Club-D

()

Tatjana sticht; ‘Club-D’

De aantrekkelijke Tatjana heeft op haar dertigste al heel wat pikante avonturen beleefd en probeert het nu deftig te houden in het openbaar. De ruimdenkende natuurlijke blondine bouwde haar carrière op van studentencallgirl tot seksuologe en elke opgeleverde euro investeerde ze goed overwogen.

Als zelfstandige verdient ze vandaag genoeg geld met huis aan huis bezoeken. Vooral haar onderzoek rond naturisme bij twintigers en haar visie op de toekomst heeft haar reeds een artikel in een internationaal tijdschrift opgeleverd. De Brugse schone – met Russische roots – is bekend geworden omwille van haar gedurfde aanpak gebaseerd op eigen ervaringen. Soms durft ze nog eens uit de bol gaan en dan stijgt de temperatuur met tien graden, zeker wanneer ze twee vriendinnen tegen het lijf loopt.

Het zomert volop en Brugge herleeft. De mensen zijn goed gezind maar Tatjana ’s buren niet. De sensuele blondine verhuist naar het platteland. Tatjana ’s tante is in Zuid-Frankrijk gaan wonen en zodoende mag haar nichtje in haar ruime villa verblijven. Het grote witte huis staat te midden van de West-Vlaamse Polders en wordt omzoomd door hoge bomen, bossen en weilanden.

Vroeger was het een escortebureau, nu een gewone landelijke villa. Vroeger toen er callgirls en hoertjes werkten, kwam Tatjana regelmatig in contact met het eeuwenoude beroep. Daar leerde ze respect krijgen voor de dames van lichte zeden en begrip voor de risico’s waarmee ze geconfronteerd worden tijdens het uitoefenen van hun beroep. Er groeide zelfs vriendschap met een callgirl: Natasha. De studente verdiende bij om haar studies te betalen, net zoals Tatjana. Maar ze gingen elk hun eigen weg, tot vandaag.

Natasha komt Tatjana helpen met de verhuis, nadat ze elkaar tijdens het shoppen in Brugge tegen het “lijf” liepen. Ze zijn leeftijdgenotes en wat nog meer op valt is dat ze heel goed op elkaar gelijken: uiterlijk dan.

Terwijl de verhuisfirma haar spullen in de verhuiswagen laadt, zijn Tatjana en Natasha bezig met het verhuizen van Tatjana ’s delicate zaken: lingerie en schoenen. De twee stoere kerels brengen alles via het raam op een lift en laden alles beneden in de vrachtruimte. De ene is rond de dertig en de andere rond de vijfentwintig. Ze zien er gespierd uit en hebben allebei zin voor humor, want de ene vult de andere aan terwijl ze constant grappen maken. Ze dragen een spijkerbroekshort en Marcelleke.

Tatjana huppelt voortdurend rond in haar flat en laveert langs de twee kerels die zwetend kasten en meubels versleuren. Het is dertig graden en tijd voor een drankje. Natasha haalt twee biertjes uit de keuken, Tatjana komt er bij staan. Ze dragen allebei een luchtig zomerkleedje met hun favoriete lingerie eronder. Het biertje is niet koud genoeg omdat de koelkast een tijdje afligt en Tatjana besluit om bij de onderburen ijsblokjes te halen; Natasha zou een emmer koud water klaarzetten. De twee kerels kijken toe hoe de twee blondines zich uitsloven om hen te verwennen.

Natasha laat haar zomerkleedje uitzakken en huppelt in lingerie met de emmer naar de keuken.

“Mijn kleed mag niet nat worden, hé jongens,” giechelt ze.

Geile blikken tasten haar kontje af wanneer ze met haar rug naar hen toe gaat staat. Ondertussen is Tatjana erbij komen staan en legt de plakken ijsblokjes op tafel, trekt ook haar kleedje uit en help vervolgens Natasha met het vullen van de emmer op tafel met bierflessen en ijsblokjes. De twee kerels hun ogen uit hun kop wanneer ze allebei hun ferme boezem ontbloten door hun BH uit te trekken.

“Ziezo jongens, laat die eerst wat afkoelen, later zal ’t des te beter smaken hé,” giechelt Tatjana.

De twee mannen hun blik verflauwt bij het zien van vier grote volle puntige borsten die zacht wippen en wiegen. De dames doen verder met hun werk; in hun slipje.

Grommend van lust hervatten de twee kerels hun werk en in geen tijd is de vrachtwagen geladen.

“Het bier is koud heren!” roept Tatjana uit het raam en ze ziet de opgetogen blikken van de buurtbewoners die naar haar opwippende borsten kijken. In enkele tellen staan de werkmannen boven en kijken verlekkerd naar de twee blondines die hen elk een koud flesje bier overhandigen. Weelderige lange blonde haren zwieren sierlijk rond hun ontblote bovenlichaam, hun klein slipje trekt de aandacht van de mannen naar hun rond kontje. De kerels trekken hun marcelleke uit en tonen fier hun torso. Zweet, een lijfgeur vol testosteron en strakke spieren brengen Tatjana en Natasha in vervoering. Wanneer hun biertje uit is, stellen de dames voor om mee te rijden met de vrachtwagen om hen de weg te tonen.

“Er is nog genoeg plaats tussen ons vooraan,” zegt de ene.

De flat wordt afgesloten, het gevolg daalt af en wanneer de twee kerels in hun vrachtwagen stappen, maken Tatjana en Natasha een praatje met de buren.

“We komen zo terug, eerst die vracht gaan afleveren. Tot straks.”

Op hun teenslippers en met enkel een slipje aan klimmen ze in de vrachtwagen. De buren genieten van het zicht van twee hete blondines die bijna volledig bloot vooraan in een verhuiswagen zitten en hun opwippende borsten in publiek tonen.

“Ze zijn toch speciaal hé,” besluit de bakker die naast de flat woont.

Onderweg beleven de twee kerels de tijd van hun leven. Opnieuw worden de marcellekes uitgetrokken en het viertal zit nu met ontbloot bovenlijf in de vrachtwagen. Gelukkig rijden ze door landelijke wegen, anders zouden ze zeker worden tegengehouden door de politie. Tenminste, dat denken ze. De mannen geven hun ogen de kost en lonken gedurig naar de blondjes hun stevige borsten, schattige tepeltjes, lange benen en het kleine slipje dat hun lekkerste plekje verbergt. Tatjana begrijpt dat de mannen iets verdienen en ze laat haar hand op de chauffeur zijn kruis rusten.

“Kom, lieverd, haal hem er eens uit,” grinnikt ze lief en ritst zijn gulp open.

De kerel gromt tevreden, hij is verdoofd door hun verrassende tactiek en kijkt sprakeloos toe hoe hij en zijn collega verwend worden door Tatjana en Natasha. Terwijl ze langs de hete asfaltwegen rijden, masseren de twee blondjes hun penis. “Af en toe eens lekker trekken kan verfrissend zijn niet?” giechelt Natasha.

Maar ze horen een sirene van een politievoertuig. Het is een anonieme wagen die Tatjana in de achteruitkijkspiegel kan zien. Daarbij ligt ze bijna op de schoot van de bestuurder, zijn penis vlak onder haar mond.

“Het is Sandra,” reageert ze rustig.

“Sandra?” vraagt Natasha. “Dè Sandra?”

“Yep, laat ze maar komen,” grijnst Tatjana.

De twee kerels foefelen hun penis terug in hun broek, Tatjana en Natasha grinniken bij het zien van zoveel paniek. De politiewagen doet de vrachtwagen stoppen. Een knappe brunette stapt uit en ze is in burger. Een spijkerbroek met een witte bloes. Wanneer ze Tatjana en Natasha ziet zitten moet ze lachen.

“’t Is toch niet waar zeker,” mompelt ze en doet teken aan de chauffeur om zijn portier te openen.

Deze heeft op tijd zijn broek dicht geritst en met rode wangen begint hij uit te leggen dat ze kost wat kost in hun blootje wilden meerijden, maar wordt door Sandra onderbroken.

“’t Is al goed, ‘k heb al gezien wie het zijn. Je mag doorrijden,” zegt ze en knipoogt naar Tatjana. “Maar hou het deftig hé, ik heb al een klacht binnengekregen. Eén is al genoeg. Trouwens, kan ik soms helpen met lossen? Mijn dienst zit erop.”

De twee kerels kijken elkaar verbaasd aan. Ondertussen hebben ze nog geen woord gezegd, alleen erg genoten van de lekkernijen van de twee blondines.

“O, dat zou fijn zijn, schatje, een paar extra handen zou goed zijn,” reageert Tatjana.

“OK, je ziet me ginder wel. Ik trek mijn werkkleren aan, alé, uit…je weet wel wat ik bedoel hé,” lacht Sandra en stapt naar het politievoertuig met blauw zwaailicht op.

“Ik begrijp er helemaal iets van,” zucht de ene kerel en wrijft het zweet van zijn voorhoofd.

“Ik ook niet,” zegt de ander. “Kom, we rijden verder.”

Het politievoertuig rijdt verder tot het uit het zicht verdwenen is en na een tijdje komen ze aan. Het domein wordt overgoten door de zon, schaduwpartijen, bos, struiken en lavendel. De vrachtwagen hobbelt over de oneffen oprijlaan, de werkmannen kijken gebiologeerd naar Tatjana ’s en Natasha ’s blote borsten die sensueel wippen en wiegen. In de verte zien ze het politievoertuig staan en de chauffeur verliest bijna de controle over het stuur wanneer hij in de verte een halfnaakte vrouw ziet lopen. Hij wrijft in zijn ogen en slikt. Ook zijn makker lacht van verbazing.

“Ik droom,” zucht hij.

De vrachtwagen staat stil, ze stappen uit en Sandra vervoegt zich bij het viertal. De kerels kijken hun ogen uit hun kop wanneer ze het aantrekkelijke lichaam zien van Sandra. Lange kastanjebruine lokken hangen over haar schouders en verbergen haar eveneens D cup borsten met meegebruinde donkere tepels. Haar klein buikje is schattig en haar licht gespierde benen verraden een sportieve vrouw. Haar gebruinde huid contrasteert tegen de blekere gave huid van Tatjana en Natasha. Ze draagt een donkerblauw slipje, de twee blondines een wit. Voor de rest worden de twee kerels omringd door zes volle borsten die wiegend en wippend hun aandacht vragen. Doordat ze toevallig dezelfde cup hebben is het effect nog sterker.

“Kom, lieverds, maak het jullie comfortabel en trek maar alles uit, dat werkt beter,” begint Tatjana opgewekt.

De drie hete dames laten hun slipje uitglijden en ontbloten hun paradijs waar de mannen zo naar verlangen. Hun schaamhaar is een streepje of driehoekje geschoren. Schaamlippen gaan uiteen van lust, het verlangen om een stijve penis te zien groeit bij de drie dames.

De twee mannen aarzelen niet en hun broek en boxer vliegt in de vrachtwagen. De drie dames genieten van hun zwiepende piet die guitig meebeweegt bij elke stap die ze zetten. Doordat het er stil en afgelegen bijligt, ontstaat er een prikkelende erotische sfeer die de beide mannen in extase brengen. Doordat ze gedurig omringd worden door vrouwelijk bloot stijgt hun adrenaline- en testosterongehalte en komen oerinstincten naar boven die hen drijven naar primaire behoefte tot voortplanting. Kortom, ze krijgen een flinke erectie, ook al hebben de mannen elkaar nog nooit naakt gezien. Tatjana, Natasha en Sandra hebben plezier om hen in vol ornaat te zien sleuren met de meubels, terwijl zij de lichtere stukken uitladen.

Wanneer alles overgezet is en op zijn plaats staat in de ruime villa, heeft Natasha reeds een verfrissende vloeistof voorzien: de jacuzzi.

De mannen hun werkschoenen vliegen uit en stappen poedelnaakt bij de drie dames in het bubbelende water. Dit hebben ze nog nooit meegemaakt en ze betasten borsten, likken en zuigen aan tepels, terwijl ze afwisselend afgetrokken worden door de drie dames. Ze gaan op de rand van de jacuzzi zitten en pronken met hun stijve penis. Tongen glijden over hun eikel, ballen worden geneed, er wordt gepijpt en last but not least: de dames gaan op de rand zitten, spreiden hun benen en genieten van mannelijke hitsige tongen die hun schaamlippen beroert.

Twee vrouwen laten zich beffen, terwijl de derde zichzelf bevredigt. Dan wordt er gewisseld. Het feestje gaat door tot een van de mannen aangeeft dat er een schot zal gelost worden. Een heftig gekreun weerklinkt, ook de tweede kerel kan zich niet meer houden en hun zaad wordt in twee krachtige stralen naar buiten gespoten. Ze grommen van deugd, proberen hun erectie nog te verlengen, maar moeten uiteindelijk toezien hoe hun penis weer krimpt tot een kleine worst. Tatjana, Natasha en Sandra kijken geamuseerd toe hoe ze zich afdrogen, hun kleren terug aantrekken en bevredigd afscheid nemen. Er zal geen factuur volgen…

Sandra besluit om nog wat te blijven en hen naar de flat van Tatjana te voeren. Haar bikini en schoenen wachten nog om opgehaald te worden.

Tatjana, Natasha en Sandra willen nog meer van die fijne momenten beleven en stichten een club onder de naam: Club-D. Het clubhuis wordt deze villa.

Meteen werd haar nieuw verblijf bevestigd door de politie.

Zeos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail.

Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *