Privé of niet

()

Ik ga regelmatig met mijn vrouw naar de sauna, soms openbaar maar ook wel eens graag privé. Onlangs zag ik een advertentie van een nieuwe privé sauna in de buurt. Het duurde niet lang of we maakten een reservering voor een avondje sauna met ons twee. Op de dag zelf had mijn vrouw erg veel last van haar buik en kwam het er op neer dat ik alleen zou gaan, een beetje jammer vond ik dat want natuurlijk altijd gezelliger met z’n twee.

Ik kwam aan en werd goed ontvangen door de eigenaar, Korneel. Een man van midden de dertig met een sportief en net voorkomen. Ik kreeg korting omdat ik maar alleen was en hij vroeg mij of de massage die we reserveerden mocht doorgaan. Ik had daar absoluut zin in dus natuurlijk. Hij vroeg mij aan wie ik de voorkeur gaf, hijzelf, zijn vrouw of een vierhandenmassage. Zijn vrouw, Vera, kwam toen met een stapel handdoeken binnen en ik moet zeggen dat zij echt wel een heel knappe verschijning was. Niet erg groot, donker blond lang haar, slank met middelgrote borsten.

Ik stond even met mijn mond vol tanden en wist niet goed wat te zeggen. Korneel had door dat ik dit helemaal niet verwacht had en stelde voor dat hij mij zou masseren en dat we dan wel zouden zien, Vera bleef toch in de buurt. Hij stelde voor dat ik mij eerst wat zou ontspannen in de sauna en ik liet dat geen twee keer zeggen. Mijn kleren waren snel uit en ik nam een uitgebreide douche waarbij ik mij netjes waste. Door de zeep gleden mijn handen over mijn lichaam en zag ik Vera voor mijn ogen waardoor ik snel opgewonden raakte en ik mezelf zachtjes streelde. Heerlijk was dat onder het warme water. Ik stopte voor ik klaarkwam maar de zin werd er alleen maar groter door.

Na de sauna kwam Vera mij halen en vroeg ze of ik klaar was voor de massage. En of, dacht ik. Korneel stond klaar naast de massagetafel en was losjes in het wit gekleed, net als Vera trouwens. Vera zei dat ik mijn handdoek aan haar mocht geven en dat ik op tafel mocht gaan liggen. Ik ging op mijn buik liggen en zag dat Vera de ruimte uitging, jammer. Korneel begon mijn schouders te masseren met warme olie. Heerlijk was dat, en al zeker als ik mijn inbeeldde dat het Vera was. De massage ging verder naar mijn onderrug en mijn benen. Het puntje zo net boven mijn staartbeen vond ik heel gevoelig, hoe meer Korneel daar druk op uitoefende hoe liever ik het had. Het zorgde voor een opgewonden gevoel.

De handen van Korneel gingen nu ook naar de binnenkant van mijn dijen en het viel mij op dat hij daarbij geen enkel plekje, bewust of onbewust, onberoerd liet. Ik voelde zijn vingers bij momenten langs mijn balzak gaan en dat gaf mij een schokje dat hij zeker en vast ook moet hebben gevoeld. Ik had al vlug door dat dit voor hem een signaal was om zich niet meer in te houden. Daar lag ik nu op die tafel, te hopen dat Vera mij zou masseren en toch met een stijve ondanks het feit dat Korneel met mij bezig was.

Zijn handen gingen nu ook door mijn bilspleet en dat was zalig. Korneel riep mij uit mijn dromen en vroeg mij om mij op mijn rug te draaien. Dat vond ik een beetje vervelend want ik lag met een knoeiharde stijve op die tafel. Ik treuzelde een beetje en probeerde aan andere, saaie, dingen te denken waardoor mijn erectie een beetje afnam. Toen ik op mijn rug ging liggen was het ergste verdwenen maar ik vreesde dat dit niet voor lang zou zijn.

Ik zag nu dat Korneel ondertussen helemaal naakt was en dat Vera tegen de deur stond te kijken naar ons. Voilà, daar was ie terug, mijn erectie was op slag terug. Ik besefte in welke situatie ik mij bevond en het wond mij enorm op.

Korneel deed weer olie op zijn handen en masseerde mijn borst en armen. Toen mijn handen met de handpalm naar boven op tafel lagen voelde ik Korneel met zijn penis erlangs wrijven. Hij had nog geen erectie, dan kon ik voelen. Hoe raar het ook moge zijn, ik had nog nooit iets voor een man gevoeld, ik had er ook nog nooit over gefantaseerd, maar ik voelde de neiging om zijn penis vast te nemen. Toch weerhield mij iets om het te doen. Tot Korneel zelf initiatief nam en hem in mijn handpalm legde. Ik was geschrokken maar kon nu niet anders meer dan hem vast te nemen. Zachtjes ging ik op verkenning, hoe zachter ik het deed hoe harder de penis van Korneel werd in mijn hand.

Hij ging nu met beiden handen ook naar die van mij die al een hele tijd keihard was. Man, man, man, want een onverwacht scenario was zich hier aan het afspelen. Zijn handen masseerden mijn lid en ik nam ook meer en meer initiatief.

Mijn hand nam hem steviger vast en liet zijn voorhuid steeds sneller heen en weer gaan over zijn eikel. Vanuit mijn ooghoeken kon ik zien dat Vera ondertussen ook naakt was en zich zelf stond te strelen in de deuropening. Ze stapte op ons af en kwam dichter bij staan. Ze stak haar vinger in mijn mond en ik proefde haar sappen waaruit bleek dat dit schouwspel haar enorm opwond.

Ik voelde dat Korneel nu met zijn hand mijn ballen masseerde en tegelijk een warm gevoel rond mijn eikel. Ik richtte mij op en zag zijn hoofd op en neer gaan over mijn penis. Hij was mij aan het pijpen en ik vond het nog heerlijk ook. Vera nam nu de penis van Korneel in haar mond terwijl ik hem nog vast had in mijn hand. Wat een zicht en wat een gevoel. Ze liet Korneel voor wat hij was en kuste mij diep, ik proefde het voorvocht van Korneel, ziltig en zeker niet vies.

Haar tong drong diep in mijn mond naar binnen en ik kuste haar intens terug. Ze duwde mij op mijn zij en nam Korneel weer in haar mond, Korneel kwam nu dichter bij mij staan en toen Vera hem losliet keek ze mij met vragende ogen aan. Ik voelde de mond van Korneel over de mijne gaan en de verleiding was groot om het ook bij hem te doen. Zachtjes bewoog ik mijn hoofd naar voor en nam hem langzaam in mijn mond. Hij maakte lichte neukbewegingen waardoor ik eigenlijk niet veel hoefde te doen maar ik kreeg de smaak te pakken en zoog hem lekker diep naar binnen.

Ik hoorde Vera kreunen, ze was bezig zichzelf klaar te vingeren naast ons. Ik liet de pik van Korneel af en toe uit mijn mond om de vingers van Vera te likken en mij dan weer te concentreren op Korneel. Ik voelde dat ik zou klaarkomen, Korneel had dat ook door en liet mij even tot rust komen. Vera zag het gebeuren en maakte ervan gebruik om op mij te komen zitten en mij diep in haar te laten verdwijnen.

Ik trok Korneel nu verder af want ik kon hem met mijn mond niet meer bereiken.

Vera ging steeds sneller op en neer, Korneel masseerde ondertussen haar clitje en ze kwam snel en heel hevig klaar. Ik voelde het bij mij ook komen en Vera liet mij uit haar glippen en beiden namen ze mij afwisselend in hun mond totdat mijn zaad hevig naar buiten spoot. Dit was het meest intense hoogtepunt dat ik tot dan in mijn leven had beleefd.

Veel tijd om te bekomen had ik niet want Korneel gaf aan dat hij ook zou komen en dus nam Vera mij mee richting Korneel om hem ook klaar te zuigen. Hij kwam klaar in de mond van Vera maar ze was niet egoïstisch en liet ook wat over voor mij. Nog nooit in mijn leven had ik sperma geproefd, en waarschijnlijk zou het niet de laatste keer zijn.

Met drie lagen we uitgeteld op de massagetafel.

We namen nog samen een douche waarin we elkaar streelden en verder betasten maar we moesten tegen onze zin afscheid nemen want de volgende gasten van de sauna zouden er binnenkort zijn.

Verwenner

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *