Kamer 609

()

Na onze natte start in het vorige verhaal moeten we nog een klein uurtje vliegen naar Londen. Het vliegtuig komt op kruissnelheid en de gordels mogen los.
Ik begeef me als de bliksem naar het toilet om mijn natte slip uit te trekken en mijn penis te wassen met wat doekjes en zeep. Slip verdwijnt in de vuilbak, penis gaat bloot in de broek. Het doet raar, maar na een tijdje ben ik het gewoon en vind het uiteindelijk best opwindend. Mijn energiepeil stijgt weer, maar een stevige erectie is nog onmogelijk.

Shana grinnikt. “Ik heb weer zin,” fluistert ze.

“Nee, nu nog niet,” zeg ik grijnzend. Ik voel weer lust -scheuten, we zijn een half uurtje verder.

“What’s your name?” vraagt Shana beleefd aan mijn linker buurvrouw.

“Sheila,” zegt ze vriendelijk. “And yours?”

“Shana,” zegt ze met fonkelende oogjes. Ik ken haar blik. Er is wat op komst.

Ik stel voor om met haar van plaats te wisselen zodat Shana en Sheila naast elkaar komen te zitten en ik aan de midden-gang zit, naast de drie blonde collega’s van Sheila.
Mijn naam wordt genoemd bij Shana en Sheila, maar ik let er verder niet op. Het gesprek met de drie blondines gaat vlot en blijkbaar zijn het stewardessen die collega’s gaan vervangen in Londen. Grace, Sophia en Ellen heten ze. Eens in Londen, gaan ze eerst shoppen in de stad, samen met Sheila en daarna vliegen ze met de laatavondvlucht terug naar Brussel.

Shana en Sheila zijn plots heel intensief aan het vertellen alsof ze al jaren vriendinnen zijn. Het gesprek met de drie blondines verloopt onhandig, omdat het een tijd geleden is dat ik nog Engels gesproken heb. Maar met de nodige gebarentaal en body language, wordt het gesprek heel plezant.

We landen uiteindelijk in Londen en met ons zessen vormen we een fijn gezelschap. Uiteindelijk moet ik maar morgenvroeg naar de event en we spenderen de hele dag samen in Londen. Shoppen, lunchen en een gezellige wandeling naar ons hotel gebeurt met het grootste plezier. Shana laat haar van haar beste kant zien: sociaal, spontaan, breed denkend en vooral uitdagend en prikkelend.

Als we aankomen in ons hotel blijkt de eenpersoonskamer nummer 609 te hebben en dat prikkelt de fantasie van Shana en de vier aantrekkelijke Engelse vrouwen.
Shana stelt haar nieuwe vriendinnen voor om mee te komen naar onze kamer om nog wat jurkjes en lingerie te passen die ze daarnet gekocht hebben. Eén probleem: er is één man in het gezelschap. Maar na wat overleg zal ik toch in de kamer kunnen, op voorwaarde dat ik zal wachten in de badkamer. Geen nood, ik zie mezelf al liggen in een warm bad, terwijl de dames de kamer onveilig maken.

En uiteindelijk verdwijn ik in de badkamer, aan het gegiechel te horen vinden ze het ook best spannend. Kleren glijden uit en terwijl het bad volloopt, masseer ik mijn penis, die nu heerlijk stijf staat. De geluiden van de vier vrouwen in de kamer ernaast winden me op. Ik fantaseer over hun lichaam. Dat van Shana ken ik heel goed en dat prikkelt mij het meest. Maar Sheila lijkt me een grote boezem te hebben en de drie blondines mogen er ook zijn. Grace heeft lange benen, Sophia is iets molliger maar toch heel aantrekkelijk en Ellen heeft een sensueel ondeugend snoetje en blijkbaar hele kleine borstjes.

Het bad is vol, ik ga erin liggen en geniet van een heerlijke masturbatiebeurt. Ik voel me net een boze wolf die niet mag uitbreken. Maar ik koester stoute plannen en na een twintigtal minuten stap ik uit bad en droog me af. Mijn penis staat lekker stijf en ik voel de eerste scheuten die wijzen dat ik terug opgeladen ben.

Stoutmoedig draai ik de handdoek om me heen, geniet van het wrijven van mijn blote eikel tegen de badstof en nadat de erectie heel even verminderd is, stap ik de kamer binnen. Algemene hilariteit. Uiteindelijk slaat het schrikken om in opwinding bij de dames en een nog sterkere erectie komt op wanneer ik ze enkel in hun slipje zie staan.

Eerst worden borsten bliksemsnel afgedekt met topjes en wat ze ook maar kunnen vinden op dat moment. Maar wanneer ik uiteindelijk mijn handdoek laat vallen en ze mijn stijve penis laat zien, worden hun borsten gretig ontbloot. Sheila, de brunette, heeft een stevige volle boezem met donkerbruine tepeltjes, waar de rest van het vrouwelijk gezelschap met waarderende blik naar opkijkt. Maar ze zijn alle vijf om te mooier en nadat ik dit dik in de verf zet met een compliment, word ik als een held onthaalt. Kleine en grote tepels, lange benen, grote en kleine wiegende en wippende borsten, buikjes en geile blikken. Een opwindend en ongegeneerd gezelschap. Lekker bloot, zonder complexen, zonder schaamte of enig ander negatief gevoel. Shana heeft hen keurig in de juiste stemming gebracht.

Ik mag als jury zetelen op het bed terwijl ze één voor één met hun nieuwe outfit paraderen doorheen de kamer. Hoe stijver mijn penis wordt, hoe beter de score. Na een tijdje heeft iedereen een hoge score, want hij pronkt als een stalen pin in de hoogte. Uiteindelijk glijden alle slipjes één voor één uit en vijf blote poesjes, geschoren en niet geschoren, komen rond mij op het bed zitten. Ik ben geblinddoekt en elk om beurt trekken de sensuele dames mijn penis gedurende één minuut af en zij die hem kan laten spuiten, wint. Als je niets kan zien zijn de aanrakingen met je blote penis heel intens. Sommige handen masseren hard en snel, andere doen het heel traag. Na een tijdje voel ik mijn eikel soms verdwijnen in een warme mond en een tong cirkeltjes draaien. Heerlijk!

Het giechelen en hun geile opmerkingen winden me op. Uiteindelijk wordt het me te veel en vanuit mijn onderbuik komen die heerlijke scheuten naar boven die mijn zaad naar buiten duwen. Een eerste straal wordt met opwindend gelach onthaald en belandt op iemands blote borsten. De tweede belandt op mijn buik met het nodige sensuele gegiechel. Uiteindelijk zijn mijn ballen leeg en mijn blinddoek mag af.

Ik zie vijf geile blikken naar me kijken. Mijn trek in blote poesjes is niet afgenomen, integendeel. De boze wolf is wakker gemaakt en gaat op zijn geile schaapjes af. Ze genieten ervan om gepakt te worden door mijn tong in hun nat poesje. Ze kreunen van genot, één voor één. De overblijvende vrouwen kijken zichzelf stimulerend toe tot hun beurt gekomen is.

Eerst lik ik plagend hun liezen, dan glijdt mijn grote tong traag tussen hun schaamlippen naar binnen en begint zoals een slang hun klit te zoeken. Ik bijt tussendoor kortstondig met mijn lippen in hun natte lipjes. Dan drijf ik hevig en zo diep ik kan mijn tong ertussen en proef hun geilheid en sap. Ik hou van hun sterke doordringende honing, die bij elke vrouw anders smaakt. Telkens volgt er diep gekreun, gehijg en een hese smeekbede om meer. Dankbaar wordt mijn hoofd tussen hun benen gehouden, zeggende dat ze me willen. De schokkende signalen doen me gloeien vanbinnen. We hebben allebei genoten.

Het festijn duurt een hele tijd, maar smullen heb ik gedaan. Ze zijn me dankbaar, want ze geven me een lekkere zoen op mijn penis, ook als blijk van voldoening. Wat een geile sfeer.
Shana geeft me een lange tongzoen, wat op applaus onthaald wordt. “Volgende keer neem je me zo hard je kunt,” fluistert ze. Haar vriendinnen reageren opgewonden.

Mail -adressen worden uitgewisseld. We vertrekken naar een restaurant in de buurt en hebben een fijne avond. Sheila en haar drie lekkere blonde collega’s vertrekken naar het vliegveld. Shana en ik gaan vroeg slapen. Morgenvroeg wacht er nog een avontuur…zo ken ik haar.

Zeos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *