Kamer 707

()

Vervolg “WIE WAS DIE MAN”

De barman keek even lachend, terwijl ze zo onopvallend mogelijk haar jurk fatsoeneerde, zich afvragende of hij iets had gemerkt, of hoelang hij had zitten kijken. Dan kwam hij met de fles in zijn hand, schonk het glas bij, zeggende.

“Eentje van de zaak”.

Ze nam het glas, draaide zich om en genoot nog even van de muziek, niet wetend hoe het verder zou gaan, waar het zou eindigen?

Wie was die man, die haar deze dingen kon laten doen, ondergaan?

———————————-

Je bleef nog even nagenieten van het moment, de muziek, de sfeer, en besloot er nog eentje te drinken, zittend op je kruk. Af en toe nippend aan je bubbels voelde je jezelf heel relax.

“Mevrouw” hoorde je iemand zeggen en je draaide je om, waarbij de barman je een enveloppe overhandigde. Een kleintje deze keer, die je opende en het kaartje dat erin zat las.

kamer 707

Meer stond er niet op, en je twijfelde geen moment, dronk snel je glas leeg, en stapte op naar de lift. Het zevende, was het hoogste verdiep zag je op het toetsenbord en je duwde op de knop. De spanning bouwde zich weer op en aangekomen op het verdiep klopte je aan op deur 707.

De deur opende zich vanzelf en je aarzelde maar stapte dan naar binnen, in de kamer die enkel verlicht was met een aantal kaarsen. Dan zag je hem staan, daar op het terras, rustig turend over het domein van het hotel. Je stapte naar hem toe en ging naast hem staan. Geen woord werd er gesproken en het leek of hij je niet eens had opgemerkt. Maar dat was maar schijn.

Het uitzicht was mooi en je zag uit over een mooie tuin en onderaan aan het zwembad dat verlicht was kon je nog wat mensen zien die genoten van de zwoele avond met een glaasje in hun hand. Hij ging achter je staan en je voelde hoe hij je voor de tweede maal vanavond een blinddoek aan deed, en voor het eerst hoorde je zijn zachte stem, die je fluisterend in je oor vroeg.

“Je bent sexy, je bent mooi, maar ben je ook bereid tot totale overgave?” en je voelde zijn lippen even in je nek. ‘Ooh my god’ dacht je, ‘is dit echt’? Je voelde zijn vinger over je rug dwalen en genoot van elke aanraking, kreeg kippenvel en zei dan met trillende stem.

“Ja, ik geef me over”. Hij draaide je om en gaf nu een klein kusje op je mond. Zijn handen op je schouders die je schouderbandjes vastnamen en deze over je schouders lieten glijden. Enkele tellen later viel je kleed op de grond en je stond nu poedelnaakt voor hem. Je hoorde aan zijn stappen dat hij naar binnen ging, door je blinddoek was je gehoor veel intenser merkte je op. Je wachtte en werd alleen maar van het gedacht hier naakt te staan al opgewonden. Kon iemand je zien? Even later was hij terug en zette een glas aan je lippen, en je nam een teugje. Lekker koel en lekkere drank. Hij goot wat harder en morste wat over je kin en borsten. Dit gaf je een rilling doch heerlijk als je voelde hoe hij het van je af likte. Van je kin, je borsten en vooral heerlijk vond je het als hij wat extra aandacht aan je tepels gaf. Die daar gepast op reageerden en trots naar voren prijkten. Hij nam je bij de hand en legde je in de ligstoel die op het terras stond. Het was een brede houten stoel met armleuningen waar hij je armen op legde. Gelukkig lag er een zacht kussen in. Zijn vinger ging over je body en opeens voelde je hoe hij je armen met een zijden doekje aan de leuningen bond. Om dan even later je enkels met hetzelfde materiaal aan de poten te binden, waardoor je benen werden gespreid.

Weerloos lag je, en het gevoel dat je jezelf volledig overgaf maakte je blij, opgewonden ja zelfs hitsig, en je vroeg je af wat er zou gebeuren…

Hij ging naast je zitten en nam een grote veer die hij sensueel over je huid bewoog, de tintelingen gaven je een zeer leuk gevoel. En zo zocht hij jouw meest gevoelige plaatsjes, de binnenkant van je dijen? Je buik? Je heupen? Het was een gerichte zoektocht en hij las hoe je reageerde en leerde je kennen, keek naar je gezicht en zag dat je genoot van deze strelingen.

Vervolgens nam hij zijn glas en druppeltje na druppeltje voelde je de inhoud op je neer komen, op je buik, je benen, je borsten waarbij na enkel druppels ik deze op likte. Vooral je borsten werden nu zijn speelplaats en je merkte dat je hier heel gevoelig voor was. Zijn tong streelde je tepels en af en toe zoog hij er eentje naar binnen, klemde ze tussen zijn lippen en na enkele keren stonden ze hard en bracht ook zijn tanden in het spel, niet hard bijtend, neen gewoon even klemmen, een trekje en telkens schokte je lijf. Je wilde meedoen maar was gebonden en als zijn hand op en neer gleed over de binnenkant van je dij had je het niet meer, je kreunde zacht en ademde iets sneller, iets dieper, je liet je gaan, smachtend naar meer.

Hij nam een grote slok en drukte zijn lippen op de jouwe waar hij de vloeistof stilletjes in jouw mond deed lopen, je vond het lekker, bubbels drinken op deze manier. Dan zakte hij even naar beneden en deed hetzelfde met je andere lippen, een slokje en al likkend er wat over je spleetje te doen vloeien. De combinatie miste zijn effect niet. Je genoot.

Hij wist goed waar jij naar verlangde en liet zijn broek zakken, deed je benen los en nam het bankje weg zodoende je benen op de grond steunden. Knielde tussen je benen en je voelde met je benen zijn naakte huid. Je kutje was nat en verlangde naar hem. Met zijn handen spelend met je borsten liet hij hem even tegen je spleetje komen, waarbij jij je benen direct verder spreidde om hem te ontvangen. Doch hij raakte je alleen maar even en je werd gek van verlangen.

Je wilde het vragen maar wist dat je in je overgave niets te vragen had en zweeg dan toch maar. Zijn hand omsloot toen onverwachts je poesje en zijn vinger gleed tussen je lipjes op zoek naar je ultieme plekje. Masseerde het en je voelde hoe een vinger zich een weg naar binnen zocht. Hij bracht zijn gezicht tegen het jouwe en fluisterde.

“Wil je meer?” En je knikte en zei “veel meer”. Daarop kuste hij je innig en plagend. Zijn tong speelde een spel met je lippen, je mond, jouw tong, net zoals zijn vingers dat deden met je andere mondje. Dan volgde een verrassing, terwijl zijn ene hand nu je poesje steviger verwende voelde je warme druppels op je naakte lichaam neerkomen. Het ware kaarsdruppeltjes die je prikkelden.

Je werd steeds heter en wanneer het kaarsvet je borsten raakten, je tepels, voelde je deze doorheen heel je body en kon je het niet meer houden, je spande al je spieren op en je ontplofte. Je kreeg een mega orgasme en trilde en beefde over je ganse lijf. Terwijl je nog nagenoot van wat je zelf subliem noemde, verwijderde hij zachtjes de restanten op je prachtige borsten en buik. Hij maakte je los deed je blinddoek af en nam je mee naar de woonkamer, waar hij je omhulde in een zacht fleece dekentje en naast je kwam zitten, je dicht tegen hem aantrok. Niet voor de koude maar om je dat gevoel te geven wat je al die tijd al zocht.

Overgave, tederheid en bescherming en zo viel je in zijn sterke armen in slaap.

Einde verhaal

WHY NOT

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *