Onverwachte mogelijkheden

()

Misschien is het je nooit opgevallen, maar de meeste vrouwen die een vliegreis maken dragen geen rok. Waarschijnlijk vinden ze dat niet gemakkelijk, maar ik draag graag een lange wikkelrok. Die zit gemakkelijk, warm en toch luchtig. En tijdens mijn laatste vliegreis bleken er ook nog eens onverwachte mogelijkheden…

Mijn man moet voor zijn werk vaak naar het buitenland. Meestal blijf ik thuis, maar een enkele keer ga ik mee. Zo ook deze keer, toen hij naar Los Angeles moest. Een lange reis, een uur of negen, dat wel, maar je komt wel ergens! We zaten achter in het vliegtuig terecht; naast ons was nog een stoel leeg, aan het gangpad. Ik had genoeg te lezen bij me, want mijn man ligt de meeste tijd toch te slapen. De stoel naast me bleef lang leeg. Maar vlak voor vertrek kwam er een jonge vrouw aan. En wat voor een vrouw. Ze stal meteen mijn hart, want ook zij droeg een rok. Bovendien was het een mooie vrouw, en ze bleek nog aardig ook. Mijn man was onmiddellijk opgesprongen om haar te helpen de handbagage weg te bergen, en ik zag heel goed hoe hij naar haar borsten gluurde. Groot gelijk, vond ik. Lindsay had inderdaad prachtige, stevige rondingen. Ze had geen beha aan, en die had ze ook niet nodig. Net zo min als ik, overigens, want mijn jongens mogen er ook zijn.

Mijn man was inderdaad een uurtje later in diepe slaap. Die was met geen kanon meer wakker te krijgen. Lindsay en ik raakte aan de praat. Ze was een echte Amerikaanse, woonde met haar man in LA, waar ze werkte als journalist. In verband met een artikel waar ze mee bezig was had ze in België moeten zijn. We konden het goed met elkaar vinden. Na een tijdje verontschuldigde ze zich; ze moest wat aantekeningen uitwerken op haar laptop.

“Werk gaat voor het meisje?” Zei ik en ze lachte. Ik probeerde wat te lezen, maar al gauw kreeg ik slaap. Ik deed mijn boek weg, nestelde me – voor zover dat kan in een vliegtuigstoel- met een kussen in mijn stoel en trok de deken die op mijn stoel lag over me heen. Ik viel in slaap. Een half uur later werd ik wakker. Later hoorde ik dat ik in mijn slaap tegen Lindsay ’s schouder was gaan liggen. Maar ik werd van iets anders wakker. Ik voelde een hand op mijn bovenbeen, onder mijn rok. Heerlijk voelde dat. Ik werd op slag geil. Ik keek opzij. Mijn man was het niet, die lag nog steeds in diepe slaap. Ik keek naar Lindsay. Die keek me met grote ogen aan. “Je lag zo lekker tegen me aan,” fluisterde ze, “ik werd er helemaal opgewonden van.” Ik fluisterde terug; “ga door, ik ben helemaal nat!”

Lindsay schoof haar hand verder omhoog, stak een vinger onder het elastiek van mijn slipje en schoof hem naar binnen in mijn natte gleuf. Ik kwam onmiddellijk klaar. Lindsay zocht mijn klitje en begon me te vingeren. Wat was dat opwindend. Ik ben zo hetero als wat, had een stel vriendjes gehad voor ik mijn man leerde kennen. Dit was dus helemaal nieuw voor me en ik vond het geweldig. Ik deed mijn benen wat uit elkaar en keek naar Lindsay. Haar tepels staken door haar T-shirt, zo hard waren ze. Ik keek even naar mijn man. Die sliep, en het zag er naar uit dat hij voorlopig nog niet wakker zou worden. “Maak me ook klaar,” hijgde Lindsay in mijn oor. Lindsay had voor ik wakker werd ook haar deken over zich heen gelegd, zodat niemand kon zien wat zich daaronder afspeelde. Ik schoof mijn hand onder haar rok en ik was verrast; ze had geen slipje meer aan. Ze was even nat en geil als ik. Haar kut stond wijd open, haar klit was opgezwollen. Langzaam begon ik haar te vingeren.

Allebei probeerden we zo stil mogelijk te zijn, maar zo af en toe ontsnapte toch een zucht van genot. Ik kneep mijn benen bij elkaar toen ik klaar kwam. Het was eindeloos. Voor het eerst was ik door een vrouw klaargekomen! Ik wist niet dat het zo fantastisch zou zijn. Toen kwam Lindsay ook klaar op mijn vingers. Een klein kreetje van genot kon ze maar amper onderdrukken.

We fatsoeneerden ons wat. Lindsay ging haar handen wassen en toen ze uit het toilet kwam stond ik voor de deur. We zoenden elkaar kort, maar lang genoeg om elkaars tongen te proeven. Toen ik weer zat werd mijn man wakker. Lindsay en ik zaten weer met elkaar te praten. Ik vertelde enthousiast tegen mijn man dat Lindsay me LA zou laten zien, zodat ik niet alleen op pad hoefde als hij aan het werk was. Ik kreeg haar telefoonnummer; ik kon haar altijd bellen.

De eerste dag deed ik dat meteen. Lindsay zat te wachten op mijn telefoontje.

“Ik kom je halen,” zei ze, “nu meteen.”

Mijn man was al naar zijn opdrachtgever, dus toen Lindsay op de hotel kamerdeur klopte trok ik haar binnen. We omhelsden elkaar, kusten elkaar onstuimig. Ik leidde haar meteen naar het bed en we kleedden ons uit. Ik trok haar prachtige naakte lichaam over me heen en ik zag voor het eerst haar borsten. Ze waren prachtig, stevig en opwindend. Ik kuste haar gevoelige tepels. Met mijn tong likte ik haar borsten, haar buik, tot ik de zilte geur van haar opwinding rook. Ik spreidde haar benen zodat ik haar kut goed kon bekijken. Glinsterend vocht parelde op haar roze vlees. Haar klit stuk tussen haar schaamlippen omhoog.

“Lik me,” vroeg ze met hese stem, “lik mijn kut.” Ik aarzelde geen moment, al had ik nog nooit iemand gebeft. Grommend likte ik haar tussen haar benen, terwijl ik ondertussen haar schaamlippen spreidde, zodat de weg naar binnen en naar haar harde kittelaar open lag voor mijn begerige tong. Ik likte haar klit, ik zoog haar leeg, ik beet haar klit, ik stak mijn vingers in haar snee. En Lindsay kwam klaar, schokkend en trillend. Ik kuste haar mond, de smaak van haar eigen geil vermengde zich met haar en met mijn speeksel. Ze lachte.

“Je bent de eerste vrouw met wie ik het doe,” zei ze.

Ik antwoordde; “en jij bent de eerste vrouw met wie ik het doe!”

Lindsay liet er geen gras over groeien. Het was mijn beurt om gebeft te worden, ik zou haar tong tussen mijn dijen voelen. Ik lag wijdbeens, mijn borsten stonden strak, mijn tepels staken hard vooruit. Lindsay likte mijn kut alsof het een ijsje was. Met lange halen van haar tong kwam ze diep in mijn snee, waar mijn vocht uit droop. Toen ze mijn klit raakte voelde ik mijn spieren spannen. Ik kwam overweldigend. Nog nooit had een man mij zo kunnen bevredigen.

Trillend lag ik op bed, terwijl mijn orgasme langzaam wegebde. Ik trok Lindsay omhoog, tegen me aan. Haar borsten tegen de mijne, haar lippen tegen mijn lippen, onze tongen in elkaars mond. Met onze buiken maakten we neukbewegingen, we kronkelden op en over elkaar. We hadden nog niet genoeg gehad. We draaiden onze lijven zo, dat we elkaar konden beffen, mijn hoofd tussen haar benen, zij met haar mond op mijn kut. Ik voelde haar tepels tegen mijn buik en ik was zo geil als ik nog nooit geweest was. Mijn kin droop van haar kutvocht, mijn tong gleed in en uit haar natte snee. Ik streelde haar billen, zocht haar kontgaatje en stak er een vinger in. Dit was groots, goddelijk en geil, geil zoals ik nog nooit met iemand had meegemaakt.

Die dag zag ik nauwelijks iets van LA. Lindsay reed me wel door de stad, liet me dingen zien die ik gezien moest hebben, maar we konden niet van elkaar afblijven. Al snel zette ze koers naar de woning van haar en haar man. En daar belandden we weer in bed. De rest van de week verliep niet veel anders. Als ze me ophaalde was ik naakt en zij had alleen een rokje en T-shirt aan. We vreeën als beesten, een uur. Daarna reden we een uur door de stad, sightseeing, maar ons ondergoed bleef uit. En in haar bed gingen we weer tekeer, waarbij haar uitgebreide collectie vibrators en dildo’s goed van pas kwamen. Als ik ‘s avonds naast mijn man in bed lag was ik doodmoe. Ik had geen zin in zijn lul, ik was gewoon te moe van alles wat ik gedaan en gezien had. Zei ik tegen hem. Hij moest zichzelf maar aftrekken als-ie zo nodig wou. Voor mijn part stak-ie zijn pik in een ander gat. Want deze twee weken zijn mijn tieten en mijn kut alleen voor Lindsay!

VeerleG

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Gerelateerd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *