussen mijn billen. Ik weet niet wat mij overkomt. De hand vooraan brengt mij terug omdat het gevoel zalig blijft, het gevoel tussen mijn billen maakt het compleet.

Verder zou ik niet willen gaan maar die penis die tussen mijn benen heen en waar geschoven wordt zonder dat hij bij naar binnen komt geeft een heerlijk gevoel. Ik druk mijn benen wat dichter tegen elkaar en voel dat dit achter mij gewaardeerd wordt. De bewegingen gaan sneller, ik voel mijn lid harder dan hard worden. Het gevolg is dat ik heerlijk klaarkom. De man komt nu voor mij staan en legt mijn hand rond zijn lid, ik begrijp wat mij te wachten staat. Ik neem wat zeep in mijn handen en ga traag en snel heen en weer. Ook hij komt hevig klaar. Voor ik het goed en wel besef sta ik weer alleen in de douche. Opnieuw een beetje bij komen! Tijd voor een cava.

Ik kom terug aan de bar om samen met jou nog iets te drinken. Je bent echter niet onmiddellijk te vinden. Ik zie je na wat rondkijken op de dansvloer staan. Geil om jou zo tussen al dat volk, enkel in jouw string te zien dansen. De vrouw die daarnet nog met jou stond te praten dans naast jou, nou ja, tegen jou is een betere woordkeuze. Misschien is dat niet haar bedoeling maar het is druk op de dansvloer en dat kan het onbedoelde gevolg zijn. Hoewel ik meer en meer het gevoel heb dat je dat niet erg vindt.

De muziek wordt rustiger en jullie gaan dichter, samen dansen. Haar handen strelen over jouw rug, jij doet niet onder. Er wordt gekust, onschuldig, intenser, heviger,… Mooi en geil om naar te kijken. Een andere vrouw komt achter jou staan en je wordt nu tussen twee vrouwen gedrukt. Borsten tegen elkaar, billen worden betast, het kussen gaat van de één naar de andere. Dit is niet iets wat jou regelmatig overkomt maar je lijkt het wel goed te vinden. Een snelle blik in mijn richting maakt dat duidelijk. De vrouw voor jou gaat op haar knieën zitten, likt zich een weg tussen jouw benen. Aan jouw gelaatsuitdrukking kan ik zien dat ze snel het gevoeligste plaatsje heeft gevonden.

De vrouw achter jou masseert je knappe borsten waarbij de harde tepels niet vergeten worden. Je leunt een beetje achteruit en spreidt je benen meer. Ik hoor het instemmend geluid uit jou naar boven komen, dit gaat niet lang duren. Terwijl de vrouw achter jou je kust zie ik je bijna door de benen gaan, een diep orgasme overspoelt je ganse lichaam. Je wordt gelukkig goed ondersteund.

Veel tijd om bij te komen krijg je niet. De vrouwen nemen jou mee naar de zetel die in de hoek staat, ze gaan beiden op de achterste leuning met hun benen open zitten. Het is duidelijk wat er van jou wordt verwacht. Je gaat voor de vrouwen staan en kust ze één voor één. Handen strelen over de borsten, tepels worden nog harder. Je doet ondertussen een teken naar mij om te komen helpen. Likkend over hun lichamen daal je af tussen hun benen, afwisselend lik je beide vrouwen. Jouw kont staat daardoor naar achteren en meer aanmoediging heb ik niet nodig om bij jou naar binnen te glijden. Wat ben je nat!

Dat had je niet onmiddellijk verwacht maar je herstelt al vlug het evenwicht en je likt grommend verder. Met zo’n uitzicht moet ik mij inhouden om niet snel, voor de derde keer, klaar te komen. Beide vrouwen kneden ondertussen hun eigen borsten terwijl mijn vrouw de ene likt en de andere vingert. Het wisselen gebeurt steeds sneller en de decibels volgen. De linker vrouw komt eerst. Ze heeft niet veel tijd nodig om bij te komen, kust de vrouw naast haar en dat is voldoende om ook haar te laten klaarkomen. Het lijkt alsof zij blijft komen, het ene orgasme na het andere. Jij blijft haar likken en ondertussen stoot ik een laatste maal diep in jou om ook daar heel intens klaar te komen.

We blijven nog een tijdje van elkaar nagenieten. Iedereen wordt door iedereen gekust en de handen verkennen voor een laatste keer de verschillende lichamen.

Tijd voor een derde cava, dan moe én vooral voldaan naar huis.

Verwenner

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *