Over de dwaze gevolgen II

()

Van het genieten van de eerste stralen lentezon.

“Mm…” kreun ik zachtjes terwijl ik wat onderuit schuif op mijn stoel. De zon gooit haar stralen op mijn lichaam en ik vang ze met veel plezier op. Ook de mensen rondom me lijken te genieten van die prille zomerdagen. Ik leg mijn boek even opzij en veilig verscholen achter een zonnebril bekijk ik mijn “mede -terrasgenoten”. Links van me een al wat oudere kalende man die maar al te graag eens in de uitpuilende borsten van zijn buurvrouw zou willen knijpen. Zijn ogen kruipen haast in haar blouse. Ik laat mijn ogen verder afdwalen en ik zie een jong koppeltje zitten die er duidelijk zin in hebben. Zijn hand glijdt over haar been en verdwijnt af en toe onder haar korte rokje. Ik glimlach en denk even terug aan mijn eigen vervlogen kalverliefdes.

De ober zet ondertussen mijn wijntje neer en gaat weer naar binnen. Ik kijk hem na en kan er niet aan weerstaan zijn toch wel lekker kontje te aanschouwen.

“Mag er wezen hé?” Hoor ik iemand zeggen. Ik kijk verschrikt voor me en zie dat er een jongeman aan het tafeltje vlakbij me is komen zitten. Ik bloos en zeg stil.

“Euh… Ja, inderdaad.”

Hij glimlacht een mooie rij witte tanden bloot en kijkt me ondeugend aan. Ik ben even uit mijn lood geslagen maar concentreer me weer op mijn boek. Ik voel echter zijn ogen priemen en kijk over mijn bril heen. Hij is knap. Ik betrap mezelf erop dat ik mijn knieën wat meer spreid. Ik zie zijn blik naar mijn benen gaan en voel onmiddellijk mijn poesje vochtiger worden. Ik heb er helemaal zin in gekregen en laat mijn vinger verleidelijk langs mijn hals langzaam mijn decolleté inglijden.

Ik stop sensueel een olijf in mijn mond en laat mijn tong over mijn lippen gaan. Terwijl ik daar lekker zit te vrijen met een olijf, laat de jongeman zijn ogen over mijn lichaam gaan. Ik voel me begeerd en dat maakt me alleen maar geiler. Als ik merk dat hij aanstalten maakt om me aan te spreken, roep ik de ober.

“De rekening alsjeblief”. Nog geen 20 seconden later ligt de rekening al op mijn tafeltje. Ik betaal en sta op. Ik kijk mijn ‘minnaar’ nog even diep in de ogen en vertrek.

Algauw huppelt hij achter me aan als een puppy. Ik reik hem de hand zonder iets te zeggen en een paar minuten later staan we aan mijn appartement. Ik neem hem mee de lift in maar daar botsen we op mijn buurvrouw die me wantrouwig aankijkt. Ik overweeg nog even hem voor te stellen als mijn neef, maar bedenk dan dat ik haar de roddels wel gun. Aan mijn deur aangekomen geef ik haar nog een veelzeggende blik en weet dat ze nu razend nieuwsgierig is. Misschien moet ik haar maar eens uitnodigen voor een triootje… haar echtgenoot zou maar al te graag mee doen. Ondertussen staan we binnen. Ik sla de deur achter ons dicht. De jongeman stelt zich voor als Ronny.

“Ik ben Mia” zeg ik zachtjes en laat mijn ogen over zijn lijf rollen. Hij voelt de vibes, neemt mijn hoofd tussen zijn handen en kust me. Eerst voorzichtig en langzaam maar algauw laait de passie in onze kus op. Onze tongen friemelen in het rond en vechten met elkaar alsof hun leven er vanaf hangt. Zijn handen vinden mijn borsten en strelen ze zacht.

Al kussend trek ik hem mee naar de slaapkamer en duw hem op het bed. Ik knoop langzaam mijn blouse open, knopje per knopje en gooi mijn hoofd naar achter. Ik schop mijn schoenen uit en zet één voet op bed. Ik zie een kanjer van een erectie in zijn broek zitten en dat windt me nog meer op. Mijn handen glijden over mijn borsten, ik laat de bandjes van mijn bh zakken en laat mijn vingers over mijn tepels gaan. Ze priemen vooruit. Ik laat mijn handen verder over mijn heupen gaan en schuif mijn rokje wat hoger. Mijn natte slipje ligt al vlug naast me op de grond, maar ik laat mijn rokje weer zakken. Even een teleurgestelde blik, maar die klaart al gauw weer op als ik mijn voet weer op het bed neerzet. Ik draai mijn knie wat naar buiten zodat hij mijn kortgeschoren kutje goed kan bewonderen. Ik masseer ondertussen mijn borsten verder maar kan het niet laten een vinger naar mijn warmste plekje te brengen. Mijn wijsvinger glijdt over mijn klitje, verder, dieper mijn poesje binnen. Ik kreun en haal hem er zachtjes weer uit. Ik stop mijn vinger in mijn mond en zuig mijn sappen op.

“Wil je ook proeven” fluister ik vragend. Hij knikt instemmend. Ik steek mijn vinger weer waar ik het zo graag heb en kruip bovenop mijn ‘slachtoffer’. Hij opent zijn mond gretig en zuigt mijn vinger naar binnen.

“Oh wat proef je lekker” sist hij, “naar meer”.

Mijn rokje zit ondertussen helemaal omhoog geschoven en dat laat me toe hem nog gekker te maken. Ik schuif mijn billen naar voren en laat mijn kutje boven zijn gezicht zakken. Hij hapt gretig maar ik trek me plagerig terug. Die tong die mijn klitje af en toe raakt maakt me nog geiler en algauw laat ik me volledig op zijn mond zakken. Hij beft me diep en ik ril van genot. Zijn tong raakt elk gevoelig plekje. Hij likt me, zuigt me, kust me, … Ik zet mijn benen wat verder uit mekaar en duw me nog dieper op zijn mond. Af en toe hef ik mijn billen weer wat omhoog om me dan weer helemaal te laten zakken. Als ik mijn orgasme voel aankomen, hef ik me weer omhoog en draai me om. Standje 69 is altijd één van mijn favorieten geweest. Ik maak langzaam de knopen van zijn broek open en kus zijn heerlijke lid dat nog in een schattige boxershort van Tom Poes verscholen zit. De jeans vliegt uit maar Tom Poes mag nog even meegenieten. Ik kus zachtjes zijn paal verder en laat af en toe mijn tong tussen de knoopjes verdwijnen.

Ondertussen heeft hij mijn wijd open poesje terug gevonden en likt langzaam verder. Zijn tong gaat van mijn klitje tot mijn kontgaatje en ook dat wordt heerlijk verwend. Ik ben intussen langs één pijp van de boxer naar binnen geglipt en kus zijn ballen teder. Ik bijt zachtjes en laat mijn tong naar boven glijden. Ik neem zijn vochtige eikel in mijn mond en laat mijn tong er omheen draaien. Ik stop weer even en omklem zijn penis met mijn hand. Ik begin hem zachtjes af te trekken, terwijl laat ik mijn tong af en toe op zijn topje neerkomt. Ik proef al wat voorvocht maar ga stevig door met hem af te trekken. Af en toe gaat mijn tong langs zijn stam. Als ik voel dat hij bijna gaat klaarkomen stop ik en doe zijn boxershort uit. Ik trek zijn billen wat uit mekaar en laat mijn tong er tussen verdwijnen. Ik draai rondjes rond zijn rozetje en steek af en toen mijn hete tong naar binnen. Een kanjer van een erectie zit tussen mijn borsten. Ik duw ze wat dichter mij mekaar en maak schuivende bewegingen, waardoor zijn voorhuid mee heen en weer gaat. Hij kreunt maar gaat gewoon verder met me te likken. Zijn tong neukt mijn poesje tot de vonken er uit slagen, ik voel dat ik het niet lang meer uit houd. Mijn kutlipjes beginnen te trillen en de kutsappen ontsnappen uit mijn grotje.

Ik kreun, zet me weer rechtop en laat mijn opengesperde kut weer op zijn gezicht zakken. Hij likt me langzaam schoon. Maar daar word ik alleen maar meer opgewonden van.

“Oh, Ronny, ik wil je zaad over mijn hele lijf voelen, in mijn kutje, over mijn gezicht, in mijn mond, tussen mijn borsten, in mijn reet, overal …” Ik neem nog even zijn keiharde lul in mijn mond en zuig hard. Dan schuif ik mijn lichaam verder door naar achter en ga, nog steeds met mijn rug naar hem toe gekeerd, op zijn staaf zitten. Ik leid zijn versteende erectie naar mijn wijd open poes en laat me erover zakken.

“Oh”, kreunt hij. Omdat ik achterstevoren zit voel ik hem lekker tegen mijn g-plekje aanschuren. Mijn tieten wiegen mee op het ritme van mijn onderlijf en dat gaat steeds sneller. Hij legt zijn handen op mijn heupen en helpt me mee bewegen.

“Oh, neuk me met je lekkere pik” gil ik. Ik voel de aders in zijn paal verdikken en bereid me voor op een kletterend orgasme van ons beiden, want ook ik voel mijn klitje weer opzwellen en verwacht een climax van jewelste. Het duurt niet lang of hij spuit zijn liefdessappen in mijn hete spleetje. Ik slaak een kreet van genot, blijkbaar harder dan bedoeld want de buurvrouw bonkt op de muur naast me. Ik hoor haar nog iets roepen maar ik trek me er niets van aan en gil verder

“Neuk me, neuk me diep”. Als al onze sappen vermengd zijn, vlij ik me langs hem neer en kus hem zacht op de mond.

“Je bent nog niet van me verlost hoor”, fluister ik in zijn oor. Ik kruip opnieuw langzaam tussen zijn benen en begin hem te pijpen. Af en toe stop ik, ga op mijn knieën zitten en masturbeer ongegeneerd. Bij het pijpen stop ik geregeld mijn vinger in zijn kont en dat blijkt hem erg op te winden. Ik wissel het ‘pijp- en masturbatiespelletje’ nog af met een echte neukbeurt. Ik neem plaats op zijn rijtuig en wip op en neer. Pijpen, kontvingeren, neuken, masturberen, het wisselt mekaar in een razend tempo af.

In al onze geilheid merken we niet dat er iemand aan de deur staat. Tot ik plots een kuchje hoor. Ik schiet recht en zie Anna staan. “Damn”, zeg ik, “ik was vergeten dat je ging langskomen”. Ze kijkt verlegen naar de vloer en zegt dat ze later wel weer zal terugkomen.

“Is niet nodig”, antwoord ik, “ik geef je de papieren zo meteen”.

Anna is een collega van me die enkele documenten kwam oppikken.

Maar omdat ik niet zeker wist of ik thuis ging zijn had ik haar een sleutel gegeven. Mijn adonis ligt zonder enige schroom te genieten van Anna ’s verlegenheid. Ik sta op en loop haar voor naar de woonkamer waar ik de documenten had klaar gelegd. Mijn borsten veren op en neer en ik zie van uit mijn ooghoeken dat Anna me observeert. Ik zie haar tepels door haar topje priemen. Ze kijkt me aan en onze blikken blijven enige seconden aan mekaar plakken. De anders zo verlegen

Anna lijkt helemaal los te komen, ze steekt haar linkerhand naar me uit en streelt mijn borst. Ik glimlach, neem haar rechterhand en leg die op mijn andere borst. Haar eigen tepels glunderen keihard door haar bloesje heen.

Xaviera

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *