Seksuoloog ad interim I

()

Wie is ze, wat drijft haar…?

De aantrekkelijke Tatjana danst op blote voeten voor de spiegel, in haar zelf ingericht dakappartement in de historische stad Brugge. De West-Vlaamse schone voelt zich lekker in haar vel. Haar leeftijd situeert zich ergens rond de dertig lentes. Beleefdheid gebiedt ons om er niet naar te vragen, maar aan haar uiterlijk te zien, zullen we er niet ver naast zitten.

Haar lange goudblonde haren, die tot aan het midden van haar holle rug reiken, slingeren wild heen en weer wanneer ze met haar dijen ritmische beweegt op de dansmuziek. Ze wrijft over haar klein buikje waarover ze geen complexen heeft en het zelfs mooi vind.

Zoals een stripster trekt ze haar topje uit en laat het sierlijk op de witte plankenvloer vallen. Enkel een hotpants blijft over en ze kneed innig haar volle boezem, die net groot genoeg is om menig liefhebbers te beroeren.

Ze is er trots op en glimlacht wanneer haar opvallend kleine tepels zwellen van opwinding en als lustige puntjes recht naar voor priemend, smeken om gestreeld te worden. Ze zijn gevoelig. Ze bruist van geilheid.

Haar blauwgrijze ogen fonkelen wanneer ze traag de hotpants over haar sensuele lange bruine benen laat uitglijden. Een gouden enkelbandje schittert even in het zonlicht.

Haar tong bevochtigt hitsig haar volle lippen. Ze neemt de fijne lintjes van haar slipje vast en schuift het kleine stukje kant naar beneden. Haar borsten blijven mooi strak hangen als ze zich bukt. Ze geniet ervan om naakt dansend haar lichaam met handen en ogen te strelen. Wanneer de muziek stopt, gaat ze op bed liggen.

De zon schijnt door het geopende schuifraam naar binnen en heeft de eer om haar te prikkelen. Het is bijna negentien uur. Straks komt haar boezemvriendin Sonja op bezoek. Eventjes kan ze genieten van dat magische moment waarbij ze haar fijne vingers over haar stekelig kort geschoren schaamhaartjes laat glijden om uiteindelijk, voor de tweede keer vandaag, haar klitje te stimuleren.

Tatjana houdt van verleiden, prikkelen, mannen en vrouwen analyseren. Haar leven en denken is gewijd aan seks, observeren van lichaamssignalen, gedragingen, geuren en vormen. De liefde voor het menselijk lichaam in al zijn schoonheid. De liefde voor de ziel die het bestuurt en drijft naar sensuele momenten.

We horen licht gekreun en een diepe zucht…

Ze was als tiener uitzonderlijk rijp voor haar leeftijd en wist dus heel vroeg waar de klepel hing. Tijdens haar universitaire studies psychologie ontpopte ze zich in haar kotleven tot een seks godin, bij wie verleiding centraal stond zonder echt heel ver te gaan. Doordringen tot in iemands diepste erotische fantasie intrigeert haar nog steeds.

Samen met haar vriendin Sonja beleefden ze op kot pikante avonturen, die meestal door haar waren uitgelokt. Uiteindelijk studeerde ze af als een stabiele jonge vrouw met een sterke wil, uitzonderlijke seksuele lust en een doel in haar leven. Sonja is nog steeds haar hartsvriendin en ze zoeken elkaar regelmatig op.

Tatjana wil de maatschappij bijsturen op het gebied van erotiek en sensualiteit. Ze beseft heel goed dat ze een goddelijk lichaam heeft en wil dit op een prikkelende en uitdagende manier gebruiken om de sluimerende fantasie in de mensen los te maken. Ze heeft een innemende persoonlijkheid waar ze de mensen mee tot rust en kalmte dwingt en hun zelfbeeld doet verhogen.

Tatjana wil geen vaste relatie maar enkel bezig zijn met haar professionele toekomst en vooral plezier maken met haar boezemvriendin, waarbij ze gaan winkelen, zwemmen en af en toe een sauna onveilig maken.

Haar favoriete zomeroutfit bestaat uit korte jurkjes, soms eens enkele hotpants met een heel kort en strak topje of bloes en zomerlaarzen. In de frisse tussenseizoenen voelt ze zich het lekkerst in een kort rokje met legging, hoge laarzen en een lange trui met of zonder bh.

Ondertussen weerklinkt een diep en intens gekreun…Ze fluistert onverstaanbare woordjes wanneer haar goddelijk lichaam kronkelend, sidderend en schokkend reageert op prikkels.

Nog even ligt ze met haar lange benen open, genietend van de warme zonnestralen op haar poesje. Haar schaamlippen glimmen in het zonlicht. Haar vingers zijn nat. Ze likt eraan zoals een ondeugend meisje stiekem van honing proeft.

Nog even, en ze zal zo douchen…Nog even…Nog even…Het wordt de hoogste tijd om recht te veren en haar op te maken.

Het is een warme herfstavond en Tatjana heeft voor de gelegenheid blauwe hotpants en witte doorkijkbloes zonder BH eronder aan. Sonja weet dit te waarderen. Vooral dat korte broekje, wil ze vandaag rond haar lichaam voelen.

Vanavond hebben ze iets te vieren. Sonja heeft ervoor gezorgd dat ze morgen aan de slag kan als ad interim in een grote sportzaak in de stad Brugge. Ze zou de zieke collega van de zaakvoerder vervangen, die zich soms bezig houdt met de inrichting van de zaak. Sonja heeft de consulente ervan weten te overtuigen dat ze de geknipte persoon is voor die baan.

Daarom wil ze haar hartsvriendin bedanken op haar manier. Een avondje gezellig chillen. De favoriete bezigheid van haar zielsverwante en vriendin voor het leven.

Ze is opgewonden omdat ze na lang zoeken op de arbeidsmarkt een baan heeft om haar doel te bereiken en om haar vriendin extra te bedanken. Af en toe heeft ze one nicht stands met mannen, maar Sonja blijft haar steun en toeverlaat.

Sonja is op tijd en heeft lekkers mee uit één van de Brugse chocoladespeciaalzaken. “Hoi Tat,” klinkt Sonja opgewekt en een kus op Tatjana’s wang weergalmt in de hall van het appartement.

Haar vriendin heeft een kort jurkje aan met lichtbruine korte laarzen. Haar brede schouders en wespentaille verraden een sportief uiterlijk, dat er gekomen is na vijf jaar zwemmen in competitieverband. Sonja houdt eveneens van zonnen en haar bruine huid contrasteert met de felle gele kleur van haar jurk. Tatjana houdt van haar exotische uitstraling. Ook haar pikzwarte haar en groene ogen maken indruk.

Ze nestelen zich in de knalrode sofa en de gezelligheid vier hoog tij. Lekker kletsen en vooral roddelen, gebeurt bij een glas Cava. Fijne champagneglazen klinken en een zorgvuldig slokje Cava veroorzaakt die gekende opmerking “dat doet deugd”. Ze komen in een fijne stemming. Op de achtergrond sluimert muziek van A-ha, de favoriete groep van Tatjana, of is het de Noorse frontman Morten Harket die haar nog steeds prikkelt? Nostalgie?

Sonja is een jaar eerder afgestudeerd en heeft al een baan als bedrijfspsychologe. Tijdens hun eerdere ontmoetingen kwam het beroep van Sonja nooit ter sprake: eerder mannen trokken hun aandacht. Maar nu wordt het ernstig, want een tijdje werkloosheid begint te knagen.

Haar vriendin vertelt over de vele contacten met mensen van allerlei afkomst, overtuiging en ideeën. Ze organiseert aanwervingexamens en soms werkt ze actief mee tijdens mondelinge selectieproeven. Doordat ze goed geïntegreerd is in het netwerk van interim-kantoren, kon ze voor Tatjana een geschikte en bereidwillige consulente strikken die in de toekomst de geschikte betrekking zal helpen vinden.

“Brigitte is haar voornaam,” zegt Sonja vrolijk, wanneer ze de fonkelende oogjes van Tatjana opmerkt. “Eerst moet je morgen bij haar langs voor een kennismakingsronde. Daarna kan je beginnen in de zaak. Het contract ligt al vast.”

“Je bent lief,” fluistert Tatjana en schuift dichter bij Sonja, geeft haar een zoen op haar wang en schenkt wat Cava uit.

Het wordt even stil. Hun gesprek hervat met herinneringen, dan gaat het over de toekomstplannen van Tatjana en na een diepgaand gesprek over seks en hun visie erop, stijgt de erotische spanning tussen de twee vriendinnen.

“Die bloes staat je goed,” giechelt Sonja.

“Ja, ja, ik weet het wel,” lacht Tatjana uitdagend. “Ik heb zin om in men blootje te zitten, en jij?” vraagt ze plots.

“Doen we,” zucht Sonja. “Zoals vroeger,” grinnikt ze.

Tatjana laat zittend haar bloes uitglijden, haar borsten naar voor pronkend. Het maakt indruk op Sonja, waarop ze rechtstaand haar jurk behendig laat uitvallen op de vloer. De zwartharige schone hangt de jurk over de rugleuning van de sofa en gaat terug zitten, enkel in haar slipje en laarzen. Tatjana kijkt ondeugend, gaat eveneens rechtstaan en doet haar hotpants uit, zoals daarnet voor de spiegel, alsof ze wou oefenen om het zo sensueel mogelijk te doen. Ze weet dat Sonja daarop geilt en Tatjana houdt haar blik gevangen terwijl de jeansstof over haar lange prikkelende benen de grond vindt. Ook onze blonde seksuoloog gaat verleidelijk zitten in de sofa, enkel in haar slipje.

Sonja zucht ontspannen. “Ik voel me zo heerlijk bij jou, vroeger had ik complexen over mijn kleine borsten en je bracht bij mij ‘de vrouw’ weer naar boven, weet je nog?”

“Ze zijn mooi, lieverd, ik vind ze speels en jong,” zegt Tatjana zachtjes. “Ze worden elk jaar mooier, elk jaar dat ik je beter leer kennen.”

“Das zo lief van je, Tat,” fluistert Sonja met glinsterende oogjes.

“Ik ben zo geil,” verklapt Sonja.

Ze gaan allebei onderuit in de sofa gaan liggen. Hun lange benen zijn lichtjes open. Ze strelen hun venusheuvel. Hun fijne vingers verdwijnen in hun slipje.

“Mensen masturberen veel te weinig,” zegt Tatjana. “Ik doe het elke dag, eerlijk gezegd, dit is de derde keer vandaag…alleen al het idee dat je zouden komen,” zucht ze en haar lange slanke benen gaan verder open, haar kleine tepels priemen sensueel naar boven en worden keiharde bolletjes. Door de omvang van haar borsten lijken het kleine puntjes.

“Oo geile Tat, dat zijn lieve woordjes, kom hier,” zucht Sonja en ze geeft een zoen in haar hals. Haar tepels worden nog harder. Tatjana giechelt geil.

“Hoogste tijd om jouw slipje uit te trekken,” zegt Tatjana zuchtend van opwinding.

“Oo ja, lieverd, kom.”

Terwijl Sonja in de zetel blijft liggen, schuift Tatjana behendig en traag het kleine slipje over de gebruinde en gespierde benen van Sonja. Uiteindelijk vindt ook dat stukje stof de grond, nadat het over de laarzen van Sonja getrokken is. Vochtvlekjes verraden geilheid.

Tatjana gaat terug onderuit liggen en ondergaat hetzelfde prikkelend moment, wanneer haar slipje het contact met haar natte schaamlippen verliest. Sonja kijkt gebiologeerd naar het sensueel mooie lichaam van haar vriendin. Sonja’s tepels zijn hard en haar kleine borsten winden Tatjana op, die er even aan voelt wanneer Sonja het slipje over de enkels van Tatjana laat schuiven.

“Ze zijn zo lekker,” zucht de blondine.

“Dank je.”

Uiteindelijk liggen ze allebei weer onderuit in de sofa, maar nu poedelnaakt.

“Ik ben zo loom,” zucht Sonja. Haar lange atletische benen liggen ver open, waardoor haar grote donkere schaamlippen glimmend bloot komen te liggen.

De slipjes liggen op de witte plankenvloer. De twee vriendinnen worden stil en dromen weg in hun fantasie. Soms hoor je soppende geluiden en zacht gekreun. De CD ligt stil, de wind geeft de nodige koeling. Geluiden uit de middeleeuwse stad zijn hoorbaar, niemand kan hen zien.

“Je weet dat ik ook een zwak heb voor vrouwen,” fluistert Tatjana in het oor van Sonja.

“Ja Tat, dat weet ik. En jij weet dat ik alleen op mannen val, maar jij iets uitstraalt wat me week maakt,” antwoordt Sonja, terwijl ze de aanlokkelijke tepels van Tatjana streelt.

“Je maakt mensen geil zonder dat je het beseft lieve Tat,” fluistert Sonja met hese stem van opwinding. “Pas daarmee op.”

“Jij … mij…ook,” kreunt Tatjana. “Soms wil ik aan men…eigen…ooo ja…lekkere…borsten zuigen,” zegt ze met piepende geile stem. Dat piepen in haar stem prikkelt Sonja en ze likt heel zacht aan de tepels van Tatjana, waarbij de geile blondine haar volle borsten een beetje naar boven duwt.

“Lekker,” kreunt Tatjana. “Ga verder, ooo ja.”

Sonja zuigt en geniet hoorbaar. “Ik zuig ze leeg,” zegt ze plagend. “Ze zitten vol melk, zo vol!”

Tatjana kreunt heel diep en wrijft door de pikzwarte haren van Sonja. “Alleen jij kunt dat zo heerlijk,” zucht ze. “Kom, ik zal je belonen.”

Wanneer Tatjana dat zegt, weet Sonja wat ze zal doen. Dat deden ze vroeger ook en is nu niet anders. Sonja gaat diep onderuit liggen en spreidt haar benen heel ver. Ze duwt haar bekken omhoog en reikt haar nat poesje aan Tatjana, die het gretig prikkelt door met haar hete tong likkend cirkeltjes te draaien langs haar liezen. Op die manier drijft ze Sonja naar geile oorden.

“Mm…, je poesje ruikt zo lekker,” zucht Tatjana.

“Ga door…” kreunt ze. “Ga door…”

Tatjana weet dat wanneer ze haar tong tussen Sonja’s dikke schaamlippen zou drijven, haar vriendin vroegtijdig zou klaarkomen. Ze kennen elkaar door en door. Terwijl ze Sonja als verdoofd van lust laat liggen, neemt ze haar dildo uit de lade onder de salontafel.

“HOO ja, toe…doe het!” gilt Sonja.

Tatjana geniet ook van het moment wanneer de dikke en lange fallus naar binnen gedreven wordt en Sonja kreunend van genot smeekt om meer. Terwijl ze haar vriendin bevredigt, vingert ze haar donkerblond poesje, waarbij de blik in haar blauwgrijze ogen verflauwt van geilheid. Sonja hijgt zwaar, kreunt dieper en geeft tekenen dat een orgasme nadert. Plagend trekt Tatjana de dildo terug en drijft hem, rechtop zittend, in haar eigen vagina.

“Kom hier, schatje,” zucht Sonja en wanneer de opwindende seksuoloog ook onderuit gaat liggen in de sofa, kneedt ze haar gevoelige borsten en ondergaat ze hetzelfde opwindend lot. Zo drijven ze zich allebei naar een intens hoogtepunt om uiteindelijk gillend van genot, klaar te komen. De rand van de lederen zetel is nat. De twee boezemvriendinnen giechelen van genot, fezelen lieve woordjes, genieten van de adrenaline die nog stroomt door hun opgewonden lichaam en gaan uiteindelijk rechtop zitten in de sofa.

“Als alle vrouwen dit doen,” zucht Tatjana.

“Dan wat?”

“Laat maar, ik vond het zalig.”

Ze keuvelen nog wat na in de zithoek, luisteren naar lounge en Sonja wandelt dan poedelnaakt in haar laarzen doorheen de flat van Tatjana. De gastvrouw ruimt ook in haar blootje de salontafel op. Ze genieten van dit moment, om vrij van enige vorm van kleding zich aan elkaar te tonen. De douche besprenkelt uiteindelijk twee jonge vrouwen, vriendinnen en geestverwanten.

Tatjana is gelukkig…en kijkt hoopvol uit naar morgen.

Zeos

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *