Kutballetjes

()

Maar ze passen ook in je andere gaatje. Ik wou je vertellen hoe het was op de fiets met balletjes in mijn kutje. Wel, ik kan het aanraden hoor. Had de balletjes nog in de doos toen ik lopend uit de stad ‘t huis kwam en alleen al ‘het verlangen naar’ me erg nat had gemaakt. Ben naar boven gegaan om mijn natte slipje uit te trekken. Heb toen een kort rokje aangetrokken en wou eerst nog een schoon slipje aan trekken maar omdat die toch wel weer nat zou worden heb ik dat niet gedaan en ben zonder slip op de fiets gestapt.

Het eerste stuk dat ik gefietst heb hield ik de benen netjes bij elkaar omdat ik bang was dat er bekenden uit de buurt mij zo zouden zien. Na een tijdje gefietst te hebben sloeg ik een zandweg in omdat daar veel gaten in zitten en de balletjes werken alleen goed als ze bewegen. Na ongeveer tien minuten gefietst te hebben kwamen er vier jongens mij tegemoet op twee scooters en ik deed mijn benen iets verder uit elkaar zodat ze een goed uitzicht hadden. Het duurde dan ook niet lang of ik hoorde de scooters omdraaien en achter mij aan komen.

Eerst keken ze naar mij en toen naar het touwtje tussen mijn benen. Ze dachten eerst dat ik ongesteld was maar omdat ze het een geil gezicht vonden trokken ze zich er niets van aan. De oudste van de jongens was van mening dat een goede zeeman ook over de rode zee ging. Heb ze toen gezegd dat het geen tampon was maar dat ik orgasmeballetjes in mijn kutje had gestopt omdat je daar het ene na het andere orgasme van krijgt tijdens het lopen en fietsen. Op de vraag hoeveel ik er nu al had gehad heb ik ze verteld dat ik er nu een had en dat ik zo geil was dat ik ze alle vier graag even wou inruilen voor mijn balletjes.

Ze zetten direct de scooters aan de kant en ik stapte ook van mijn fiets af. De jongens keken me een beetje twijfelend aan maar na een kleine aanmoediging gingen dan toch de broeken uit. Waar ik stiekem op gehoopt had gebeurde nu in werkelijkheid, ik werd namelijk hard aangepakt en met de riemen en broekspijpen aan een boom gebonden. Daar stond ik dan met de armen op de rug, de benen uit elkaar aan een boom gebonden. De vier jongens gingen met half stijve zwiepende lullen voor me staan en een van hen ging op zijn hurken zitten om mijn kutje te likken. Na de smaak van mijn geile en druipende kut te hebben geproefd liet hij de anderen ook even met mijn kutje en kittelaar spelen. De laatste van de vier trok met zijn tanden langzaam de balletjes uit mijn lekkende doos. Ik kreeg hier een orgasme van, zo had ik er al lang geen meer gehad en ik werd alwaar nog geiler.

De jongens hadden in de gaten dat echt ik niets kon doen en terwijl ik zo machteloos aan die boom stond, er alleen maar geiler van werd. Een van de jongens stelde dan ook voor, om mij helemaal gek te maken door mij te laten kijken hoe vier jongens het met elkaar doen. Nou moe! Heb jij ooit zo’n vier puistenkoppen met elkaar bezig gezien. Ontzettend geil. Een van de jongens ging op zijn knieën zitten en zijn maat kwam voor hem staan en diegene op zijn knieën nam de stijve lul van zijn vriend in zijn mond en zoog hem helemaal naar binnen.

Van de andere twee ging er een op zijn rug liggen en stak zijn benen in de lucht zodat zijn kontje vrij toegang kon bieden voor zijn neuk-maatje. Vier dikke palen die nog geen meter voor mij met elkaar bezig waren en ik kon er niet bij. Ik dacht dat ik gek van geilheid zou worden. Twee van hen kregen nu ook zin in een natte kut om in te spuiten en zo werd ik van de boom los gemaakt en kon ik direct een dikke eikel in mijn mond nemen.

Omdat ik gebukt stond met mijn kont achteruit maakte de andere jongen er gebruik van en nam mij op zijn hondjes in mijn kutje. Hij stootte zo hard dat ik de pik van de jonge die ik stond te pijpen achter in mijn keel had kreeg en er bijna in stikte. Plots voelde ik een duim op mijn anus en die werd er heel langzaam in gedrukt. Eerst een klein stukje maar toen verder, hij nam wat van het geil uit mijn soppende gleuf dat als glijmiddel moest dienen. Na mij anaal zo opgerekt te hebben, moest ik op de pik van een van de jongens die op de grond lag gaan zitten. Maar natuurlijk niet met mijn kutje. Nee, ik moest in mijn anus worden genomen. Ik ging er voorzichtig op zitten en liet mij heel langzaam over zijn eikel zakken, toen die er helemaal in zat ging ik al wippend steeds iets verder tot ik hem tot aan zijn ballen in mij had zitten ik werd achterover gedrukt met mijn rug op zijn borst zodat mijn geile kutje omhoog kwam.

De tweede jongen kwam nu boven op mij en stak zijn staaf diep in mij, de andere twee stonden zich voor ons af te trekken. Een van hen stond op het punt klaar te komen, ging op zijn knieën voor mij zitten en ik nam zijn penis in mijn mond en ik voelde hem al kloppen.

De eerste straal kreeg ik achter in mijn keel en ik slikte zo veel als ik kon door maar het lukte niet allemaal dus er liep een straaltje zaad langs mijn mondhoek weg. De jongen die in mijn kut aan het roeren was vond dat een geil gezicht en likte het overige sperma van mijn wang en kreeg hierdoor ook een orgasme en spoot bijna tegelijk met de kontneuker zijn zak in mij leeg.

Ik voelde nu het warme zaad van de jongens overal in al mijn gaten. Uitgeput liet de jongen zich van mij af vallen en ik ontglipte met mijn anus van de andere jongen.

Dit alles was in nog geen uur gebeurd en de jongens trokken snel hun kleren aan en bedankten mij voor de geile neuk partij Ze sprongen op de scooters en reden weer verder. Beleefde jongens, goed opgevoed moet ik zeggen.

Ik heb mijn rokje weer aan getrokken, de balletje weer in mijn kutje gestopt en ben ook weer op de fiets gestapt om weer naar huis te gaan. Onderweg voelde ik het geil uit mijn kont en kut langs mijn benen lopen en heb dat met de binnenkant van mijn rokje een beetje schoon gemaakt.

Toen ik thuis dit allemaal aan Arnulf vertelde werd hij er zo geil van dat hij mij onder de douche nog een keer in mijn kont en mijn kut heeft genomen. Zo zie je maar dat die balletjes echt meerdere orgasmen kunnen veroorzaken.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *