Mijn zielenmeisje

()

Ik ken al heel wat jaren een meisje waarvan ik weet dat ze mijn zielenmeisje is. Elke keer als ze bij mij is dan is er een magische aantrekkingskracht tussen mij en haar aan het werk. Het is alsof we het met elkaar willen doen, met elkaar willen vrijen, alleen weten we niet hoe. Alsof we allebei nog nooit gevreeën hebben. Maar dat is wel zo, alleen niet met elkaar. Dat komt omdat er iets tussen ons in staat, alleen staat dat nu niet meer in de weg. Ze is 9 jaar jonger dan ik. Toen ik haar leerde kennen was ze 16. Ze draagt een kort ruiten rokje. Een Schotse mini noemen ze dat geloof ik. Ik heb het steeds het gevoel dat ik daaronder wil kijken. Naar haar kontje. En naar haar poesje. Ze heeft slanke benen en draagt van die hoge ruiten sokken. Ik fantaseer soms over dat ik seks met haar heb terwijl ze haar sokken aan houdt. Alleen het blijft wel bij fantaseren, want dat is beter voor ons. Alleen is dat eigenlijk niet zo.

Ze heeft ook een poosje voor mij gewerkt. Ik heb als ze bij mij is het gevoel dat ze zich altijd mooi maakt. Dat ze speciaal voor mij mooie kleren aantrekt en er op haar best uit ziet. Als ze van mij vandaan loopt kijk ik naar haar billen. Haar billen trekken mij om de een of andere reden heel erg aan. Haar borsten trekken mij ook heel erg aan, en ik heb het gevoel dat ze heel graag wil dat haar borsten aangeraakt worden. Maar ik krijg daarbij zelf dan het gevoel dat ik haar borsten expres niet wil aanraken. Ik heb ook het gevoel dat ze niet zo vaak vrijt met het vriendje dat ze momenteel heeft. Misschien kunnen we wel een geheim seksafspraakje hebben denk ik.

Haar vriendje lijkt veel op mij, maar ik heb een voorgevoel dat haar vriendje niet zo seksueel actief is. Als ze een strakke spijkerbroek aantrekt dan raak ik helemaal opgewonden van haar. Een keer liep ze voor mij uit de trap op en heb ik onafgebroken naar haar billen gekeken. Vier verdiepingen omhoog. Ik heb het gevoel dat ze als ze bij mij is heel bewust haar billen aan mij wil laten zien. Alsof ze heel graag wil dat ik met haar vrij in haar kontje. Op een avond, nadat we bij elkaar waren en ik steeds naar haar billen heb gekeken, krijg ik een fantasie.

We zijn samen op kantoor. Ik heb het gevoel dat we allebei druk aan het werk zijn, maar blijkbaar heeft zij geen zin meer om te werken. Ze doet de lamellen dicht en komt naar mij toe. Ik heb het eerst nog niet door. Ze begint mijn nek zacht te masseren. Alsof ze heel expliciet zegt; ik wil nu met je vrijen. Ik reageer een soort van onbewust, draai me om en begin haar buik te strelen en pak haar haar zachtjes in haar middel vast, want ik word in korte tijd heel erg verrast en raak heel erg opgewonden van wat ze doet en van haar. We zeggen niets tegen elkaar. Ik begin haar poesje aan te raken. En zij masseert mijn schouders. Ik voel dat haar poesje heel warm aanvoelt. Echt heel warm. Ik raak daar echt enorm opgewonden van. Bijna direct krijg ik een heel stijf geslachtsdeel.

Ik maak het knoopje van haar broek los en trek voorzichtig haar strakke spijkerbroek naar beneden. Ze draagt een mooi wit slipje waarin je heel goed de omlijningen van haar poesje kan zien. Haar poesje is al vochtig. Ik kan dat zien omdat ik een vochtig plekje in haar slipje zie. Ik voel echt heel sterk dat ze wil dat ik haar slipje naar beneden trek. Ik sta voor een keuze, want mijn eigen geslachtsdeel voelt zo stijf aan dat ik niet weet of ik eerst mijn eigen broek naar beneden moet doen of haar slipje naar beneden moet doen. Ik besluit om eerst haar slipje omlaag te doen. Haar slipje hangt nu op haar knieën samen met haar spijkerbroek. Ik zie dat haar poesje rood gekleurd is. Van warmte.

Ik kus haar poesje een paar keer met mijn lippen. Wat voelt haar poesje warm. Er zitten helemaal geen haartjes op haar poesje en dat vind ik zo mooi. Ik kan eigenlijk niet langer wachten met het naar beneden doen van mijn eigen broek en boxershort. Maar, in een seconde denk ik; ik wil eerst haar billen zien. Op dat moment denk ik ook: ik raak haar poesje maar niet meer aan.

Ze zegt niets, maar ik voel dat ze echt enorm opgewonden is. Zo opgewonden is ze nog niet eerder geweest voor mijn gevoel. Ik kan dat gewoon voelen. Maar ik kan dat niet weten. Ik draai haar voorzichtig om. Ik zit zelf nog op mijn stoel en zij staat voor mij. Ze buigt wat voorover en ik kan onafgebroken haar billen aanraken met mijn handen en naar haar billen kijken. Ze buigt wat meer voorover en ik kan nu ook haar gaatje tussen haar billen heel goed zien. Al mijn zintuigen zijn vanaf dat moment op haar gaatje gericht.

Ik kan nu ook niet meer wachten met het naar beneden trekken van mijn eigen broek. Dus dat doe ik. Ik maak mijn middelvinger wat vochtig met mijn mond en begin daarna zachtjes rondjes op haar gaatje te draaien. Ik voel dat haar gaatje vanzelf wat zachter wordt. Dat haar gaatje vanzelf wat wijder wordt. Ik heb ook het gevoel dat ze nu zelf niet meer wil dat haar poesje aangeraakt wordt. Het is alsof haar poesje vanzelf voor een constante tinteling zorgt terwijl we dadelijk aan het vrijen zijn. Mijn geslachtsdeel is echt enorm stijf. Ik heb het gevoel dat mijn geslachtsdeel nog nooit zo stijf is geweest. Alsof er bijna spontaan iets kan gebeuren.

Ik sta nu zelf op van mijn stoel en maak samen met haar een voorzichtige draaiende beweging naar de zijkant van mijn bureau. Dat gaat niet zo gemakkelijk, want ze heeft haar slipje en haar strakke spijkerbroek nog voor de helft aan. Ze bukt uit zichzelf voorover en legt haar armen op mijn bureau. Mijn gevoel zegt me dat mijn bureau wat hard is voor haar armen, dus ik trek mijn trui en mijn T-shirt uit en leg ze onder haar armen. Ik heb zelf alleen mijn grijze sokken nog aan. Verder ben ik helemaal naakt. Ik duw mijn geslachtsdeel zachtjes tegen haar gaatje aan. Ik voel dat mijn nootje warm wordt. Ik ben niet zo groot geschapen dus ik vind het woord nootje ondeugender. En ik begin zachtjes tegen haar gaatje te duwen. Ik ben echt heel erg opgewonden en ik voel dat zij dat ook is. En ineens begint ze wat tegen me te praten.

“Lekker Dennis”. Ik duw iets harder tegen haar gaatje en ik voel dat haar gaatje nog verder open gaat staan dan dat haar gaatje al open stond. Ik kan nu met mijn nootje haar gaatje binnenkomen en ik voel dat dat heel gemakkelijk gaat. Ik voel wel nog dat het een beetje droog aanvoelt van binnen. Dus ik trek mijn geslachtsdeel voorzichtig terug.

Ik zak, terwijl ik enorm opgewonden ben, door mijn knieën, pak met mijn handen zachtjes haar billen vast, en beweeg een paar keer met mijn neus over haar openstaande gaatje. Ik maak wat speeksel aan in mijn mond en terwijl ik met mijn tong haar gaatje streel breng ik wat speeksel bij haar naar binnen. Ik sta weer op en begin met haar te vrijen in haar kontje. Ze begint zachtjes te kreunen. Ik voel mijn nootje al behoorlijk tintelen. Dit gaat heel snel denk ik, dat wil ik helemaal niet. Ik wil voorkomen dat ik nu al klaarkom. Ik wil voorkomen dat er nu al iets uit komt. Terwijl ik haar op haar rug kietel stroop ik haar strakke topje wat op. Haar borsten zijn nu nog bedekt door haar topje, maar ik voel dat ik haar borsten wil ontbloten. Omdat ik haar wil plagen. Ik had namelijk al eerder opgemerkt dat ze geen beha draagt. En ik had van binnen gevoeld dat ze heel graag wil dat ik haar borsten betast en masseer.

Ik vrij nog even met haar in haar kontje. En wat voelt dat lekker. Het voelt heel zacht en warm van binnen. En mijn nootje tintelt bijna constant. Ik heb nu ineens echt een heel sterk gevoel van binnen dat ik haar borsten wil ontbloten. Ik kan daar niet meer mee wachten. Ik buig mezelf rustig naar rechts om haar heen en ga ondertussen door met het vrijen in haar kontje. Ik stroop haar strakke topje op. Dat gaat een beetje moeizaam want haar topje zit echt strak om haar borsten heen. Haar tepeltjes kun je er goed doorheen zien. Haar topje zit nu om haar nek. Ik kijk naar haar borsten en merk dat ik er enorm opgewonden van raak. En ik was al zo opgewonden.

Ik merk dat ik nu echt bijna klaarkom. En ik wil haar borsten aanraken denk ik. Ik wil er niet vanaf blijven. Dus dat doe ik ook. Maar ik wil haar ook plagen. Ik kan het plagen niet volhouden. Ik merk dat het mijn geslachtsdeel iets ontlast. Terwijl ik heerlijk met haar in haar kontje aan het vrijen ben masseer ik zachtjes haar borsten. En wat voelen ze heerlijk zacht. Dat gaat denk ik nog zo’n vijftien minuten door. Mijn zielenmeisje komt meerdere keren spontaan klaar. Want ze kreunt zachtjes en zegt meerdere keren tegen mij dat ze het heel erg lekker vind.

Ik voel bij mezelf nu ook echt een hoogtepunt ontstaan. Ik kan mezelf niet meer inhouden. Mijn gevoel zegt me dat ik heel erg graag in haar kontje wil klaarkomen. Maar ik moet mijn zielenmeisje ook plagen denk ik weer. Dus trek ik voorzichtig mijn geslachtsdeel uit haar kontje en terwijl ik dat doe kom ik klaar op haar gaatje. Dat had ik niet bedacht denk ik. Ik had heel graag op haar billen willen klaarkomen. Ze heeft zulke mooie billen denk ik weer. Ze voelen zo zacht aan. En ze zijn zo mooi rond.

Ze komt nu rechtop staan. Ik masseer zacht haar borsten en leg mijn kin op haar linker schouder. Ik had van haar borsten af willen blijven maar het lukte me echt niet. Ze heeft haar broek en haar slipje nog op haar knieën. Ik zak door mijn knieën en terwijl ik dat doe kietel ik haar in haar zij. Ik doe voorzichtig haar slipje omhoog en masseer zachtjes tegen haar gaatje door haar slipje heen. Ik voel dat haar slipje hierdoor nat wordt. Ik doe mijn broek aan, mijn onderbroek vergeet ik omdat ik nog helemaal in de wolken ben, en ga op mijn stoel zitten. Ze komt bij mij op schoot zitten met haar broek nog op haar knieën en ze kust mij drie keer op mijn mond.

Wil-lie

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *