Megamastos

()

NATASHA.

Ik ben freelance IT-consultant en in mijn vrije tijd maak ik tekeningen en illustraties. Ik werk aan een stripverhaal, Megamastos genaamd. Daarin probeer ik op een humoristische wijze de draak te steken met de invloed van blote borsten op onze moderne maatschappij. Natuurlijk vind ik als man blote borsten lekker om naar te kijken en mee te spelen. Maar het is best grappig hoe sommige media er een topic van maken. Elke mediagebeurtenis vormt een inspiratiebron om er een erotische tekening van te maken. Ik baseer mij op foto’s op het internet om mijn virtuele personages te tekenen. Mooie vrouwen tekenen is aartsmoeilijk zonder levend model. Maar deze hobby levert niet voldoende op om een echt blootmodel te betalen.

Het vele werk in de IT en mijn tekenwerk – dat steeds meer opdrachten oplevert – vraagt organisatie en op een dag plaatste ik een zoekertje voor een boekhouder. Dat zou pas een goede investering zijn. Er kwam een vrouw op af. Niet zomaar een saaie zakelijke boekhoudster, maar een sensuele verschijning. Wat een vrouw! Jong, dynamisch en super aantrekkelijk. Kort blond haar, een stralende glimlach en een opgewektheid die je als man doet smelten. Ik kom wel regelmatig in contact met vrouwen in de IT, maar Natasha was toch bijzonder. Ik had toch geen zoekertje geplaatst voor een model?

Na een uurtje zakelijk overleg plegen kwamen we tot een overeenkomst. Haar prijs klonk aantrekkelijk en ik voelde dat ze zelfs interesse had in het project Megamastos. Normaal deed dat niets ter zake, want cijfers zijn cijfers. Maar ze vond mijn tekeningen van half naakte tot naakte vrouwen wel leuk. Erotisch, licht pornografisch, maar niet platvloers of gemeen. Volgens haar is humor belangrijk in erotisch werk. En ik had er onmiddellijk een supporter bij. Ze vond het ook wel jammer dat ik mij baseerde op foto’s. Omdat die meestal bewerkt zijn of een onnatuurlijke uitstraling hebben.

Na drie maand groeide het vertrouwen tussen ons en onze band werd intenser. We voelden ons goed bij elkaar en er werd niet enkel over cijfers gesproken. Ik had al opgemerkt dat Natasha mij al een paar keer had vastgenomen bij mijn hand of arm en die aanraking was gewoon zalig. Ik merkte wel dat ze ook wel verder zouden willen gaan, maar we hielden het puur zakelijk. Natasha maakte me gewoon gek. Haar energie dreef mij zelfs tot het uiterste en ik had plots veel inspiratie. We maakten samen grapjes over de mediagekte over blote borsten en we ontdekten een zekere vorm van gelijkgestemdheid. Alleen gaf Natasha haar visie van een jonge vrouw op blote borsten.

Op een dag sloeg de vonk over. Het was vrijdagnamiddag en dan sluit ik de boeken. Ik had haar uitgenodigd om te blijven avondeten. Niet als boekhoudster, maar als Natasha. Ze droeg een prachtige elegante rode avondjurk met stijlvolle hakken. Ik had me een bruine geklede jeans aangetrokken, met een wit ruim zittend hemd en cognac-kleurige schoenen. Een sfeervol deuntje van Goose, mijn open haard die brandde, een koude gure wind buiten gepaard met regenbuien… alles was aanwezig om er een gezellige avond van te maken. Met Natasha…

De bel ging en daar stond mijn heldin in de deuropening. Op de achtergrond het slechte weer en de vele bossen en weilanden die ons op een verlaten eiland deden wanen. Ze droeg een half lange regenjas en zonder het te beseffen zaten we plots in het salon, gezellig te babbelen. De haard brandde al enkele uren en het was gezellig warm. Ik had niet kunnen verhinderen dat de geur van chocolade door het huis walmde, omwille van het dessert; mousse van chocolade. Ze glimlachte toen ik toegaf dat die verrassing er geen meer was.

Ik zag aan haar blik dat ze opgewonden was. Natasha is gek op pastagerechten en ik had een speciale spaghettisaus klaargemaakt. Een heerlijke rode Saint Amour was een hint, die ze meteen begreep. Ik was aangenaam verrast dat ze een kunstliefhebster is en de cocktail van alle elementen in mijn huis en het diner haar zintuigen prikkelden. Onze humor was de saus op het gerecht gevuld met wederzijdse passie. Plots verklapte ik haar dat ik haar niet meer wou verliezen. Ze keek me verbaasd aan, glimlachte en legde haar hand op mijn knie. Toen glimlachte ze en stelde me gerust.

Ons aperitief eindigde in een intense tongzoen. Het diner zou nog moeten beginnen, onze honger was al gestild. Smaken mengden zich in onze mond, haar tong smaakte overheerlijk. Het zoenen werd intenser en ik likte aan haar oorlelletje. Ze zuchtte diep. Onbewust maakte ze enkele knopjes los van mijn hemd. Haar zachte hand zocht meteen een weg naar mijn borst.

Terwijl ze mijn borst zoenend verkende, voelde ik haar andere hand over mijn kruis gaan. Mijn god, dat gaf me een bedwelmend gevoel, waardoor ik geen besef meer had van tijd. Ik wou dat dit nooit meer stopte. Mijn dikke vriend was keihard, hij was nog nooit zo hard geweest. Ik liet mijn hand onder haar jurk glijden, langs de binnenkant van haar lange benen. Ze spreidde die spontaan en nam mijn hand vast, trok die dieper onder haar jurk, tot ik haar natte schaamlippen voelde. Geen slip! Ondertussen had ze mijn gulp open gemaakt en zocht ze zenuwachtig mijn stijve pik. Maar ik droeg een boxer en dat was niet zo gemakkelijk. Normaal loop ik bloot rond in huis, maar toen voelde die kledij ongemakkelijk.

Ik stond op en mijn kruis kwam ter hoogte van haar mond. Ze maakte mijn broekriem los, trok mijn broek open en liet die omlaag strijken. Het duurde niet lang of mijn boxer volgde en daar floepte mijn keiharde piet tevoorschijn. Ze kirde van bewondering en zuchtte diep en mompelde: “Mijn god, trek alles uit lieverd.” Daar stond ik dan, poedelnaakt, vóór haar. De warmte van de haard voelde ik op mijn billen. Mijn kleren verspreid op het parket. Natasha had nog haar jurk aan. Het voelde eigenaardig, maar eigenlijk vond ik wel geil.

“Waarom draag jij nog kleren,” vroeg ze zich luidop af.

Toen haar tong capriolen maakte over mijn ballen, masseerde ze mijn keiharde stam. Mijn eikel had ze al ontbloot. Die kon nooit meer overtrokken worden met mijn voorhuid, zo hard stond mijn vriend. Ze liet mijn penis opwippen door er eerst op te duwen en hem dan los te laten. Ze giechelde. Toen volgde er een lekker hapje. Mijn eikel verdween in haar mond, ze bracht een smullend geluid uit. Een lustprikkel deed mijn hele lijf zinderen van genot. Ik voelde haar zuigkracht. Haar zachte hand kneep hard en masseerde zorgvuldig.

Er kwam bijna geen einde aan. Ik stond daar, mijn ogen dicht van genot, bedwelmd van prikkels, een spontane zaadlozing tegenhoudend. Alsof ze mijn gedachten kon lezen, stopte ze met me te pijpen en maakte ze het riempje van haar jurk los. Ik ging naast haar zitten en opende de rits achteraan aan de rug van haar kleed. Ze ging rechtop staan en liet haar kleed uitzakken. Ik zat neer en aanschouwde een prachtige vrouw. Mooie donkere BH, nylons, hakken. Natasha had haar schaamhaar in een streepje geschoren en haar mooie roze schaamlippen vielen me op. Glimmend. Ik omarmde haar slanke bovenbenen en drukte mijn mond tegen haar schaamstreek. Ze zuchtte. De geur van haar vagina bedwelmde mij. Ik werd gek. Zoenend verkende ik de binnenkant van haar bovenbenen. Opzettelijk liet ik haar vagina onberoerd.

Natasha ging in de sofa liggen, haar lange benen gespreid. Buiten regende het hard, het werd zelf donker. Het gelige licht van de haard zorgde voor een speciale sfeer. We houden van natuurelementen. Puur natuur. Mijn tongpunt plaagde haar clitoris. Hard, zacht, gezwollen, schattig en zo lekker. Ze kreunde zacht, schokjes dreven haar naar een kort hoogtepunt. De diepe honingsmaak, sappig vlees. Haar schaamlippen proefden zoals een vrucht. Mijn armen liet ik rond haar benen klemmen, ik ging verder. Ze hunkerde naar mijn pik.

We gingen in een soixante-neuf liggen. Lekker aperitiefhapje. Smullend van genot. Ik zag tussen mijn benen door haar mond zuigend van goesting mijn eikel verslinden. Haar borsten maakten capriolen. Ik bleef haar schaamlippen likken, tot ze kreunend smeekte om meer. Dan plaagde ik haar clitoris. Soms druppelde er schaamvocht op mijn kin. De smaak werd nog intenser. Ik had nooit gedacht dat we zover zouden gaan. Zweet, de geur van voorvocht, schaamvocht, parfum, chocolade. Heerlijke cocktail. Passie voor elkaars smaak werd versterkt. Wilden we allebei nog verder gaan, dieper?

De klok liet zien dat we meer dan twee uur aan het vrijen waren. We hadden niets anders gedaan dan gelikt, gezogen, geproefd. We gingen naast elkaar zitten, en begonnen weer te tongzoenen. Ze begon mij weer af te trekken. Ik vingerde haar, terwijl haar ene been over het mijne lag. Ondertussen had ik haar bovenstukje uit gedaan en had haar heerlijke borsten ontbloot. Ik haar tepels met mijn tong. Natasha had lekkere borsten. Heerlijke bolletjes om in te knijpen en aan te zuigen. Onze fantasie was een maand geleden begonnen met voorzichtige gesprekken over borsten, en eindigde nu in een hartstochtelijk verwennen ervan. We hielden ervan. Zij was er trots op.

Een korte pauze. Alles ging langzamer. Alsof we van plan waren een hele nacht door te gaan. Nippend van ons glas wijn keken we elkaar aan en we wilden intiemer zijn, zonder het te zeggen. We twijfelden. Ik vertelde haar dat ik door mijn onvruchtbaarheid single gebleven was en Natasha vertrouwde mij toe dat ze sinds haar laatste relatiebreuk van geen mannen meer moest weten. Ze had een goede band met haar vriendin en ze wou zelfs een relatie. Waarom waren we dan zo gek van elkaar? Een stilte overviel ons. Mijn pik was iets slapper geworden ik likte smekend aan mijn vinger. Ze glimlachte.

“Is mijn poesje lekker?” vroeg ze met een veelbelovende blik. Ze graaide hem vast en begon hem weer stijf te strelen. “Is mijn grote jongen moe?” vroeg ze lief. Het was alsof we samen een besluit hadden genomen, in enkele minuten.

Ze boog voorover en begon mij weer te pijpen. Intenser. In enkele tellen was hij weer keihard. Het voelde anders. Alsof ze iets wou dat nog intenser was. Voor ik het besefte lag ze op haar rug, benen gespreid. Ik duwde mijn dikke eikel tussen haar schattige schaamlippen in en ze keek mij aan met een zwoele blik. Flauw van geilheid, verlangend. “Ik wil het schat,” bracht ze smachtend uit. Terwijl hij langzaam naar binnen gleed, kreunde ze van genot. Sappig, warm, uitnodigend. Haar vagina slurpte hem naar binnen. Zo intens. Dichter konden we niet bij elkaar komen. Langzaam begon ik hem in en uit haar vagina te bewegen. Ze omhelsde mij intens en we neukten, neukten en neukten als gek. Ze gaf aan dat hij perfect in haar past en ze genoot van zijn dikte.

Plots slaakte ze een gesmoorde gil. Geilheid, genot en verrukking. Ik had haar plekje geraakt. Ze trilde van genot en smeekte om in haar te spuiten. Ik zag de golvingen in haar lekkere borsten, haar puntige tepels die uitnodigend smeekten om gelikt te worden. Ik zoende haar en tongend kwamen we allebei klaar. Ik voelde een gloed in mijn onderbuik, zaad stuwde naar buiten. Mijn ogen sloten zich, mijn torso kromp ineen. Schokkend, kreunend en tongzoenend vermengden onze sappen zich. Verenigt.

We lagen in elkaar verstrengeld. Sperma op haar benen, op de sofa. Mijn eikel was schoongelikt. Ik proefde zout wanneer ik haar tongzoende. We hadden geneukt. We wilden nog meer. We hadden nog ons hele leven. Er werden plannen gesmeed. Elk hoekje van mijn tuin, stallingen, huis en garage zouden we dopen. We zouden in ons blootje gaan samenwonen. Samen zouden we verhalen verzinnen voor mijn stripreeks Megamastos. Sommige avonturen op onze landelijke hoeve zouden we posten op een blog bij 4fingers.be. Foto’s zoeken zou tot het verleden behoren, Natasha zou voor mij poseren en samen zouden we zelfs investeren in echte bloot-modellen. En haar vriendin mag – als het klikt – bij ons intrekken.

We sloten het aperitiefje van drie uur af en hongerig gingen we poedelnaakt aan tafel zitten voor een festijn van pasta en chocolade. We klonken op Megamastos en onze toekomst samen.

Zeos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *