Herontdekking van een oude liefde

()

Ik werd die nacht veel te plots wakker. De blaas had me uit m’n dromen gerukt en schreeuwde om geleegd te worden. Ik bevrijdde me uit Kristiens armen die gelukkig bleef doorslapen en haastte me dan naar de gemeenschappelijke badkamer. De trap op, de deur open en ik naar binnen, de deur toe maar niet op slot want daar was geen tijd voor, om dan dat gelukzalige gevoel te ervaren van een volle blaas die zich leegde. Een dikke minuut lang stond ik daar.

Weekendbijlage

Wat gestommel op de trap deed me twijfelen. Ik stond hier in m’n blootje, kon nergens naartoe en hoopte dus maar dat het mijn nieuwe vlam was. Mis. Het was mijn ex uit het kot naast me, die me gehoord had en duidelijk even wou praten. Fientje was altijd al preuts geweest, en had het ook nu weer duidelijk moeilijk met mijn naaktheid, maar ze bleef staan en sloot de deur.

Ik heb je gehoord vanavond, en haar ook.”

Tja, sorry dat het zo luid was.”

Hou je van haar? Ik, ik, …, ik wil je terug weet je. Hou je van haar?”

Hoewel ze tot dan toe haar ogen zoveel mogelijk had afgewend, keek ze me nu recht aan. Haar satijnen kamerjas kon niet verbergen dat ze zwaar ademde, en mijn antwoord zou haar gelukkig maken of voor altijd haar hart breken.

Ik maakte haar gelukkig. Vertelde dat ik niet hield van Kristien, maar bij haar was om mijn gedachten wat te kunnen verstrooien, en om, in alle eerlijkheid, eens te kunnen genieten van seks. Dat laatste deed haar weer twijfelen en ze vroeg of wij dan wel nog een kans hebben. Ik legde haar uit dat, hoewel ik met haar 2 jaar op wat details na altijd gelukkig was geweest, maar dat ons seksleven nooit echt goed was geweest. We hadden elkaar ontmaagd en we vreeën wel, maar altijd met het licht uit en nooit werd er iets geprobeerd. Ons seksleven was saai geworden nog voor het echt begonnen was.

Fientje keek naar haar voeten. Ze wou best wel meer doen mompelde ze, maar ze wist niet hoe, ze wist niet wat leuk was en durfde eigenlijk niet proberen. Als ik haar een kans gaf, zei ze, dan wou ze me tonen dat om de relatie terug te redden ze alles wou doen in bed.

“Alles”. Een magisch woord, waar ik van profiteerde.

Als ik Fientje vannacht uitnodigde om samen met mij én Kristien het bed te kiezen, zouden we allebei bijleren en zou de vonk terug in de relatie komen. Ik vroeg haar dan ook of ze, als starter, binnen een half uurtje naar mijn kot wou komen, en vertelde haar dat ze er voor vanavond Kristien zou moeten bijnemen. Fientje antwoordde niet, schudde zachtjes neen met haar hoofd en keerde teleurgesteld terug naar haar eigen bed. Ik had gegokt en verloren, en ging zelf terug naar mijn kamer. Kristien was dan toch wakker geworden en ik vertelde haar in een opwelling dat ik Fientje tegengekomen was, dat ze me terug wou hebben, en dat ik had voorgesteld dat het dan met Kristien erbij moest zijn, en dat het schijnbaar allemaal op niets was uitgedraaid. Kristien keek me even aan, trok de schouders op en draaide zich dan wat om in bed. “Jammer” hoorde ik nog.

Een kwartier later een berichtje: “Wil je niet naar hier komen, alleen?”

Ik weet niet meer waarom ik niet antwoordde, maar feit is dat Fientje even later bij mij aan de deur stond. Haar blik stond angstig maar dapper, en ze wou het dan toch proberen. Voor mij. Voor ons. Ik checkte even of Kristien er helemaal akkoord mee was, maar het had er alle schijn van dat mijn droom zou uitkomen. Aan de hoopvolle ogen van Kristien te zien, was ik niet de enige die er zin in had. Kristien had de lakens weg geslagen en was rechtop gaan zitten. Haar ietwat afhangende borsten deinden mee met haar adem en haar tepels verraadden al wat van haar geilheid. Haar slipje was ze gisteravond reeds kwijtgespeeld, maar de gesloten benen toonden niets van het lekkers. Ik ging er naast zitten en legde een hand op haar bil, niet te ver maar hoog genoeg om duidelijk te maken dat er meer zou komen en we kusten elkaar kort.

Dan vroeg ik Fientje of ze erbij wou komen, en dat haar kamerjas nu wel uit mocht. Ik kreeg een erectie van opwinding over wat er ging komen die haar niet kon ontgaan. Ze wist wel dat ze knap was maar dit type bevestiging was altijd leuk, en kwam wat dichter staan vooraleer ze het bandje over de linkerschouder liet glijden. Ik ademde wat dieper in toen ze het rechterbandje ook liet wegglijden. De kamerjas gleed gracieus op de grond, niets verhulde nu nog het godinnenlichaam dat voor me stond. Haar lichaam had me altijd al met verstomming geslagen en dat was vandaag niet anders. Ik wenkte dan maar dat ze bij me moest komen zitten.

Fientje installeerde zich op mijn schoot. Haar benen, de mooiste benen ter wereld, waren gesloten. Met haar linkerarm bedekte ze haar borsten voor Kristien’s en mijn blikken terwijl ze met haar rechterarm mij wat onbehouwen streelde. Net op het moment dat ik iets wou zeggen was Kristien me voor: “Wauw, gewoonweg wauw”.

Ze kroop nog iets dichterbij en duwde zachtjes Fientjes arm weg om zo een volledig zicht te krijgen op haar borsten. Fientje liet begaan, en ze liet ook begaan toen Kristien zachtjes een hand op een van haar borsten legde. Ze liet ook begaan toen die ene hand haar borst zachtjes kneedde en streelde, en ze liet helemaal begaan toen ik met mijn hand de andere borst nam. Fientje had de mooiste borsten die een man zich kon inbeelden. Ze waren perfect symmetrisch, mooi vol (B-C cup) en trots vooruitwijzend. Ik kneedde zachtjes en liet m’n duim even over haar tepelhof glijden. Ze keek me verliefd aan en knikte als was het om te zeggen dat ik verder moest gaan.

Nog een keer liet ik m’n duim over haar tepelhof gaan, over een klein bultje nu al, en liet dan mijn tong het werk doen. In geen tijd priemde haar tepel recht omhoog. Ik liet haar zachtjes achterover vallen, het warmere bed op, en installeerde me dan naast haar zonder ook maar een moment haar tepel los te laten. Daar lagen we dan, naakt naast elkaar, zoals we vroeger al zo veel hadden gedaan, al was het nu wel wat anders. Kristien liet Fientje even zijn en begon de binnenkant van mijn dijen te strelen. De kwaliteiten van haar lippen kennende liet ik begaan en opende m’n benen wat. Ze aarzelde niet en likte in één ruk van mijn ballen tot aan m’n eikel om dan, met de lul ín de mond, terug naar beneden te zakken. Ik kon een kreun niet onderdrukken. Fientje keek vragend op en zag wat er gebeurde. Twee jaar lang had ik donderwolken gezien telkens ik een pijpbeurt aan haar suggereerde, maar vandaag stond haar blik niet boos en onbegrijpend maar onderzoekend, alsof ze aan het bestuderen was hoe zij dit ook kon doen.

Kristien zag haar blik en nodigde haar uit om wat dichter te komen. Ik legde me in het midden van het bed, zo hoog mogelijk, om zo mijn dames alle plaats te geven om mij te plezieren. Kristien hield nu mijn lul onderaan bij de schaft vast, enkel plaats latend voor de eikel, en demonstreerde toen hoe je die eikel pijpen kon. Ze was warm, ze was nat, haar lippen sloten zo goed aan bij m’n eikel en haar zuigen terwijl ze wegtrok maakte de hele ervaring bangelijk perfect. Fientje begon zachter, met een likje aan de eikel. En nog een likje, en nog één, en toen een half soort tongkus, nog zo een maar al wat dieper, om dan uiteindelijk de hele eikel in de mond te nemen. Ze gleed weer wat achteruit terwijl ze haar lippen rond me hield, en keek me ondertussen aan. Ze had het nooit geprobeerd, ze had het nooit geweten, maar ze hield er wel van.

Ze zuchtte blij, gerustgesteld, dat hetgeen waar ze vroeger zo’n schrik van had uiteindelijk zo leuk bleek te zijn. Terwijl ze me verder pijpte, af en toe een glimlach onderdrukkend wanneer ze een druppel voorvocht proefde, zag ik Kristien zijdelings achter Fientje plaats nemen en Fientje’s achterwerk strelen. Ze streelde zachtjes en kneedde voorzichtig maar baande zich wel langzaam een weg naar beneden toe. Fientje zat op haar knieën, leunend op één elleboog en met de andere hand op mijn ballen. Ze ging steeds dieper over m’n lul heen maar pauzeerde abrupt toen ze de hand van Kristien tot tegen haar schaamlippen voelde komen. Ik knikte haar toe dat alles goed kwam, Fientje liet begaan. Ze had mijn vinger al in haar gehad en dat voelde toen goed aan, dit kon niet slechter zijn. En het was niet slechter, zeker niet!

Kristien had nu haar hele hand over de vagina van Fientje gelegd en genoot even van het warme gevoel. Traag liet ze haar middelvinger nu tussen de lipjes glijden. Haar hele hand gleed mee naar beneden en terug mee naar boven. Dan ging de middelvinger naar binnen. De hele ervaring, en dan vooral het pijpen, had Fientje al flink opgewonden gemaakt en de vinger ondervond dan ook weinig weerstand. Kristien bracht dan maar haar wijsvinger mee naar binnen. Ze genoot van de spanning van Fientje’s bekkenbodem spieren en de weerstand die ze nu al glijdend ondervond. Fientje, met mijn lul in haar mond en twee vingers in haar intieme deel, wist niet goed waar ze het had. Ze kreunde en steunde, pijpte onregelmatig en kreunde dan nog meer, luid nu. Ze stopte de pijpsessie om toch wat adem te kunnen halen. Met elk naar binnengaan van de vingers bewoog ze wat mee, als het ware om het genot op te vangen, en de tepels op de nu wiegende borsten stonden stijf zoals ik ze nu nooit gezien had. Eenmaal Kristien ook nog een duim ter hoogte van de clitoris bijplaatste had Fientje het helemaal niet meer. Haar ademhaling versnelde nu helemaal en ze krulde haar rug bij elke heupbeweging. Dan stopte ze.

Ik denk dat ik klaargekomen ben.”

Kristien schudde achter Fientje om met haar hoofd van neen. Ook ik dacht dat we Fientje nog verder zouden krijgen, tot ze haar geluk helemaal gevonden zou hebben. Met de vraag naar een nieuw standje kwam ze schrijlings op me zitten, m’n lul langszij tussen haar lipjes glijdend. Terwijl ze haar heupen ophief om wat plaats maken vroeg ze stout of ik hem in haar wilde. Ik knikte heftig van ja, maar wederom was het de ervaren Kristien die er een stokje voor stak. Haar aanwijzingen volgend draaide Fientje zich om, het gezicht naar Kristien en weg van mij. Even zoenden ze elkaar, maar daarna werd duidelijk waarom Kristien ons dit standje aanraadde. Fientje zat schrijlings over me zodat ik een goed zicht had op haar achterwerk. Toen ze zich voorover boog en de rug krulde kwam eerst haar poepgaatje en dan haar vagina perfect in beeld. Ik hield het niet meer en zette m’n lul klaar voor haar opening. Fientje voelde me klaar staan en drukte langzaam achteruit. Ik voelde m’n lul, ik zág m’n lul de lipjes uit elkaar duwen en langzaamaan het geilste geil naar binnen gaan. Eenmaal haar lippen zich rond m’n eikel gesloten hadden was ik al best gelukkig, maar zij bleef nog meer achteruit komen, totdat ik enkel nog een halve centimeter van mijn 15cm zag uitsteken. Zo diep was ik bij haar nog nooit geweest, ik wist het, en aan haar rode blos te zien wist zij het ook.

Fientje begon wat te pompen en telkens opnieuw zag ik m’n lul dat roze grotje binnengaan. Klodders wit geil hingen aan me en hoe onmogelijk het ook was ging ik toch steeds dieper. Zij bleef zichzelf klaar rijden, terwijl Kristien aan haar borsten aan het likken was, met af en toe een vinger op de clitoris van Fientje. Die begon steeds wilder te rijden, haar dijen kletsten op de mijne neer en haar gezicht liep nu helemaal rood aan. Zweetdruppels verschenen overal, en samen met hen kon ik de eerste hoge kreetjes van Fientje horen. De kreetjes werden steeds hoger maar ook steeds intenser en werden een langgerekte “oh” toen ik in een opwelling een vinger in haar poepgaatje stak. Ze pompte nu helemaal wild, de mond wijd open, en kwam dan voor de eerste keer die avond echt klaar. Ik voelde hoe haar lippen mijn lul omsnoerden in een aantal knijpbewegingen en, hoe extatisch ik ook was, zo het zaad nog even tegenhielden. Ik zag haar billen samenknijpen, ik zag hoe het geil uit haar vagina geperst werd en wilde méér.

Toen mijn ex, mijn ooit o zo preutse ex, zich uiteindelijk van mijn lul liet afglijden, keek ze verbaasd maar vooral opgewonden naar al het geil dat uit haar drupte. Ik zette mijn bevrijdde lul nu voor haar poepgaatje en trok Fientje aan haar heupen terug wat dichter bij me. Haar geil op mijn lul, in combinatie met haar totale ontspanning, zorgde ervoor dat ik in haar darmen gleed nog voor ze neen kon zeggen. Terwijl Kristien haar naar achter duwde, op mij, om haar zo goed te kunnen likken, begon ik op en af te bewegen in Fientje’s achterste. Met twee handen had ik haar borsten vast, masserend en knedend maar zeker niet zacht, en ik duwde me steeds wat dieper in haar. Ze hijgde nu in mijn oren dat ze m’n zaad wou hebben, dat ze nog es ging klaar komen en dat ze dat nu samen met mij wou doen. Ik pompte wat harder, nog sneller en nog dieper, in haar spannende achterste, en voelde dat ik gauw kon klaarkomen. Fientje hijgde gelijktijdig met me mee. Kristien volgde ons ritme met haar tong op Fientje klitje en haar handen rond mijn ballen geklemd. Kort daarna kwam ik dan eindelijk.

In een orgastische krachtinspanning wierp ik mezelf omhoog en nóg dieper in Fientje. Met een bijna perfecte timing kwam daardoor nu ook zij weer klaar, en ik voelde m’n lul tussen de zaadlozingen in telkens geknepen worden door haar aarsopening. De extra stimulans tijdens mijn orgasme maakte alles dromerig perfect. Toen ik even later uiteindelijk uit haar gleed, was Kristien daar om alles op te likken. Met kleine schokjes reageerde m’n lul op haar aanrakingen, maar rechtkomen zat er na zo’n orgasme niet meer in en binnen geen tijd lagen we alle drie naast elkaar onder het laken.

Kristien fluisterde in m’n oor.

“Die ex van je kan er wat van, als ze wil. Die wil ik nog es bij ons hebben.”

Fientje fluisterde van de andere kant.

“Ik hou van je. En die Kristien mag wel blijven als je dat wil.”

Ik viel weer in slaap. Tijd om een andere droom te vinden die ik dan later kan waarmaken.

Wim

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *