Er ging een wereld voor mij open

()

Vandaag was het niet echt druk geweest op het werk. ’s Morgens had ik drie klanten over de vloer gehad, allen met een afspraak bij de grote baas en allen snel doorverwezen. ’s Middags was een leverancier wat komen klagen over de laattijdige bestelling die we vorige week geplaatst hadden, het duurde even voor ik die kon afwimpelen. De rest van de dag had ik opgevuld met wat boekhouding, het controleren van de agenda van volgende week en, zo af en toe, patience te spelen op mijn aftands pc’tje. Echt nuttig voelde ik me niet. Nooit eigenlijk.

Om 16u43, exact 7,5 uur na het in klokken deze ochtend, klokte ik uit en vertrok naar huis. Mijn gloednieuwe Ford Fiesta stond blinkend op de parking, alsof ie wou compenseren voor het gebrekkige zonnetje dat er vandaag maar niet wou doorkomen. Ik reed traag naar huis, er was geen haast bij. Mijn man kwam op vrijdagavond altijd veel te laat thuis, ik had nog uren tijd voor een tripje van misschien 20 km. Sinds de kinderen het huis uit waren vond ik er trouwens niets meer aan, aan “thuis”. Het voelde zo leeg aan, niet alleen dat huis, maar ook vanbinnen in mijn hart. Ik verlangde naar een knuffel, naar gewone goeie seks, naar dat dicht tegen elkaar liggen en dat verzadigde gevoel.

“Zucht.”

Even verderop lag de rotonde. De derde afslag zou me naar huis brengen, naar dat mooie huis waar ik zo lang trots op was geweest en nu niets meer voor voelde. Ik nam de eerste afslag, richting Brussel. Een kleine tinteling maakte zich meester van mijn buik en een licht maar duidelijk waarneembaar warm gevoel verspreidde zich tussen mijn benen. Ik ging naar Brussel, richting Noordstation, richting Aarschotstraat maar toch niet helemaal. De GPS deed gelukkig zijn werk, het duurde niet lang vooraleer ik op mijn bestemming was. Vergeef me dat ik het volledige adres hier niet plaats, dat zou niet gepast zijn op een openbaar forum. Ik denk dat velen, al was het via het nieuws, de Aarschotstraat zelf wel kennen: het is een lange rij vrouwen, meestal Oost-Europese, die zichzelf verhuren aan eenieder die het wil betalen. Er is echter ook een parallelle straat, met Afrikaanse vrouwen en, vooral, één Afrikaanse man. Die moest ik hebben. Ik was er al zo vele malen voorbij gereden, telkens mezelf overtuigend dat ik het niet nodig had, dat ik thuis een lieve man had die van me hield. Vandaag niet. Vandaag moest ik hem hebben, zijn seks tot mij nemen en me weer even vrouw voelen.

Ik parkeerde de auto even verderop in de straat en wandelde toen terug. Mijn hakken tikten over de kasseistenen, handig liep het niet, maar het gaf me een gevoel van vrouwelijkheid. Onbewust had ik me die ochtend wat opgekleed: nieuwe nylon kousen, een voor mijn leeftijd best wel kort rokje, mijn favoriete bloesje en daarover een ruimzittende fleece trui. Het slipje was ordinair katoenen wit, maar de BH was zorgvuldiger uitgekozen en bestond uit witte en zwarte kant, met een kriskras motiefje, die mooi aansloot op mijn borsten. Ik was misschien al 45, maar mijn C cup mocht er nog steeds zijn. Ik ging voor het raam staan en maakte duidelijk dat ik naar binnen wou. Met een brede glimlach liet hij me binnen, sloot de deur terug achter me en trok het gordijntje toe.

De ruimte was slecht verlicht, maar de combinatie van de rood geschilderde TL lamp en het daglicht dat via-via nog door het venster naar binnen scheen lieten me toe hem te bestuderen. Ik schatte hem begin dertig. Hij was best groot, een kop groter dan ik, breedgeschouderd en een klein beginnend buikje. Onbewust glimlachte ik toen ‘k nog wat meer naar onderen keek en probeerde in te schatten hoe groot de penis was die onder dat kleine slipje verborgen zat. Nu ja, verborgen was een groot woord: eigenlijk kon ze de vorm best goed onderscheiden, en ze glimlachte nog wat sterker nu. Zijn benen…

“Miss?”

“Do you want to do more than just look?”

Hij keek me vragend aan.

Ik voelde me wat betrapt en knikte daarom extra hard instemmend. Het briefje van 50 euro, dat al zo lang in een speciaal hoekje in m’n handtas brandde, overhandigde ik aan hem. Hij ging even de kamer uit, maar niet zonder eerst te melden dat ik me al mocht uitkleden en op het bed plaatsnemen. Ik keurde het bed, een twijfelaar die in de dezelfde ruimte stond langs waar ik binnen was gekomen, en voelde of de matras wel zacht was. Een extra tinteling verspreidde zich in mijn buik en verplaatste zich naar beneden, de geilheid was er nu helemaal. De handtas ging naast het versleten nachtkastje, mijn trui en bloesje erbovenop. De schoenen waren snel onder bed gezet, en even later had ik ook de nylonkousen mooi opgevouwen op het bloesje gelegd. Dan ging ik op het bed liggen, nerveus afwachtend over wat komen zou. Het witte slipje leek me nu zo ordinair en contrasterend met de kanten BH, dus deed ik de BH ook maar uit.

Net op het moment dat ik naar achteren reikte om de sluiting te openen kwam hij terug binnen. Ik stond zijdelings naar hem gekeerd, de borsten wat vooruit gestoken om bij mijn sluiting te kunnen, en ik zag dat het hem beviel. Hij vond me sexy. Ik hield zijn blik vast terwijl ik de BH helemaal uitdeed en liet ze nonchalant op de grond vallen. Hij kwam tegen me aan staan, het orgaan in zijn slip wat groter dan daarnet, en keek me indringend aan terwijl hij met z’n hand tussen m’n benen ging en door het slipje heen met twee vingers mijn schaamlippen wat masseerde. Ik voelde het geil plakken aan het slipje en werd alleen maar natter. Zijn andere hand ging achterom onder het slipje door en masseerde mijn billen even, om dan het slipje naar beneden te trekken. Daar stond ik dan, helemaal in mijn blootje met m’n slipje rond m’n knieën, de rechterhand van een grote neger op mijn achterste en de linkerhand die handig een middelvinger tussen mijn natte lipjes positioneerde. Hij speelde eerst wat, ging over de kittelaar en weer weg, over de kittelaar en dan gleed hij simpelweg naar binnen.

Ik kreunde en giechelde tegelijk, mijn hersenen wisten even niet hoe ze dit gevoel moesten verwerken. De spierkracht in mijn benen verdween geleidelijk aan, maar hij hield me rechtop door me ook langs achter te benaderen. Ik stond nu niet meer op m’n benen maar werd als het ware gedragen door twee handen, waarvan er eentje met een vinger diep in me zat. We hoorden beide tegelijk het soppende geluid van een overvloedig natte vagina, maar terwijl ik me wat schaamde leek hij het wel leuk te vinden.

I will teach you something” hoorde ik hem zeggen.

De hand die langs achter tussen mijn bilspleet zat schoof wat meer naar voor op, tot hij met z’n vingers tot bij mijn vagina kon. De houding was ongemakkelijk maar het gevoel tussen mijn benen, o zo geil. Dus ik opende m’n benen wat meer en liet hem begaan. Hij haalde even de vinger van zijn linkerhand weg uit mijn drijfnatte poesje om er dan direct met de middelvinger van zijn rechterhand in te gaan. De hoek waaronder hij binnenkwam gaf een nieuwe stimulatie en ik voelde het geil gewoon naar buiten lopen. Dan ging hij terug naar binnen, nu met twee vingers, van zijn linkerhand en trok de rechter terug naar achter. De extra opvulling deed me goed, de twee vingers van deze neger waren samen iets groter dan de stijve lul van mijn man. Ik keek hem quasi verliefd aan, hij glimlachte wat vreemd terug. Enkele seconden later waren zijn nu natte vingers van de rechterhand wat meer naar achter teruggegleden, maar niet om me te ondersteunen. Terwijl hij met zijn gezicht dichter bij het mijne kwam en we als in een automatisme zoenden, penetreerde hij me heel langzaam in mijn achterste.

Ik begaf. Ik werd bevoeld in al mijn openingen, drijfnat op alle mogelijke plekken, gestimuleerd in het kwadraat en begaf. Ik kwam daar ter plekke klaar, rechtopstaand, kort en schokkend, zonder beweegruimte om mijn orgasme de vrije ruimte te geven, mijn luide kreunen gesmoord door onze tongzoen. Heel even hield hij me nog recht, maar toen mijn benen het helemaal begaven konden zijn vingers me ook niet meer houden en gleed ik het bed op. Het gesmoorde orgasme had me niet uitgeput maar eerder op een hoger niveau van geilheid getild. Mijn verlangen naar meer werd beantwoord toen hij, met zijn nog glimmende vingers, zijn slip naar beneden liet glijden. Toen hij weer rechtop kwam, keek ik recht op zijn grote donkere lul. In een reflex nam ik die vast met beide handen.

Hij was niet helemaal stijf, maar dat kon ik wel verhelpen. Met mijn twee handen rond zijn lul was er nog wat plaats over, een plaats waar ik gewillig mijn lippen overheen liet gaan. Met mijn tong kietelde ik de hele eikel af, dat plekje onderaan maar ook af en toe in de pisbuis duwend met mijn tong, en ik voelde hem verstijven. En groter worden. Mijn god, wat had deze man een grote. Al pijpend begon ik hem af te trekken, twee handen tegelijk, het speeksel uitwrijvend over de hele lengte van de schacht. Toen ik ook nog met een hand zijn ballen zachtjes masseerde proefde ik hem. Een bitterzoet voorvocht gleed over mijn tong, het smaakte me. Voor ik verder kon gaan deed hij echter een stapje achteruit en knikte dat ik op het bed moest gaan liggen.

Do you want a condom?”

Het leek een routinevraag, eentje waarop iedere prostitueebezoeker ja knikte, maar ik knikte nee. Ik wou hem in mij voelen klaarkomen, die pulserende genotsstaaf zijn zaad in mij voelen lozen, en knikte nog eens duidelijk nee. Hij was duidelijk blij met het antwoord en kwam op me liggen. Mijn benen hadden zichzelf wijd geopend van zodra ik op het bed lag en ik voelde hoe zijn eikel tegen mijn schaamlippen aandrukte. Ze zaten wat in de weg dus wilde ik met mijn handen ze wat opentrekken, maar hij hield me tegen en duwde gewoon zachtjes door. De overvloedige geilheid van daarnet had alles zo goed gesmeerd dat hij ze soepel passeerde. Ik legde mijn handen op zijn schouders, die sterke schouders, en wachtte op meer.

Zijn eikel duwde nu ook mijn kleine schaamlippen helemaal uit elkaar om dan verder naar binnen te gaan. De omvang van het gevaarte stelde mijn vagina op proef maar de lichte pijn van de spanning werd meer dan teniet gedaan door het enorme genot dat hij veroorzaakte. Ik zat op een plateau, een hoog plateau van genot, op korte afstand van een tweede orgasme. Hij gleed nog wat verder door, bereikte nu bijna het eind van mijn vagina, en mijn niveau steeg nog wat. Ik zette mijn nagels in zijn rug en trok mijn knieën wat op waardoor hij nu helemaal in me kon. En wat kon hij diep. Hij stootte zachtjes, bij elke stoot diepgaand, tegen de achterwand van de vagina aanduwend. Bij elke stoot voelde ik wat minder pijn en wat meer genot, en het duurde dan ook niet lang voor ik klaarkwam.

Hij bleef gewoon doorstoten door mijn orgasme heen, waardoor ik nog luider begon te kreunen, gillen eigenlijk. Ik wist even niet meer waar ik was, enkel dat al mijn spieren zich ritmisch samenspanden en dat ik het geweldig vond. Dan stootte hij nóg wat dieper door, ik werd uit mijn wereld van genot teruggegooid in die van een pijnlijke te grote lul en ervoer heel bewust hoe hij, met een simpele diepe grom, zijn zaad in mij stortte. Mijn poesje, dat al zo gevuld was met geil, werd nu helemaal een smeerboel en toen hij zich terugtrok stortte het mengsel van zaad en mijn geil zich als een klein watervalletje uit mij de lakens op. Ik voelde me zo geil en vuil tegelijk.

De tijd, die tijdens het vrijen vertraagd leek te zijn, probeerde nu om de verloren minuten weer in te halen. In geen tijd stond ik terug op straat, de bloes niet helemaal opgeknoopt en een kletsnatte slip die onaangenaam tegen mijn poesje aan plakte. Ik voelde me nog steeds vuil, maar niet meer geil. Helemáál niet meer geil. Eerder teleurgesteld. Het was leuk geweest, ja, maar ook zo kort en nietszeggend. Ik had gedroomd van leuke seks als een ontsnapping uit mijn wereld, maar werd nu terug brutaal wakker. Ik reed dan maar terug naar huis, parkeerde verkeerd, en plofte vervolgens in de zetel. Toen mijn man enkele uren later thuis kwam, de geur van geil en zaad rook dat van tussen mijn benen uit de kamer vulde en mijn kleurloze uitleg hoorde, was ik vanaf dat moment ook permanent alleen. Een gescheiden, eenzame, seksloze vrouw. Ik. De depressie lonkte.

De volgende dag, rond een uur of elf, besloot ik om toch maar eens uit de zetel te stappen: mijn honger was sterker geworden dan mijn gebrek aan levenslust. Ik slofte naar de keuken, en bakte een roereitje. Twee volledige eieren en twee dooiers, de rest smeet ik weg. Toen pas glimlachte ik. Herleefde mijn hart: ik was een eitje aan het bakken, niet voor mijn baas of mijn man of gelijk wie maar voor mezelf, omdat ik er zin in had, op het moment dat ik het wou. Op dat moment, daar in de keuken, ging er een wereld voor me open. De neger zal ik nooit meer bezoeken, die les heb ik geleerd, en het was een dure les, maar mijn vrijheid heb ik nu, en die laat ik nooit meer gaan.

Wim

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *