Tatjana viert een natte kerst

()

Tatjana en Natasha zijn jeugdvriendinnen die elkaar na twaalf jaar terug hebben ontmoet. De aantrekkelijke blondines hebben veel bij te praten en ze beslissen om samen kerstavond te vieren. Ze hebben een druk professioneel leven en samen die avond voorbereiden lijkt hen een prima moment om elkaar terug te ontdekken.

Weekendbijlage

Het is vijf uur, het sneeuwt en de open haard brandt. Een gezellige sfeer brengt de twee dames in een feeststemming. Ze hebben besloten om vooral veel energie in hun samen zijn te steken, het hoofdmenu is heel simpel: pizza. Ze zijn er allebei gek op en omdat ze elkaar niet zo vaak zien is dit een ideaal moment om er nog eens van te proeven.

Tatjana heeft haar mooiste jurk aangetrokken. Bordeaux -kleurige lingerie, nylons en hakken geven haar een feestelijk gevoel. Haar lichaam, waar ze trots en fier op is, mag ook wel mooi verpakt zijn. Natasha heeft een zwart topje aan en een korte rok met zwarte nylons. Zwarte lingerie brengt haar in de juiste stemming. Ook schoenen zijn bij haar erg belangrijk en ze heeft voor de gelegenheid eens stiletto’s aangetrokken. Gouden en zilveren armbanden werken af. Ook Natasha is erg fier op haar lichaam en vindt de verpakking vanavond erg belangrijk.

De vrolijke en temperamentvolle dertigers vertellen gretig over hun studentenleven op kot in Brussel, het feit dat ze vroeger als tweelingzussen werden aanzien, de hilarische vergissingen van mannen bij hun afspraakjes en vooral de aandacht rond hun volle ronde en stevige boezem en lange slanke benen.

Ere weerklinkt gegiechel, gelach en geklets vanuit de ruime open keuken, terwijl Jazzmuziek de woonkamer vult.

Eén ding is Tatjana vergeten: de kerstboom kronen. Dit werd steeds uitgesteld en ze hebben besloten om dit samen tijdens het aperitief te doen. Ze beginnen met een glaasje Cava en pralines. Tatjana is gek op pralines en ze heeft voor de gelegenheid speciale smaken laten maken in haar favoriete pralinezaak. Ze zijn gek van Fondant. Natasha fronst door de speciale smaak ervan. Ze glimlacht…

Een tijdje later staan ze rond de kerstboom. Enkele kerstballen zijn opgehangen, de lichtjes flikkeren en de chocolade en Cava begint te werken. De haard brandt stevig en bij de blonde stoeipoezen gaat er ook iets gloeien. Hun stoute trekjes komen naar boven. De jurk gaat uit, het topje volgt. Ze voelen zich lekker.

Natasha doet haar BH uit en hangt die netjes in de kerstboom. Tatjana lacht en doet hetzelfde.

In een mum van tijd zitten de twee dames in hun slipje en nylons in de zetel. Het geile feest kan beginnen.

Ze zijn alleen, het is bar koud buiten, de haard is lekker warm en ze willen nog eens stevig genieten van hun lekkere borsten: vol, stevig, puntig en zo aanlokkelijk om aan te zuigen en likken. Hun lange benen gaan over elkaar, even open, dan weer dicht. Ze lachen, giechelen, zijn ondeugend en kussen elkaar. Ze weten niet wat er gebeurt. Handen en vingers glijden, voelen, zoeken en betasten. Een vinger zoekt natte plekjes op.

Ze zijn bloedgeil…

Het wordt een natte Kerst.

Zeos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *