De autolift

()

Gatver…, het was zulk mooi weer toen ik weg ging, even lekker naar het winkelcentrum. Maar daar stond ik dan, in de regen te wachten op de bus. Als ik ergens een hekel aan heb… Piepend komt er een VW busje tot stilstand, een meisje springt eruit en roept me vrolijk. Ik kijk verbaasd en zie dat het mijn buurmeisje is. Ik heb vroeger nog op haar gepast en ze is een oude vlam van Arnoud (mijn zoon).

Weekendbijlage

“Kom,” zegt ze, “de bus duurt nog wel even.”

En ik stap achter in de auto. Bianca volgt me en pas dan zie ik dat er al twee achter in zitten. Er zit een wat oudere jongen van begin 30 schat ik en een leuke meid van eind twintig. Ze zijn druk in gesprek over een of ander festival. Bianca duwt me wat verder en ik eindig half op schoot bij een ongeveer 21 jarige neger met stevige benen en half op schoot bij Bianca.

“Dag mevrouw,” zeggen de jongens bedeesd. Bianca klets vrolijk tegen me en laat haar nieuwste aankoop zien: een paar zomerschoentjes met wel heel hoge hakken. “Is sexy,” zegt ze, “toch George?” Mm… gromt de donkere jongen.

“Wind hem op als ik dit aan heb met een heel kort rokje, of beter, helemaal niks, giechelt ze. He George?”

“Mm… mm…,” bromt George weer. Terwijl we langzaam door rijden en vooral veel stoppen in het drukke stadsverkeer zie ik dat mijn rokje wel een beetje omhoog is gekropen. Opeens besef ik ook dat Bianca haar hand al pratend op mijn blote boven been heeft gelegd. Ook voel ik een beweging onder me. Ik weet nu dat haar neger vriendje niet alleen stevige benen heeft maar ook knap zwaar is geschapen. Tjeetje! Dit kan en mag niet vertel ik me zelf. Maar intussen voel ik hoe George het steeds ongemakkelijker krijgt en dat is voor mij een lekker gevoel. Ook voel ik het zachte vlees van Bianca ‘s borsten tegen mijn arm strijken. Of verbeeld ik me dat nu. Ik kijk haar aan en zie aan haar ogen dat ik me dat niet verbeeld. Ik voel haar tepels langzaam verstijven. Hoewel ik me eigenlijk wil verzetten voel ik mijn kutje langzaam open gaan en vochtig worden. George ‘s hand komt onder me in beweging en streelt mijn kontje en bovenbeen. Ik raak licht in paniek maar laat alles gaan alsof ik het niet echt merk. De zwarte hand schuift langs onderen steeds hoger over mijn been. Bianca streelt van mijn knie tot het randje van mijn rokje die flink omhoog is geschoven. Ze ligt nu achterover en verbaasd zie ik hoe de blonde jongen door haar kapsel streelt en ze dan lachend aan zijn vingers sabbelt en likt. Hij glimlacht en knijpt veel betekenend in zijn kruis, wrijft over zijn bult en zucht. Op dat moment voel ik hoe George opeens tot de aanval overgaat en er een vinger in mijn kruis verdwijnt.

“Shit,” zeg ik.

“Mm…” gromt George.

Bianca giechelt en neemt mijn bovenbeen stevig vast met twee handen. Haar harde tepels tegen mijn rug.

“Lukt het daar achter in,” vraagt de bestuurder.

“Als ik de gezichten zie dan hebben ze dikke lol hoor” zegt de meid naast hem. Ze ziet er leuk uit. Daarna praten ze verder alsof er niets aan de hand is. We staan nu voor een stoplicht in een file van zeker 2 km naast en tussen andere auto ‘s. Mijn God waar ben ik in beland. Wat anders kan ik doen dan er van genieten hoe nu twee vingers in mijn kutje rammen en behendig mijn klitje bewerken.

“Wees niet bang mevr. Jansen” zegt Bianca, “niemand zal dit ooit weten hoor.” En ze streelt nu langs de onderkant van mijn borsten en glimlacht tevreden. Haar hand verdwijnt nu onder mijn T-shirt en ze streelt mijn tepels over de kanten bh heen. De blonde jongen buigt zich wat en volgt haar voorbeeld. In paniek kijk ik om me heen en besef dat de mede weggebruikers niet echt zien wat er hier gaande is. Dit doet me wat relaxen en ik geniet nu van de aanrakingen. Mijn klitje dat bewerkt wordt door George, zijn harde bult tegen mijn kontje. De zachte hand van Bianca om mijn linker tiet en de ruwe hand van de slungel die aan mijn rechter tepel trekt.

Dan buigt de slungel zich en likt aan mijn knie, mijn dij en kust mijn buik. Ik duw hem weg, bang dat iemand ons bezig ziet maar hij blijft dwingend doorgaan. Door mijn houding kan hij me niet beffen maar hij hapt en mijn plukje haar terwijl George me naar een hoogtepunt vingert. Opeens wordt ik even opgetild en voel hoe George ‘s paal nu in me verdwijnt. Dit doet me elk besef van de wereld om me heen verliezen. Ik leun achterover en mijn lippen ontmoeten die van Bianca die mijn tong gretig opzuigt en ik voel hoe haar hand zich nu bij die van George voegt om me samen met hem te vingeren terwijl zijn paal diep in me zit. Ik zie hoe de dame voorin ondertussen zichzelf helpt. Even kijk ik om me heen en zie tot mijn verbazing dat in de auto ‘s om ons heen niemand naar ons staart dus men zal wel niets in de gaten hebben redeneer ik, mezelf moed inpratend.

De neger heeft een geweldig uithoudingsvermogen en als we eindelijk rijden, in het verkeer bedoel ik, durf ik op hem te gaan rijden. Zijn lange lat is hard, dik en lang. Ik durf nu ook voorover te buigen en rits slungels gulp open. Ik schrik van de afmetingen van zijn paal. En zijn eikel… Gulzig lik ik eraan en voel hoe Bianca mijn kontje bepoteld terwijl ze zoent met George. Met moeite neem ik zijn grote eikel in mijn mond. Hij kreunt luid. Ik speel met zijn ballen en trek zijn voorhuid ver terug terwijl ik zijn eikel diep in me neem. Voor ik het weet komen er dikke klodders hemels vocht uit zijn eikel. Hij komt luid klaar en de bestuurder klaagt nu dat hij wordt vergeten. Slungels lul blijft hard en ik lik er aan alsof ik nog nooit een lul heb gezien.

“Shit we zijn er,” zucht Bianca.

“Ho” en ik dan, informeert de bestuurder.

“Rij maar door ons laantje op” zeg ik en dirigeer de auto naar de lege plek onder onze dubbele carport naast de garage.

“Kom” zeg ik en verdwijn de garage in. Bianca is er als eerst en ze omhelst me innig. Onze tongen vechten even, dan zakt ze door de knieën en zuigt aan mijn tepels. Ik zie hoe de dame van voorin de dikke lul van slungel in haar kutje laat verdwijnen en de mysterieuze bestuurder komt achter me staan, weegt mijn borsten en terwijl Bianca ‘s likkende tong nu naar mijn kutje zakt speelt hij ruw met mijn tepels.

Ik voel hoe zijn paal eerst tegen mijn kontje duwt en dan langzaam in mijn druipende grotje verdwijnt. Hij duwt me op de knieën en dan heb ik opeens de zwarte paal van George beet. Ik lik zijn zoute ballen en chocolade paal. Bianca gaat over me heen staan zodat George bij haar kut kan. Het duurt niet lang of ik krijg de volle laag in mijn kut en in mijn gezicht. Bianca komt hijgend klaar en zakt naast de slungel die ook op het punt staat klaar te komen. Ze haalt hem net op tijd uit de zwaar behaarde zwarte kut van de vriendelijke dame van voorin en drinkt gretig zijn zaad op.

Totaal uitgeput zit ik op de grond.

“Eh…, ik denk dat we maar beter weer gaan” zegt de jonge man die zijn kwakje net in mijn kutje deed ploffen.

“Eh…, ja” zegt Bianca.

En ik ben nu uit mijn roes en besef wat voor stoms ik nu weer gedaan heb.

“Dit kan nooit meer gebeuren Bianca,” zeg ik zachtjes.

“Ja, ik weet het” zegt ze.

“Dit is nooit gebeurd” bromt George. En ze lopen naar de VW.

“Bedankt voor de lift” zeg ik nog.

“Mag ik je slipje houden” vraagt de slungel en hij ruikt en likt er aan met een veel betekende blik in zijn ogen. Dan rijden ze weg. Het zaad druipt uit mijn kut en langs mijn nek.

Want You

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *