Het streepjespak

()

Het was een lange, saaie dag geweest op kantoor. Ik had me de hele dag bezig gehouden met allerlei klusjes die niet echt dringend waren en waar ik me dus halfslachtig vanaf had gemaakt. Een beetje duf daardoor kwam ik thuis en daar werd ik behoorlijk verrast. De gordijnen waren dicht. Ik stapte binnen en mijn blik viel op de mooi gedekte tafel. Kaarslicht, wijnglazen, twee soorten bestek… Ik kreunde zachtjes in mezelf. Niet van genot, want meestal als mijn vriendin Elise zich zo uitslooft, heeft ze zin in een romantisch avondje. En hoewel dat vaak afgesloten wordt met seks, was ik op dit moment alles behalve in de stemming en ik wist ook niet of er ik de energie voor zou hebben.

Toen ik door liep, naar de keuken, om haar in elk geval even hallo te zeggen en me te verontschuldigen, hapte ik even naar adem. Soms ontvangt ze me in een stijlvolle avondjurk of zelfs in een ondeugend setje, maar dit keer niet. Ze stond voor me in een krijtstreep pak dat duidelijk van mannelijke snit was. Mijn vriendin is een ranke meid, maar het colbert verborg haar vrouwelijke vormen. De broek viel wijd genoeg om haar zandloper figuur te verbergen. Haar lange blonde haren had ze opgestoken. Het was duidelijk een poging om me te verleiden, maar niet zoals ik die al vaker had meegemaakt. Ze wilde eens een totaal ander pad bewandelen. Een pad waar we het wel eens over hebben gehad als we een glaasje op hadden, maar het leek ons allebei wat te gewaagd toen we eenmaal nuchter waren. Nu leek het voor haar echter tijd om dat pad wel te bewandelen en kennelijk wilde ze me geen keuze laten. Ze liep op me af en kuste mij op de wang.

“Dag lieveling, jouw kleren heb ik boven klaar gelegd. Ga lekker in bad en kom dan eten.” Ze pakte me beet en omhelsde me. Ik voelde haar lippen over mijn wang glijden en ze fluisterde. “Scheer je glad, want ik heb zo’n zin in je.” Om haar verlangen te benadrukken duwde ze even haar onderlijf tegen me aan. Ik voelde duidelijk iets hards in haar broek en zelf voelde ik dat ik eenzelfde teken begon te vertonen. Ze draaide zich met een mysterieuze glimlach van me weg en ging verder met koken.

Boven sprong ik meteen onder de douche. Ik draaide de warme kraan ver open, zodat het goed stoomde, pakte een nieuw scheermesje en schoor me zo glad als mogelijk was. Het is niet zo dat ik over-behaard ben en omdat ik blond ben vallen de haren niet al te veel op. Ik keek alleen even naar mijn borsthaar. Ook dat heb ik niet veel en normaal laat ik het staan. Nu zat het in de weg. Ondanks de hitte was mijn slaperige gevoel helemaal verdwenen. Mijn hart bonkte als een gek en ik was fris en alert. Ik liep snel naar de slaapkamer om te zien wat ze had klaar gelegd.

Dat was even slikken, maar ik begon me toch aan te kleden. Mooie netkousen, zwart en tot ver boven mijn knieën, afgezet met kant. Mijn voeten gleden erin. Ik had verwacht dat de stof ruw zou zijn, zoals pantystof, maar de stof gleed soepel over mijn benen. Ik liep even een rondje door de kamer. De plek waar mijn benen tegen elkaar schoven tijdens het lopen werd zacht gekriebeld en de stof knisperde. Ik giechelde. Vervolgens draaide ik me om en pakte het ondergoed. Ook zacht en ook afgezet met kant. Ik liet het even door mijn handen glijden. Het maakte een zacht ruisend geluid wat de rillingen door mijn lijf heen zond. Vrouwenondergoed, maar in mijn handen, en ik ging het aantrekken. Ik ging op bed zitten en trok mijn rechterbeen op. Langzaam stapte ik ermee in het slipje en liet me achterover vallen, terwijl ik sensueel mijn been strekte. Het slipje gleed over de soepele stof heen. Ik herhaalde dit nog eens met mijn linkerbeen. Daarna stapte ik van het bed. Ik had nu netkousen en het slipje aan. De gevoelens die ze opriepen waren moeilijk te omschrijven. Ik was ten eerste erg opgewonden, maar ergens ook gegeneerd. Het zou verschrikkelijk gênant zijn als iemand me nu zag. Nou ja, één iemand uitgezonderd natuurlijk.

Toen de gedachte aan haar, in haar maatpak met die overduidelijke verassing eronder, weer bij me opkwam wilde ik me plots haasten. Ik pakte mijn BH en was nieuwsgierig hoe dit opgelost zou worden. Zonder borsten was ik niet compleet, maar om nu een paar sokken erin te doen leek me niet bepaald sfeer verhogend. Maar ze had aan alles gedacht. De BH was net als de rest van de kleding, zwart. Hij voelde zwaar aan, en hoe dat kwam voelde ik al snel. De cups, ongeveer een b-cup, waren dichtgenaaid en ze voelde zacht en kneedbaar aan. Niet als echte borsten, meer als makkelijk kneedbare klei. Ik deed de sluiting open en sloeg hem om mijn middel. Achter mijn rug probeerde ik de sluiting weer dicht te maken, maar dat bleek moeilijker dan ik dacht. Mijn gejaagde ademhaling, trillen van mijn handen en de relatief zware BH, hielpen allemaal niet mee. Ik moest hem toch even weer naar voren draaien en de sluiting op mijn buik dichtdoen en hem vervolgens omdraaien. Ik schoof de bandjes omhoog over mijn schouders.

Ik liep naar de spiegel.

Mijn haren hingen nog los. Ze zijn lang van mezelf, een blonde, verwarde massa krullen, die ik normaal meteen op een staart bond. Niet dit keer. Ik pakte Elise ’s föhn en begon, al opkammend, mijn haar te föhnen. Het resultaat was; nog meer krullen en gekleed in vrouwenkleding, met mijn haren los, leek ik verassend vrouwelijk. Mijn gezicht was zachter, gladgeschoren, de kunstmatige borsten vormden zich wonderbaarlijk naar de natuurlijke welving van mijn borst, mijn hele houding was anders, alleen de gespannen slip verraadde dat ik een man was.

Ik pakte het laatste onderdeel van mijn outfit, de lange zwarte jurk. Ik stapte erin en trok hem omhoog. Het was even zoeken naar de sluiting achter mijn rug. Ik kreeg hem half dicht, hoger lukte niet. Een laatste blik in de spiegel. Een onwennig gezicht, maar ik zag er mooi uit. Zou er nog wat make-up bij moeten? Mijn ervaring daarmee is wat gelimiteerd, maar ik wist hoe ik mascara op moest doen. Ik besloot het te doen. En ook wat oogpotlood. Als laatste een vrij neutrale lippenstift. Een vrouwelijk gezicht keek me aan.

Ik besloot het noodlot niet te tarten door hoge hakken te gaan dragen. Het zag er vast mooier uit als ik niet bont en blauw was, omdat ik van de trap was gevallen, gestruikeld doordat ik hakken aanhad met. Dan maar gewoon op blote voeten. De weg naar beneden was veertien treden, maar elke trede voelde ik dat ik meer en meer opging in mijn rol. Ik wilde mooi zijn, mooi gevonden worden, begeerd worden, sensueel zijn en verleiden. Ik opende de kamerdeur en stapte binnen. Elise hapte naar adem, blijkbaar had ze dit resultaat niet verwacht. Maar ze herstelde zich snel, en net als ik het meestal voor haar doe ritste ze de sluiting op de rug netjes helemaal toe.

Ze liep naar de dichtstbijzijnde stoel toe, schoof die naar achter en nodigde me uit.

“Wil je niet gaan zitten?” De eerste woorden die ze sprak. Haar stem haperde even. Ik knikte alleen maar en nam plaats. Galant schoof ze de stoel aan. Ze serveerde het eten zoals een heer betaamt. Schepte eerst voor mij op, keurde zelf de wijn, maar schonk mij als eerste in en maakte me veel complimenten over hoe ik eruit zag. Ik voelde me gevleid, vooral toen ik merkte dat ze, zelfs zonder dat ze het zelf in de gaten had, probeerde om in mijn decolleté te kijken. Er was daar weinig te zien, maar het feit dat ze het toch probeerde droeg mee aan het realisme van de situatie. Het was geweldig om de rollen eens om te draaien en ik speelde vol overtuiging mee. Ik plaagde haar een beetje, at langzaam, bewust kauwend, zodat de maaltijd langer duurde. Het viel me mee dat, ondanks het feit dat ik ontzettend opgewonden werd van de situatie, ik dit met maar weinig moeite kon volhouden. Misschien was het dat gevoel van de zachte stoffen op mijn huid en wilde ik er nog even niet van gescheiden worden.

Als toetje had ze flensjes met kersen. Daar houden we allebei van. Zachte warme kersen in je mond. Dat roept altijd een heleboel associaties op, bij ons allebei. De kleverige zoetheid was een verleiding op zich. Ik kon het cliché niet weerstaan en ik prikte een kers aan mijn vorkje en begon er tergend langzaam hapjes van te nemen, terwijl ik Elise aankeek. Mijn rode lippen aflikkend slikte ik het vruchtje door. Ik zag hoe ze een besluit nam. Ze stond op en ging achter me staan.

Haar handen kneedden mijn schouders en ze boog zich voorover om mij in mijn hals te kussen. Ze gleed met haar warme lippen naar mijn oor toe.

“Och schatje, wat ben je mooi,” fluisterde ze me toe. “Ik wil je…”

Nadat ze me dat had gezegd voelde ik haar handen over mijn lichaam glijden, naar de gevulde BH. Ik wist dat ik niks kon voelen, maar de heftigheid waarmee ze mijn borsten kneedde leek dwars door vulling en stof heen te gaan. De zachte BH schoof door haar bewegingen tegen mijn tepels op en neer. Normaal gesproken waren die niet zo gevoelig, maar in deze situatie was alles anders. Ik voelde, elke keer als ze haar handen heen en weer schoof, een wilde kriebel in mijn onderbuik.

Terwijl we een heftige tongzoen deelden gleed ik met mijn hand over haar pantalon heen, naar de plek waar haar benen bij elkaar kwamen. Ik voelde overduidelijk iets hards. Ze reageerde onmiddellijk door haar bilspieren aan te spannen en tegendruk te geven. Ik volgde de lijn van wat ik voelde en was verbaasd de omtrek van een harde lul te voelen. Hoe had ze dat gedaan? Om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen ritste ik haar pantalon open en liet die wat omlaag glijden.

Een prachtige paarse voorbinddildo kwam te voorschijn. Ze had hem tegen haar buik gelegd en met haar colbert en strakke broek op zijn plaats gehouden, maar nu deze allebei los waren, liet ze me vol trots haar mannelijke geslacht zien. Achteloos bracht ze een hand ernaar toe en speelde er even mee. Ondertussen bleven we zoenen, maar ze hield weer even op om me toe te fluisteren.

“Komt allemaal door jou. Je hebt me zo stijf gemaakt en ik wil je dadelijk nemen.” Ik lachte lief en verleidelijk naar haar en verzamelde alle moed die in me was. Vooroverbuigend nam ik haar geslacht in mijn mond. Ik speelde met de top en liet die heen en weer glijden in mijn mond, terwijl ik met mijn handen de steeds glibberiger wordende stam masseerde. Ik oefende wat druk uit op de basis en Elise kreunde zachtjes. De dildo sloot zich perfect tussen haar benen en de druk die ik uitoefende raakte net haar gevoelige plekjes. Het was in ieder geval net of ik haar echt pijpte, want ik hoorde haar zachte gekreun en onbewust stootte ze in mijn mond heen en weer.

Ik wurmde me uit de stoel waarin ik nog zat en knielde voor haar neer, terwijl ik bleef likken en zuigen aan haar pik. Haar handen gleden door mijn haar, haar nagels groeven zich in mijn hoofdhuid en zachtjes fluisterde ze stoute aanmoedigingen.

“Hm… ja, zuig me… lik me, maak me harder sletje…” Provocerend keek ik omhoog, met een geile, uitdagende blik. Ze keek terug met pure opwinding in haar ogen. Ik wist dat ik haar zo geil had gemaakt dat ze maar één ding wilde. Neuken. Ze trok me overeind aan mijn elleboog en duwde me daarna achterover op de tafel. Haar handen gleden over mijn benen. Haar vingers haakten onder het elastiek van mijn slipje en ze trok het uit. Ik voelde het langs mijn benen glijden, over mijn knieën en langs mijn enkels. Ze gooide het achteloos naast zich neer, meer bezig met wat ik tussen mijn benen had, dan met dat wat het bedekt had. Mijn kousen liet ze aan, hoewel ze haar handen erlangs af liet glijden. Eerst over de bovenkant, maar steeds meer naar de binnenkant, tot de plek waar ze elkaar bijna raakten. Mijn aller intiemste plekje lag voor haar open. Ik voelde me naakt en kwetsbaar, maar tevens doorstroomde een gevoel van vertrouwen me. Zij mocht me zo zien, zij alleen. Zij zou er niet over opscheppen, niet eens over praten, me geen pijn doen, ze zou alleen maar van me genieten. En zo zou ze ook zelf genieten.

Even trok ze haar handen terug. Ze pakte mijn benen beet, legde die op haar schouders en trok me dichter tegen zich aan. Haar heftig zwiepende penis tikte even tegen mijn billen. Elise reikte opzij en ik hoorde een klikje van een dop die opengedaan werd. Ik rook onmiddellijk de zoete geur van amandelolie en hoorde de soppende geluiden van handen die in de olie werden gedrenkt. Ik voelde hoe haar vingers tussen mijn bilspleet gleden en me helemaal inwreven met de olie.

“Wat ben je nat,” kreunde ze. “Speciaal voor mij?”

Ik knikte alleen, want ik was bang dat mijn stem zou breken als ik iets zou zeggen. Mijn mond werd droog, in een mengeling van spanning, maar ook van opwinding en ik voelde dat dat laatste het zou winnen. Na een paar keer slikken kon ik haar pas aanmoedigen. “Doe maar…”

Haar gladde vingers vonden mijn plekje en langzaam masseerde ze dat. Ik voelde hoe scheuten van genot door mijn onderlijf gingen. Ze trokken door tot tussen mijn schouders, de punten van mijn vingers en onder mijn tepels. Een luide kreun ontsnapte me, even onderbroken door een diepe ademteug, toen ze met een vinger binnendrong. Ze vingerde me, alsof ik haar minnares was en zij mijn minnaar. Het enige probleem was dat, het bewijs dat ik nog echt een man was, zich heel duidelijk begon af te tekenen in de jurk die ik opgestroopt had. Elise verkoos dat echter te negeren. Langzaam liet ze een tweede vinger naar binnen glijden en bewoog die even heen en weer. Ik kreunde nogmaals en heftig. Dit had ik nog nooit gevoeld, maar de sensatie was zo prikkelend dat ik het zeker opnieuw wilde voelen. En ik wilde meer voelen.

“Wil je me niet neuken?”

Het was eruit voordat ik zelfs maar beseft had dat ik deze woorden had uitgesproken. Maar dat was alles wat Elise nodig had. Ze zette haar pik tegen me aan en duwde. Het ging gemakkelijk. Geen pijn, geen weerstand, alleen een vreemd gevoel, dat ik helemaal werd gevuld. Dat voelde niet onprettig aan. Het veroorzaakte een druk in mijn onderlijf, een druk die zich heel duidelijk op één plaats concentreerde. En die plaats leek nog meer te groeien. Elise stootte zachtjes een keer toe. Ze keek me aan om te zien of het wel ging en wat ze zag moet haar gerustgesteld hebben, want ze kantelde haar bekken weer, zodat de kunstpik uit me getrokken werd. Ze duwde weer terug en trok hem er weer uit. Ik werd geneukt door mijn eigen vriendin.

“Lekker,” was alles wat ik kon uitbrengen. Bij elke stoot pompte ze de lucht uit mijn longen en kreunde ik. Ik begon terug te stoten, voorzichtig, maar doelbewust. Ik draaide mijn lichaam een klein beetje en voelde hoe de pik in mij iets streelde. Het leek alsof ik mezelf bevredigde en op het punt stond om klaar te komen. Het zou slechts enkele slagen van mijn hand kosten om te komen, maar mijn handen hadden de tafelrand beet en ik dwong mezelf om ze daar te houden. Elke keer voelde ik hoe het gevoel iets wegebde als ze haar kunstpik terug trok. Maar ietsje heftiger kwam het gevoel bij de volgende stoot terug.

Elise en ik keken elkaar aan. Ik stond voortdurend op het punt om te komen en ook Elise liet dit niet onberoerd. Ze stootte steeds steviger toe, hoewel ze erop bleef letten me geen pijn te doen. Ook de druk in haar onderlijf nam ook toe. Ik zag het aan de manier waarop ze keek. Voor haar was de stimulans ook anders dan ze gewend was. Ik was degene die toegaf.

“Ik kom klaar…” het was een kreun, een zucht, bijna een gebed. Mijn onderlijf kronkelde en mijn pik begon te pulseren. Elise greep me bij mijn heupen om me in bedwang te houden en ook haar gezicht vertrok. Ze kreeg een dieprode kleur en hield haar adem in. Ik had geen oog voor hoe ze verder klaarkwam, want ik was verloren in mijn eigen orgasme. Nog nooit was het zo heftig geweest. De frustratie dat ik mezelf niet kon aanraken of geen invloed erop kon uitoefenen deed het me uitroepen, maar het was een kreet van plezier, niet van irritatie. Een donkere plek tekende zich af op de jurk. Elise maakte zich van me los. Ze wankelde even en moest steun zoeken bij de leuning van de stoel. Ik lag nog op mijn rug op de tafel en keek verliefd naar haar. Ineens begon ze te giechelen.

“Ik zie een heel andere kant van je.”

Ik schoot net als zij in de lach en ging rechtop zitten. Ik trok de jurk recht en verontschuldigde me.

“Ik ga even iets gemakkelijks aantrekken.”

Xanders

Graag uw sterrenwaardering bovenaan het verhaal o reactie hier onder. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *