Meisje in de shoarmazaak

()

Ik kom de shoarmazaak binnenlopen en zie je achter de toonbank staan. Klein, jong en vooral erg mooi. Ik denk dat je net 18 bent, of misschien ook wel niet. Misschijn rij je nog wel scooter. Je begroet mij lief. Je draagt een zwart topje. De kleur van je topje is zwart, maar je ziet er toch mooi de contouren van je borsten doorheen. Niet te klein, niet te groot en ze zijn vooral heel mooi rond, je borsten. Je draagt een blauwe strakke spijkerbroek. Wat kan je er mooi de rondingen van je billen in zien. Ik ben je billen aan het bekijken wanneer je met je rug naar mij staat toe gekeerd. Ze zijn zo mooi vol en rond, maar je lichaam is helemaal niet dik of volslank. Je lichaam is echt mooi. Je bent bijna volmaakt.

Het duurt eventjes voordat ik geholpen word. Ik word door jouw baas geholpen. Een aardige man volgens mij is mijn eerste indruk. En als ik hem nog even observeer bevestigt mijn gevoel dat. Ik bestel een broodje Super Shoarma en een Cola Light. Ik denk aan een heel groot broodje, maar dat blijkt niet te kloppen. Het broodje is wat klein. Ik krijg wel veel shoarmavlees, lekker hoor. Jouw baas vertelt mij dat ik een mooi plekje in de zaak mag opzoeken om lekker te gaan zitten.

Jij brengt mij mijn cola. Steeds kijk ik naar je. Naar je gezicht, wat heb je een lieve uitstraling, maar vooral ook naar je lichaam. Je komt naar mij toegelopen. Ik kan nu ook de contouren van je poesje goed zien in je spijkerbroek. Wat heb je een mooi poesje. En ik fantaseer over wat jij nu lekkerder vind: langs voor of achterom. Vrijen in je poesje of in je kontje. Ik kom op basis van mijn gevoel tot de conclusie dat dat allebei moet zijn. Maar het gevoel wat ik daarbij wel krijg is dat je zacht en teder in je kontje genomen wilt worden. Je vind zowel vrijen in je poesje als in je kontje dus lekker. Wat een lief meisje denk ik weer. En wat een mooi lichaam. Ik wil best een keer met je vrijen.

Je zegt “alstublieft” tegen mij wanneer je het colaatje op tafel zet en wat voel ik me een hele volwassen man. Je loopt weer van me weg en ik vang nog 100 blikken van je mooie ronde billen op.

Het lijkt me echt heel fijn en lekker om daarmee te spelen. Met jouw mooie ronde billen. Om je billen zacht te strelen en te masseren. Om je gaatje zachtjes te strelen. Om je gaatje vochtig te maken met mijn vochtige tong en wat speeksel en om vervolgens mijn vinger bij jouw gaatje van jouw billen heel voorzichtig naar binnen te brengen. En wat lijkt het mij fijn om mijn stijve geslachtsdeel met mijn eikel daarna zachtjes tegen jouw gaatje aan te drukken. En dat gerust 5 of 10 minuten met je te vol te houden terwijl ik je aan het kussen en strelen ben, je aan het kietelen ben en je borsten zachtjes aan het masseren ben. En om vervolgens jouw kontje zachtjes binnen te gaan en achterom met jou te vrijen.

Niet veel later brengt jouw collega Bas me mijn broodje en ik vraag hem gelijk nog om een Cola Light. Jouw naam weet ik helaas niet, dat vind ik wel jammer. Terwijl ik mijn broodje aan het opeten ben sta jij steeds achter de toonbank. Ik ben je aan het begluren. Je hebt rode wangetjes. Het lijkt alsof je bloost, maar het is gewoon erg warm. Wat doe je je werk serieus. Je komt richting mij gelopen en weer kan ik je goed bekijken. Wat heb je mooie borsten en wat heb je een mooi poesje. Ik wil je borsten wel strelen, kietelen en zacht masseren denk ik. En ik wil je poesje wel aanraken en strelen met mijn wijsvinger.

Je gaat alle kaarsjes op tafel aansteken. Maar op mijn tafel durf je dat niet te doen. Dat voel ik. Je bedenkt iets slims. Je steekt een kaarsje op een andere tafel aan en verruilt dat met het kaarsje op mijn tafel. “Eet smakelijk” zeg je tegen mij. En ik zeg op een hele lieve en vrolijke toon “dankjewel”. Wat zijn je billen toch mooi denk ik weer en ik kan ze steeds heel goed bekijken. Het duurt voor mijn gevoel wel een minuut lang dat ik onafgebroken naar je billen kan kijken. Naar de rondingen en naar hoe jouw spijkerbroek zich strak tussen de twee helften van jouw billen bevindt.

Als ik mijn broodje op heb ga ik naar je toe. Je wilt mij gelijk helpen. Mag ik afrekenen vraag ik aan je met een lieve toon. En je hebt al ja gezegd voordat ik mijn vraag volledig kan stellen. Ik geef je een fooi, want ik vind dat ik dat moet doen. Dat voel ik zo. En ik vraag je waar ik nog even naar het toilet kan gaan. Ik voel me daar echt een beetje ongemakkelijk bij, want ik wil onze ontmoeting leuk afsluiten. Maar je wijst me direct de weg. Wanner ik de zaak verlaat heb jij mij al gedag en een fijne avond gewenst voordat ik jou een fijne avond kan wensen. En je lacht erg lief naar me. Ik voel me gelukkig.

Misschien kom ik binnenkort wel weer een broodje bij je eten. Misschien kom ik dan je naam wel te weten.

Wil-lie

Dit verhaal stond eerder op deze site onder een andere auteursnaam. De betrokkene heeft gevraagd om deze auteursnaam te veranderen in Wil-lie. Spijtig dat daardoor wel twee mooie reacties verdwijnen. Dat kan technisch niet anders.

Welkom Wil-lie.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *