Over de dwaze gevolgen III

()

Van het genieten van de eerste stralen lentezon.

Voor Ronny duurt het blijkbaar allemaal een beetje te lang.

“Dames?” klinkt het vanuit de slaapkamer. Zonder iets te zeggen neem ik Anna bij de hand en leid haar mee naar de plaats waar we zo dadelijk mekaar pas echt goed gaan leren kennen, van binnen en van buiten. Ronny ligt met wijd open benen op het bed te wachten, hij schrikt als we de kamer binnen komen maar zegt niets. Er komt een glimlach op zijn gezicht en hij gaat op zijn knieën op het bed zitten. Ik duw Anna naar hem toe en zie hoe de twee in een innige zoen verstrengeld geraken. Ik kleed haar ondertussen uit: ik trek haar topje over haar hoofd en kus haar schouders zachtjes. Ook haar rokje vliegt in de hoek van de kamer. Ik masseer zachtjes haar billen en laat mijn tong langs het nauwelijks een halve centimeter brede koordje van haar string gaan. Het geil staat op haar lipjes, ik lik het langzaam af en trek haar billen verder uit mekaar. Mijn tong glipt naar binnen en lijkt bijna in brand te staan, zo heet voelt haar kutje. Ik duw haar zachtjes op het bed tot ze op haar rug ligt, met haar benen aan de rand van het bed.

Ik gooi een veelbetekenende blik naar Ronny en ondanks het feit dat we mekaar nog maar een tweetal uren kennen, begrijpt hij perfect wat ik bedoel. Hij gaat op zijn knieën voor het bed zitten en kruipt tussen haar benen. Zijn keiharde staaf glijdt vlotjes in haar nauwe spleetje. Ze spert haar benen wat verder open en haar kaalgeschoren poes tovert een gezwollen genotknobbeltje voor me vrij. Ik ga in 69-standje over haar zitten en terwijl Ronny zijn pik er helemaal in ramt, lik ik haar knobbeltje. Mijn tong gaat met kleine likjes in het rond en af en toe zuig ik haar knobbeltje in mijn mond. “Oh lik mijn gleufje verder, mijn natte pruim” stamelt Anna. Ronny laat zijn gevaarte uit haar poesje schuiven en likt haar nu mee. Met z’n tweeën beffen we haar, haar bekken danst op en neer, ze knijpt in de lakens en roept.

 “Ik ga spuiten”. Ik sta niet stil bij haar woorden en voor ik het weet krijg ik een straal kutvocht in mijn gezicht. Ook Ronny schrikt even terug maar slikt gretig alles binnen. Als ze even bekomen is, vraag ik haar hoe ze dat voor mekaar krijgt, zo lekker spuiten.

“Je spert je kut open en laat gewoon alles eruit komen”, zegt ze doodgewoon. “Probeer maar eens” lacht ze terwijl ze nog steeds onder me ligt.

Plots voel ik een tong aan mijn kontgaatje friemelen. Ze neukt mijn gaatje maar laat ook mijn kutje genieten. Ronny is ondertussen aan een nieuwe wip-beurt begonnen en laat zijn schacht weer lustig heen en weer gaan in Anna ’s gaatje. Ik laat me volledig op haar tong zakken, sper mijn kut zo wijd als mogelijk open en probeer aan niets te denken. Ik voel een orgasme komen maar ook niet meer dan dat. “Ik wil een lul in mijn gleuf”, zeg ik hardop, “misschien lukt dat beter”. Ronny laat dat geen twee keer zeggen. Ik leg me op mijn rug op het bed en laat hem over me heen komen zitten. Ik gooi mijn benen over zijn schouders en ontvang zijn 20 cm met veel plezier.

Anna komt langs me zitten en kust mijn tepels. Ze zuigt eraan tot ze keihard staan en bijt lichtjes. Ronny ’s ballen kletsen tegen mijn billen. Ik spreid mijn benen rond zijn armen en duw mezelf nog dichter tegen hem aan. Ronny schokt en spuit een lading zaad in mijn wijd openstaande scheur. Anna gaat met haar tong van mijn tepels over mijn buik, naar mijn kutje toe. Ronny laat zijn halfstijve penis op mijn poesje rusten, maar veel rust gunt Anna ons niet want ze likt het overgebleven zaad van zijn lul en ook mijn neukgaatje moet er aan geloven tot het weer vochtig staat van geilheid.

Plots gaat de bel. Iedereen schrikt recht, maar niemand weet in alle hevigheid wat er aan de hand is. Ik loop in mijn blootje naar de deur en zie door het kijkgaatje een politieagente staan. Ik neem vlug mijn kamerjas en sla hem om me heen. Ik open de deur en vraag vriendelijk wat er aan de hand is. Vanuit de kamer klinkt gekreun en ik bloos terwijl ik de politieagente aankijk. Ze nodigt zichzelf uit en komt binnen. “We hebben een klacht gekregen van uw buurvrouw, dat er hier wat veel lawaai wordt gemaakt”, zegt ze en kan een glimlach niet onderdrukken. Ik bloos nog harder en weet niet goed wat zeggen. Ronny komt plots in al zijn naakte glorie uit de slaapkamer en zegt doodleuk.

“Nog een kandidate?” Pas dan merkt hij dat het een politieagente is en met het schaamrood op zijn wangen probeert hij zijn mannelijkheid te bedekken. De agente laat haar ogen over de stijve knuppel gaan en zegt langzaam dat ze een proces verbaal moet opstellen. Terwijl stapt ze op Ronny af, bukt zich en geeft hem een lik op het topje van zijn eikel.

“Maar eerst moet ik weten waar dat lawaai vandaan kwam” zegt ze ondeugend. Ik kan mijn oren niet geloven en ook Ronny ’s mond valt open van verbazing.

Met z’n drieën lopen we terug naar de slaapkamer. Anna kan er maar niet genoeg van krijgen, ze zit op handen en knieën en masturbeert zichzelf. Haar kont steekt uitdagend omhoog terwijl haar vinger snel heen en weer wrijft over haar klitje. Af en toe verdwijnt er een vinger in haar spleetje. De agente begint zich spontaan, bij het zien van Anna ’s vingerwerk, uit te kleden.

“Hier wil ik het fijne van weten”, zegt ze. Ronny en ik kijken mekaar aan en knipogen. De agente kruipt op het bed en likt de uitdagende kont. Algauw stopt ze haar duim in Anna ’s gaatje en een vinger in haar kutje. De vingers soppen aan een razend tempo in en uit de gaatjes. Ik sta als versteend toe te kijken en ook Ronny weet niet goed wat te doen. De agente zit ook al gauw met een kletsnatte spleet naar ons toe en Ronny vliegt er als een geile gek op af. Hij maakt haar rozetje vochtig met zijn eikel, likt nog wat speeksel er rond en ramt dan in één ruk zijn knuppel in haar kont.

Ik kijk toe hoe de drie daar op een rijtje liggen te vrijen en voel mijn geilheid weer opkomen. Ik loop naar mijn nachtkastje en haal een mega kunstpik tevoorschijn. Ik ga voor Anna liggen, die nog steeds gevingerd wordt door de agente, en schakel mijn vibrator aan. Ik wrijf hem eerst tussen mijn borsten en laat hem over mijn buik naar mijn kutje gaan. Het topje bibbert tegen mijn knopje maar door het overvloedige vocht dat al uit mijn gaatje komt, floept de knaap naar binnen. Ik slaak een zucht en laat hem snel heen en weer schuiven. Anna bukt haar wat naar voren en raakt even mijn knobbeltje. In één ruk kom ik klaar en tot mijn grote verbazing spuit ik mijn vocht in Anna ’s gezicht. Ze glimlacht, likt haar lippen sensueel af en kijkt me met haar grote ogen aan die duidelijk willen zeggen.

“Zie je wel”.

Ondertussen heeft de agente de dildo van me overgenomen en beveelt Anna om op het bed te gaan liggen. Ze neemt haar handboeien en we kijken haar allemaal wantrouwig aan. Ze knipoogt geruststellend en Anna gaat gewillig languit op het bed liggen. De agente kruipt bovenop haar en maakt Anna ’s handen vast aan het hoofdeinde van mijn bed. Haar benen liggen wijd open en met z’n drieën vliegen we als gieren er op af. Ronny gaat voor haar gezicht zitten en laat zijn halfstijve piemel voor haar bengelen. Ze neemt hem in haar mond en pijpt hem. Zijn hele paal verdwijnt in haar mond tot zijn ballen tegen haar lippen duwen. Ik kus ondertussen haar borsten en geniet van het zicht. De agente heeft de dildo aangeschakeld en duwt hem zachtjes in de geile kut van Anna. Deze kreunt op haar beurt, trekt haar knieën op en opent haar benen tot haar mooie roze lipjes schreeuwen om genomen te worden. De agente vuurt haar passie er op af, het puntje van haar tong gaat van haar navel zachtjes naar beneden, langs haar lies, over haar heuveltje, over haar klitje, tot in haar grotje, bij de vibrator. Ik voel mijn eigen geil weer naar boven komen als ik links Ronny die sensuele mond zie neuken en rechts de agente het kletsnatte poesje zie beffen en de dildo heen en weer zie gaan.

Ik besluit er nog één of ander attribuut bij te halen en loop stilletjes naar de keuken. Ik vind een fles slagroom en al schuddend loop ik weer de kamer in. Mijn borsten zwieren mee op het ritme van de fles. De agente ligt verleidelijk met haar kont naar me toe en ik spuit een toefje op haar rozetje. Ze schrikt even maar algauw spert ze haar kont nog meer voor me open. Ik stop mijn tong in haar kont en voel haar sluitspier knijpen. De slagroom maakt alles lekker soepel en druipt algauw samen met het geil van haar kutje af. Ze zit nog steeds op haar knieën tussen de benen van Anna in en ik laat me er op mijn rug tussen glijden. Het geil drupt in mijn gezicht, af en toe hef ik mijn hoofd en lik haar poes van voor tot achter in één ruk door. Achter mijn hoofd gaat de dildo ondertussen heftig in en uit de gleuf van Anna.

Op dat ogenblik hoor ik Ronny klaarkomen, zijn sperma druipt langs Anna ’s mondhoeken in haar hals. Zijn laatste schoten lost hij tussen haar borsten. Ook Anna komt klaar met de kunstpik in haar lijf en spuit ook weer wat van haar kutsappen vrij. Ik bef nog even mijn agente verder en voel haar knobbeltje opzwellen tot ook zij grandioos tot een climax komt.

Even later liggen we allemaal weer rustig naast mekaar. Anna vraagt of ze even kan douchen.

“Ja hoor” antwoord ik, “badkamer is eerste deur aan je linkerkant”. Anna neemt haar kleren en gaat richting douche. De agente volgt haar en even later staan ze samen onder de douche. Aan de geluiden te horen, amuseren ze zich verder.

“Ik heb uiteindelijk je lul nog niet vaak geproefd vandaag”, zeg ik zacht tegen Ronny, die tegen me aan is komen liggen. “Ik heb je moeten delen”.

Ronny kijkt me lief aan, ik verdrink in zijn mooie ogen en kus zacht zijn lippen. Hij staat op, neemt de fles slagroom en fluistert in mijn oor “Deze mag je nog eens gebruiken”. Ik laat me dat geen twee keer zeggen en spuit zijn slappe penis vol. Met kleine likjes neem ik de slagroom in mijn mond. Algauw reikt zijn piemel weer tot aan zijn navel. Ik ga bovenop hem zitten en trek hem af, eerst langzaam dan weer sneller. Mijn tempo wisselt mekaar af en bij het horen van Anna en de agente die weer klaarkomen in de douche, ram ik de knaap in mijn spleet. Ik zit bovenop

Ronny en draaf lustig op zijn steenharde paal. Ik steun op mijn voeten en ga op en neer, zijn lul floept net niet uit mijn drijfnatte poesje. Hij stimuleert intussen mijn pretknobbeltje en samen komen we tot een geweldig orgasme, een climax zoals ik er nog niet vaak heb gehad.

Ik kom rustig bij op Ronny ‘s buik. Zijn ademhaling gaat langzaam ook weer normaler klinken. De twee dames zijn ondertussen uit de douche geraakt en komen netjes aangekleed de kamer binnen.

“Ik ga het bij een verwittiging laten”, zegt de politieagente ondeugend. We schieten allemaal in de lach. Anna heeft de documenten die ze kwam oppikken in haar handen en zegt glimlachend “En ik ga nog even werken, ik sta wat achter op mijn schema”. Ronny en ik liggen zwijgend op bed. We kijken mekaar aan en tenslotte zegt hij “Ik ga me nog vlug douchen, ga je mee ?” Ik knik instemmend. Vooraleer ik me in de douche begeef, laat ik de twee dames buiten.

“Niet te veel lawaai maken” zegt de agente streng, terwijl ze me een vette knipoog geeft. Ik lach mijn tanden bloot en sluit de deur. De dampende douche wacht me op…

Xaviera

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *