Wie was die man?

()

In het hotel aangekomen stapte ze naar de balie waar ze bij het vernoemen van haar naam een enveloppe overhandigt kreeg. Die ze onverschillig en haar tas stopte en de verdere formaliteiten afhandelde. Pas nadat ze in haar kamer was haalde ze hem uit haar tas en scheurde hem open.

‘Bel me op onderstaand nummer om 20.00 U stipt’

Meer stond er niet op, en kijkende op haar horloge zag ze dat ze nog een tweetal uur had, die ze ging gebruiken om wat te ontspannen. Na een heerlijk warm bad, stapte ze naakt naar de mini bar en schonk zichzelf een glaasje champagne in, haar lievelingsdrank. Dan was het tijd, tijd om de man te bellen die ze nog nooit ontmoet had, maar die haar zo had weten te bespelen dat haar drang het had gewonnen van haar verstand. ze wilde het weten, wie hij was en wat hij met haar van plan was. Het rinkelen stopte en voor ze maar iets kon zeggen, hoorde ze zijn stem, zacht maar kordaat.

“Zwijg, en luister goed. Binnen een uur ga je aan de bar zitten en bestel je dat wat je zo graag drinkt. Je draagt enkel je jurk en schoenen, niets anders.”

En voor ze het besefte hoorde ze een klik waarmee het gesprek werd afgebroken. Ze bleef even roerloos staan en nipte aan haar glas, terug denkende aan zijn woorden om dan vervolgens haar jurk aan te trekken. De jurk die hij voor haar had uitgekozen via het internet. Een klein uurtje later stapte ze de bar binnen, enkel gehuld in haar zwarte jurk. Een jurk met open rug, net tot onder je knie, met een split aan de zijkant die voorzien was van knopen van onder tot boven. Er zaten toch wat mensen in de zaal, gezellig aan ronde tafeltjes wachtende op het optreden van de man die tegenover de bar op een klein podium aan zijn piano zat. Een spot op hem gericht, waardoor de bar zelf vrij duister oogde. Ze nam plaats op een barkruk en vroeg de barkeeper om een glaasje van het gouden vocht. Nadat hij haar glas had neergezet ging de barman aan het uiteinde van de toog op een krukje zitten, klaar om mee te genieten van de show. Zijzelf zat met haar rug naar het publiek, net zoals zij met hun rug naar haar toe zaten.

Plots voelde ze een hand op haar boven-rug, een streling die haar deed verstijven. Doch, ze herpakte zichzelf en nipte rustig en zelfverzekerd aan haar glas. In werkelijkheid voelde ze haar hart in haar keel bonzen, handen die wat begonnen te zweten en was ze verre van zeker. Hij kwam naast haar staan maar keek haar niet aan, deed teken naar de barman en bestelde hetzelfde. Rustig nam hij zijn glas, draaide zich om en ging dan vlak naast haar staan. Ze keek even opzij, kon niets zien en staarde vervolgens terug naar het glas op de toog. De muzikant begon te spelen, en begon aan zijn jazz optreden.

Bijna gelijktijdig met de eerste noten voelde ze zijn hand op haar knie en kreeg het warm en koud tegelijk. Zijn vingers maakten handig enkele knopen los waardoor de jurk aan die kant lichtjes open viel. De muziek, de sfeer, de aanraking, hier zittende in een bar met al die mensen om haar heen, dit alles samen gaf een zeer opwindend gevoel. Hij drukte tegen haar been. Spontaan wist ze wat te doen en opende haar benen wat meer. Snel nam ze een slokje, haar droge mond bevochtigend.

Heel even twijfelde ze, ‘waar ben ik in Gods naam aan begonnen?’ Doch veel tijd om na te denken kreeg ze echter niet. Subtiel gleed zijn hand langs de binnenkant van haar dij, één van de gevoeligste delen van haar lichaam. Haar ene been was nu volledig ontbloot, doch door zijn opstelling was het voor niemand zichtbaar. Tergend langzaam kropen zijn vingers naar de hogere regionen. Dan raakte hij haar grotje en amper kon ze een kreetje onderdrukken. Hij speelde een spel met zijn vingers, met haar lipjes, wat haar niet onberoerd liet, integendeel. Genietende van zijn handelingen beet ze af en toe op haar onderlip, telkens hij haar gevoeligste plekje raakte en sloot zelfs dan de ogen. Bewust van waar ze zat en waar ze mee bezig was werd de drang steeds groter. Ze wilde zelfs meer en liet dit blijken door haar benen nog iets verder te openen. Wat voor hem het teken was dat ze er klaar voor was.

Onverwachts nam hij haar hand vast, en legde deze zacht tussen haar benen, op haar natte kutje, begeleidde ze even en liet haar dan met zichzelf spelen. Hijzelf zette zich nu op de kruk naast haar en keek haar onbewogen aan. Ze keek iets of wat verlegen naar beneden, sloot haar ogen en liet zich gaan wetende dat hij over haar waken zou. Kriebels in haar buik, spieren die samen trokken, en bijtend op haar lippen, om eventueel gekreun te onderdrukken, voelde ze een ongelooflijk en intens genot. Haar borsten gingen op en neer door de zwaardere ademhaling en ze wist, dit gaat niet lang meer duren. Haar vingers wisten perfect wat ze doen moesten en dan kwam ze tot een orgasme dat ze niet thuis kon brengen. Ze beleefde het in een soort extase, zittende in een bar en toch was ze precies alleen.

Geschrokken, drong het haar door wat ze hier had gedaan, en wilde de gene het overnemen van de drang.

En net op dat moment draaide hij met één vinger haar hoofd een kwart en zoende haar zacht op de lippen. Dit gaf haar precies dat wat ze nodig had en een glimlach verscheen op haar gezicht. “See you” zei hij, stond op en vertrok. De barman keek even lachend, terwijl ze zo onopvallend mogelijk haar jurk fatsoeneerde, zich afvragende of hij iets had gemerkt, of hoelang hij had zitten kijken. Dan kwam hij met de fles in zijn hand, schonk het glas bij, zeggende.

“Eentje van de zaak”.

Ze nam het glas, draaide zich om en genoot nog even van de muziek, niet wetend hoe het verder zou gaan, waar het zou eindigen?

Wie was die man, die haar deze dingen kon laten doen, ondergaan?

wordt vervolgd

WHY NOT

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *