Sonja geniet

()

Sonja begon wel te wennen in het noorden, maar ze had nog wel vrijwel wekelijks contact met Derk en Hanny, via de telefoon en de mail. Ze vertelde alles wat ze meemaakte, inclusief haar seksuele escapades. Meestal kreeg ze bemoedigende woorden terug, maar ook werd ze gewaarschuwd niet te veel aan haar lieverds te blijven hangen en haar eigen weg te kiezen. Dat vond Sonja moeilijk, want bij alles wat ze seksueel deed moest ze Derk en Hanny denken. Als ze zichzelf vingerde, voelde ze bijna letterlijk de pik van Derk in haar kutje en soms als ze haar klitje streelde, dacht ze aan Hanny. Met de jongens van haar eigen leeftijd had ze nog steeds niets. Er waren wel een paar leuke bij, maar iets oudere mannen trokken haar toch veel meer aan.

Vooral haar leraar Nederlands vond ze een stuk, niet alleen uiterlijk, ook zijn manier van lesgeven en zijn prettige stem. Sonja was dol op zijn literatuurlessen, maar ze kreeg de indruk dat hij haar niet zag. Ivo reageerde trouwens op geen enkel meisje uit haar groep en daar zaten toch wel een paar flinke kanjers bij. Dat intrigeerde Sonja, ze wilde meer van hem weten. Voor het eerst droomde ze een keer niet van Derk, maar dat Ivo zijn arm om haar heen sloeg en haar op haar voorhoofd kuste, verder niets, maar ze werd er wel opgewonden van.

In de les keek ze hem voortdurend aan en ze ging steeds meer vragen stellen. Hij antwoordde daar dan zakelijk op, zonder enige speciale aandacht. Toen kwam het moment dat ze met een stel medeleerlingen en de leraar een toneelvoorstelling in de plaatselijke schouwburg bezocht. Na afloop gingen ze nog wat drinken in een belendende kroeg en bediscussieerden de voorstelling. De meesten gingen vroeger weg en Sonja bleef alleen met Ivo over. Na een kwartiertje gaat hij afrekenen en als hij terug loopt naar het tafeltje, vraagt hij plotseling hoe ze naar huis gaat. Hij weet dat ze buiten de stad woont en het is al over twaalven.

“Met de fiets”, zegt Sonja dapper. Ben je gek, antwoordt Ivo, je gaat toch niet dat hele eind in het donker fietsen; die verantwoording neem ik niet, het is tenslotte een schooluitstapje. Ik breng je wel met de auto, je fiets kan je hier laten staan.

“OK” zegt ze, ik wijs je de weg wel.

Ze gaat naast Ivo in de auto zitten en kijkt hem van opzij aan. Ze vindt hem steeds knapper en liever worden. Ivo kijkt terug en ziet een mooi vol gezicht met grote blauwe ogen en een volle lichtrood gekleurde mond. Hij heeft auto wel gestart, maar rijdt niet weg. Ga maar rijden, zegt ze lachend tegen het aardige gezicht dat haar strak aankijkt en Ivo manoeuvreert de auto door het drukke uitgaansverkeer richting het dorp waar Sonja woont. Als het minder druk wordt, legt ze ineens haar hoofd tegen zijn schouder en haar rechterhand op zijn been. “Niet doen,” zegt Ivo, “ik ben aan het rijden.”

“Nou en,” zegt Sonja, “daar heb je toch geen last van (ze haalt haar hand toch weg), vind je het niet prettig?”

“Niet als ik rij,” herhaalt hij.

“Kan je niet even stoppen,” vraagt Sonja, “ik moet erg nodig plassen, verderop is een parkeerplaats bij het recreatiegebied, die ligt iets van de weg tussen de bomen.” Zonder wat te zeggen, draait Ivo even later de auto de parkeerplaats op, waar het aardedonker is. Helemaal aan het einde staat nog een auto, maar Ivo stopt direct aan het begin. Sonja pakt een paar tissues uit haar tasje, stapt uit en zegt dat ze een eindje het bos in zal lopen om te plassen. Als ze ver genoeg is, hurkt ze en trekt haar rode katoenen broek en haar string naar beneden om te plassen.

Als ze klaar is, veegt ze haar kutje droog, daarbij voelt ze dat haar lipjes niet alleen nat zijn van de urine. Met de andere tissue veegt ze nog een keer over haar lipjes en gooit dan beide doekjes weg. Dan streelt ze met haar vingers tussen haar spleetje en bewerkt even haar klitje, dat al begint te zwellen. Ze wordt er heel opgewonden van en trekt snel haar broek weer op. Als ze bij de auto terugkomt, trekt ze haar lichte jack uit en legt het op de achterbank. Daaronder draagt ze een strakke, lichtblauwe polo die net een streepje van haar strakke buik en haar navel bloot laat. Haar stevige tieten komen er goed in uit. Ivo kijkt nu met enige belangstelling opzij en wil de auto starten, maar als zijn hand naar het contact gaat, pakt Sonja die beet en legt hem op haar dijbeen, vlak tegen haar kruis aan.

“Waar dacht je aan toen ik daar zat te plassen?” Zegt ze zwoel en uitdagend tegen hem. Zonder zijn antwoord af te wachten legt ze haar linkerarm om zijn schouder en trekt zijn hoofd naar haar toe. “Ik denk dat jij dacht dat je daar wel even zou willen kijken,” zegt Sonja brutaal, waarna ze Ivo op mijn mond kust.

Dan laat haar docent zijn schroom varen en zoent voluit terug, terwijl zijn hand de binnenkant van haar dij streelt en over haar kruis schuift. Sonja slaakt een kreetje en gaat met haar eigen hand naar zijn kruis, waar ze al een aardige bult tegenkomt. Snel trekt ze de rits van zijn Dockers broek naar beneden en merkt dat die bobbel in de boxershort nog toeneemt. Ivo is intussen met zijn handen onder haar polo terecht gekomen en kneedt haar borsten over de stof van haar beha heen; haar tepels worden er keihard van en ze voelt haar kutje drijfnat worden. Na wat gepruts heeft ze Ivo’s broek los gekregen en wurmt ze zijn hard geworden lul uit de boxer short. Even schrikt ze, want deze paal is toch wel iets groter dan ze gewend is van Derk of de trainers met wie ze in de slag geweest is. Ze trekt de voorhuid omlaag, waardoor de grote rode eikel zichtbaar wordt bovenop die forse pik, wat haar nog meer opwindt.

Ivo heeft intussen met een hand haar beha opgeschoven en met zijn andere hand haar broek losgemaakt, waardoor hij met zijn vingers onder haar string kan komen en haar klitje en kutje kan strelen. Dat wordt te veel voor Sonja, die schokkend en kreetjes slakend klaar komt. Ze was er nog niet eens toe gekomen iets met die grote pik te doen en ze schaamt zich een beetje.

“Sorry”, zegt ze benauwd, “ik was zo vreselijk geil, dat ik het niet meer hield.”

“Geeft niet, zegt Ivo, dan heb je nu meer tijd” en hij schuift zijn stoel naar achteren en zet die in de slaapstand. Sonja kan er nu veel beter bij en ze begint direct aan die grote paal te zuigen. Ivo maakt nu op zijn beurt hijgende geluiden als hij die geile mond van Sonja om zijn pik voelt. Ze neemt zijn lul soms helemaal tot haar keel in haar mond en zuigt en trekt eraan alsof ze hem zo snel mogelijk wil opeten. Dat heeft een louterend effect op Ivo, want als Sonja ook nog eens zijn ballen pakt en die begint te aaien en te kneden, duurt het niet lang meer voor hij stotend in haar mond klaar komt. Ze moet een paar keer goed slikken van de grote hoeveelheid sperma, maar ze houdt alles binnen en begint vervolgens zijn pik helemaal schoon te likken.

“Dat heb je meer gedaan”, zegt Ivo goedkeurend.

“Ja, beaamt Sonja,” en meestal met mannen van jouw leeftijd of ouder, want die jonge jongens kunnen er niets van.”

Als ze hun kleding weer op orde hebben, vraagt Sonja waar Ivo woont.

“Niet zo ver hier vandaan,” zegt hij, “een eindje terug naar de stad en dan een zijstraat in.”

“Kan ik dan bij jou even douchen,” vraagt ze, “ik voel me wel een beetje klef en dan kunnen we nog iets drinken en wat kletsen.”

Ivo stemt toe en ze rijden weer richting stad met Sonja’s hoofd nu lui liggend op zijn schouder zonder dat hij er wat van zegt. Als ze binnen zijn in het prettig ingerichte appartement schenkt Ivo twee glazen rosé in en zegt tegen Sonja dat ze wel eerst mag douchen, er liggen wel handdoeken in de badkamer. Ze spoelt zich schoon met heerlijk lauw water en droogt zich af. Dan slaat ze handdoek om zich heen en knoopt die vast boven haar stevige tieten. Ze gaat op de bank naast hem zitten en trekt haar benen onder zich. Ivo heeft intussen alles uit getrokken op zijn boxershort na. Ze neemt een slok rosé en zegt dat ze al een paar maanden probeert zijn aandacht te trekken.

Ivo geeft toe dat hij dat wel gemerkt heeft, maar dat hij als docent in een moeilijke positie zit. Sonja begrijpt dat wel, maar zegt dan dat er wel mooiere meiden dan zij rondlopen, dus dacht ze dat hij daar wel meer belangstelling voor zou hebben. Ivo maakt haar duidelijk dat het hem niet alleen om het uiterlijk gaat, hij vindt het leuker als vrouwen ook nog eens goed kunnen praten en belangstelling voor zijn vak hebben. Sonja drinkt haar glas leeg, zet het op salontafel, draait op haar zij en gaat met haar hoofd op de blote buik van Ivo liggen. Met haar handen streelt ze zijn borst en ze geeft een paar kusjes op zijn navel. Door haar bewegingen is de handdoek los geraakt en gedeeltelijk van haar borsten geschoven zodat die mooie tieten zichtbaar zijn.

Ivo kijkt ernaar en begint ze te aaien, waardoor de tepeltjes al snel hard worden. Sonja kijkt hem lachend aan en schuift haar hoofd iets naar onder zodat ze kan voelen dat die stevige pik, die ze kort geleden nog in haar mond had, weer aan het groeien is. Ze draait zich om en trekt de boxershort naar beneden om die grote lul, die inmiddels weer een fors formaat heeft aangenomen, eens goed te bekijken. Hierdoor valt de handdoek helemaal van haar lichaam en Ivo maakt direct gebruik ervan om haar hele lijf te strelen. Haar borsten, haar rug, haar billen en haar dijen, Sonja wordt er weer behoorlijk opgewonden van.

Dan duwt ze Ivo op zijn rug op de bank, gaat aan zijn voeten zitten en trekt de boxer helemaal uit. Langzaam kruipt ze naar boven, zijn benen, zijn buik, zijn borst en zijn tepels likkend. Die grote pik slaat ze bewust over tot ze helemaal op hem ligt. Ze spreidt haar benen en zakt iets omlaag, zodat de forse eikel precies voor haar spleetje staat. Dan stopt ze even, ineens vraagt ze zich af of het pijn zal doen, dat grote ding, maar dan realiseert ze zich dat haar kutje alweer drijfnat is. Ivo bemerkt haar aarzeling, pakt haar billen beet en trekt die uit elkaar zodat haar spleetje zich meer opent. Vervolgens schuift hij zijn ferme geslacht naar binnen met kleine stukjes tot het er helemaal in zit. Sonja voelt geen pijn en begint op en neer te bewegen, eerst rustig dan steeds sneller, ze wordt bloedgeil van die grote pik, die ze erg goed kan voelen.

Haar borsten schuiven over Ivo’s borst en de tepels schuren daardoor langs het kleine beetje borsthaar. Dat maakt haar nog geiler. Ze beweegt steeds sneller en begint kreetjes te slaken en te schudden. Ook Ivo laat zich nu niet onbetuigd en probeert in haar ritme mee te komen. Ze houden elkaar nu heel stevig vast en neuken elkaar snel en opwindend naar een hoogtepunt, dat ze vrijwel tegelijkertijd bereiken. Ivo iets eerder, maar doordat hij door blijft stoten en Sonja zijn warme zaad voelt borrelen, komt ze zelf vlak erna ook heerlijk klaar.

Die nacht blijft Sonja bij Ivo slapen en belooft hem plechtig er niets over te zeggen. Ze vertelt hem veel over haar seksverleden en haar voorkeur voor geroutineerde mannen.

Wampi

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *