De achterbank

()

Dit verhaal speelt zich zowat een anderhalf jaar gelden af. Een vriend (Richard) had grote problemen met zijn vriendin Veronique. Hij nam mij in vertrouwen en wij hebben hier veel over gepraat. Uiteindelijk vroeg hij of ik zijn Veronique wilde ontmoeten. Ik stemde hiermee in en wilde wel eens weten over wie het nu precies ging. Dus na een paar dagen hadden we afgesproken samen te komen bij hem thuis. Toen ik daar aankwam was de familie aan het eten, behalve Veronique die had thuis gegeten. Dus heb ik iedereen gegroet en ben meteen door gelopen naar Veronique, die alleen in de kamer zat.

Het was een knappe Belgische meid van 18 jaar, mooi lang blond haar en niet al te grote borsten (85B), mooi kontje en tenslotte een knap gezichtje. Kortom een meid waar ik zelf ook verliefd op zou worden. We zaten daar met elkaar wat te praten en het klikte meteen. Na een tijdje kwam Richard er ook bij. Zo hebben we de hele middag daar zitten praten. Zo gingen er weer een paar weken voorbij. Maar na een tijd bleek het echt niet meer te lukken tussen die twee.

Het contact tussen Veronique en mij was ondertussen steeds beter geworden. We belden nu bijna dagelijks een uur met elkaar. Een maand nadat ik haar had leren kennen zijn ze uit elkaar gegaan. Maar het contact tussen ons was niet minder geworden, dus besloten we om eens af te spreken. Ik (Freddy) een jongen van 19 jaar, blond haar en niet slecht voorzien, pikte haar om 19.00 op bij haar thuis. Daarna zijn we met de auto doorgereden naar een afgelegen plaats op een industrieterrein. Eenmaal daar gestopt deden we beide onze gordel af en gingen gemakkelijk in de autostoelen liggen.

Ze begon te praten over haar stuk gelopen relatie met Richard. Ik zag dat ze het moeilijk kreeg. Even later barste ze in tranen uit. Ik pakte haar vast en ze kroop helemaal tegen mij aan. Ik moet zeggen dat het bij mij best wat teweeg bracht zo`n knappe meid bij je op schoot op een rustige plaats. Maar daar was het nu het moment niet voor. Na haar getroost te hebben zijn we weer aangereden naar haar thuis en ik heb haar daar afgezet.

Zo hebben we dat enkele weken na elkaar gedaan. Maar elke keer kwam ze bij me op schoot zitten ook al was er geen huilbui. Dus ik besloot eens mijn stap te wagen. De keer daarop pikte ik haar thuis op. Ze had een mooie zwarte stretch rok aan tot net boven haar knie, met daarboven een wit topje met een dito beha. Dus toen we daar stonden kroop ze weer op mijn schoot. Ik kon zo achter haar topje in kijken en dat was voor mij de druppel. Ik kuste haar zachtjes in haar nek, en ging zo langzaam naar boven totdat ik bij haar lippen kwam. Ze kuste me zacht terug.

We stopten met kussen en keken elkaar aan. Toen zei ze tegen mij dat ze daar allang op zat te wachten. Dit moedigde me aan om verder te gaan. Ik kuste haar hevig en ging daarna langzaam naar haar oor. Later bleek dit een goede zet te zijn, want hier werd ze botergeil van. Ondertussen hoorde ik haar ademhaling steeds heviger worden in mijn oor.

Ik schoof met mijn hand langs haar been naar boven totdat ik bij haar borsten kwam. Ze kreunde het uit toen ik haar borsten voor het eerst vastpakte. Ik kneedde haar borsten door haar topje heen. Haar tepels werden steenhard. Mijn hand schoof onder haar topje in en wreef over haar beha. Ze trok haar topje uit en een maagdelijk wit behaatje kwam tevoorschijn. Zonder dat ik iets moest zeggen trok ze haar beha gelijk uit. Ik kreeg zicht op twee prachtige egale tienerborstjes. Ik moest ze gewoon likken. Ze smaakte nog heerlijk ook want ze had zich met kokoszeep gewassen! Ik sabbelde over heel haar borsten en buik. Ze kreunde van genot. Ondertussen wreef zij met haar hand over mijn broek, die ondertussen toch wel een aardige bobbel vertoonde. Ze deed mijn broek open terwijl ik haar rokje langzaam omhoog schoof. Ze trok mijn broek over mijn enkels uit en dit terwijl ik uitkwam bij een bordeaux rode string met een chinees tekentje erop. Ik begon over haar string te strelen en in haar kruisje was onmiddellijk al een natte plek te zien.

Ik wilde haar string gaan likken, maar ik werd achterover geduwd in mijn autostoel. Ze begon wild over mijn boxershort te strelen en schoof langzaam haar hand eronder. Ze likte over haar lippen toen ze voelde dat ik kaal geschoren was.

Mijn boxershort was in geen tijd uit en belandde ergens op de achter bank. Ze begon over mijn jongeheer te strelen en trok er zacht aan. Ik liet mijn hoofd achterover vallen en deed mijn ogen dicht van genot. Net toen ik dacht dat het niet beter kon, voelde ik haar warme mond over mijn eikel glijden. Voor ik haar kon aankijken had ze hem al helemaal in haar mond. Ik begon langzaam met mijn stoel achterover te draaien. Toen ik helemaal plat lag trok ik haar lichaam bovenop mij.

Haar uitdagende kruisje lag recht op mijn neus. Ik kon haar zachte geur al ruiken. Ondertussen begon ze heerlijk te sabbelen op mijn paal. Ik trok het kruisje van haar string opzij en liet mijn tong over haar lipjes glijden. Ze slaakte een kreet van genot toen ze voelde hoe mijn tong een weg baande tussen haar schaamlipjes. Ik kon niet geloven hoe geil deze meid wel niet was, ik had moeite om alle vocht opgelikt te krijgen.

Ineens stopte ze en ze commandeerde dat ik op de achterbank moest gaan zitten. Dus ik kroop tussen de stoelen door naar achter. Eenmaal toen ik daar zat zag ik dat ze haar string had uitgedaan en dat ze ook naar achter kwam. Ze kwam met haar benen wijd over mij heen zitten. Ze gaf me een kus, die uitmondde in een waar tonggevecht. Ik trok haar dichter tegen mij aan. Ik voelde hoe haar vochtige lipjes over mijn paal gleden. Ik pakte met mijn hand mijn paal vast en drukte deze langzaam tegen haar poesje aan. Ze liet zich langzaam zakken. Ik voelde hoe mijn eikel tussen haar lipjes schoof. Na een paar centimeter stopte ze. Ze schreeuwde het uit van genot. Ze keek me recht in mijn ogen en laat zich langzaam zakken tot ik helemaal in haar zat.

Ze begon me te berijden alsof ze een volleerde amazone was. Ik voelde hoe ik langs haar klitje schoof, maar ik hoorde het nog veel beter aan haar gekreun. Ze stootte stevig door en ik voelde hoe mijn paal door haar nauwe schede naar binnen werd gezogen. Ineens begon ze hevig te schokken en ze kwam geweldig klaar. Ik voelde haar vocht over mijn ballen naar beneden lopen. Ze vertelde me dat ik al verschillende keren stevig tegen haar g plek had gezeten en dat ze het echt niet langer uithield. Ze kroop tegen me aan om even bij te komen.

Na een 10 minuten besloten we weer naar voor te gaan, maar toen ze zich omdraaide om terug tussen de stoelen door te stappen. Zag ik haar poesje weer open staan van geilheid. Ik kon deze kans niet laten schieten en trok haar bij mij op schoot. Ze vroeg wat ik van plan was, maar ik zei niets en tilde haar op. Toen ik haar terug liet zakken voelde ze hoe mijn paal terug binnen drong. Ze kreunde eerst dat ze nog wat rust wilde, maar toen ik stevig in haar poesje stootte toen wilde ze niets anders meer. Ze trok regelmatig haar kutje samen zodat ik het niet lang ging uithouden. Toen ik haar vertelde dat ik moest stoppen omdat ik anders in haar klaar kwam zonder jasje, toen zette ze nog wat extra kracht en stootte door. Zo kwam ik tot een overdonderend orgasme. Zij kwam ook voor de tweede keer klaar toen ze mijn warme zaad in haar onderbuik voelde spuiten.

Ze keek om en lachte eens naar me. Het was heerlijk zei ze. We gaven elkaar nog een lekkere tongkus en besloten om ons terug aan te kleden.

Wim

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *