Wie, wat, wanneer… 1.2

()

Op een avond ga je naar huis na een lange dag werken. De lange dag heeft jou uitgeput en je bent blij dat je na het fietsritje thuis bent. Er is niemand thuis en dat zal nog een hele tijd zo zijn. Je beslist om te genieten van een lekker warm bad. In de badkamer kleed je je uit en in jouw zak van jouw vest merk je een briefje op. De nieuwsgierigheid wint het met gemak en je opent het.

  • Vrijdagavond wil ik jou ontmoeten. Draag jouw zwarte kleedje, nieuwe lingerie en stay-up nylonkousen. – Er staat een adres vermeld maar geen naam. Je twijfelt niet wie dit briefje heeft geschreven en je kleedt jou verder uit en glijdt in bad. *

Je bent nieuwsgierig en jouw fantasie gaat z’n gangetje. Handen strelen over jouw tepels en gaan onder water op zoek naar het plekje tussen jouw benen. Nat door het water maar ook door jouw geilheid openen jouw lipjes zich voor de vingers die naar binnen willen. De andere hand gaat weer naar boven en knijpt zachtjes in die heerlijke borsten. Het duurt niet lang voor je je helemaal laat gaan, heel snel over jouw clitoris wrijft en luidop klaarkomt. Een kort maar deugddoend orgasme. Je blijft zachtjes verder strelen, nagenieten, terwijl je nadenkt over wat er jou vrijdag te wachten staat. Jouw lichaam snakt al opnieuw naar bevrediging.

De volgende dagen gaan langzaam voorbij, vrijdag lijkt maar niet te willen komen. De volgende vrijdag, 20u kom je aan bij een herenhuis. Je blijft in de auto zitten en ziet af en toe mensen naar binnen gaan. Ze zijn allemaal stijlvol gekleed, mannen in kostuums, of zwarte broek met witte hemden. Vrouwen dragen jurkjes. Iedereen lijkt geselecteerd te zijn want het zijn stuk voor stuk knappe, slanke, aantrekkelijke mensen.

Aan de ene kant hoop je iemand te herkennen (wie heeft dit briefje geschreven?) maar anderzijds wil je liever niemand die je kent tegen het lijf lopen. Na een half uurtje wachten beslis je om naar binnen te gaan.

Aan de deur staat een aantrekkelijke man die naar jouw naam vraagt. Hij kijkt op een lijst en laat jou binnen. Een jonge, aantrekkelijke, vrouw met een maskertje aan kust jou en vraagt je om ook zo’n maskertje op te zetten. Daarna doet ze een dubbele deur open en je mag naar binnen. De vrouw slaat haar arm om jouw middel en begeleidt je naar binnen. In de stijlvolle ruimte staan heel wat mensen bij elkaar, allemaal met een masker op, en iedereen is met elkaar in gesprek. Je krijgt een cava aangeboden en je bent blij dat je iets kan drinken. Jouw ogen glijden over de mensen, zoekende naar iemand die je kent.

De maskertjes zorgen voor een speciale sfeer, je durft daardoor gemakkelijker contact te maken met anderen. Velen vinden het leuk om met jou een praatje te maken en het valt jou op dat iedereen elkaar aanraakt wanneer er met elkaar wordt gesproken. Het lijkt ook de normaalste zaak van de wereld om elkaar te begroeten met een kus, soms op de wang maar anderen durven met veel plezier een stapje verder te gaan. Je komt in een groepje te staan met twee mannen en twee vrouwen. Beide mannen dragen een zwart pak en wit hemd, zonder das maar de knoopjes open. De ene vrouw draagt een zwart jurkje, duidelijk zonder bh want je kan zien dat haar borsten losjes bewegen onder het fijne stofje van haar jurk. De andere heeft een groen jurkje aan, kort met daaronder nylonkousen met een speels motiefje op.

De mannen komen naar jou toe, nemen jou in hun armen en geven een kus op jouw lippen. Je reageert wat verward maar het laat jou niet helemaal koud. De twee vrouwen onderbreken hun mannen en kussen jou op hun beurt op de lippen. Je begint stilletjes naar meer te verlangen.

Er wordt over allerlei zaken gepraat terwijl de handen elkaar blijven beroeren. Zo voel je handen over jouw billen glijden, over de décolleté op jouw rug, jouw armen en heel af en toe even vluchtig over jouw borsten. Je vraagt je af of het de drank is of de vele aanrakingen die je een beetje tipsy maken.

Rond 22 u. worden de lichten gedimd en zie je dat er heel wat mensen in de duisternis verdwijnen. Eén van de mannen neemt jouw hand en wil jou meenemen maar je voelt op jouw schouders twee handen die jou niet laten gaan. Als je je omdraait herken je mij onmiddellijk. Ik zie jou glimlachen maar ook de geilheid in jouw ogen.

Je draait je om en kust die andere man terwijl je jouw handen over zijn rug laat glijden naar zijn kontje. Hij laat zijn handen ook over jou glijden en zit al vlug met één hand onder de stof, op die manier krijg ik een glimp te zien van jouw nieuwe string die je draagt. Je weet dat ik sta te kijken en dat lijkt jou net op te winden. Je laat hem los en draait je om naar mij. Ik zie dat je jouw mond opent en met jouw tong lik je jouw eigen lippen, ik kom dichterbij en volg jouw voorbeeld en kus met mijn tong jouw tong. Het duurt niet lang of onze tongen gaan hevig te keer, onze handen verkennen elkaars lichaam, de spanning is bijna niet meer te houden.

Ik neem jou bij de hand en we gaan samen naar de duistere ruimtes van het huis. Overal waar we kijken zien we koppeltjes, triootjes of zelfs nog meer mensen met elkaar vrijen. Eventjes verder beslissen we om te blijven staan. In de hoek staat een lange zetel waarin twee koppels, die waarmee je daarnet nog stond te praten, elkaar aan het verkennen zijn. De vrouwen zitten op de schoot van hun man met hun gezichten naar ons gekeerd. Ik ga met jou in een hoekje staan, jij staat met jouw rug tegen mij.

De mannen openen één voor de knoopjes van de jurkjes van hun (?) vrouw. Mooie borsten komen tevoorschijn, bij de ene vrouw grote maar stevige borsten, bij de andere eerder klein maar je ziet door haar bh dat ze grote tepels heeft. De vrouwen schuiven met hun achterste heen en weer op de schoot van de mannen.

Jij imiteert hen en ik voel jouw kontje tegen mijn kruis aandrukken. Ik masseer ondertussen jouw schouders en beiden kijken we naar het schouwspel dat zich voor ons afspeelt. De vrouwen gaan staan en doen hun kleedjes uit. Mooie, aantrekkelijke lichamen komen tevoorschijn. Ze gaan voor de mannen op hun hurkje zitten en strelen de mannen door hun broek heen. Jij laat jouw hand achter jouw rug verdwijnen en streelt mijn alsmaar stijver wordende piemel. Ik heb ondertussen jouw borsten gevonden en druk ze zachtjes naar elkaar toe, jouw tepeltjes zijn goed te voelen.

Voor ons zijn ondertussen de broeken uit en worden de geslachtsdelen van de mannen gelikt en in de mond genomen. Beide vrouwen genieten van beide piemels, elkaar afwisselend en elkaar strelend. Handen zijn niet meer te volgen. Zelfs de mannen nemen elkaars geslachtsdeel vast en schuiven op en neer. Vrouwen kussen elkaar ondertussen en genieten van het schouwspel. Wij kijken gretig toe.

Ik heb ondertussen jouw kleedje geopend en laten vallen op de grond. Je staat nu in jouw lingerie en kousen voor mij. Ik streel jouw borsten en laat mijn handen zakken naar jouw buik en string. Mijn handen strelen over de nylon waarin jouw zachte benen verpakt zijn en gaan naar achteren om jouw billen te voelen. Ik ga door mijn knieën en kus jouw billen. Jij hebt ondertussen jouw borsten vast en staat die heel uitdagend te masseren en te strelen. Je buigt voorover zodat ik jou overal beter kan kussen. Mijn tong verkent jouw billen en jouw gaatjes. Ik hoor je genieten, de geluiden van mensen die van elkaar genieten lijken in stereo op ons af te komen.

Ik kom nu voor jou staan en je stroopt mijn broek en onderbroek naar beneden. Ik werd nog nooit zo gulzig genomen in jouw mond. Je tong gaat heftig heen en weer rond mijn eikel en je lijkt mij steeds maar dieper en dieper in jouw mond te nemen. Tijd om op de grond te gaan liggen en jou tegelijk te likken. Ik wil jou proeven terwijl jij mij proeft.

Terwijl we gaan liggen op de grond zien we dat de rollen zijn omgedraaid. Wij worden nu bekeken door de koppeltjes in de zetel. Dit maakt het alleen maar meer opwindend en we verdrinken vlug weer in elkaars lichaamsvocht. Kort daarna voel jij op jouw billen vreemde handen en een extra tong. Ik voel jou even schrikken en ik kan mij inbeelden wat er aan het gebeuren is. Ook rond mijn piemel komen extra handen die op en neer gaan. Wie streelt, likt, kust wie?

Jij en ik weten niet meer waar eerst en heftig komen we beiden tot een intens hoogtepunt. Jouw stem klinkt duidelijk hoorbaar boven alles uit. Terwijl we liggen te bekomen blijven de vreemde handen ons strelen, een eigenaardig maar leuk gevoel overspoelt ons opnieuw.

Tijd om even te bekomen. Maar is het al tijd om naar huis te gaan?

Verwenner

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *