Zomergeil

()

Toen ik nog studeerde was het, zoals eigenlijk altijd in de zomer, erg warm weer en natuurlijk had ik herexamens. Op een dag besloot ik buiten te gaan studeren bij de recreatieplas vlak bij mijn huis. Ik pakte mijn boeken, een handdoek en zonnebrandcrème in een tas en deed mijn bikini aan. Verder een rokje en een shirtje en stapte op de fiets. Toen ik bij de plas aankwam was het nog niet erg druk, dus er was genoeg plaats om rustig te studeren. Ik spreidde mijn handdoek uit, smeerde me in met zonnebrandcrème en pakte mijn boeken erbij. Aan het begin van de middag werd het behoorlijk warm en ook redelijk druk. Vlak bij waar ik zat kwamen gezinnen, waarna het gedaan was met de rust. Ik besloot een beetje te gaan zwemmen om af te koelen. Toen ik mezelf in het water liet vallen, voelde ik hoe mijn zware borsten omhoog getild werden door het water. Ze werden tegengehouden door mijn bikini. Ik had me altijd al afgevraagd hoe het zou zijn om zonder bovenstukje zwemmen, maar ik had het nooit aangedurfd, bang dat ik gezien zou worden. Op een of andere manier kon me dat nu niet veel schelen en ik bedacht dat er meer naar het midden van de plas toch niemand was en dat ik daar best even mijn bikini uit kon doen. Ik zwom nog een eindje verder vanaf de kant en deed mijn bovenstukje uit.

Dat was echt fantastisch, wat voelde dat lekker! Genietend zwom ik nog een eindje verder terwijl mijn borsten heerlijk vrij door het water bewogen. Ik merkte dat ik hier zelfs een beetje geil van werd en bedacht hoe het zou zijn om ook mijn broekje uit te doen. Ik bedacht me geen moment en trok het snel uit. Dit was helemaal een fantastisch gevoel, wat een vrijheid. Ik zwom een stukje verder en merkte dat mijn tepels steenhard waren. Ik was nu helemaal opgewonden aan het raken en had enorme zin om mezelf klaar te vingeren. Ik lag natuurlijk nog steeds in het water en begon met mijn vingers mijn klitje te bewerken, nu had ik nog een vinger in mijn kut nodig. Dit ging helaas niet zo geweldig, want zo kon ik natuurlijk niet zwemmen en ging steeds kopje onder. Geil als ik was probeerde ik het nog even, maar het ging echt niet.

Enigszins wanhopig keek ik om me heen waar ik heen kon gaan zonder dat het op zou vallen. Ik was nu al over de helft van de plas gezwommen en tot mijn opluchting zag ik dat ik niet ver meer was van het naaktstrand. Daar zou niemand raar opkijken als ik naakt voorbij zou lopen. Vlak bij het naaktstrand was ook een of ander clubhuis. Ik wist niet waarvan dit het clubhuis was, maar ik meende me te herinneren dat erachter een door een schutting afgeschermd gedeelte was, waar onder andere een picknicktafel stond. Ik vond dat ik dit best goed bedacht had en zwom zo snel als ik kon naar de oever. Ik stapte op de kant en liep direct richting het clubhuis. Volgens mij keken mensen wel een beetje raar dat ik het naaktstrand opliep met een bikini in mijn hand, maar het kon me niet veel schelen.

Ik liep naar het clubhuis en inderdaad was er achteraan een stuk afgeschermd met een picknicktafel. Ik keek nog even om me heen om te zien of er niemand in de buurt was, maar het clubhuis zag er verlaten uit en er lag ook niemand heel dichtbij te zonnen. Ik liep, zeer opgewonden bij de gedachte dat ik zo klaar zou komen, naar de tafel en boog me voorover. Ik lag nu me mijn bovenlichaam op de tafel en mijn benen stonden wijd uit elkaar nog net op de grond. Met een hand bewerkte ik mijn gezwollen klit en de vingers van mijn andere hand drongen mijn sappige poesje binnen. De warme zon scheen op mijn rug en billen en ik voelde het hoogtepunt al snel aankomen. Verlangend naar dat heerlijke gevoel liet ik mijn handen nog harder werken. Ik drukte nog harder op mijn klitje en mijn vingers gingen ritmisch in en uit mijn kutje. Ik begon zwaar te ademen en kreunde een beetje, maar toen ik het hoogtepunt bijna niet meer tegen kon houden hoorde ik opeens een stem.

“Dat ziet er niet verkeerd uit, zeg.”

“Nee, helemaal niet” klonk een andere stem. Ik schrok me rot en stopte meteen met vingeren. Ik probeerde snel achterom te kijken waar de stem vandaan kwam, maar merkte dat ik er eigenlijk niet erg gemakkelijk bij lag. Hierdoor had ik wat moeite om overeind te komen, toen dit uiteindelijk lukte en ik achter me keek zag ik twee jongens staan die zich duidelijk amuseerden. Toen ik overeind ging staan, zei een van hen.

“Het uitzicht van net was beter.” Ik bedacht dat het er inderdaad wel geil uitgezien moet hebben, want ze hadden een goed uitzicht op mijn opgezwollen lippen en stevige kont gehad.

“Die tieten mogen er anders ook wel zijn,” zei de ander, “draai je eens wat verder om en haal die armen eens weg dan kunnen we ze eens goed bekijken.” Ik had als natuurlijke reactie mijn armen voor mijn borsten gedaan, want ik schaamde me nogal, maar ik liet toch mijn armen langs mijn lichaam zakken.

“Nee, dat is zeker niet verkeerd. Was je lekker met jezelf aan het spelen? Ze vindt het vast niet erg als wij meedoen,” zei de oudste van de twee. Mijn eerste reactie was dat ik weg wilde, maar ik was ook nog steeds botergeil en knikte voorzichtig een beetje bang voor wat komen zou. De twee kwamen op me af en begonnen mijn borsten te strelen, hierdoor raakte ik al snel weer opgewonden. Ze duwden me zachtjes naar achteren waardoor ik op het bankje van de picknicktafel kwam te zitten. De jongste van de twee kneep hard in mijn tepels. Ik schrok nogal, maar dan vooral van hoezeer me dit opwond. Hij knielde naast me en zei.

“Laat eens kijken hoe nat je bent,” hij spreidde mijn benen en stak een vinger in mijn inderdaad druipende kut, dat voelde lekker en ik hoopte dat hij die vinger daar zou laten. Dit deed hij natuurlijk niet” Je hebt wel een beetje voorsprong op ons opgebouwd, laten we daar eerst maar eens wat aan doen.” De jongens keken elkaar aan en begonnen zich uit te kleden. Toen ze alleen hun zwembroeken nog aan hadden, kon ik duidelijk zien dat ook zij al aardig opgewonden waren. Ze zagen dat ik verlekkerd naar de bobbels keek die door hun short zichtbaar was. “Je hebt ons inderdaad al een lekker showtje gegeven, we hebben alles gezien.” Ze kwamen voor me staan en zeiden dat ze maar eens moest verwennen. Dit deed ik maar al te graag, want mijn geilheid had mijn schaamtegevoel overwonnen en ik had verschrikkelijk veel zin om een pik in mijn mond te nemen.

Ik haalde eerst de pik van de jongste tevoorschijn en nam hem in mijn mond. Ik begon voorzichtig te zuigen terwijl ik de lul van de ander uit zijn broek haalde. Deze staaf mocht er ook zeker zijn en ik begon hem langzaam met mijn handen te bewerken. Ik had nog nooit twee pikken tegelijk mogen verwennen en het was moeilijk ze beiden evenveel aandacht te geven, maar ze werden steeds harder, dus waarschijnlijk ging het wel goed. Ik wisselde regelmatig van pik en als een van de jongens zich wat achtergesteld voelde kneep hij hard in mijn tepels, waardoor ik weer bij de les kwam en wisselde. Ik werd hier weer behoorlijk opgewonden van. Toen ze vonden dat hun pikken stijf genoeg waren, stapten ze achteruit en zeiden.

“Ga jij maar eens even op je knieën op de tafel zitten en doe je benen wijd.” Ik verwachtte dat hun pikken mijn kutje nu wel zouden gaan verwennen en deed maar al te graag wat ze vroegen. De oudste van de twee deed de deur van het clubhuis open en ging naar binnen, terwijl de ander goedkeurende blikken op mijn lichaam wierp. Ik vroeg me af wat hij in het clubhuis ging doen en realiseerde me tegelijkertijd dat ze waarschijnlijk daar al binnen waren voordat ik kwam. Het wachten op wat komen zou, maakte me alleen nog maar geiler, maar ik schrok toch wel een beetje toen hij met een bos touwen weer naar buiten kwam.

“Zo slet, je vindt het vast wel lekker als we je vastbinden,” zei hij. Ik wist dat het toch weinig zin had om hier tegenin te gaan en eigenlijk vond ik het eigenlijk wel spannend. Beiden bonden een touw om een van m’n knieën, trokken het touw strak naar voren en maakten het vast aan de poten van de tafel. Vervolgens liepen ze naar voor en ze konden het niet laten om nog even hard aan mijn tepels te trekken, waardoor ik voorover viel. Ze pakten mijn polsen en trokken mijn armen naar achteren waardoor ik weer een beetje omhoog kwam en bonden ook deze touwen aan de tafel vast. Ik zat nu op mijn knieën met mijn kont en licht opengesperde poesje naar achteren en mijn borsten staken een beetje vooruit. Het was geen gemakkelijke houding, maar het idee dat ze nu een goed uitzicht hadden op al mijn lekkere plekjes wond me enorm op. Ik kon nauwelijks nog bewegen, ze liepen om me heen en ik hoorde dat ze tevreden waren over hun werk.

“Ik heb zin om die slet nu maar eens lekker te gaan misbruiken,” klonk het opgewonden. Ik had nu een enorm verlangen om een pik in me te voelen en probeerde mijn billen nog wat verder omhoog te brengen zodat mijn kut goed toegankelijk zou zijn, dit lukte alleen niet echt. De jongens deden ook helemaal niets, maar bleven staan kijken. Mijn verlangen werd steeds groter en ik vroeg of ze me alsjeblieft wilden neuken. Ik dacht dat ze hier wel op in zouden gaan, maar ze vonden het leuk om me te pesten en ze liepen het clubhuis in.

“Blijf maar even lekker zitten, meisjes die vragen worden overgeslagen,” klonk het. De ander fluisterde in mijn oor, vlak voordat hij naar binnen liep.

“Overgeslagen niet hoor, we komen je straks nog wel te grazen nemen.” Daar lag ik dan aan mijn lot overgelaten, verlangend naar iets dat mijn natte kut zou opvullen. Ik kon me niet bewegen en dacht alleen maar aan wat er zou gebeuren als ze terugkwamen. Het leek uren te duren dat er niets gebeurde. Ik schrok toen de deur openging en de twee weer naar buiten kwamen. Ze hadden hun broek vast uitgedaan en waren zich aan het aftrekken. Ze hadden waarschijnlijk toen ze binnen waren al afgesproken wat ze gingen doen, want ze liepen allebei recht op hun doel af.

De jongste ging voor me staan zodat zijn lul vlak voor mijn gezicht was. Geil bij de gedachte dat het nu eindelijk zou gaan gebeuren, kon ik me bijna niet bedwingen om hem een diepe pijpbeurt te geven. Ik deed mijn mond open en probeerde dichterbij te komen, maar dat ging niet door de touwen aan mijn armen. Hij deed een stap naar voren en stak zijn pik in mijn mond. Omdat ik niet kon bewegen, begon hij langzaam mijn mond te neuken. Na een paar halen voelde ik een paar vingers in mijn kutje.

Dit was waar ik al de hele middag op gewacht had en ik begon nog harder aan de pik te zuigen. De vingers werden weer uit me gehaald en niet veel later stootte de oudste zijn pik hard bij me naar binnen. Hij begon me hard te neuken, terwijl mijn mond ook nog steeds een harde paal te verwerken had. Ik was nog nooit zo hard genomen en het duurde niet lang voordat ik kreeg waar ik al zo lang naar op zoek was; een fantastisch hoogtepunt. Dat wond de jongens op en ze begonnen nog harder in me te stoten. Opeens hielden ze op, dit was waarschijnlijk ook afgesproken want ze stopten tegelijk en wisselden meteen van plaats.

Weer eens kreeg ik eerst een pik in m’n mond. De oudste begon nu ook m’n borsten te kneden en kneep af en toe in mijn tepels. Ik voelde opnieuw een paar vingers in mijn kut. En vlak nadat ze eruit gehaald werden, stak hij, terwijl hij zijn staaf in mij boorde, een vinger tussen mijn opengesperde billen in mijn poepgaatje. Nu werden tegelijkertijd mijn borsten, mond, kut en kont verwend en het duurde niet lang voordat ik weer tot een hoogtepunt kwam. Ik werd nu harder dan ooit genomen en genoot volop. Ik vroeg me af wanneer de mannen die me zo lekker aan het nemen waren tot een hoogtepunt zouden komen, maar waarschijnlijk waren ze goed getraind in het uitstellen van hun hoogtepunt en op een gegeven moment stopten ze weer. Ze maakten de touwen los en geboden me voorover op de tafel te gaan liggen.

Toen ik voorover lag sperde een van hen mijn billen en ramde zijn pik in mijn kont. Ik had hier nog niet zo veel ervaring mee, maar hij had me goed voorbereid want het ging erg gemakkelijk. Hij gaf een paar flinke stoten en ging toen voor me staan. De andere liet me niet lang rusten want hij nam het meteen over en begon mij ook hard in mijn kont te neuken. Hij trok aan mijn haren mijn hoofd naar achteren en de jongen die voor me stond spoot een enorme lading zaad in mijn mond en gebood me alles door te slikken. Dit deed ik maar al te graag en er kwam weer een gigantisch orgasme in me op. Toen mijn anus zich samentrok, voelde ik het zaad van de jongen die me nog steeds doorneukte in me spuiten. Volledig uitgeput draaiden ze me op mijn rug op de tafel en gaven me beiden een heerlijke tongzoen.

“Ik denk dat we ons nieuwe hoertje gevonden hebben, Peter,” zei de oudste.

“Ja, Chiel, hier kunnen we inderdaad nog veel plezier aan beleven.” zei de ander “Heb je zin om nog even wat te drinken?” vroegen ze aan me. Ik had inderdaad wel dorst gekregen en stemde in. Chiel bood aan om even mijn spullen te halen en ik legde uit waar ze lagen. Toen hij terug was kleedde ik me aan, dronken we nog wat en ze droegen me op om een week later op dezelfde plek langs de plas te gaan zonnen. Wat er die dag gebeurde vertel ik een volgende keer…

Xaviera

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *