Over de dwaze gevolgen I

()

van het genieten van de eerste stralen lentezon.

“Mm…” kreun ik zachtjes terwijl ik wat onderuit schuif op mijn stoel. De zon gooit haar stralen op mijn lichaam en ik vang ze met veel plezier op. Ook de mensen rondom me lijken te genieten van die prille zomerdagen. Ik leg mijn boek even opzij en veilig verscholen achter een zonnebril bekijk ik mijn “mede -terrasgenoten”. Links van me een al wat oudere kalende man die maar al te graag eens in de uitpuilende borsten van zijn buurvrouw zou willen knijpen. Zijn ogen kruipen haast in haar blouse. Ik laat mijn ogen verder afdwalen en ik zie een jong koppeltje zitten die er duidelijk zin in hebben. Zijn hand glijdt over haar been en verdwijnt af en toe onder haar korte rokje. Ik glimlach en denk even terug aan mijn eigen vervlogen kalverliefdes.

De ober zet ondertussen mijn wijntje neer en gaat weer naar binnen. Ik kijk hem na en kan er niet aan weerstaan zijn toch wel lekker kontje te aanschouwen.

“Mag er wezen hé?” Hoor ik iemand zeggen. Ik kijk verschrikt voor me en zie dat er een jongeman aan het tafeltje vlakbij me is komen zitten. Ik bloos en zeg stil.

“Euh… Ja, inderdaad.”

Hij glimlacht een mooie rij witte tanden bloot en kijkt me ondeugend aan. Ik ben even uit mijn lood geslagen maar concentreer me weer op mijn boek. Ik voel echter zijn ogen priemen en kijk over mijn bril heen. Hij is knap. Ik betrap mezelf erop dat ik mijn knieën wat meer spreid. Ik zie zijn blik naar mijn benen gaan en voel onmiddellijk mijn poesje vochtiger worden. Ik heb er helemaal zin in gekregen en laat mijn vinger verleidelijk langs mijn hals langzaam mijn decolleté inglijden.

Ik stop sensueel een olijf in mijn mond en laat mijn tong over mijn lippen gaan. Terwijl ik daar lekker zit te vrijen met een olijf, laat de jongeman zijn ogen over mijn lichaam gaan. Ik voel me begeerd en dat maakt me alleen maar geiler. Als ik merk dat hij aanstalten maakt om me aan te spreken, roep ik de ober.

“De rekening alsjeblief”. Nog geen 20 seconden later ligt de rekening al op mijn tafeltje. Ik betaal en sta op. Ik kijk mijn ‘minnaar’ nog even diep in de ogen en vertrek.

Algauw huppelt hij achter me aan als een puppy. Ik reik hem de hand zonder iets te zeggen en een paar minuten later staan we aan mijn appartement. Ik neem hem mee de lift in maar daar botsen we op mijn buurvrouw die me wantrouwig aankijkt. Ik overweeg nog even hem voor te stellen als mijn neef, maar bedenk dan dat ik haar de roddels wel gun. Aan mijn deur aangekomen geef ik haar nog een veelzeggende blik en weet dat ze nu razend nieuwsgierig is. Misschien moet ik haar maar eens uitnodigen voor een triootje… haar echtgenoot zou maar al te graag mee doen. Ondertussen staan we binnen. Ik sla de deur achter ons dicht. De jongeman stelt zich voor als Ronny.

“Ik ben Mia” zeg ik zachtjes en laat mijn ogen over zijn lijf rollen. Hij voelt de vibes, neemt mijn hoofd tussen zijn handen en kust me. Eerst voorzichtig en langzaam maar algauw laait de passie in onze kus op. Onze tongen friemelen in het rond en vechten met elkaar alsof hun leven er vanaf hangt. Zijn handen vinden mijn borsten en strelen ze zacht.

Al kussend trek ik hem mee naar de slaapkamer en duw hem op het bed. Ik knoop langzaam mijn blouse open, knopje per knopje en gooi mijn hoofd naar achter. Ik schop mijn schoenen uit en zet één voet op bed. Ik zie een kanjer van een erectie in zijn broek zitten en dat windt me nog meer op. Mijn handen glijden over mijn borsten, ik laat de bandjes van mijn bh zakken en laat mijn vingers over mijn tepels gaan. Ze priemen vooruit. Ik laat mijn handen verder over mijn heupen gaan en schuif mijn rokje wat hoger. Mijn natte slipje ligt al vlug naast me op de grond, maar ik laat mijn rokje weer zakken. Even een teleurgestelde blik, maar die klaart al gauw weer op als ik mijn voet weer op het bed neerzet. Ik draai mijn knie wat naar buiten zodat hij mijn kortgeschoren kutje goed kan bewonderen. Ik masseer ondertussen mijn borsten verder maar kan het niet laten een vinger naar mijn warmste plekje te brengen. Mijn wijsvinger glijdt over mijn klitje, verder, dieper mijn poesje binnen. Ik kreun en haal hem er zachtjes weer uit. Ik stop mijn vinger in mijn mond en zuig mijn sappen op.

“Wil je ook proeven” fluister ik vragend. Hij knikt instemmend. Ik steek mijn vinger weer waar ik het zo graag heb en kruip bovenop mijn ‘slachtoffer’. Hij opent zijn mond gretig en zuigt mijn vinger naar binnen.

“Oh wat proef je lekker” sist hij, “naar meer”.

Mijn rokje zit ondertussen helemaal omhoog geschoven en dat laat me toe hem nog gekker te maken. Ik schuif mijn billen naar voren en laat mijn kutje boven zijn gezicht zakken. Hij hapt gretig maar ik trek me plagerig terug. Die tong die mijn klitje af en toe raakt maakt me nog geiler en algauw laat ik me volledig op zijn mond zakken. Hij beft me diep en ik ril van genot. Zijn tong raakt elk gevoelig plekje. Hij likt me, zuigt me, kust me, … Ik zet mijn benen wat verder uit mekaar en duw me nog dieper op zijn mond. Af en toe hef ik mijn billen weer wat omhoog om me dan weer helemaal te laten zakken. Als ik mijn orgasme voel aankomen, hef ik me weer omhoog en draai me om. Standje 69 is altijd één van mijn favorieten geweest. Ik maak langzaam de knopen van zijn broek open en kus zijn heerlijke lid dat nog in een schattige boxershort van Tom Poes verscholen zit. De jeans vliegt uit maar Tom Poes mag nog even meegenieten. Ik kus zachtjes zijn paal verder en laat af en toe mijn tong tussen de knoopjes verdwijnen.

Ondertussen heeft hij mijn wijd open poesje terug gevonden en likt langzaam verder. Zijn tong gaat van mijn klitje tot mijn kontgaatje en ook dat wordt heerlijk verwend. Ik ben intussen langs één pijp van de boxer naar binnen geglipt en kus zijn ballen teder. Ik bijt zachtjes en laat mijn tong naar boven glijden. Ik neem zijn vochtige eikel in mijn mond en laat mijn tong er omheen draaien. Ik stop weer even en omklem zijn penis met mijn hand. Ik begin hem zachtjes af te trekken, terwijl laat ik mijn tong af en toe op zijn topje neerkomt. Ik proef al wat voorvocht maar ga stevig door met hem af te trekken. Af en toe gaat mijn tong langs zijn stam. Als ik voel dat hij bijna gaat klaarkomen stop ik en doe zijn boxershort uit. Ik trek zijn billen wat uit mekaar en laat mijn tong er tussen verdwijnen. Ik draai rondjes rond zijn rozetje en steek af en toen mijn hete tong naar binnen. Een kanjer van een erectie zit tussen mijn borsten. Ik duw ze wat dichter mij mekaar en maak schuivende bewegingen, waardoor zijn voorhuid mee heen en weer gaat. Hij kreunt maar gaat gewoon verder met me te likken. Zijn tong neukt mijn poesje tot de vonken er uit slagen, ik voel dat ik het niet lang meer uit houd. Mijn kutlipjes beginnen te trillen en de kutsappen ontsnappen uit mijn grotje.

Ik kreun, zet me weer rechtop en laat mijn opengesperde kut weer op zijn gezicht zakken. Hij likt me langzaam schoon. Maar daar word ik alleen maar meer opgewonden van.

“Oh, Ronny, ik wil je zaad over mijn hele lijf voelen, in mijn kutje, over mijn gezicht, in mijn mond, tussen mijn borsten, in mijn reet, overal …” Ik neem nog even zijn keiharde lul in mijn mond en zuig hard. Dan schuif ik mijn lichaam verder door naar achter en ga, nog steeds met mijn rug naar hem toe gekeerd, op zijn staaf zitten. Ik leid zijn versteende erectie naar mijn wijd open poes en laat me erover zakken.

“Oh”, kreunt hij. Omdat ik achterstevoren zit voel ik hem lekker tegen mijn g-plekje aanschuren. Mijn tieten wiegen mee op het ritme van mijn onderlijf en dat gaat steeds sneller. Hij legt zijn handen op mijn heupen en helpt me mee bewegen.

“Oh, neuk me met je lekkere pik” gil ik. Ik voel de aders in zijn paal verdikken en bereid me voor op een kletterend orgasme van ons beiden, want ook ik voel mijn klitje weer opzwellen en verwacht een climax van jewelste. Het duurt niet lang of hij spuit zijn liefdessappen in mijn hete spleetje. Ik slaak een kreet van genot, blijkbaar harder dan bedoeld want de buurvrouw bonkt op de muur naast me. Ik hoor haar nog iets roepen maar ik trek me er niets van aan en gil verder

“Neuk me, neuk me diep”. Als al onze sappen vermengd zijn, vlij ik me langs hem neer en kus hem zacht op de mond.

“Je bent nog niet van me verlost hoor”, fluister ik in zijn oor. Ik kruip opnieuw langzaam tussen zijn benen en begin hem te pijpen. Af en toe stop ik, ga op mijn knieën zitten en masturbeer ongegeneerd. Bij het pijpen stop ik geregeld mijn vinger in zijn kont en dat blijkt hem erg op te winden. Ik wissel het ‘pijp- en masturbatiespelletje’ nog af met een echte neukbeurt. Ik neem plaats op zijn rijtuig en wip op en neer. Pijpen, kontvingeren, neuken, masturberen, het wisselt mekaar in een razend tempo af.

In al onze geilheid merken we niet dat er iemand aan de deur staat. Tot ik plots een kuchje hoor. Ik schiet recht en zie Anna staan. “Damn”, zeg ik, “ik was vergeten dat je ging langskomen”. Ze kijkt verlegen naar de vloer en zegt dat ze later wel weer zal terugkomen.

“Is niet nodig”, antwoord ik, “ik geef je de papieren zo meteen”.

Anna is een collega van me die enkele documenten kwam oppikken.

Maar omdat ik niet zeker wist of ik thuis ging zijn had ik haar een sleutel gegeven. Mijn adonis ligt zonder enige schroom te genieten van Anna ’s verlegenheid. Ik sta op en loop haar voor naar de woonkamer waar ik de documenten had klaar gelegd. Mijn borsten veren op en neer en ik zie van uit mijn ooghoeken dat Anna me observeert. Ik zie haar tepels door haar topje priemen. Ze kijkt me aan en onze blikken blijven enige seconden aan mekaar plakken. De anders zo verlegen

Anna lijkt helemaal los te komen, ze steekt haar linkerhand naar me uit en streelt mijn borst. Ik glimlach, neem haar rechterhand en leg die op mijn andere borst. Haar eigen tepels glunderen keihard door haar bloesje heen.

Voor Ronny duurt het blijkbaar allemaal een beetje te lang.

“Dames?” klinkt het vanuit de slaapkamer. Zonder iets te zeggen neem ik Anna bij de hand en leid haar mee naar de plaats waar we zo dadelijk mekaar pas echt goed gaan leren kennen, van binnen en van buiten. Ronny ligt met wijd open benen op het bed te wachten, hij schrikt als we de kamer binnen komen maar zegt niets. Er komt een glimlach op zijn gezicht en hij gaat op zijn knieën op het bed zitten. Ik duw Anna naar hem toe en zie hoe de twee in een innige zoen verstrengeld geraken. Ik kleed haar ondertussen uit: ik trek haar topje over haar hoofd en kus haar schouders zachtjes. Ook haar rokje vliegt in de hoek van de kamer. Ik masseer zachtjes haar billen en laat mijn tong langs het nauwelijks een halve centimeter brede koordje van haar string gaan. Het geil staat op haar lipjes, ik lik het langzaam af en trek haar billen verder uit mekaar. Mijn tong glipt naar binnen en lijkt bijna in brand te staan, zo heet voelt haar kutje. Ik duw haar zachtjes op het bed tot ze op haar rug ligt, met haar benen aan de rand van het bed.

Ik gooi een veelbetekenende blik naar Ronny en ondanks het feit dat we mekaar nog maar een tweetal uren kennen, begrijpt hij perfect wat ik bedoel. Hij gaat op zijn knieën voor het bed zitten en kruipt tussen haar benen. Zijn keiharde staaf glijdt vlotjes in haar nauwe spleetje. Ze spert haar benen wat verder open en haar kaalgeschoren poes tovert een gezwollen genotknobbeltje voor me vrij. Ik ga in 69-standje over haar zitten en terwijl Ronny zijn pik er helemaal in ramt, lik ik haar knobbeltje. Mijn tong gaat met kleine likjes in het rond en af en toe zuig ik haar knobbeltje in mijn mond. “Oh lik mijn gleufje verder, mijn natte pruim” stamelt Anna. Ronny laat zijn gevaarte uit haar poesje schuiven en likt haar nu mee. Met z’n tweeën beffen we haar, haar bekken danst op en neer, ze knijpt in de lakens en roept.

 “Ik ga spuiten”. Ik sta niet stil bij haar woorden en voor ik het weet krijg ik een straal kutvocht in mijn gezicht. Ook Ronny schrikt even terug maar slikt gretig alles binnen. Als ze even bekomen is, vraag ik haar hoe ze dat voor mekaar krijgt, zo lekker spuiten.

“Je spert je kut open en laat gewoon alles eruit komen”, zegt ze doodgewoon. “Probeer maar eens” lacht ze terwijl ze nog steeds onder me ligt.

Plots voel ik een tong aan mijn kontgaatje friemelen. Ze neukt mijn gaatje maar laat ook mijn kutje genieten. Ronny is ondertussen aan een nieuwe wipbeurt begonnen en laat zijn schacht weer lustig heen en weer gaan in Anna ’s gaatje. Ik laat me volledig op haar tong zakken, sper mijn kut zo wijd als mogelijk open en probeer aan niets te denken. Ik voel een orgasme komen maar ook niet meer dan dat. “Ik wil een lul in mijn gleuf”, zeg ik hardop, “misschien lukt dat beter”. Ronny laat dat geen twee keer zeggen. Ik leg me op mijn rug op het bed en laat hem over me heen komen zitten. Ik gooi mijn benen over zijn schouders en ontvang zijn 20 cm met veel plezier.

Anna komt langs me zitten en kust mijn tepels. Ze zuigt eraan tot ze keihard staan en bijt lichtjes. Ronny ’s ballen kletsen tegen mijn billen. Ik spreid mijn benen rond zijn armen en duw mezelf nog dichter tegen hem aan. Ronny schokt en spuit een lading zaad in mijn wijd openstaande scheur. Anna gaat met haar tong van mijn tepels over mijn buik, naar mijn kutje toe. Ronny laat zijn halfstijve penis op mijn poesje rusten, maar veel rust gunt Anna ons niet want ze likt het overgebleven zaad van zijn lul en ook mijn neukgaatje moet er aan geloven tot het weer vochtig staat van geilheid.

Plots gaat de bel. Iedereen schrikt recht, maar niemand weet in alle hevigheid wat er aan de hand is. Ik loop in mijn blootje naar de deur en zie door het kijkgaatje een politieagente staan. Ik neem vlug mijn kamerjas en sla hem om me heen. Ik open de deur en vraag vriendelijk wat er aan de hand is. Vanuit de kamer klinkt gekreun en ik bloos terwijl ik de politieagente aankijk. Ze nodigt zichzelf uit en komt binnen. “We hebben een klacht gekregen van uw buurvrouw, dat er hier wat veel lawaai wordt gemaakt”, zegt ze en kan een glimlach niet onderdrukken. Ik bloos nog harder en weet niet goed wat zeggen. Ronny komt plots in al zijn naakte glorie uit de slaapkamer en zegt doodleuk.

“Nog een kandidate?” Pas dan merkt hij dat het een politieagente is en met het schaamrood op zijn wangen probeert hij zijn mannelijkheid te bedekken. De agente laat haar ogen over de stijve knuppel gaan en zegt langzaam dat ze een proces verbaal moet opstellen. Terwijl stapt ze op Ronny af, bukt zich en geeft hem een lik op het topje van zijn eikel.

“Maar eerst moet ik weten waar dat lawaai vandaan kwam” zegt ze ondeugend. Ik kan mijn oren niet geloven en ook Ronny ‘s mond valt open van verbazing.

Met z’n drieën lopen we terug naar de slaapkamer. Anna kan er maar niet genoeg van krijgen, ze zit op handen en knieën en masturbeert zichzelf. Haar kont steekt uitdagend omhoog terwijl haar vinger snel heen en weer wrijft over haar klitje. Af en toe verdwijnt er een vinger in haar spleetje. De agente begint zich spontaan, bij het zien van Anna ’s vingerwerk, uit te kleden.

“Hier wil ik het fijne van weten”, zegt ze. Ronny en ik kijken mekaar aan en knipogen. De agente kruipt op het bed en likt de uitdagende kont. Algauw stopt ze haar duim in Anna ’s gaatje en een vinger in haar kutje. De vingers soppen aan een razend tempo in en uit de gaatjes. Ik sta als versteend toe te kijken en ook Ronny weet niet goed wat te doen. De agente zit ook al gauw met een kletsnatte spleet naar ons toe en Ronny vliegt er als een geile gek op af. Hij maakt haar rozetje vochtig met zijn eikel, likt nog wat speeksel er rond en ramt dan in één ruk zijn knuppel in haar kont.

Ik kijk toe hoe de drie daar op een rijtje liggen te vrijen en voel mijn geilheid weer opkomen. Ik loop naar mijn nachtkastje en haal een mega kunstpik tevoorschijn. Ik ga voor Anna liggen, die nog steeds gevingerd wordt door de agente, en schakel mijn vibrator aan. Ik wrijf hem eerst tussen mijn borsten en laat hem over mijn buik naar mijn kutje gaan. Het topje bibbert tegen mijn knopje maar door het overvloedige vocht dat al uit mijn gaatje komt, floept de knaap naar binnen. Ik slaak een zucht en laat hem snel heen en weer schuiven. Anna bukt haar wat naar voren en raakt even mijn knobbeltje. In één ruk kom ik klaar en tot mijn grote verbazing spuit ik mijn vocht in Anna ‘s gezicht. Ze glimlacht, likt haar lippen sensueel af en kijkt me met haar grote ogen aan die duidelijk willen zeggen.

“Zie je wel”.

Ondertussen heeft de agente de dildo van me overgenomen en beveelt Anna om op het bed te gaan liggen. Ze neemt haar handboeien en we kijken haar allemaal wantrouwig aan. Ze knipoogt geruststellend en Anna gaat gewillig languit op het bed liggen. De agente kruipt bovenop haar en maakt Anna ’s handen vast aan het hoofdeinde van mijn bed. Haar benen liggen wijd open en met z’n drieën vliegen we als gieren er op af. Ronny gaat voor haar gezicht zitten en laat zijn halfstijve piemel voor haar bengelen. Ze neemt hem in haar mond en pijpt hem. Zijn hele paal verdwijnt in haar mond tot zijn ballen tegen haar lippen duwen. Ik kus ondertussen haar borsten en geniet van het zicht. De agente heeft de dildo aangeschakeld en duwt hem zachtjes in de geile kut van Anna. Deze kreunt op haar beurt, trekt haar knieën op en opent haar benen tot haar mooie roze lipjes schreeuwen om genomen te worden. De agente vuurt haar passie er op af, het puntje van haar tong gaat van haar navel zachtjes naar beneden, langs haar lies, over haar heuveltje, over haar klitje, tot in haar grotje, bij de vibrator. Ik voel mijn eigen geil weer naar boven komen als ik links Ronny die sensuele mond zie neuken en rechts de agente het kletsnatte poesje zie beffen en de dildo heen en weer zie gaan.

Ik besluit er nog één of ander attribuut bij te halen en loop stilletjes naar de keuken. Ik vind een fles slagroom en al schuddend loop ik weer de kamer in. Mijn borsten zwieren mee op het ritme van de fles. De agente ligt verleidelijk met haar kont naar me toe en ik spuit een toefje op haar rozetje. Ze schrikt even maar algauw spert ze haar kont nog meer voor me open. Ik stop mijn tong in haar kont en voel haar sluitspier knijpen. De slagroom maakt alles lekker soepel en druipt algauw samen met het geil van haar kutje af. Ze zit nog steeds op haar knieën tussen de benen van Anna in en ik laat me er op mijn rug tussen glijden. Het geil drupt in mijn gezicht, af en toe hef ik mijn hoofd en lik haar poes van voor tot achter in één ruk door. Achter mijn hoofd gaat de dildo ondertussen heftig in en uit de gleuf van Anna.

Op dat ogenblik hoor ik Ronny klaarkomen, zijn sperma druipt langs Anna ’s mondhoeken in haar hals. Zijn laatste schoten lost hij tussen haar borsten. Ook Anna komt klaar met de kunstpik in haar lijf en spuit ook weer wat van haar kutsappen vrij. Ik bef nog even mijn agente verder en voel haar knobbeltje opzwellen tot ook zij grandioos tot een climax komt.

Even later liggen we allemaal weer rustig naast mekaar. Anna vraagt of ze even kan douchen.

“Ja hoor” antwoord ik, “badkamer is eerste deur aan je linkerkant”. Anna neemt haar kleren en gaat richting douche. De agente volgt haar en even later staan ze samen onder de douche. Aan de geluiden te horen, amuseren ze zich verder.

“Ik heb uiteindelijk je lul nog niet vaak geproefd vandaag”, zeg ik zacht tegen Ronny, die tegen me aan is komen liggen. “Ik heb je moeten delen”.

Ronny kijkt me lief aan, ik verdrink in zijn mooie ogen en kus zacht zijn lippen. Hij

staat op, neemt de fles slagroom en fluistert in mijn oor “Deze mag je nog eens gebruiken”. Ik laat me dat geen twee keer zeggen en spuit zijn slappe penis vol. Met kleine likjes neem ik de slagroom in mijn mond. Algauw reikt zijn piemel weer tot aan zijn navel. Ik ga bovenop hem zitten en trek hem af, eerst langzaam dan weer sneller. Mijn tempo wisselt mekaar af en bij het horen van Anna en de agente die weer klaarkomen in de douche, ram ik de knaap in mijn spleet. Ik zit bovenop Ronny en draaf lustig op zijn steenharde paal. Ik steun op mijn voeten en ga op en neer, zijn lul floept net niet uit mijn drijfnatte poesje. Hij stimuleert intussen mijn pretknobbeltje en samen komen we tot een geweldig orgasme, een climax zoals ik er nog niet vaak heb gehad.

Ik kom rustig bij op Ronny ’s buik. Zijn ademhaling gaat langzaam ook weer normaler klinken. De twee dames zijn ondertussen uit de douche geraakt en komen netjes aangekleed de kamer binnen.

“Ik ga het bij een verwittiging laten”, zegt de politieagente ondeugend. We schieten allemaal in de lach. Anna heeft de documenten die ze kwam oppikken in haar handen en zegt glimlachend “En ik ga nog even werken, ik sta wat achter op mijn schema”. Ronny en ik liggen zwijgend op bed. We kijken mekaar aan en tenslotte zegt hij “Ik ga me nog vlug douchen, ga je mee ?” Ik knik instemmend. Vooraleer ik me in de douche begeef, laat ik de twee dames buiten.

“Niet te veel lawaai maken” zegt de agente streng, terwijl ze me een vette knipoog geeft. Ik lach mijn tanden bloot en sluit de deur. De dampende douche wacht me op…

Xaviëra

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *