Lekkere pralines II

()

In deel 1 werd de sensuele blondine – op weg naar haar favoriete pralinezaak -bestolen van haar bovenkledij door twee kwajongens, wanneer ze in een geile bui op een afgelegen plaats een eenzaam opwindend moment beleefde.

Nu is ze genoodzaakt om half naakt verder te gaan. Ze wil haar belofte nakomen om haar seksvriendin te verwennen met lekkere artisanale pralines, gemaakt door de smakenexpert Shirley.

De beeldschone blondine is terug in het park aangekomen en ziet de eens zo zonovergoten natuur van daarnet aftekenen tegen de egaal grijze lucht van het naderende onweer.

Planten worden groener, het ruisen van de bomen wordt intenser, af en toe steekt een korte rukwind op waardoor struiken kortstondig heftig bewegen. Dan wordt het weer rustig. De natuur bereidt zich voor op een ontlading.

Als fervente naturist voelt Tatjana de invloed van de natuur op haar lichaam en gemoed. Een nabijgelegen perk van lavendel brengt haar in een heerlijke zuiderse roes. Ze houdt erg van de natuur en het is alsof ze zich thuis voelt. Ook zij is toe aan een ontlading.

Haar armen hangen ontspannen naast haar lichaam alsof ze een wandeling maakt doorheen een ongerept gebied. Ze voelt haar grote boezem zacht opwippen en wiegen bij elke stap die ze zet. Een geluksgevoel overmeestert haar en het is alsof de natuur haar begeleidt.

Als een godin wandelt ze ongestoord door het park. Op haar pad kruist ze een oude man die haastig op zoek is naar een schuilplaats voor de nakende bui. Hij kijkt vreemd op wanneer hij een halfnaakte vrouw ziet lopen en denkt bij zichzelf dat er misschien weer een verborgen camera mee gemoeid is. Onverschillig stapt hij verder, terwijl hij haar nog even nakijkt.

Ook twee fietsende studenten – een jongen en een meisje – giechelen bij het zien van het ongewoon beeld van Tatjana in het park. “Ik heb nog een regenkapje,” reageert het meisje uitbundig. “Lekkere tieten,” grinnikt de jongeman en rijdt bijna het meisje aan. Ze rijden rustig verder in het park.

Het begint te druppelen, een eerste bliksem klieft door de donkergrijze lucht, een harde donderslag luidt het onheil in. Tatjana blijft rustig en geniet van die spanning die een onweer met zich meebrengt: ook haar geil lichaam is in spanning. Ze verlaat het park en wandelt de winkelstraat in. Het regent harder, mensen vluchten weg. Niemand merkt haar nog op in het chaotisch straatbeeld. Het warme regenwater doet haar lange blonde haar samenklitten tot dikkere bundels, haar licht getinte huid glimt, het wit kanten slipje wordt zwaarder, haar slippers maken een soppend geluid. Nog een tiental meter tot aan de pralinezaak.

Ze geniet van het regenwater dat haar hete lichaam koelt, de confrontatie van haar naaktheid met het drukke leven in een stad, de schijnbare onverschilligheid van de mensen die haar kort aankijken en hun mening voor zich houden. Soms hoort ze een opgehitste kerel een seksistische opmerking maken, terwijl ze fantaseert hoe lekker hard zijn penis kronkelt in zijn broek. Ze zou zo graag zijn harde jongen bevrijden uit het donker.

Ze strijkt met haar beide handen door haar natte haar, haar grote borsten plooien zich in een nog sensueler vorm, haar naakte bovenlichaam valt des te meer op: opwippende blote tieten doen een jongeman bijna struikelen over een bloembak. Ze helpt hem terug recht en zijn mond komt gevaarlijk dicht in de buurt van haar kleine harde tepeltjes. Stoutmoedig likt hij kort aan haar borst en kijkt haar daarna strak aan.

“Vond je ’t lekker, geile meid?” reageert hij met gesmoorde stem. “Ik zou je diep moeten neuken, meid,” gromt hij met zijn tanden op elkaar, waarna hij zijn weg voortzet. Tatjana glimlacht en zegt niets. De jonge kerel heeft haar nog heter gemaakt. Ze heeft zin om haar slipje uit te trekken en hem achterna te hollen in de gietende regen, maar Shirley wacht. Ze is er bijna en de straat is nu helemaal blank van de regen. Ze is alleen in de straat.

Shirley kijkt angstig naar buiten vanuit haar atelier. In de winkel is niemand meer aanwezig, ze ruimt wat op en zal dan de voordeur afsluiten voor een middagpauze van ruim een uur.

Een donderslag buldert door de straten, de regen beukt op het dakvenster boven het werkblad. De jonge vrouw wrijft met een hand door haar gitzwarte haren, haar knalgroene ogen lichten op bij elke bliksemschicht.

De warme zwoele lucht doet haar zomerkleed tegen haar diepgebruinde huid kleven: ze zou het willen uittrekken en naakt rondlopen: niemand kan haar toch niet zien in de zaak, wanneer deze gesloten is, het vitrinelicht uit is en de blinden naar beneden zijn om de zonnestralen buiten te houden.

Zuchtend verlangt ze naar Tatjana, want de blondine heeft een sterke invloed op haar: het is alsof ze iets uitstraalt dat haar warm maakt, zelfs haar ex-vriend heeft het uitgemaakt wanneer hij merkte dat ze betoverd leek door haar verschijning.

Vandaag zou ze ’t haar vertellen. De pralines zijn klaar: een smaak die Tatjana in vervoering zou brengen.

De bel gaat en ze kijkt kwaad op: nu nog? Ik wil sluiten verdorie! Woest stapt ze in de winkel en haar grote groene fonkelende kijkers vullen zich met het half naakte glimmende lichaam van de vrouw die haar fantasie prikkelt. Haar fijne mond valt open, ze glimlacht alsof een jong meisje een mooie pop ziet liggen en brengt daarna twee handen voor haar mond van verbazing.

“Jij!”

“Hoi, lieve Shirley, alles goed? Lekker weertje hé,” piept de sensuele blondine en stapt vrolijk naar de toonbank, duwt met haar handen haar blote borsten een ietwat naar boven en dwingt Shirley om ernaar te kijken.

Shirley stapt met grote schreden naar de deur, sluit die af, doet het vitrinelicht uit en laat de blinden zakken.

“Wel heb je ooit?” zucht ze en betast Tatjana ‘s naakte schouders. “Kom mee, ik haal een handdoek.”

Tatjana huppelt achter haar aan, vangt de handdoek op die Shirley haar toewerpt, begint haar lichaam af te drogen en kijkt verbaasd naar Shirley die haar zomerkleed losmaakt en in lingerie – een bordeauxkleurig setje – de doos met pralines presenteert.

“Proef maar!”

“O! Wat lief! Zijn ze dat?” zucht ze opgetogen en neemt er eentje uit, plooit het rode papiertje open en laat de zwarte praline in haar mond verdwijnen.

Haar ogen sluiten zich, haar handen glijden over haar bovenbenen waardoor haar grote borsten tussen haar bovenarmen geklemd worden, met getuite lippen brengt ze een waarderend geluid uit en kreunt zacht: “Lekker!”

Shirley smelt…

“Het is alsof… Nee, kan niet! Mm… Toch… Ja, ja, ik smaak… Een…” kreunt ze zacht en spreekt uit wat ze vermoedt. “…kutje?” Vraagt ze voorzichtig.

“Helemaal juist,” glundert Shirley. “Ik dacht wel dat je ‘t lekker zou vinden,” grinnikt ze en doet haar bovenstukje uit. Ze ontploft bijna om Tatjana zo sensueel te zien proeven, wat is ze geil als die blondine in haar buurt komt.

“Ziezo, nu staan we gelijk hé,” gaat ze met een trillende stem verder en ze staat bijna tegen Tatjana aan, haar handen nog tien centimeter van haar borsten verwijderd.

“Hoe heb je die smaak nagebootst?”

“Gewoon, honing als basis en dan wat zure smaken om af te werken. Tja, ik kan die nog persoonlijker maken, als je wil.”

“Hoe bedoel je? Nee! Bedoel je… Oh, stoute meid,” giechelt Tatjana en laat haar nat slipje over haar lange bruine benen zakken, stapt er sierlijk uit en gaat met gespreide benen op de werktafel zitten.

“Ik dacht het al, eigenlijk verlangde ik er al naar,” kreunt ze zacht en lief, met een hese bijklank die een bloedgeile vrouw verraad. “Kom, lieverd, ik ben erg geil… Je bent een echte expert,” fluistert de blondine zacht en neemt Shirley bij haar handen, plaatst die op haar blote borsten en sluit haar ogen.

“Mag ik nog een lekkere praline?” zucht ze.

Shirley neemt een praline, brengt die half in haar mond en laat Tatjana de andere helft afbijten. Eén seconde later zijn hun tongen in elkaar verstrengeld.

Shirley laat haar slipje uitzakken, buigt door haar benen en gehurkt gaat ze met

Haar hoofd tussen de benen van Tatjana, likkend aan haar liezen, haar schaamplekje

Plagend verkennen. De geile blondine maakt een holle rug zoals een kat, leunt op haar ellebogen. Shirley neemt een praline, brengt die half in haar mond en laat Tatjana de andere helft afbijten. Eén seconde later zijn hun tongen in elkaar verstrengeld.

Shirley laat haar slipje uitzakken, zakt door haar benen en gehurkt buigt ze haar hoofd tussen de benen van Tatjana, likkend aan haar liezen, haar schaamplekje plagend verkennend, terwijl ze zichzelf stimuleert.

Het regent verschrikkelijk hard, bliksems kraken de wolken open, donderslagen doen ramen daveren. Twee geile vrouwen – alsof ze deel uitmaken van een geheime gilde en innig verbonden – bevinden zich in een wereld vol smaken en lekkere prikkels, waar op een ander ritme geleefd en genoten wordt.

De geile blondine maakt een holle rug zoals een kat, gaat leunend op haar onderarmen achterover op de werktafel liggen, haar grote volle tieten wippen zacht op en neer en geven aan hoe sterk de lustschokjes door haar geile lijf schieten, veroorzaakt door de tong van Shirley. Wanneer de hete blondine even naar Shirley gluurt, die plots haar blik op Tatjana ’s aangezicht richt, kijken ze elkaar recht in de ogen. In het bliksemlicht gloeien de groene ogen van Shirley griezelig op, haar mond is nat van het geil van de sensuele blondine.

Shirley ’s lange zwarte haren glijden prikkelend over het buikje van de zacht kreunende blondine die nu toekijkt hoe de jonge vrouw met gitzwarte haren haar volle tieten likkend aftast. Tatjana werpt haar hoofd naar achteren, slaakt een geile kreun en geniet van de loomheid die in haar lichaam heerst van opwinding.

Alleen een vrouw weet hoe ze een tepel moet verwennen, hoe ze plagend een borst

Kan doen zwellen van lust. Tatjana giechelt, kreunt en zucht van genot. Uiteindelijk verdwijnt één van haar schattige roze tepeltjes in de mond van Shirley, die er nu zacht aan zuigt.

“O! Ja, lekker… Niet zo zacht, je mag wat harder,” fluistert ze bijna piepend van opwinding.

“Mm…, wat zijn ze zo lief en schattig…ze smaken ook heerlijk,” fluistert Shirley.

“Net zoals jouw poesje… Ik weet hoe ik de smaak van de pralines kan verbeteren, je zal kunnen proeven van je eigen kutje,” gaat ze verder terwijl ze Tatjana ’s borsten verwendt.

“Ik heb kleine borsten en droom ervan om zo’n grote te hebben zoals jij.”

“Laat me eens kijken,” zucht Tatjana en gaat rechtop zitten, schuift van de werktafel af en gaat vóór Shirley staan. Ze kneedt de kleine spitse borsten van de jonge vrouw en likt aan haar grote donkerbruine tepelhoven.

“Grote tieten is ook niet alles hoor, weet je wel hoe zwaar die wegen? Jouw borsten

mogen best gezien worden, ik vind ze eigenlijk wel schattig,” gaat Tatjana lief verder terwijl ze hen zacht kneedt. “Maar er is nog een beter plekje,” zucht ze en buigt nu ook door haar benen.

“Kom mee, in de kamer hiernaast staat een grote zetel,” zegt Shirley en neemt Tatjana bij de hand.

Een bliksem verlicht het atelier. De donderslag komt nu veel later, het onweer neemt af. Wanneer het tikkend geluid van de regen op het dakvenster afneemt, wordt zacht gekreun, soppende geluidjes, fluisterende stemmen en gegiechel hoorbaar. Blonde en zwarte haren vullen het zitvlak van de zetel, benen liggen gespreid, handen strelen en plagen, zoenende lippen laten een speekselspoor achter.

Genietend van elkaar gaat de tijd voorbij. Tatjana, de blonde en sensuele seksuoloog, beseft dat ze een eigenaardige aantrekkingskracht heeft op vrouwen.

Ze kijkt toe hoe Shirley geniet van haar grote volle borsten, haar poesje en lange benen. Tatjana is graag een lustobject en ze geniet ervan. Misschien wordt het stilaan tijd om een verbond te stichten, misschien wel een geheime gilde van vrouwen met een uitgesproken smaak.

De smaak van lekkere pralines…

Zeos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *