In natura…

()

Vrijdagavond. Iets te laat van het werk vertrokken om de spits te vermijden. Na enkele kilometer rijden kom ik zoals verwacht vast te zitten tussen alle andere haastige chauffeurs die op hetzelfde tijdstip de terugrit naar de thuishaven hebben aangevat. De tijd gaat in tegenstelling tot de klok tergend langzaam traag voorbij. De zenuwen gaan wild tekeer in mijn lichaam.

Na een tijdje nagelbijten word mijn concentratie afgeleid door de vrouwelijke bestuurster in de auto naast mij. Ze heeft lang blond haar en ik schat haar om en bij de 30 jaar. Maar wat me nog meer fascineert is het uniform die ze draagt. Mooi glad gestreken blauwe blouse met enkele witte strepen op beide schouders. Mijn eerste gedacht werkt ze bij de Rijkswacht.

Op een bepaald tijdstip kruisen onze blikken elkaar en op haar gezicht staat te lezen dat ze zich ook stierlijk zit te vervelen. Ze heeft het blijkbaar vlug door dat ik haar met mijn ogen zit uit te kleden. Ze glimlacht naar me en als antwoord op mijn gedachten begint ze zich in de achteruitkijkspiegel van haar wagen wat te schminken. Als de file langzaam aan uitdooft is er maar één spier die nog echt goed zijn functie kan doen en dat is die in de voet waarmee ik mijn gaspedaal bedien. In gedachten slentert ze nog steeds door mijn hoofd waardoor ik in de kortste keren de maximum snelheid al heel wat heb overschreden.

Als ik eenmaal de oprit van mijn woning oprij en nog eens de klok in de gaten krijg is het al zeven uur voorbij. Het eerste wat ik doe als ik in huis binnenkom is de open haard aansteken want ik wil het weekend toch nog gezellig aanvangen. Plots word ik afgeleid door de bel. Ik schrik en loop vlug naar de deur. Ik open de deur en op dat ogenblik word ik meteen met mijn handen tegen de muur geduwd Mijn voeten worden uit elkaar geschopt en hoor het geluid van metaal. Nog voor ik een woord kon uitbrengen was ik al in de boeien geslagen.

Een zwoele vrouwenstem vraagt of ik wel weet dat de maximum snelheid op een autostrade 120 km per uur is. Nog voor ik kan antwoorden is ze al bezig met mij te fouilleren. Ze fluistert in mijn oor dat als ze een proces verbaal opmaakt me dit een dure rit zal worden. Op dat ogenblik draait ze me om omdat ik zou kunnen zien met wie ik te maken heb. Mijn hartslag gaat nog een keer vlugger als ik zie dat dit het meisje is die ik daarnet nog in gedachten zag voorbij slenteren. Ze legt haar hand op mijn borstkas en zegt dat mijn hartslag ongeveer even vlug gaat als ik met mijn wagen op de openbare weg daarjuist.

Op dat moment komt diezelfde glimlach weer die ik al eens had gezien. Ze zegt met een zachte stem dat er een mogelijk bestaat om het deze keer te regelen in natura. Na enkele tellen lig ik al op mijn rug voor de open haard. Ze vraagt of ik met haar mee wil over bergen en vulkanen, over zeeën en oceanen, voorbij de horizon. Ze begint zacht te strelen en ik laat me gewillig doen. Gewoon door de streling van haar zachte handen voel ik de bobbel in mijn broek al zwellen. Na een tijdje komt ze over me heen zitten met gespreide benen en laat haar achterste zakken tot net boven mijn pik die al, moest ze m’n broek openen, tevoorschijn zou schieten.

Ik recht mijn hoofd een klein beetje en zie onder haar omhoog geschoven blauwe rokje dat ze zelfs geen slipje meer aan heeft. Ze weet maar al te goed dat mijn lul al deftig in vorm gekomen is en laat haar achterste volledig zakken. Met zachte bewegingen laat ze haar kontje over mijn lul wrijven en ze ziet aan mijn gelaatsuitdrukkingen dat ik er opgewonden van raak. Ik weet van mezelf. Als ik nu geen handboeien aan zou hebben, ik ze direct zou beet grijpen. Maar zij maakt misbruik van de situatie om me verder op te geilen.

Haar lichaam laat ze nu voorover komen zodat haar borsten bijna mijn gezicht raken. Ze heeft stevige borsten. Ik richt mijn hoofd op maar met haar ene hand duwt ze het terug naar beneden. Met haar andere hand zit ze ondertussen aan haar kutje te wrijven. Haar lippen raken de mijne maar ze laat haar mond voorlopig dicht zodat het voor mij onmogelijk is mijn tong erin te steken. Haar gezicht draait ze naar links en ze laat haar mond nu zomaar over mijn oorlelletje slepen. Nadien begint ze er sensueel op te sabbelen.

Ze verbiedt me om haar te kussen. Het enige wat ik nu nog kan doen is mijn heupen omhoog duwen en met mijn stijve pik tegen haar kutje te duwen. Aan haar ademhaling te horen is ze ook al heftig opgewonden. Ik vraag haar heel beleefd of ze die handboeien wil losmaken. “Nog eventjes geduld,” zegt ze en begint me hevig te tongzoenen.

Ik voel het voorvocht zo uit mijn lul lopen. Ze richt zich op en zegt dat ze die handboeien gaat losmaken. Maar, ze verplicht me daarna om gewoon op mijn rug te blijven liggen. Ik gehoorzaam, want ik zou niet willen dat dit spel ophoudt. Nadat ze de handboeien heeft losgemaakt komt ze gewoon met gespreide benen over me staan, net boven mijn gezicht, zodat ik een mooie kijk kan nemen op haar al nat geworden kutje.

“Zou je me willen likken?”

Ik antwoord met trillende stem dat ik haar zou likken tot ze een orgasme zou krijgen. “Nog eventjes,” zegt ze en ze vraagt of ze een muziekje mag opleggen.

“Natuurlijk als je dat wilt.”

Nadat ze de muziek heeft gestart begint ze op een heel sensuele manier haar kleren uit te trekken. Ik denk van mezelf dat mijn ogen bijna uit de kassen rollen. Met getimede tussenpozen opent ze eerst de knopjes van haar blouse tot die helemaal los is en doet ze dan op een geraffineerde wijze uit. Als ik haar borsten zo zie in haar kleine, witte, kanten bh, weet ik direct wat het eerste is wat mijn handen zullen voelen. Nu begint ze de rits van haar rokje te openen. En als dit uit is doet ze haar bh uit. Ze komt over me staan zoals daarjuist en laat zich door haar knieën zakken zodat haar natte kutje net boven mijn mond zit. Ik trek haar aan de heupen iets dieper naar beneden en begin haar clitoris te likken alsof ik een ijslolly verorber. Met zachte kreetjes laat ze zich beffen.

“Je moet me likken tot ik klaarkom,” beveelt ze. Mijn handen laat ik over haar borsten glijden. Haar tepels zijn stijf. Ik neem ze tussen duim en wijsvinger en draai er heel zachtjes aan. Haar gekreun neemt in volume toe en op een geheven moment voel ik haar orgasme zo over mijn tong wegebben.

Na haar orgasme helpt ze me om m’n trui en broek uit te trekken. Als mijn slipje er ook af gaat springt mijn lul tevoorschijn alsof het een lantaarnpaal is. Ze duwt me nu weer op mijn rug en begint mijn eikel te likken. Haar tong glijdt van aan mijn ballen tot mijn eikel. Ik sluit de ogen en lig te genieten zoals ik nog nooit heb genoten van een vrouw.

Als ze hoort dat ik begin de kreunen begint ze me te pijpen. Mijn lul verdwijnt helemaal in haar mond. Steeds vlugger gaat haar hoofd op en neer en voel dat mijn zaad al begint te borrelen. Na een tijdje zegt ze dat het nu mijn beurt is om haar nog eens te verwennen. Ik duw haar achterover en ze laat gewillig haar benen openen. Ik laat mijn lul langs haar kutje glijden maar doelbewust steek ik hem er nog niet in. Ik neem mijn pik vast en met het topje van mijn eikel streel ik haar klitje. Door haar heupbewegingen weet ik dat ze meer wil. Maar zij plaagde me ook, bedenk ik. Ik commandeer haar dat ik nu wel degelijk aan de beurt ben.

“Maar ik wil weer klaar komen,” smeekt ze.

Met iets vlugger bewegingen laat ik haar klaarkomen. Op het moment dat ze door haar orgasme gilt stop ik juist mijn eikel in haar kutje. Daardoor voel ik haar spieren spannen en ontspannen op mijn lul. Nu begin ik haar echt te neuken. Mijn lul gaat zacht in en uit haar kleddernatte poesje. Ik neem haar onder haar benen vast en duw haar knieën tot net naast haar borsten. Ik neuk haar verder en ondertussen neem ik haar tepels tussen mijn tanden en bijt er wat op. Natuurlijk niet te hard zodat ik haar geen pijn doe. Haar nagels krabben over mijn rug en daardoor raak ik opgewonden zodat mijn neukbewegingen steeds vlugger gaan. Op een bepaald moment vraagt ze of ik verder wil op z’n hondjes. Daar heb ik geen probleem mee want dit is mijn lieveling-standje zeg ik haar.

Ze gaat op handen en knieën zitten en ik neuk haar verder. Mijn lul laat ik iedere keer helemaal uit haar kutje komen om hem er vervolgens weer helemaal in te duwen. Ze kreunt nu zowat de ganse buurt bij elkaar. Terwijl ik met harde stoten haar poesje neuk trek ik haar hoofd achteruit aan haar lange blonde haar. Mijn lul staat ongeveer op springen. Ze beweegt haar kontje mee op mijn ritme van stoten. Ik houd het niet meer en spuit mijn volle lading zaad in haar kutje waardoor ze zelf ook nog een orgasme krijgt. Na een tijdje trek ik mijn lul terug. Op dit moment draait ze zich om mijn lul weer in haar mond te nemen en de laatste druppel eruit te zuigen. Ik kreun en laat haar maar haar gang gaan.

Ik ga naar de keuken en open een fles champagne zodat we gezellig nog wat kunnen nagenieten van deze wel onvoorstelbare avond samen. Ze vertelt vrijuit dat ze mijn nummerplaat had laten checken bij de hoofdbrigade in Brussel om zo mijn adres te weten te komen. Ik nodig haar nog uit om samen te gaan eten in het pizzarestaurant aan de overkant van de straat. Nee zegt ze. Ik kan toch onmogelijk in mijn uniform een restaurant binnenstappen. Maar ik beloof u dat ik morgen wel met u mee wil. Ze doet haar kleren terug aan en verdwijnt zomaar in de nacht. Achteraf bedenk ik mij dat ik niet eens haar naam weet en zelfs niet weet waar ze woont of hoe ik haar kan bereiken. Ik hoop maar dat ze morgen hier aan de deur staat en dat het weer een prachtige avond wordt.

Wim

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *