Onder het rokje van…

()

Samen met fotograaf Erik zit ik in mijn stamcafé een hapje te eten. We praten over een nieuwe opdracht, als de deur open gaat en Evelien binnen komt. Ze ziet er weer heel opvallend uit met dat jaren twintig kapsel en die lange benen, dit keer onder een zeer korte rok, gestoken in een paar zwarte netkousen. Daarboven draagt ze een donkergroen topje met een vestje van netwerk. Erik kijkt haar na als ze aan de bar gaat zitten en zegt dat hij die wel eens zou willen fotograferen. Ik vertel hem het hele verhaal, dat ze pas in de flat wonen, dat zij en haar vriend in de porno industrie hebben gewerkt en wat ik toen allemaal gezien heb via het keukenraam. Daarna heb ik nog wel eens gekeken, maar slechts één keer heb ik haar nog naakt door het huis zien lopen, ze doen nu de gordijnen wat sneller dicht. Ik denk dat ze door hadden dat er meer mensen zaten te kijken.

Tegen Erik zeg ik dat ze tegenwoordig modellenwerk doet en dat hij wellicht een kans heeft om haar eens wat dichterbij te kunnen bekijken. Erik loopt naar de bar en stelt zich voor, ik zie ze wat praten en hij wijst naar het tafeltje waar ik zit. Dan lopen ze mijn richting uit en komt Evelien erbij zitten. Het gesprek gaat verder in het Frans, Erik vertelt over zijn werk en dat hij vaak opdrachten voor mij uitvoert. Evelien zegt dat ze een paar keer een modereportage gedaan heeft, maar verder nog weinig werk heeft gevonden.

“Je moet er eerst een beetje in komen en dan volgen de sessies vanzelf,” vertelt Erik. Ze moeten je leren kennen en je moet bij veel bureaus ingeschreven staan. Dat staat ze ook, lacht ze met haar volle rode lippen vooruitgestoken, maar dan nog is het niet gemakkelijk. Dan zegt Erik dat hij wel een proefreportage wil maken. Dat vindt ze prima en ze vraagt gelijk wanneer?

“Nu,” opper ik lachend, “we hebben wel wat tijd over.”

Tot mijn verbazing zegt ze dat het wat haar betreft goed is, ze heeft toch niets te doen. Het kan eventueel zelfs bij haar in de flat, want haar vriend is er niet, die heeft werk voor drie dagen in Zwitserland. Wat voor werk, vraag ik quasi nieuwsgierig. Hij is filmacteur, zegt ze.

Even later zitten we in een heel druk ingerichte woonkamer. Erik zoekt naar een goede plek om wat portretfoto ’s te maken en zegt dat ze maar even bij het raam moet gaan staan, dan is de lichtval beter. Hij heeft wel een camera bij zich, maar geen lampen. Ze poseert geroutineerd, vooral in profiel met haar stevige tieten naar voren gestoken, ziet ze er erg lekker uit. Ik moet steeds weer denken aan wat ik toen allemaal gezien heb en mijn pik reageert daar enigszins op. Als Erik klaar is met de portretten, vraagt ze of we wat willen drinken en loopt naar de keuken om wijn te halen.

“Ik wil nog wel wat meer maken,” zegt Erik, die ook al opgewonden is geworden van dat mooie lijf.

Evelien komt terug met een fles witte wijn en drie glazen en gaat op een stoel tegenover ons zitten. Haar korte rok schuift helemaal naar boven en we zien haar jarretels en een stukje van haar zwarte string. Ze heeft haar netvestje uit gedaan, zodat er ook een stukje van haar strakke bruingekleurde buik zichtbaar is. Erik bergt zogenaamd zijn camera op in zijn fototas en Evelien kijkt hem verbaasd aan.

“Moet je niet meer maken, je hebt nu alleen portretten.”

Gespeeld verbaasd zegt Erik dat hij dacht dat ze alleen portretten wilde laten maken, maar ze antwoordt dat ze wel meer gewend is dat alleen haar gezicht op de foto.

“Ok, maar hier is dat moeilijker, het staat een beetje te vol.”

“Dat is geen punt,” antwoordt ze en loopt naar de logeerkamer, Erik en ik volgen.

In de kamer staat alleen een bedbank, een tafel, een stoel en een kast.

“Is dit beter,” vraagt ze. Erik knikt. Ga daar maar op staan, wijst Erik naar het bed en hij zoekt een goede hoek om optimale foto ’s te kunnen maken.

Ik sta tegen de deurpost geleund en kijk naar Evelien, die nu allerlei geile poses aan neemt, waar mijn pik van gaat opspelen. Erik geeft wat aanwijzingen, die ze geroutineerd opvolgt. Ze trekt haar rokje iets omhoog en gaat wijdbeens staan, haar string is nu duidelijk zichtbaar. Dan doet ze een bandje van het topje los en één van haar mooie borsten komt tevoorschijn, weldra gevolgd door de ander. Met een snelle beweging ritst ze haar rok open en dan staat ze met alleen haar string en de netkousen nog aan op het bed heen en weer te wiebelen. Mijn pik begint nu forsere vormen aan te nemen en ik zie aan zijn bewegingen dat Erik ook last van zijn hormonen krijgt.

Evelien gaat er nog eens extra geil bij zitten en volgt de aanwijzingen van Erik professioneel op. Zijn opmerkingen geven steeds erotischer poses aan, maar Evelien voert ze zonder blikken of blozen uit. Ze streelt haar borsten, aait met haar hand over haar slipje en dan steekt ze een been vooruit en begint langzaam haar kous af te rollen. Net als ze daar mee klaar is, moet Erik een memory- stick van zijn digitale camera verwisselen. Evelien zit met één ontbloot been op de rand van het bed en kijkt mij zwoel aan.

“Wil je mee doen?” Vraagt ze ineens, “dan moet je wel iets uittrekken.”

Erik knikt mij lachend toe en zegt dat het dan ook goed moet gebeuren en dat ik alles moet trekken. Ik volg zijn raad op en even later zit ik naakt en gehurkt voor de bedbank en stroop langzaam de andere kous van Evelien langs haar been naar beneden. Mijn stijve lul steekt nu recht ophoog en ik merk dat Erik weer aan het fotograferen is. Wel discreet blijven, zeg ik tegen hem, anders delete ik alles. Als de kous uit is aai ik haar met beide handen over haar benen langzaam naar boven tot ik bij de string kom. Ik schuif mijn vingers eronder en heel langzaam trek ik het slipje over haar billen en benen naar de grond. Ze heeft nu alleen nog de jarretelgordel aan, wat een opwindend gezicht is.

Evelien trekt mij omhoog en pakt mijn harde lul in haar handen. Ze begint me af te trekken, terwijl ik haar mooie stevige borsten kneed. Ze heeft de voorhuid naar achteren geschoven en neemt mijn pik in haar mond. Haar zuigbewegingen maken mij helemaal gek en ik begin gulzig aan haar tepels te likken. Evelien pijpt zo vreselijk goed, dat ik heel snel dreig klaar te komen. Dat merkt ze, want af en toe laat ze mijn lul los en geeft alleen paar likjes over mijn eikel en knijpt in mijn ballen. Dat maakt het echter alleen maar erger en ik kom toch snel klaar, gedeeltelijk in haar mond en gedeeltelijk over haar tieten heen. Ze blijft zuigen tot mijn zak helemaal leeg is.

Ik was Erik helemaal vergeten, maar nu zie ik dat hij ook zijn grote harde lul uit zijn broek heeft gehaald, hij is gestopt met fotograferen en komt naar haar toe. Evelien zit nog steeds op haar knieën op bed, neemt nu de pik van Erik in haar mond en op dezelfde geroutineerde wijze gaat ze ook met zijn staaf om. Ik kruip achter haar en schuif haar dijen iets uit elkaar, zodat ik goed bij haar kutje kan. Die is flink nat geworden, zodat mijn tong er moeiteloos in piept. Ik lik haar kut en met mijn vingers streel ik haar klitje. Dat windt haar behoorlijk op, want ze begint stotend met haar onderlichaam te bewegen en ze pakt de lul van Erik steeds steviger vast. Haar zuigbewegingen worden krachtiger en af en toe slaakt ze een kreetje.

Mijn pik wordt intussen weer harder en terwijl zij nog steeds Erik aan het pijpen is, stop ik mijn stijve lul in haar natte kutje. Ik begin snel en hard te neuken, want ik wil eigenlijk gelijk met Erik klaarkomen. Maar dat red ik niet, want de eerste die komt is Evelien, vrijwel onmiddellijk gevolgd door mijn vriend. Omdat ze net klaarkwam, had ze zijn lul uit haar mond gehaald, zodat zijn zaad over haar gezicht terecht komt. Evelien ligt plat voorover op bed en ik probeer nu veel langzamer te bewegen, maar mijn pik schiet door de houding van Evelien steeds uit haar kut. Ook Erik is nog steeds heel heet, want zijn lul staat alweer overeind en hij kruipt naast haar op bed, trekt haar over zich heen en zegt tegen mij dat ik maar een ander gaatje moet zoeken.

Hij steekt zijn pik snel in de natte kut van Evelien en wipt krachtig op en neer. Intussen pak ik haar billen en trek die uit elkaar, ik doe wat spuug op haar kontgaatje en duw voorzichtig mijn lul naar binnen. Evelien weet wat ze moet doen en werkt goed mee. In haar vroegere beroep zal ze wel vaker sandwiches uitgevoerd hebben, want al haar bewegingen komen op het juiste moment. Terwijl mijn ballen af en toe de pik van Erik raken, wordt Evelien ook steeds heter, ze begint weer te hijgen en kreetjes te slaken, al kan ik niet ontdekken of die echt zijn of gespeeld. Erik gaat als een beest tekeer en stoot af en toe zo hard, dat ik bijna van bed val. Hij komt dan ook als eerste klaar en ik volg vrij snel. Als mijn zaad opborrelt, trek ik mijn lul uit haar kont en spuit haar billen helemaal onder. Erik stoot nog even door en Evelien komt dan ook, maar weer krijg ik het idee, dat het gespeeld is.

Als we een kwartiertje later in de kamer zitten, zegt Erik dat hij wel een paar leuke opdrachten voor haar kan versieren. Hij moet nog een fotosessie maken voor damesondergoed, daar lijkt ze hem erg geschikt voor. Evelien zegt dat ze het daar niet voor gedaan heeft. Ze was eigenlijk naar het café gegaan om een man te versieren, want ze was gewoon bloedgeil. En voor haar vriend maakt het niet veel uit, die weet dat ze wel eens vreemd gaat.

“Hij doet de hele dag niets anders dan neuken,” zegt ze er cryptisch bij, maar wij weten wat ze bedoelt.

Wampi

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *