Kennismaking

()

Een beetje nerveus leunde ik tegen een paaltje in het midden van het metrostation. Dit was mijn eerste blind date, iemand die ik leren kennen had via MSN -messenger, en ik had geen flauw idee hoe ze eruit zou zien, en of ze in het echt ook zo leuk zou zijn als online. De afspraak was dat ik een grijze muts zou dragen, met een dikke winterjas, en “in het midden van het station” zou wachten. Ik speurde rond, vergeefs. Elke mooie vrouw die me passeerde keek ik half hopend aan of zij het misschien was, maar keer op keer liepen ze door. Tot er iemand twijfelend naar me zwaaide, op zo’n vier meter van me.

“Wim?”

Ik forceerde een glimlach.“Kristien?”

We liepen wat dichter naar elkaar toe en gaven elkaar de beleefde 3 kussen. Er was geen gelegenheid tot een akelige stilte gezien er net een metro het station binnen denderde.

“Die moeten wij hebben toch?” vroeg ze retorisch, waarna we samen opstapten. Toen we tegenover elkaar zaten, konden we elkaar beter bekijken, zonder al te controlerend over te komen. Ik zag dat ze mijn gezicht erg mooi vond, erg snel over de borstkas ging (weinig te zien ook met die dikke jas), even bij mijn kruis bleef hangen en dan verder naar beneden ging. Mijn sportschoenen ontlokten een glimlachje. Daarna keek ze weer op. Ik had haar intussen ook bekeken, proberend de winterkledij weg te denken. Ik schatte haar 1m65, een schattig gezichtje met donkerbruin haar en welgevormde lippen. Maar zeker ook zo’n 90k ilo. Ze had geen A -cup, dat was zeker, maar of dit nu een B of een C was kon ik zo niet zeggen. Niet echt de vrouw van mijn leven fysiek gezien, maar afspraak was afspraak dus we zouden vanavond samen een filmpje zien in de Kinepolis.

Het gesprek onderweg ging over koetjes en kalfjes. Ze was lief en probeerde hard om ook zo over te komen, terwijl ze probeerde te weten te komen of ik haar wel zag zitten. Het antwoord daarop was nee (deze vrouw zou ik niet meer naar huis willen nemen en aan mijn vrienden voorstellen), maar dat liet ik haar nu niet merken. De avond moest nog beginnen en ik wou haar nu nog niet ongelukkig maken.

De film zelf was best goed. We zaten dicht bij elkaar, een gigantische zak popcorn delend, schouders tegen elkaar. De zetels in Kinepolis waren comfortabel, en naarmate de film vorderde zakten we meer en meer onderuit en dichter tegen elkaar. Ik zag haar af en toe onderzoekend naar me kijken “wat vindt hij van deze date?”

Maar ik antwoordde met een glimlach. Nu en dan praatten we zachtjes wat verder. Ik kwam nu meer over haar te weten en kon tegen het eind van de film aan besluiten dat ze erg onzeker was maar ook goedgelovig. Kristien was dus echt zoals ze zich voordeed: lief en onschuldig. Dat ze daardoor af en toe al pijn had gehad was er bij te nemen.

Eenmaal de film gedaan escorteerde ik haar, gentlemanstille, naar het Zuid -station alwaar zij haar trein naar huis kon nemen. De blik in haar ogen toen we afscheid zou nemen sprak boekdelen.

“’t wordt niks tussen ons hé. Ik ben niet goed genoeg voor je”. Toen gebeurde het. Ik had de hele avond al zitten bedenken hoe ik haar zo zachtjes mogelijk kon laten gaan, maar toen gebeurde het. Ik vroeg haar een afscheidskusje, maar kwam met m’ mond wel erg recht vooruit. Zij wist niet wat er gebeurde en ging maar mee en twee seconden later waren we aan het tongzoenen in het midden van het station. Minutenlang draaiden onze tongen rondjes rond elkaar, af en toe ging ik wat dieper en af en toe zij, terwijl we beiden onszelf voelden geil worden. Uiteindelijk lieten we elkaar los. De blik in haar ogen was veranderd naar een van grote verliefdheid, en zo heb ik haar ook op de trein laten stappen.

Eén week later zagen we elkaar terug. Deze keer hadden we bij mij op kot afgesproken. Mijn kot is niet groot, 4 op 5m, maar best gezellig. Mijn bed is mooi opgemaakt en ligt vol met knuffels. Hier en daar geeft een plantje wat groen en mijn bureau is min of meer opgeruimd. Kristien ziet dit alles in een snelle oogopslag en loopt dan wat door naar het CD -rek.

“Hoeveel zijn dat er?” vraagt ze zachtjes.

“Moh, een zestigtal” antwoord ik, en kniel naast het CD -rek om wat te kunnen kijken wat ik nu juist zitten heb. Halfstiekem kijk ik ondertussen naar Kristien, en vraag me af wat er onder die kleren zit. De billen zijn vol maar mooi gevormd doorheen een zachte broek. Ik vraag haar of ze iets speciaal wil horen maar ze durft niets kiezen en ik zet dan maar wat rustige instrumentale muziek op. Bij gebrek aan zetel gaan we samen op het bed zitten, en tongzoenen opnieuw enthousiast.

Deze keer gaan mijn handen over haar lichaam terwijl ik haar zoen, en zij doet hetzelfde. Ik knuffel wat en ga via haar zij naar haar borsten. Voor ik daar aankom, stop ik even met zoenen. Ik kijk haar vragend aan. Ze knikt goedkeurend en begint me weer te zoenen. Mijn handen gaan inmiddels over haar borsten heen en ik probeer ze te voelen doorheen de dikke pull. Zonder iets te vragen trek ik die pull uit om dan doorheen een T-shirt wat verder te voelen. Ze heeft een B -cup, erg zachte borsten, teder en als ik dat goed aanvoel al wat stijve tepels.

Ik doe zelf mijn eigen pull uit, en trek direct ook maar mijn T-shirt uit. Ze bloost wat, maar kijkt duidelijk verlekkerd. Als ik haar T-shirt vast neem om ook die uit te doen, vraag ik haar tot waar ik mag gaan. Ze is blij die vraag te horen, blij wat controle te hebben en zegt dat haar broek vanavond toch aan moet blijven. Da’s geen probleem, en uit gaat het T-shirt. Ik duw haar zachtjes achterover op het bed en masseer haar borsten. De BH is een goedkoop niemendalletje en beweegt gemakkelijk mee onder mijn handen. Als ik een eerste kus geef op het zichtbare vlees van haar linkerborst hoor ik haar een beetje kreunen. Aangemoedigd ga ik verder en kus alles wat ik maar kan kussen aan haar borsten en trek dan de BH was naar beneden om mijn lippen op haar tepels te kunnen zetten. Ik lik, zuig zachtjes, lik en draai rondjes met mijn tong, zuig harder en draai weer wat rondjes met mijn tong. Zij kreunt en ondergaat, me enkel onderbrekend om de BH helemaal uit te doen.

Ik denk dat dit voor deze avond ver genoeg gaat en vraag of ze zin heeft in een massage. Ze is aangenaam verrast, knikt, en draait zich om in het bed. Haar 90kilo (of is het meer, ik wil het niet vragen) doet alles kraken maar dat stoort me nu niet. Ik ben geil. Ik gebruik mijn goede massageolie, die alles warm laat worden en masseer haar rug tot ze helemaal relaxed is. Dan vraag ik haar om te draaien en doe het nog eens helemaal over aan haar borsten. Haar tepels staan stokstijf omhoog, af en toe geef ik er een likje aan en laat de kersensmaak van de massageolie me smaken. Uiteindelijk, is het een half uur of anderhalf uur later, leg ik me naast haar neer en kijk haar met een glimlach van oor tot oor aan.

Ze vraagt of ik ook een massage wil; ik zeg niet neen. Ze heeft zachte handen en de warme olie maakt de massage extra lekker. Iets te snel vraagt ze me om te draaien en masseert op haar beurt mijn borstkas. Ook zij zuigt af en toe aan mijn tepels, die bizar genoeg ook hard komen te staan. Ze geniet duidelijk van haar sexyheid en gaat een stukje verder. Een knoop, een rits en wat onhandig trekken later ligt mijn broek op de grond. Ik lig nu in mijn slipje op het bed, met haar naast me, de bus massageolie in de hand. Die ze wegzet.

Ze neemt integendeel ook een rand van de slip in haar kleine handjes en verwijdert zonder boeh of bah ook mijn laatste kledingstuk. Ik vraag haar of ze zeker is wat ze wil doen, ze wou toch haar broek aanhouden, ze antwoordt door te zeggen dat ze mijn massage zo lekker vond dat ze een cadeautje terug wil geven. Ik protesteer niet en kreun van genot als ze haar gladde tong langs de binnenkant van mijn dijen omhoog laat glijden. Mijn penis staat keihard omhoog en leunt enkele cm boven mijn buik. Hij klopt af en toe van het genot. Zonder mijn penis met haar handen aan te raken gaat ze met haar lippen over mijn joystick en neemt hem dan, in een keer, helemaal in haar mond. Wauw! Ze gaat twee keer op en af en ik voel mijn zaad klaar borrelen. Ik ben echter nog nooit in een vrouw haar mond klaargekomen, elke vrouw die ik tot nu toe had gehad vond dat veel te vies en onsmakelijk.

Ik waarschuwde Kristien dan ook dat ik zo in haar mond ging komen. Ze glimlachte en likt even verder aan mijn dijen en ballen. Ik dacht dat dit het was. Maar, dan nam ze mijn penis vast met haar handen, zei dat ik me mocht laten gaan en trok me toen al pijpend zalig af. Haar mond was zo warm, haar lippen zó zacht en haar handen begeleidden de schacht zo super dat ik enkele minuten later al mijn zaad in haar mond schoot. Het leek wel het meest intense orgasme van mijn leven, mijn zaad kwam in zes sterke golven in haar en ze slikte alles naar binnen alsof het niets was.

“Goed?” vroeg ze.

Ik kreunde goedkeurend.

Wim

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *