Vicky die schone…

()

Zo langzamerhand ken ik alle vrouwen die in de flat wonen wel, al kwam ik onlangs toch nog weer een nieuwe tegen, die er wel aardig uitzag. Ik ben dus goed in staat een soort top vijf samen te stellen. Mijn blonde buurvrouwen Maria en Berta komen er zeker in voor, al kijk ik de laatste tijd wel met andere ogen naar die twee. Veruit bovenaan staat mijn bovenbuurvrouw, die een maand geleden getrouwd is en voorlopig dus echt onaantastbaar is, maar ze ziet er wel heel verrukkelijk uit. Een goede tweede is de vriendin van mijn buurman, die zich laatst had laten gaan bij mij in de flat met de twee lesbiennes.

Vicky ziet er heel goed uit, mooi slank, strak lichaam en twee grote stevige tieten. Ze draagt altijd kleding die de twee ferme jongens goed doet uitkomen en het lijkt wel of haar tepels altijd hard zijn, want die steken vaak uit door alle kleding die ze draagt. Ze heeft een mooi open gezicht, dat altijd lacht. Ze woont nu ruim een jaar bij haar vriend in de flat en ze zijn nog steeds dolverliefd op elkaar, zo te zien. Of ze weet heeft van zijn escapades, kan ik niet beoordelen, maar uit niets blijkt dat het slecht met ze gaat.

Het is vrijdagavond, een uur of zeven en ik kom Vicky tegen in de supermarkt. We lopen samen terug naar de flat en kletsen wat. Ze is vrolijk en laat vallen dat haar vriend Jos een paar dagen voor zijn werk naar Londen is. Hij komt morgenavond weer terug. Wel, dan gaan we toch gezellig samen wat eten en drinken vanavond, zeg ik zonder bijbedoelingen, want ik heb toch niets bijzonders te doen. Ze vindt het een goed idee en een half uurtje later lopen we het café binnen.

Het is er altijd druk op vrijdagavond, veel mensen uit de buurt ook. Berta en een vriendin zitten aan een tafeltje. Aan de bar zitten Maria haar vriend en Mira loopt weer als een ADHD serveerster door de zaak. We gaan aan de bar bij de buren zitten en bestellen iets te eten. Van de buren krijgen we een rondje. Als Mira langs draaft, hou ik haar met mijn arm tegen en sla die om haar heen.

“Je regelt zo toch wel even een tafeltje bij het raam voor ons als het eten er is?” “Voor jou altijd” zegt ze, zonder dat iemand verder iets in de gaten heeft.

Dan aait ze mij over mijn haar en snelt weer verder. Ik kijk naar Vicky en denk even terug aan die avond met Mira en Jos en de lesbo’s. Als we aan het tafeltje zitten, gaat het gesprek gewoon verder over het werk, over de flat, over de omgeving hier, waar het erg fijn wonen is. Vicky ziet er weer fantastisch uit met een heel strakke witte blouse, zo strak dat de knoopjes op knappen staan. Daardoor heb ik een goed uitzicht op haar grote tieten, die verstopt zijn in een doorzichtige beha. Als het gesprek op haar relatie komt, neemt ze geen blad voor haar mond. Het is net of ze er op zit te wachten, of ze iets kwijt wil. Ze vertelt dat ze erg verliefd op elkaar zijn, maar dat Jos de laatste tijd wel wat onrustig is. Hij gaat vaker naar het café en komt dan soms behoorlijk aangeschoten thuis. Omdat zij vroeg op moet, gaat ze niet te laat naar bed en zien ze elkaar soms een paar avonden niet. Laatst kwam hij heel laat thuis en half slapend merkte ze dat hij ging douchen. Dat verbaasde haar, want dat doet hij nooit ’s nachts.

Toen hij in bed kwam, had hij ook wat deodorant en wat lotion opgedaan. Ik zei niets, maar ik kon wel raden wanneer dat was geweest. Wel vroeg ik of ze er later wat van gezegd had. Dat had ze inderdaad, maar hij had gezegd dat hij veel bier gemorst had in het café en niet stinkend in bed wilde komen. Ze had hem niet echt geloofd, maar het er verder maar bij laten zitten. Op dat moment, komen de twee lesbische vrouwen binnen, die hartelijk naar mij zwaaien. Ze weten niet wie Vicky is. Ze gaan twee tafels verderop zitten en bestellen wat te eten. Vicky vraagt wie het zijn en ik vertel dat die wel vaker hier komen.

Omdat de twee nogal aan elkaar zitten te plukken, komt het gesprek op lesbisch zijn. Vicky heeft er niets mee, maar wat haar betreft gaan ze hun gang, ze heeft er geen last van. Als Mira komt afruimen, zegt ze vertrouwelijk tegen mij dat die twee nu bijna elke avond komen en ze geeft mij een knipoog. “Volgens mij is er meer aan de hand,” lacht Vicky mij toe, “zijn ze soms bi?” Nou, die ene wel een beetje, zegt Mira, maar ik wuif haar weg. Dit wordt te link. We staan op en lopen naar de buren aan de bar. Als we langs de lesbo’s komen, vraagt de een opeens. “Hoe is het nu met hem? Nog steeds niet bekomen of is-ie alweer nuchter?” Ik zeg dat ik het niet weet, maar Vicky vraagt wie ze bedoelen. Een buurman lieg ik, of eigenlijk niet. We gaan aan de bar zitten en ik geef een rondje, maar Vicky zit nu onrustig achterom te kijken. Ik merk dat, en stel daarom voor dat we na dit drankje naar boven gaan.

We lopen mijn flat binnen en nemen daar wat drinken. We zitten nog geen vijf seconden of Vicky begint weer over die vrouwen. Ze vertrouwt het niet meer en kijkt me met dat mooie gezicht en die strakke blauwe ogen indringend aan. Ze vraagt me eerlijk te zijn en te vertellen, wat er nu eigenlijk aan de hand is. Tegen zo’n mooie vrouwenblik ben ik niet bestand en ik vertel dat we die avond met Jos, Mira en die twee potten naar boven zijn gegaan, dat Jos vervelend tegen ze was en hatelijke opmerkingen zat te maken en dat ze hem toen gepest hebben door met elkaar te gaan liggen rotzooien. Vicky zegt dat ze zich dat kan voorstellen, want Jos kan behoorlijk vervelend zijn als hij dronken is. Kon hij wel tegen dat gefriemel dan?, vraagt ze en ik zeg dat hij er wel geil van werd, want hij haalde zijn stijve pik uit zijn broek.

“En toen heeft hij zich klaargemaakt?” vraagt ze, toch wel nieuwsgierig.

“Ja,” zeg ik en daar hebben die twee hem een beetje bij geholpen.

“Typisch Jos, ik heb hem al eens een keer van een andere vrouw moeten trekken, toen hij zijn handen niet thuis kon houden,” zegt ze, maar ik merk dat ze het echt niet leuk vindt. Ze vraagt hoe Mira en ik reageerden, maar ik zeg dat we hebben zitten kijken en dat Mira is blijven slapen, toen de anderen weggingen. Vicky kijkt mee weer doordringend aan en ik smelt bijna.

“Wil je mij helpen?”

“Hangt ervan af,” antwoord ik, maar ik begin te vermoeden wat ze bedoelt.

“Als het is, wat ik vermoed, dan weet ik het nog niet,” zeg ik braaf, maar ze begint te lachen. Ben ik niet mooi genoeg, vraagt ze smalend. Juist wel, zeg, maar ik heb morele problemen. Nou die hoef ik volgens haar niet te hebben, want die heeft zij nu ook even niet meer. En ze voegt de daad bij het woord. Ze staat op en begint haar blouse los te knopen; kijk maar goed, zegt ze er plagend bij. Haar witte doorschijnende beha komt te voorschijn en ik krijg al een erectie van wat ik daar zie. Dan trekt ze haar jeans uit, ze heeft een zwarte string aan, die zo klein is, dat ik een streepje schaamhaar erboven zie.

Ik ga voor haar staan en sla mijn armen om haar heen en geef haar een zoen op haar mond, die ze direct beantwoordt. Ik streel haar rug en haar billen en Vicky trekt mijn T-shirt uit. Na wat gepruts heb ik de beha losgemaakt en die glijdt tussen ons in op de grond. Dan pak ik die prachtige tieten in mijn handen begin ze te strelen en te kussen, de tepels worden harder en ik zuig er flink aan tot ze helemaal rechtop staan. Intussen maakt Vicky mijn broek los en gaat met haar hand in mijn slip en voelt direct mijn harde pik. Ze buigt voorover, gaat op haar knieën zitten en begint eraan te zuigen op een manier waar ik helemaal gek van word. Ik blijf haar borsten kneden, maar dat gaat steeds harder omdat ze me zo verrukkelijk aan het pijpen is dat ik het bijna niet meer uit hou.

Ik trek haar omhoog en ga zelf door de knieën om haar string uit te trekken en haar klitje te likken. Ze heeft een mooie strakke kut, die op het streepje na bijna kaal is. Ik zie haar spleet met de schaamlipjes, die iets naar buiten staan. Ze vindt het heerlijk, want ze begint te kirren als ik met mijn tong langs haar klit en in haar kutje ga. Langzaam duw ik haar op de bank en als ze op haar rug ligt, kan ik er beter bij en zuig haar klitje nu bijna helemaal mijn mond binnen. Vicky kreunt hard en begint nu zelf haar borsten te bewerken. Ik ben zo geil, dat ik snel op haar kruip en mijn harde pik in haar drijfnatte kut schuif.

“Hard neuken, hard,” zegt ze, “dat vind ik heerlijk.”

Dat had ze niet hoeven zeggen, want ik kan niet anders meer. Ze duwt haar lichaam steeds omhoog als ik naar binnenstoot en geeft zo’n effect, dat ze binnen een minuut heel heftig klaarkomt met kreten en langgerekte o ‘s.

Ik volg niet veel later en blijf maar spuiten tot mijn kloten er pijn van doen. Als ik na een tijdje overeind kom, ligt Vicky nog languit te genieten. Ik kijk bewonderend naar dat mooie lichaam. Hier had ik wel eens van gedroomd als ik haar zag, hoe dat lichaam er naakt uit zou zien. De praktijk is nog mooier dan ik dacht. Ik ga op de grond voor de bank zitten en streel al dat moois. Ze glimlacht en zegt dat ze zo’n gewone ordinaire, recht toe recht aan, neukpartij het lekkerste vindt. Ik vraag haar of ze nu wraak genomen heeft op Jos

“Dat wel, maar misschien had ik het ook wel gedaan als ik niets geweten had.”

Ik vraag haar niets aan Jos te vertellen, want ik wil hem nog wel zonder schaamte onder ogen komen.

Wampi

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *