Misbruikt! Mm… Lekker

()

Hooi ik ben een vlotte meid van 22 jaar. Twee weken terug gingen ik en mijn vriend lekker een lang weekend naar Parijs. Wij beide zijn gek op seks maar hebben nog nooit iets gedaan met andere. Het was ook iets wat nog nooit besproken was. We waren om 12:00 uur in Parijs na een lange auto rit. We boekten ons in, in een mooi hotel en gingen de stad in. Lekker winkelen en leuke kleding kopen. Mijn vriend is 9 jaar ouder dus verdient lekker veel geld. Ik kocht een leuk rokje en een nieuw topje. We kleden ons om voor de avond. Lekker gegeten en wat wijn gedronken en al lekker in de stemming om weg te gaan.

Ik had mijn nieuwe rokje aan met topje en droeg hoge knie laarzen met een panty met gaten. We kwamen in een leuke tent terecht met lekkere muziek en vrolijke mensen. Chiel(mijn vriend, namen zijn bedacht) Had al snel door dat ik veel aandacht trok bij de mannen. Ik ben niet groot en heb donker blond lang haar en bruine ogen. Heb een beginnende C cup en stevige billen volgens mijn vriend. Een slank lichaam dat komt van het vele sporten. We stonden in een gezellig hoekje, ik keek rond en zag inderdaad vele heren lachen naar me. Tegen over ons stonden drie mannen, knappe mannen. Chiel had het door dat ik keek naar hun en lachte.

“Mooi hé Sandra(ook bedacht) die drie daar.” Ik schrok en keek hem met een rood hoofd aan.

“Tja, je heb gelijk” riep ik. Ik dronk snel mijn baco leeg en vroeg een nieuwe. Chiel liep naar de bar en de heren bekeken mij nog steeds. Eén lachte naar me en ik lachte terug. Ik kreeg het er warm van. Chiel kwam terug en lachte weer.

“Mm…” riep hij” wat zou jij die graag willen.” Ik lachte naar hem en zei niks maar dacht “ja, die is wel erg lekker.”

We dansten wat en ik keek iedere keer wel heel even naar die hoek naar die drie. Deze drie hielden mij wel in de gaten. Na een paar baco ’s moest ik plassen en liep even weg. Op de WC dacht ik aan die drie heren en dacht wauw wat een lekkere kerels. Nu had ik wel vaker een fantasie, zeker als ik me lag te vingeren en dacht aan een paar mannen die me tegelijk neukte. Ook zag ik Chiel en hij mocht alleen maar kijken. Een beetje dromerig, liep ik van de wc en botste tegen één van die drie aan. Ik riep sorry en keek hem in zijn mooie blauwe ogen aan. Hij lachte en streelde mijn arm en zei in het Engels sorry.

Zijn aanraking maakte me wel heel geil in enkele seconden.

Ik zei niks en keek hem alleen maar aan. Iets wat hij ook deed en ik smolt gewoon. Wat ik niet wist was dat Chiel vlak achter me stond en alles kon zien. Die Franse jongen legde zijn hand op mijn heup en duwde me rustig aan de kant en liep lachend voorbij. Ik liep nu helemaal verdwaasd om me heen te kijken en liep terug naar onze hoek. Ik hoorde Chiel achter me en die zei.

“Zo, wat kijk jij geil uit je ogen.”

Ik werd helemaal rood en wist niet waar ik kijken moest. Chiel lachte en zei, lieve Sandra als jij slaapt praat jij en ik weet dat jij wel eens droomt over een seks met meerdere mannen. Ik keek hem met grote ogen aan en wist niks te zeggen. Chiel ging verder, “wil je het echt eens doen met meerdere mannen?” Ik knikte met het schaam rood op mijn wangen bevestigend.

“Nou, dan moet je die wens maar eens laten gaan. Wat word mijn rol hier in.”

Ik keek hem aan en zei “jij mag alleen kijken.”

“Oke, maar laten we beginnen met één vreemde man en dan eens kijken of je het dan ook nog leuk vind.”

Ik lachte, gaf hem een dikke knuffel en een zoen. Chiel liet zijn handen mijn rokje wat op tillen en hij fluisterde in mijn oor.

“Die jongen van net kijkt en kan nu iets van je billen zien.”

Dit was pas echt spannend dacht ik. Het flirten kon beginnen. Ik draaide me even later om en keek hem weer aan. Ik lachte naar hem en hij knipoogde terug. Wat ik terug deed. Ik danste steeds iets dichterbij hun en schudde met alles wat te schudde viel mijn borsten floepte bijna uit mijn topje. Ik stond nu bijna tegen hem aan en het werd drukker en drukker in die tent. Chiel stond van een klein afstandje te kijken en knipoogde, ik dacht dat het voor mij was maar later hoorde ik dat hij dat naar die gozer deed.

Ik voelde zijn hand in mijn zij en ik danste verder en keek niet om. Ik voelde een geile gloed door mijn lichaam. Zijn hand gleed omlaag en streelde mijn billen. Ik stond in brand. Ik draaide mijn billen en voelde zijn hand over mijn hele billen gaan. Zijn hand gleed onder mijn rokje en kneep in mijn billen. Ik had mijn mond wat open van geiligheid en ging helemaal op in geiligheid. Ik trok mijn string omlaag en ik voelde deze op mijn enkels zakken. Ik boog wat voor over en stapte uit mijn string. Die hand raakte gelijk mijn blote kale kutje aan. Zijn vingers gleden tussen mijn kletsnatte lippen. Ik ging weer rechtop staan en ging wat wijdbeens staan. Twee vingers gleden gelijk mijn kutje in en ik moest moeite doen geen geluid te maken. Zijn vingers sopte lekker in me en ik werd geiler en geiler. Die vingers gleden eruit en ik keek achterom.

Die jongen lachte en likte zijn vingers af.

Ik wist het zeker ik wilde zijn pik voelen. Hij pakte mijn hand en nam me mee. Ik zag dat Chiel ons volgden op korte afstand. Buiten liepen we naar een park vlakbij. Daar gingen we een hokje in waar je als man kunt plassen. Hij pakte me stevig vast en kneep in mijn borsten en zoende me vol op mijn mond. Hij trok zijn lul uit zijn broek en ik zakte door me knieën om deze lul te zien en te proeven. Het geile was dat het er stonk naar urine en ik zijn stijve pik in mijn mond liet glijden. Ik zoog en likte deze vreemde pik en speelde met mijn geile klets natte kutje. Na een poos trok hij me omhoog en zoende me weer en onze tong gleden langs elkaar heen. Zijn vingers zaten weer diep in mijn kutje. Ik trok aan zijn lul en deze was echt lekker hard en groot.

Ineens stond er nog een man in het hokje. Hij wilde plassen. Hij haalde gewoon zijn lul eruit en begon naast ons te plassen. Mijn Franse minnaar begon me heviger te vingeren en had er wel lol in. Ik keek naar die pik die plaste en vond het wel een geil gezicht. Ik werd omgedraaid door mijn minnaar en hij trok mijn topje omhoog en greep mijn tepels vast. Ik keek die plassende man aan en kon zien dat het een oudere man was zeker een jaar of 50. Hij keek mij lachend aan en draaide zich helemaal om en ik zag zijn lul nog na druppelen.

Mijn minnaar pakte mijn hand en deed deze richting die slappe lul. Heel voorzichtig pakte ik deze natte lul en trok eraan. Ik wreef over zijn natte eikel en voelde zijn lul groeien. Ik werd voorover geduwd en voelde hoe mijn minnaar zijn lul tegen mijn kutje aan duwde. Ik wilde kijken of er een condoom om zat maar ik was te laat en voelde zijn heerlijke pik die in me glijden. Die oude man kwam vlak voor me staan en zijn half stijve lul hing voor mijn gezicht. Ik rook nu de urine nog sterker. Hij pakte mijn hoofd en duwde zijn lul in mijn half openstaande mond. Ik proefde zijn urine en dat smaakte zoet. Ik werd super lekker geneukt en voelde die lul lekker diep en lekker hard in me gaan.

Die lul in mijn mond groeide op sterkte en ik zoog al het vocht uit zijn lul. Er werd wat in het Frans gezegd en ik werd om gedraaid en voelde hoe deze oude viezerik zijn lul in mijn jonge kutje duwde en me ruw neukte. Ik zoog weer aan die lul en proefde me zelf en zijn smaak. Ik kreunde en ik hijgde flink en voelde een orgasme op komen. Een hele hevige en kwam met een geile gil klaar. Mijn minnaar kwam al heel snel klaar en spoot alles op mijn borsten. Die oude man had meer pit en bleef heerlijk in me rammen.

Hij trok me omhoog, tilde me op en zo zakte ik heerlijk op zijn lul. Zo neukte hij me weer heerlijk en kneep in mijn tepels. Ik zag dat Chiel om het hoekje keek en dat zorgde er voor dat ik weer kwam en weer heel heftig. Hij draaide me weer om en tilde me op en zetten me met mijn rug tegen het hokje en duwde zijn oude lul weer erin en neukte me weer lekker ruw. Hij likte mijn tepels en beet er zachtjes in. Ik zweefde helemaal op mijn geiligheid en liet me door een vreemde oude man flink naaien. Hij riep wat in het Frans en ik kon alleen maar hijgen en ja roepen. Na een tijdje stopte hij en ik stond weer op de grond.

Hij draaide me om en smeerde mijn kontje in. Ik dacht ok, die wil anaal, kom maar op oude viezerik dacht ik. Nou, ik heb het geweten.

Hij duwde zijn lul er rustig in en na een paar tellen werd ik onwijs lekker maar hard anaal geneukt. Met drie vingers gleed hij tegelijk mijn kut in en met zijn duim wreef hij hard over mijn kut en ik stond te trillen op mijn benen en voelde zijn ballen tegen mijn kontje aan slaan. Dit deed me zo lekker klaar komen en ik spoot voor het eerst in mijn leven. Een paar dikke stralen gijl spoten uit mijn kut. Die ouwe ramde door en ik voelde dat hij zijn zaad in mijn darmen spoot. Ik stond onwijs te trillen op mijn poten en het is dat hij me vast hield anders was ik gevallen. Man wat had deze man me verkracht zeg. Heerlijk was het gewoon, ik voelde zijn zaad uit mijn gaatje lopen langs mijn benen over mijn panty ‘s.

Hij trok mijn billen uit elkaar en ik voelde warm water tegen mijn gaatjes aan spuiten. Hij stond me gewoon onder te plassen en ik liet dit toe. Zijn warme zeik kletste tegen mijn klets natte kut aan en het voelde heerlijk. Hij was klaar en pakte mijn haren vast en draaide me om en duwde zijn zaad en pis lul in mijn mond. Als beloning zoog ik zijn lul leeg en zakte door mijn knieën. Hij gaf me een zoen en liep weg.

Chiel kwam naar binnen en riep,” tering! Wat heb jij je geil laten misbruiken door die kerel.”

Onder begeleiding van Chiel zijn we terug gelopen. Ik was klets nat en voelde het zaad plakken tussen mijn billen en kutje. In de hotelkamer heb ik Chiel zijn hoofd tussen mijn benen geduwd en gezegd,”likken kreng, alles schoon likken.”

Dit was voor ons een nieuwe ervaring en deze gaan we snel nog eens doen maar dan wil ik een neger met een grote dikke pik.

Wampi

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *