Shemale Lara

()

Ik ben een vrouw, maar kan op de één of andere manier niet kiezen tussen een man of een vrouw, waar ik een langdurige relatie mee aan zou willen gaan. Ik heb het echt al meer dan eens geprobeerd. Maar als ik met een man ben dan wil ik weer een vrouw die ik ergens heb leren kennen, en andersom werkt het net zo. Ik was in principe ten einde raad. Het gaat mij vooral ook om seks als ik een relatie heb, want dat is in mijn ogen ook zeer belangrijk. Ik wil gewoon op alle fronten genieten en dat kan ik met zowel een vrouw als met een man. Je begrijpt dat het een behoorlijk probleem was. Ik zeg ook bewust was, want ik ben uiteindelijk tot een oplossing gekomen en dit kwam door internet tot stand.

Op een ochtend zat ik achter mijn computer en ik was eigenlijk gewoon seksdating websites aan het afstruinen. Ik ben op meerdere sites aangemeld en op zich kan ik er altijd wel een lekker ding vinden om te neuken, zowel mannen als vrouwen. Die dag zat ik op een favoriete site van mij en ik keek rustig in het rond. Toen ik ineens een geheel nieuwe categorie zag, waardoor mijn ogen meteen helemaal open leken te gaan, alsof er een lichtje ging branden. Ik weet haast zeker dat er een gloeilamp boven mijn hoofd te zien was, zo duidelijk werd alles mij ineens. Ik kon natuurlijk een date met een shemale proberen.

Waarom niet, ik had ten eerste helemaal niets te verliezen en ten tweede hebben shemales zowel mannelijke als vrouwelijk eigenschappen waar ik wel mee overweg kan. Dus ik zocht in die categorie en het verbaasde mij echt hoe ongelooflijk veel trannies er op die site te vinden waren. Ik keek mijn ogen gewoon uit en ze waren ook nog eens heel erg lekker om te zien dat hielp natuurlijk wel mee, zo had ik in mijn geile toestand meer dan genoeg om uit te kiezen. Ik wilde het liefst meteen een afspraak maken en al snel, alsof het lot mee aan het werken was, vond ik een shemale die in dezelfde stad woonde. Ze heette Lara en ze had duidelijk heel veel zin, want zodra ik haar een bericht stuurde, kwam er vrij direct een antwoord. Ze vertelde mij dat ze vrouwen juist heel leuk vond, het geil vond dat ik een bi meid was en dat ze wel meteen af wilde spreken. We besloten elkaar bij haar thuis te ontmoeten. En natuurlijk was ik mij erg bewust van het risico, maar ik was zo blij en ook zo enorm geil dat ik gewoon geen andere keuze had voor mijzelf.

Ik moest er heen. Ik greep mijn jas en mijn spullen en ik liep op een drafje naar de auto. Ik wist precies waar ik moest zijn en kende die straat erg goed, ik kwam er namelijk dagelijks doorheen, op weg naar mijn werk. Ik parkeerde de auto en liep naar huisnummer 21, waar Lara woonde. Ze liet mij binnen en eigenlijk voelde het meteen goed tussen ons. De klik hadden we in de chat op het internet al een beetje kunnen ervaren, maar nu in persoon was het veel duidelijker. We gaven elkaar een knuffel en eigenlijk ging die knuffel gelijk over naar waarom we met elkaar hadden afgesproken. De handen van Lara lagen al gauw op mijn strakke kontje en daar begon ze speels in te kneden. Het voelde heel erg goed en ik verlangde naar meer, dus deed ik mijn broek los en liet ik deze zakken, zodat ze overal heel goed bij zou kunnen. Haar mooie lange vingers die aan haar zachte handen zaten dreven de nagels in mijn zitvlees en dat maakte mij nog meer opgewonden. Ik voelde mijn kutje haast spontaan nat worden. Na een tijdje zo te hebben staan vrijen in de gang van haar huis, liepen we naar de huiskamer, waar Lara de gordijnen alvast had dicht gedaan.

We trokken bieden onze kleding uit en beginnen met elkaar te spelen. Ik keek naar de lul tussen haar benen, die al behoorlijk hard was geworden. Het viel mij meteen op dat die pik van deze transseksueel toch behoorlijk groot en dik was. Lara ging op de bank liggen en wilde dat ik in standje 69 positie op haar klom. Dat deed ik met heel erg veel plezier en terwijl haar mooie lange tong, haar snelle vingers om mijn kut bewogen, zoog ik die pik diep naar binnen. Wat smaakte haar leuter lekker zeg, ik had echt zo enorm veel zin om die shemale paal in mij te voelen. Met alle kracht zoog ik dat ding naar binnen, mijn tong deed zijn werk en de tong van Lara deed het hetzelfde, zo goed zelfs dat ik voor het eerst die dag op haar mond, tong en vingers klaar ging komen. Het maakte mij alleen maar geiler.

Na een kwartier orale verwenning, ging ik weer overeind zitten en speelde ik wat met haar tieten. Ik zoog aan haar al harde tepels en speelde met het zachte vlees van haar mooi gevormde borsten, die perfect waren, alsof ze voor mijn handen waren gemaakt. Na een tijdje zette ze mij op mijn knietjes, ik had zin om door haar genomen te worden, dus ik werkte heel snel mee. Ik zat daar en terwijl ik haar pik tussen mijn schaamlippen voelde glijden, masseerde ik mijn klitje. Die enorme paal, dat lekkere harde ding dat aan een vrouw vast zat, drong diep bij mij naar binnen. Lara wist mij als geen ander op te vullen. Wat een heerlijke keuze om mij door een shemale te laten nemen, ik was heel erg blij en genoot met volle teugen. Ik voelde haar handen op mijn heupen, zodat ze harder en dieper in mijn kutje kon pompen.

Ik kon het soppende geluid horen en daardoor kwam ik alweer klaar, ditmaal nog intenser. Daarna trok Lara haar pik uit mij en begon ze haar eikel tegen mijn anus te drukken. Eindelijk zou ik weer eens sinds lange tijd in mijn kont genaaid worden. Ik zette mij schrap, beet op mijn tanden en voelde die pik diep in mijn kleine anus glijden. Heel rustig begon Lara mijn kont te neuken, maar het tempo werd steeds hoger. Uiteindelijk werd ik zo ongelooflijk hard in mijn reet geneukt dat het niet lang meer zou duren tot Lara zou klaarkomen.

En inderdaad, na een minuut of vijf trok ze haar pik uit mijn kont en ik draaide ik mij snel om. Ik reikte met mijn handen omhoog en masseerde die tieten terwijl ik aan haar lul zoog, die uiteindelijk in mijn mond explodeerde. Een ongelooflijke lading kwam naar binnen en ik slikte het allemaal door, terwijl ik haar tieten stevig beet had. Iedere druppel zoog ik op en ik morste helemaal niets, dat vond ik op dat moment erg zonde, want het smaakte naar meer. Uiteindelijk werd Lara’s pik slap en liet ik hem uit mijn mond glijden.

Daar zaten we, uitgeput en bezweet en toen we elkaar aankeken, moesten we beiden lachen. Het zal de ontlading wel zijn geweest. Nadat we ons in haar badkamer hadden opgefrist, besloten we even wat te gaan eten en drinken in de stad. Het werd al snel heel laat en we hebben elkaar goed leren kennen. Zo goed zelfs, dat we al op een aantal dates zijn geweest, de meeste dates eindigend in seks. Ja, we zijn nu eenmaal geile mensen. Voorlopig houd ik het op shemale Lara, maar ik weet dat als dit niets gaat worden, dat ik de komende tijd in ieder geval afspraakjes met trannies ga maken, voor mij de ultieme combinatie.

Wil Lie
Graag Uw sterrenwaardering boven en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met de schrijver. Dank u
My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *