De Barones

()

Een poosje geleden ontmoette ik de Barones. Ze werkt in een restaurantje waar ik graag kom. Ik bestel daar meestal een rood wijntje en soms een portie bittergarnituur. Ze hebben in het restaurantje twee huiswijntjes en ik weet nooit welke ik nu moet bestellen. Maar zij weet precies welk wijntje ik het lekkerst vind. Altijd als ze mij helpt bekijk ik haar heel uitgebreid, want ze is zo knap. Ze helpt altijd alle mensen in de U vorm en ik vind dat zo netjes. Ze is dan ook niet voor niets de Barones.

Ik heb bij haar, ondanks dat ze de Barones is, niet het gevoel dat ik van haar weg hoef te kijken. Ik heb het gevoel dat ik haar ongestoord van top tot teen mag bekijken. Soms maakt ze speciaal een draai voor me. Het is dan alsof ze voor me aan het dansen is. Ze heeft van die ontzettend mooie billen. Ze draagt een schortje dat altijd half over haar billen zit, maar ze maakt voor mij altijd speciaal haar billen helemaal zichtbaar. Ze heeft ook hele mooie benen. Haar benen zijn lang en passen precies bij haar figuur. Haar borsten zijn niet te groot en niet te klein. Ze heeft precies de borsten die ik het allermooiste vind. Ze draagt altijd een donker topje met blote armen, dus het blijft voor mij wel bij het zien van de contouren van haar borsten. Ik zou het liefste ook de contouren van haar tepels door haar topje zien maar dat gaat dus niet.

Mijn gevoel zegt me dat ze het leuk vind om met seksspeeltjes te spelen. En dan het liefste met speeltjes voor haar kontje. Mijn gevoel zegt me ook dat ze meer op vrouwen valt dan op mannen. Ze werkt vaak samen met een mannelijke collega die heel erg vrouwelijk is. Iemand die op mannen valt en die nog uit de kast moet komen zegt mijn gevoel me. Ze vindt hem helemaal niet leuk. Het is alsof ze altijd met een boogje om hem heen loopt. Ik vind dat niet erg, want als ik in het restaurantje ben krijg ik tenminste alle aandacht van haar.

Op een dag als ik weer een wijntje kom drinken bij haar gebeurt er iets heel bijzonders. Uit het niets vraagt ze aan mij of ik zin heb om een weekendje met haar op reis te gaan. Ik had al wel eens opgevangen dat ze reizen leuk vindt toen ze met een wat oudere vrouwelijke klant aan het praten was. Ik ben echt heel erg verbaasd door wat ze vraagt en kijk eerst even goed naar haar lichaam. We hebben namelijk nog niet veel meer woorden uitgewisseld dan ‘alsjeblieft meneer’ en ‘mag ik een rood wijntje’ en ‘dankjewel’ en ‘mag ik de rekening’. Ik kan nu eigenlijk ook pas voor het eerst haar poesje goed zien, want ze draagt geen schort. Ik raak niet opgewonden van haar poesje, maar ik kan wel zien dat haar poesje mooi van vorm is.

“Waar gaan we dan heen?” vraag ik aan haar.

“Naar Frankrijk” zegt ze”, “Naar Parijs, ik heb daar een leuk hotelletje gezien”.

Van a komt b en c en…

Nog hetzelfde weekend zitten we samen in de auto en zijn we onderweg naar Parijs. In de auto kijk ik steeds naar haar benen. Ik heb nu wel zin om haar poesje te betasten met mijn handen denk ik. Dus vraag ik haar; “vind je het lekker als ik je wat masseer?”.

En zij zegt “ja hoor”.

Ik leg mijn hand tussen haar benen en begin zachtjes haar poesje te masseren terwijl we aan het autorijden zijn. Ze vindt dat zo lekker dat ze op een parkeerplaats even stopt zodat ze haar broek en onderbroekje wat naar beneden kan doen. Terwijl we naar Parijs rijden masseer ik af en toe haar poesje en kietel en kus ik af en toe haar half blote buik. Haar buik is slank, maar niet mager. Ze draagt net een klein beetje vet bij haar. Ze houdt dus van lekker eten zegt mijn gevoel me.

Het is een mooi hotelletje. Wanneer we aangekomen zijn gaan we eerst even wat eten in de buurt. Frietjes, cola en een hamburger wordt het. Niet echt een ‘vorstelijke’ maaltijd, maar het smaakt wel erg lekker. Niet veel later zitten we samen op een heel klein Frans balkonnetje met een paar kleine lampjes om ons heen en wat aangestoken kaarsjes. “Heb je zin om het op het balkon met mij te doen?” vraagt ze aan me. Ik vind het wel een ondeugend idee denk ik. Dus ik zeg tegen haar.

“Dat lijkt me wel leuk”.

“Pak mijn roze dildo dan eens uit mijn tas”, zegt ze met een zachte maar toch ook een beetje een bazige toon tegen mij. “En wil je er ook wat glijmiddel op doen?”.

Wanneer ik terug kom met haar dildo heeft ze haar broek en sokken uit gedaan. Haar topje heeft ze nog wel aan. Haar licht roze onderbroekje heeft ze ook nog aan. Je kunt de contouren van haar poesje goed door de spijlen van het open balkonnetje heen zien en haar mooie blote benen ook. Af en toe zie ik iemand in de straat omhoog kijken en daarna snel weer weg kijken. Ze bukt nu wat voorover over de rand van het balkonnetje. Zelf ga ik op mijn stoeltje zitten en trek rustig haar slipje naar beneden. Wat een mooie blote billen heeft ze, denk ik. Ze drukt haar billen bijna gelijk tegen mijn gezicht aan en ik begin met mijn tong en wat speeksel haar gaatje te likken. Wat is dit lekker denk ik. Haar gaatje voelt heel zacht aan op mijn tong.

Ze zegt tegen mij; “wil je mijn dildo in mijn gaatje stoppen?”

Waarop ik antwoord; “Maar is die niet een beetje dik? Moet ik niet eerst je gaatje wat losser masseren?”

Ze reageert daarop tegen mij; “Dat is inderdaad ook wel lekker”.

Ik stroop haar topje eerst wat omhoog zodat haar rug ook bloot wordt. Haar borsten zijn nog wel bedekt. Ik maak de middelvinger van mijn linkerhand vochtig met wat speeksel en duw voorzichtig mijn middelvinger in haar gaatje. Ik masseer haar gaatje van binnen nu heerlijk los. Haar gaatje voelt van binnen een beetje glooiend van structuur en lekker warm. Met mijn andere vingers van mijn linkerhand kietel ik haar billen. Terwijl ik haar met mijn vinger aan het opwarmen ben kus ik haar rug en raak ik haar rug een heel klein beetje aan met mijn neus. Ik wil ook heel graag haar borsten zien en betasten. Dus ik trek voorzichtig mijn middelvinger uit haar gaatje en trek haar topje uit. Ze staat nu samen met mij helemaal naakt op het balkonnetje. Ze bukt weer voorover over de reling en ik masseer haar gaatje nog een poosje. Terwijl ik dat doe masseer ik ook zachtjes haar rechterborst. Wat voelen haar borsten lekker aan denk ik. Totdat ze tegen mij zegt. “Pak nu mijn dildo maar”.

Ik heb nog nooit een dildo in mijn handen gehad, dus ik weet niet of ik deze eerst aan moet doen of eerst in haar gaatje moet stoppen. Ik besluit de dildo eerst maar in haar gaatje te stoppen. Dat gaat heel gemakkelijk door het glijmiddel dat erop zit. Wanneer ik haar dildo aan doe krijg ik er gelijk een bepaald gevoel bij. Dat moet heel erg fijn aanvoelen denk ik. Het is een zachte masserende trilling die ik voel. De dildo heeft verschillende standjes. Ik heb hem op zijn zachtste stand gezet. Ze begint zachtjes te kreunen terwijl ze over het balkon naar beneden kijkt. Ik duw nu met mijn geslachtsdeel door mijn broek tegen de dildo aan zodat deze in haar gaatje blijft zitten. Ik heb nu beide handen vrij en kan haar rug en borsten fijn masseren. Ik kus ook af en toe haar nek. Ze komt klaar.

Het is een heel bijzondere ervaring voor mij. Ze heeft meerdere orgasmes. Na een ongeveer een kwart uur trek ik voorzichtig de dildo uit haar gaatje. Ze komt rechtop staan, draait zich om en legt haar armen over mijn schouders. Ze kust me. Ze voelt zich voldaan en blij. Dat voel ik heel sterk.

We slapen nog twee nachtjes in het hotelletje en beleven samen een paar fijne en intieme momenten in een veel te klein Frans bedje en rijden daarna weer naar huis.

Wil-lie.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *