Tatiana in de lingeriewinkel

()

Afscheid nemen is altijd moeilijk.

Tatjana is een heel aantrekkelijke seksuoloog die via interim-werk ervaring wil opdoen.

Haar sensuele rondingen en haar vintagestijl, gecombineerd met lange laarzen of hakken, doen haar extra opvallen.

Ze is blond, charmant, hulpvaardig maar soms verstrooid en valt daardoor van de ene opwindende situatie in de andere. De enige sport die ze beoefend om haar figuur te onderhouden is pure seks.

Vandaag is het haar laatste werkdag in een Brugse lingeriezaak en om dat te vieren zou ze over de middag haar bazin trakteren met een lekker hapje en een drankje.

Angélique, de zaakvoerster, is heel tevreden over Tatjana want dankzij het geduld, vriendelijke omgang met de klanten en vooral het advies dat Tatjana elke dag gaf aan de mensen, heeft de omzet doen verdubbelen.

Het is bijna middag en Angélique moet even naar de bank. Tatjana zou van deze gelegenheid gebruik maken om haar verassing klaar te maken.

Angélique is tien jaar ouder en de zwartharige schoonheid weet met haar levenservaring de ongeduldige en energieke Tatjana steeds met de voeten op de grond te houden.

Tussen beide vrouwen is een innige vriendschapsband ontstaan en hun gemeenschappelijke lust naar bevrediging op extreme plekken heeft hen nog dichter bij elkaar gebracht.

Angélique is nog maar net de deur uit, of Tatjana doet haar minirok en slipje uit en gaat enkel in haar bloes en laarzen via de trap naar de opslagplaats op zolder.

Ze hoopt dat Angélique haar slipje en rokje zal vinden en zo het spoor naar boven zal volgen. Angélique zal de tip wel vlug begrijpen en die gedachte windt haar op.

Ze weet dat haar bazin, wanneer ze alleen is, heel vaak in de oude sofa op zolder gaat liggen en zichzelf verwent met haar dildo.

Angélique houdt van griezelige plaatsen en fantaseert dan over een knappe kerel die haar neemt. Tatjana houdt van dezelfde geile fantasie en wil het samen met haar uitproberen.

Na afloop zou Tatjana een flesje Cava openmaken, dat ze vanmorgen stiekem in de koelkast heeft gestopt.

Maar ze is zo geil van haar eigen plan dat ze zuchtend op de sofa gaat liggen, haar lange benen wijd opent en haar glimmende schaamlippen zacht uit elkaar brengt.

Haar andere hand glijdt in haar bloes en ze kneedt haar volle stevige borsten terwijl ze haar kleine roze tepeltjes plaagt met duim en middenvinger. Haar grote volle borsten zijn gespannen.

Ze is super geil, denkt aan Angélique die straks zal binnenkomen en droomt van een lekkere penis of de tong van haar vriendin die sensueel likkend haar poesje verkent.

Plots beseft ze dat ze de deur van de zaak niet afgesloten heeft en wanneer ze ongerust rechtop gaat zitten, hoort ze de bel. Angélique kan onmogelijk terug zijn en ze voelt haar hartslag in haar keel.

Mijn kleren liggen nu beneden en wat zal die klant zeggen? Ik moet iets doen! Wat dom van mij… O…, wat nu! Mijn plan mislukt!

Terwijl ze een antwoord bedenkt op de vraag die de klant waarschijnlijk zal stellen, daalt ze langzaam de trap af, houdt ongeveer halverwege halt en probeert op het gehoor af te leiden wie het zou kunnen zijn. Ze hoort duidelijk iemand een deuntje neuriën en omdat ze een mannenstem herkent, blijft ze op de trap staan afwachten, nadenkend over hoe ze dit moet oplossen. Mocht het een vrouw zijn, dan zou ze onmiddellijk naar beneden gaan en genoeg uitvluchten hebben.

Ze maakt de bedenking dat ze in haar laarzen en bloes – die haar blote vagina bedekt – eigenlijk best zo naar beneden kan gaan. Haar slipje en rokje liggen beneden aan de voet van de trap. Misschien kan ze zeggen dat ze de winkel eens dringend moet opruimen of een klant de gepaste stukken heeft laten rondslingeren. Maar nu moet ze de confrontatie aangaan met een onbekende man. Welke man? Hoe zou hij reageren? Kan ze nog terugkeren? De kettinkjes van haar knielaarzen zouden opvallend kletteren wanneer ze terug naar boven zou gaan. De gedachte dat haar laatste dag een fiasco zou worden probeert ze te vergeten en haar opwinding neemt plots de bovenhand. Haar fantasie verdringt even de werkelijkheid.

Ik ben toch niet bang van een penis? Ik vind het juist opwindend om ermee te spelen en aan te voelen. Een spuitend exemplaar is gewoon lekker om naar te kijken. Misschien zou het wel leuk zijn die kerel een stijve te bezorgen. Welke man wil eens niet afgetrokken worden door een rondborstige vrouw?

Ze meent het deuntje te herkennen en kan het vlug linken aan iemand die ze waarschijnlijk nog van vroeger kent.

Zou het toch waar zijn? Als het waar is, dan…Mijn God, hopelijk is hij het!

Haar ogen gaan fonkelen, ze slikt van opwinding, haar hartje slaat over, ze wordt nog geiler.

Uiteindelijk besluit ze om toch moedig naar beneden te komen en te doen alsof ze kan helpen. Hij kan haar vagina toch niet zien, alleen vermoeden.

Maar op dat moment gaat de deur open en Angélique stapt binnen.

“De zaak is toch gesloten?” reageert ze verwonderd wanneer ze de kerel opmerkt die rustig naar de lingerie kijkt.

“Ja, maar de deur was open,” antwoordt de kerel en Tatjana haar schaamlipjes openen van opwinding.

Hij is het! Tatjana wacht nog even af. Ze voelt haar tepeltjes weer opstijven van opwinding.

“Dan heeft Tatjana ze vergeten sluiten. Wat doen die kleren hier?” gaat Angélique onrustig verder en ze neemt Tatjana ’s slipje vast.

“Tatjana? O ja, ik ken haar,” reageert de guitige kerel opgewekt.

“Ja? Iedereen kent ondertussen Tatjana hé,” lacht ze.

“Ik ben een jeugdvriend, van toen we net achttien waren. We trokken vaak samen op en…”

“Ja, ja, dat beweren ze allemaal,” reageert Angélique streng en ze legt de kleren van Tatjana achter de toonbank.

De kerel heeft lange blonde lokken en is sportief gekleed in een gescheurde blauwe jeans, strakke T-shirt en hij ruikt naar een exotisch parfum dat aan een strand doet denken.

Tatjana zit neer op de trap, uit het zicht van Angélique en de aantrekkelijke jonge kerel en wacht geduldig af hoe Angélique de situatie zal inschatten.

“Wat is je voornaam?”

“Chris,” antwoordt hij vlug en Tatjana opent lichtjes haar lange benen.

Ze wordt geil van de gedachte dat hij het is. Haar vinger zoekt haar poesje op. Ze kreunt heel zacht met half gesloten ogen en open mond. Angélique wordt opgewonden van Chris zijn zelfzekerheid en strakke sensuele blik in zijn blauwgrijze ogen.

“Trek je broek uit,” beveelt ze hem met een hese stem en ze sluit de deur.

“Wablief? He…, je meent het niet,” lacht hij opgewonden, terwijl hij zijn broeksriem toch losmaakt.

Het is hem… O, ik ga ontploffen, denkt Tatjana.

Hij laat zijn jeans zakken en meteen ook zijn boxer, waardoor zijn stijve penis dreigend met glimmende eikel naar Angélique wijst.

De aantrekkelijke vrouw, die door haar rijpere leeftijd een lekkere sensualiteit uitstraalt, knielt vóór hem neer en betast zijn ballen en harde stam.

“Dank je voor je compliment,” grinnikt ze.

Chris zucht. Dat heeft hij nog nooit meegemaakt en hij geniet met gesloten ogen van de ongewone situatie.

“Ik moet nog iets controleren, lieverd,” fluistert ze met hese stem van opwinding.

Ze neemt zijn penis stevig vast, masseert hem langzaam en zuigt heel intens aan zijn eikel.

“Lekker zout! Speciale smaak. Ja, ja, jij bent Chris,” giechelt ze.

“Natuurlijk schatje, ik bèn Chris, wat wil je bewijzen dan?

“Nu wil ik je torso zien,” vraagt ze lief.

“Dat doe ik maar al te graag,” grinnikt hij en in één tel vliegt zijn T-shirt op de grond.

Tatjana stimuleert heftig, ze zou bijna klaarkomen, maar wacht op het juiste moment wanneer Angélique voor haar zal ontdekken dat hij het is.

Angélique streelt met haar vinger over zijn buikspieren en een kleine tatoeage boven zijn navel bevestigt de vele verhalen van Tatjana over hem. Maar ze wil Tatjana een “lekker” lesje leren en begint aan zijn penis te likken. Ze voelt gewoon dat Tatjana boven meeluistert en kreunend van genot pijpt ze Chris, die nu helemaal het noorden kwijt is.

“Hij smaakt echt fantastisch,” zucht ze. “Net zoals Tat me verteld heeft.”

“O…Tat…ja…” is alles wat Chris kan uitbrengen.

“Weet je nog haar koosnaampje dat haar helemaal uit haar dak kan laten gaan?”, vraagt Angélique zacht mompelend, terwijl ze zijn eikel smaakvol likt.

“Tietje?” kreunt hij zacht.

“Inderdaad,” Grinnikt ze en ze weet dat Tatjana nu boven helemaal zal ontploffen. Ze glimlacht gemeen.

Tatjana kronkelt van opwinding op de trap en ze overweegt om toch naar beneden te gaan. Maar ze hoort een diepe kreun van Chris en Angélique die giechelend aangeeft dat hij klaarkomt.

“O…, helemaal in mijn mondje lieverd,” zegt ze luid genoeg.

Smakkende geluiden weerklinken, Chris blaast hoorbaar uit, Tatjana komt bloedgeil de trap af.

“Aha, de verloren Tat!” grinnikt Angélique.

“Nee hoor, ik had een lekkere verassing voor jou voorzien, maar die kwam iets te vroeg toe,” grijnst Tatjana. “Ik had een fout gemaakt door de deur niet te sluiten, maar gelukkig kwam Chris binnen en geen nadere klant,” zucht ze nog van opwinding.

“En ik ben te vroeg klaargekomen,” kreunt Chris nog na.

Het drietal gaat naar boven, ze nestelen zich in de sofa, Chris toont zijn kunsten met zijn tong en zowel Tatjana als Angélique belanden in de zevende hemel wanneer Chris hun poesje laat exploderen, na eindeloos en tergend traag te prikkelen en te likken.

Uiteindelijk gaat hij tussen hen zitten en zuigt aan Tatjana ’s volle borsten, terwijl Angélique zijn penis klaarmaakt voor een tweede erectie. Ook Angélique ’s deinende borsten ontsnappen niet aan Chris zijn tong.

Een fles Cava zorgt voor een verkwikkende afsluiter en wanneer Tatjana en Chris de lingeriezaak verlaten, kijkt Angélique glimlachend naar het stel dat haar zonet een fantastische afsluiter heeft bezorgd. Twee maanden intens samenwerken heeft haar een nieuwe vriendin opgeleverd: Tatjana.

Zeos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Tatiana in de lingeriewinkel”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *