Tatjana

()

In het vorig verhaal leerden we Tatjana kennen als een sensuele blondine, die als pas afgestudeerde seksuoloog, een gezonde erotische kijk heeft op het leven en dit wil gaan onderzoeken en toepassen in de bedrijfswereld.

Met veel zin voor avontuur zal ze vandaag kennis maken met Brigitte, de zaakvoerder van een interimkantoor. Ze is na voorspraak van haar boezemvriendin voorgesteld en moet enkel nog een kennismakingsgesprek doorstaan. Onervaren, speels, het hart op de juiste plaats en een snuifje naïviteit vormen de gevaarlijke cocktail die aan de basis ligt van haar erotische avonturen. Of ze haar doel zal bereiken, valt af te wachten.

Vandaag ontwaakt ze vol lust en opwinding. Naast haar bed ligt een slipje. De wekkerradio speelt zacht en doorbreekt de stilte in haar dakstudio met muziek van Brian Adams. De najaar regen beukt hard tegen de ramen, de wind doet de rolluiken daveren. We horen zacht gekreun gevolgd door een zucht van voldoening. Haar naakte bovenlichaam komt vanonder het laken, terwijl ze zich uitstrekt. Het bedlaken bedekt enkel haar schaamstreek, terwijl haar benen wijd open liggen.

Maar ze is niet alleen. Sonja komt in mantelpak de slaapkamer binnen en neemt afscheid door naast Tatjana te gaan liggen en haar hand onder het laken te laten glijden.
De avond voordien werd Sonja uit dankbaarheid in de bloemetjes gezet door Tatjana en het feestje eindigde uiteindelijk in bed.

Tatjana sluit haar ogen, glimlacht en zucht diep wanneer we de hand van Sonja langzaam heen en weer zien bewegen onder het laken. Een ogenblik later likt Sonja haar vinger af: “Lekker,” fluistert ze en streelt Tatjana’s weelderige boezem door haar vingers rond haar kleine puntige tepeltjes te laten draaien. Net wanneer Tatjana Sonja wil omhelzen voor meer, trekt haar vriendin zich terug en fluistert plagend: “Wordt vervolgd lieve schat, eerst werken vandaag. Tot vanavond.”

Terwijl Sonja haar handtas neemt en nog even in de deuropening van de slaapkamer naar haar vriendin kijkt, zegt ze met een geheimzinnige blik: “Brigitte wil je absoluut beter leren kennen. Ik ben benieuwd.” Sonja’s ogen fonkelen en maakt een likkende beweging met haar tong.

Na een hete douche, kort ontbijt en opwindend moment bij het aankleden, stapt Tatjana door de nauwe straatjes in het historische Brugge, op weg naar het interim-kantoor dat Sonja heeft geregeld. Ze voelt de adrenaline van vanmorgen nog door haar lichaam stromen, zelfs de herfstwind en najaarsregen deren haar niet.

Haar lange warme regenjas verbergt een zwarte Little Black Dress met knielaarzen en kanten BH, slipje en jarretelle met stay-up nylonkousen. Ze voelt zich heel sexy en geniet van de aandacht van mannen en vrouwen die ze kruist op haar weg. Bouwvakkers fluiten, schoolgaande adolescenten fezelen geile statements achter haar rug. Ze geniet, maar daagt nooit uit. De ware Jacob heeft ze nog niet ontmoet, de ware boezemvriendin wel. Laat ze maar komen, denkt ze en glimlacht.

Wanneer ze binnenstapt en even rondkijkt, zijn alle blikken op haar gericht. Het wordt even stil. Bewondering, jaloersheid en nieuwsgierigheid vullen de ogen van de aanwezige mensen. Ondertussen is ze die aandacht gewoon, af en toe niet.
Twee consulenten zijn in gesprek met werkzoekenden. Telefoons rinkelen, achtergrondmuziek weerklinkt in het kleine kantoor.

Het bekende geluid van een gezellige drukte in een kleine ruimte. Haar paraplu zet ze open in een hoek van de inkom.  Het begint harder te regenen buiten en het hemelwater beukt hard tegen de gefumeerde ruiten.

“Oef, net op tijd,” zucht Tatjana. “Mag ik deze hier openzetten?” vraagt ze aan de jonge kerel die vlakbij zit. Blijkbaar trekt ze zijn aandacht want in één tel staat hij recht en huppelt vanachter zijn desk om haar te helpen.
“Kan ik je helpen?”
“Ik heb een afspraak met Brigitte,” zegt Tatjana vriendelijk in haar typische hese sensuele stem, terwijl ze haar lange blonde haren naar achter legt. Hun blikken raken enkele seconden, voldoende om haar even te doen gloeien, maar meer niet. Ze voelt de erotische geladenheid, maar reageert niet.

Zijn looks spreken haar wel aan. Lang donker krullend haar, bruin huidtype, kastanjebruine ogen en hoekig gezicht met een guitige blik. Hij draagt een zwart slim-fit hemd dat los over zijn afgewassen jeansbroek hangt. Sportieve vrijetijdsschoenen en oprolde hemdsmouwen doen bij Tatjana het vermoeden rijzen dat hij los in de omgang is. Hij bekijkt Tatjana’s lichaam zonder blikken of blozen. Zijn doordringende en onderzoekende blik veroorzaken een opwelling in haar buik. Maar zijn jeugdig gedrag doet haar verder niets.
“Eh,…ok. Brigitte hé, ik zal je voor gaan,” klinkt hij verward wanneer Tatjana haar kleed in de plooi trekt. Ze glimlacht ondeugend. Ondertussen kijkt de andere mollige vrouwelijke consulent haar met een veelzeggende afkeurende blik aan, alsof ze “bitch” wil zeggen. Op haar eens zo vriendelijk gezicht verschijnt uiteindelijk een blik vol afgunst. Ze begrijpt wel waarom, maar ze kan er niets tegen beginnen.
De twee bezoekers, een jonge student en een vijftiger glimlachen. Ze genieten duidelijk van haar verschijning. Hun ogen glinsteren bij het zien van zoveel onbereikbare schoonheid. Althans, dat denken ze…konden ze Tatjana’s gedachten maar lezen.

Het kleine kantoor is duidelijk inderhaast ingericht. Stapels dozen met ringmappen, draden over het knalrode tapijt, twee rommelige bureaus en enkel een bijkomend bureeltje dat afgescheiden is met een binnenraam in melkglas. Het silhouet van Brigitte is wazig achter het glas. De jonge kerel klopt aan en wacht vóór de gesloten deur, terwijl hij toch stiekem probeert te gluren naar Tatjana’s lange benen en rondborstige vormen.
De telefoon wordt duidelijk ingelegd en Tatjana mag binnenkomen. Vóór hij terugkeert naar zijn desk, kruisen hun blikken nog even.

Nu staat ze vóór Brigitte.

De zakelijk geklede brunette heeft een opvallende charismatische uitstraling komt heel verzorgd over in haar zwart mantelpak met witte bloes, nylonkousen en hakken. Haar egaal gebruind en vriendelijk gezicht straalt iets frivools uit. Ze heeft opvallend donkere fonkelende ogen, fijne wenkbrauwen, een wipneusje en een brede mond met volle lippen. Een sterk ruikend parfum, zilveren armband en polsuurwerk verraden zin voor afwerking.

Tatjana is zelfverzekerd maar toch een tikkeltje nerveus omwille van het allereerste contact met een werkgever. Maar omdat Sonja alles zou geregeld hebben, gaat ze ervan uit dat Brigitte enige voorkennis heeft van haar persoonlijkheid. Of weet ze nog niet alles?

De twee dames zitten volledig afgeschermd van de kantoorruimte waar de consulenten werken. Er wordt een koffie gebracht door de zwartharige vrouwelijke consulente. Bijna morst ze de hete koffie over het kleed van Tatjana. Zou ze gemene plannen gehad hebben? Wat gaat in het hoofd van de jonge consulente om?
Buiten beukt de regen tegen het buitenraam van Brigitte haar bureau en noodgedwongen brandt een halogeenlamp, want de zware regenwolken zorgen voor een donkere ochtend. Vóór het raam hangen verticale blinden die zodanig gedraaid zijn dat je enkel rechtdoor kunt kijken naar buiten toe, recht op een klein koertje omwald door drie hoge muren. Midden op de betonklinkers staat een houten picknick bank waarop grote zware regendruppels openbarsten.

“Ik ga jou eerst wat gewone vragen stellen, probeer zo kort mogelijk te antwoorden, OK?” vraagt Brigitte, Het is alsof ze gehaast is om het kennismakingsgesprek af te werken, zonder inleidend gesprek.
Brigitte lijkt heel koel en afstandelijk over te komen, maar Tatjana blijft er vrolijk bij zitten. Niets kan haar opwinding vergallen. Enerzijds is ze nieuwsgierig naar haar eerste job, anderzijds vindt ze Brigitte aantrekkelijk: net zoals Sonja had verteld. Brigitte doet haar denken aan een norse maar toch sensuele schooljuffrouw. Haar strengheid en afstandelijke houding winden Tatjana juist erg op.
De ongemakkelijke stoel waarop Tatjana zit, staat in sterk contrast tegen de comfortabel ogende lederen bureaustoel waarin Brigitte – bijna – onderuit ligt. Tatjana kijkt af en toe naar haar mooi gevormde knieën die haar volle bovenbenen mooi laten overvloeien in slanke kuiten. Haar nylonkousen glimmen in het halogeenlicht. Nu zet Brigitte een brilletje op met rechthoekig montuur.

Tatjana reageert spontaan: “Dit staat je erg sexy.”

“Dank je,” glimlacht Brigitte. Maar ze begint onverstoord aan de vragenronde. Het is bijna tien uur.
Na een half uurtje zijn de meeste standaardvragen erdoor.
“Wees gerust, je hebt een mooi profiel,” besluit Brigitte.
“Welk profiel bedoel je?” reageert Tatjana snel terwijl ze Brigitte ondeugend aankijkt.
“Precies zoals Sonja vertelde…heel ondeugend, maar je hebt wel ambitie,” grijnst Brigitte en ze neemt haar brilletje af.
“Ik ben graag ondeugend. Het geeft me het gevoel dat ik leef. Ik hou ervan om mensen uit te vragen, om hun dagdromen te weten te komen. Het maakt hen wakker in onze slaapverwekkende samenleving,” begint Tatjana enthousiast. 
“Sonja vertelde mij dat je een seksueel onderzoek wil uitvoeren op de werkvloer? Klopt dat?”
“Ik wil gewoon de mensen hun fantasie ontdekken, tussen het gewone werk door. We worden niet meer gestimuleerd doorheen de werkdag om aan seks te denken. Misschien maak ik het daardoor weer wakker.”
“Je bent wel heel bewust bezig met een tactiek, heb ik de indruk,” zegt Brigitte geïnteresseerd. Haar blik wordt minder streng, alsof ze wil afwijken van de standaard vragen en uit eigen interesse Tatjana wil doorgronden. “Je hebt eigenlijk geen ervaring als seksuoloog, laat staan dat je enig besef hebt van de ernst van dit beroep,” probeert Brigitte nog mee te geven, alsof ze Tatjana wil behoeden. De zakenvrouw wordt innemender, zachter en een blos verschijnt op haar wangen. Haar donkere ogen fonkelen. De sfeer wordt geladen, erotischer en warmer.

“Hoe ben je op het idee van die studies gekomen? Invloed van thuis, vriendin?” vraagt Brigitte terwijl ze rechtstaat en even voor het raam staat en zuchtend naar de wolkbreuk kijkt. Nadien gaat ze terug zitten en opnieuw brengt ze haar ene been over het andere, maar nu langzamer, alsof ze wil pronken. Een glimlach verschijnt op haar lippen. Het geluid van de hevige regen en de half duistere omgeving werken erotiserend bij Tatjana en Brigitte.
“Al heel vroeg experimenteerde ik met jongens, ik was pas twaalf. De eerste onschuldige aanraking met hun piemeltje,” giechelt Tatjana waarop Brigitte gniffelt.
De sfeer wordt intiem, het geroezemoes op de achtergrond deert hen niet. Alleen de half duistere omgeving, het warme halogeenlicht, het geluid van de regen en het onderwerp binden beide vrouwen. Tatjana vertelt verder.

“Later fungeerde ik op mijn veertiende als bemiddelingspersoon tussen mijn vriendinnen en de jongens. Ik vertoefde vaak in gezelschap van jongens en het intrigeerde me om hen te doorgronden, ik wilde toen al hun wildste fantasieën kennen. Terwijl mijn vriendinnen vies waren van hun lid, wilde ik er alles over weten.
Mijn nicht was toen de schande van de familie want ze werkte op haar achttiende als escortdame. Daardoor leefde mijn tante op voet van oorlog met mijn moeder. Later startte mijn tante een escortebureau op en ik leerde enkele meisjes kennen. Ik begreep hun situatie en leefde met hen mee, maar zelf deed ik het niet. Mijn nicht leerde me stiekem allerlei technieken en ik begon geïnteresseerd te raken in de kunst om mannen tot een orgasme brengen.
Dat probeerde ik gretig uit op mijn liefjes en toen ik Sonja leerde kennen, leerde ik een vrouw opwinden en stimuleren. Ik wilde er steeds meer over weten en samen met Sonja ging ik psychologie studeren. Maar seks intrigeerde me steeds sterker en later specialiseerde ik me in seksuologie. Sonja stopte met studeren en ze ging werken. Toen mijn ouders ontdekten dat ik toch contact had met mijn tante en nicht, kwam het tot een zware ruzie en ik ging alleen wonen. Maar om mijn studies te betalen, ontving ik klanten op mijn kot, die via mijn tante passeerden. Zij controleerde de jonge mannen om mij te beschermen. Uiteindelijk studeerde ik af en nu zit ik hier vóór jou,” besluit Tatjana rustig.
Brigitte is stil geworden. “Jij hebt wel sekservaring, maar natuurlijk niet die ervaring die een seksuoloog zou moeten hebben om een praktijk te beginnen,” lacht ze spontaan en een hese klank in haar stem verraad opwinding. “Of toch?,” twijfelt ze even.
“Misschien is het inderdaad geen slecht idee van jou om allerlei jobs te doen en zo in contact te komen met alle lagen van de werkende bevolking,” besluit Brigitte. “Tenslotte is seksuoloog een ernstig beroep en ben je nog te speels,” grinnik ze.

“Ik wil jou iets vragen, maar dit moet je heel stil houden, afgesproken?” vervolgt Brigitte.
Tatjana knikt glimlachend en ze brengt haar sensueel lichaam in een gemakkelijke houding op de oranjekleurige en oncomfortabele stoel, door haar kontje naar achter te brengen, een holle rug te maken en daardoor haar opvallende boezem naar voor te brengen. Brigitte haar blik wordt kortstondig gefixeerd op de aantrekkelijke kantjes van Tatjana’s lichaam en spontaan glimlacht. 
“Wil je mijn stoutste droom kennen? Mijn wildste fantasie?” vraagt de opgewonden zakenvrouw met veel emotie in haar stem en blik, waaruit blijkt dat ze in de greep van de jonge beginnende seksuoloog is.
Tatjana knikt opgewonden.
“We zijn pas verhuisd en alles is hier nog een troep. s’ Avonds, wanneer iedereen naar huis is, ruim ik wat op en dat doe ik helemaal naakt. Ik denk steeds aan Paul, ik word geil en fantaseer dat hij me neukt op zolder. Dit zeg ik jou in vertrouwen, lieve Tatjana,” besluit ze met hese stem van opwinding. Vooral de woorden “lieve Tatjana” stemmen de blondine nu bloedgeil.
“Dat is een lekkere fantasie,” grinnikt Tatjana. “Maar, heeft Paul nog geen avances gemaakt?”
“Nee, ik denk dat hij niet durft. Stel je voor, met zijn bazin neuken,” grinnikt Brigitte. “Stel dat Sylvie iets zou zeggen tegen mijn baas in Brussel. Ik denk dat ze een oogje heeft op Paul want wanneer ik in zijn buurt kom, kijkt ze me nijdig aan.

“Je kent die boodschap wel hé,” zucht Brigitte. “Maar ze is een ijverige en competente medewerkster en ik kan haar niet missen,” zucht Brigitte.

“Ik heb een idee,” grinnikt Tatjana. “Ik zal eens praten met hem. Misschien kan ik achterhalen wat hij denkt of fantaseert, wat denk je?”
“Dat is heel lief van jou, maar hoe gaan jullie dan in contact komen?”
“Heel simpel. Ik laat mijn handschoenen hier achter en je vraagt hem, terwijl Sylvie het hoort, ze bij mij thuis af te geven. Ik durf wedden dat Sylvie dit zeker niet zal doen,” grinnikt Tatjana. “Je mag me vertrouwen hoor, ik zal niets met Paul ondernemen, want Sonja is er ook nog,” stelt Tatjana enthousiast voor.

Brigitte denkt even na. “Ik heb de indruk dat Paul het graag wil doen met meerder vrouwen. Toen ik op een dag toevallig langs het bureau van Paul passeerde en er geen mensen in de zaak waren – Sylvie was die dag afwezig -, zag ik een boodschap staan op zijn iPhone, waarin een vrouw hem bedankte voor de leuke avond met haar vriendinnen. Hij is soms slordig en heb zijn toestel meegenomen en hem achteraf in mijn bureau geroepen, toen hij terug kwam van het toilet. Hij kleurde rood toen ik het hem vertelde. Ik had hem de raad gegeven voorzichtig om te springen met zijn iPhone, vóór iemand zijn vertrouwelijke gegevens zou misbruiken. Ik heb er spijt van dat ik hem streng heb aangepakt, misschien had ik het zachter moeten aanbrengen en vragen of hij daten met vrouwen spannend vindt. Dat had meteen de deur open gezet voor een intiem gesprek. Maar nu is het misschien te laat,” zucht ze opnieuw.

“Het is niet te laat. Het is bijna middag,” lacht Tatjana. Brigitte kijkt haar verbaasd aan. “Hoe bedoel je?”
“Blijft Paul lunchen op kantoor?”
“Ja, Sylvie trekt steeds de stad in met haar vriend, terwijl Paul aan zijn bureau eet. Ik ruim dan boven nog wat op, in de hoop dat…” grijnst Brigitte.
“Het is toch eenvoudig. Nodig hem uit om hier in jouw bureau te lunchen?” stelt Tatjana opgewonden voor. “Spreek hem over het vele werk op de zolderverdieping, vraag hem om wat te helpen en nodig hem uit om eens boven te gaan kijken? Of wil je dat ik bij je blijf en we met ons drietjes naar de zolder trekken?” grinnikt Tatjana.
“Dit is een prachtig voorstel, ik zou je moeten bedanken,” zegt ze zacht.

“Is het daar boven warm?” vraagt Tatjana.
“Ja, er ligt al verwarming, alleen moet alles nog ingericht worden. Het is er een puinhoop, stoffig en vuil. Voorlopig hebben ze de radiator al gelegd, om er aangenaam te kunnen werken.”
“We hebben nog een half uurtje, zullen we al eens met ons tweetjes gaan kijken?” vraagt Brigitte duidelijk opgewonden van het voorstel van Tatjana.
“Leuk! En dan komen we Paul halen, OK?”
“Afgesproken,” giechelt Brigitte en maakt haar bloes los.
“Wat doe je nu?” vraagt Tatjana lachend. “Is het daar zo warm?”
“Ook wel ja, maar uit gewoonte trek ik ’s avonds hier altijd mijn kleren uit, ik wil ze niet vuil maken hé,” grinnikt ze.
“Jij bent ook stout hoor,” giechelt Tatjana en maakt haar kleed los. “Ik heb er totaal geen probleem mee,” fluistert ze zacht.
“Nee, dat weet ik. Jij brengt me wel op ondeugende ideeën,” grinnikt Brigitte.
Vliegensvlug zakt Brigitte’s rok op de grond en terwijl ze eruit stapt, flapt ze haar bloes open en ontbloot daarbij in één keer haar kleine spitse borsten met grote tepelhoven, die egaal gebruind zijn.

“Wat vind je van mijn lichaam, we zijn alleen en niemand kan me zien?”
“Jij ondeugende meid, je hebt geen BH aan!” giechelt Tatjana plagend met hese stem.

“Ik vind jou mooi,” zucht Tatjana. “Je mag best gezien worden hoor.”
“Dank je, ik wilde een eerlijk antwoord, lieve meid. Jij bent nog jong en slank gebouwd en je daagt niemand bewust uit, dat siert je. Er zijn andere bitches, die pronken met hun grote borsten en lekkere billen. Je onschuld en bescheidenheid maken je lekker om naar te kijken,” zegt Brigitte opgewonden en haar ogen gaan open wanneer Tatjana haar BH uittrekt.
“Ik had al een vermoeden dat jouw borsten heel mooi zouden zijn,” zucht Brigitte. “Vol jeugdige stevigheid en toch groot. Ik ben jaloers,” zucht ze.
Tatjana draagt nog enkel haar slipje, jarretelle, nylonkousen en hoge knielaarzen, haar kleine handtas neemt ze mee. Brigitte staat topless in haar tangaslipje, nylonkousen en hoge hakken.

“Kom, we gaan naar boven,” fluistert Brigitte en via een deur achter een stapel dozen, sluipen ze langs een donkere gang naar een metalen trap, waarbij stijlen, treden en mat aan vernieuwing toe zijn. Brigitte gaat voorop, Tatjana geniet van de wiegende kont van Brigitte. Een klein raampje werpt een griezelig licht in de trapkoker en een muffe geur geeft aan dat het gebouw een respectabele leeftijd heeft.
“Let op, sommige treden zijn glibberig van ’t stof,” giechelt Brigitte stil. Tatjana volgt voorzichtig en botst soms tegen de billen van Brigitte, die op haar beurt stilletjes lacht en opzettelijk even blijft staan. Tatjana likt dan zachtjes aan haar gebruinde bilkaken, waarna Brigitte giechelend verder stapt.
“Ga jij regelmatig naar de zonnebank?” grinnikt Tatjana. 
“Ja, ik voelde me niet zo goed in mijn vel. Ik ben niet zo knap als jij hoor,” klinkt ze scherp. “Je maakt me jaloers,” gaat ze plagend verder.

Uiteindelijk komen ze op de zolderverdieping, waar dozen, een oude stoel met ingeslagen zitting, kasten en een grote stoffige spiegel tegen de schuine dakzoldering staan.
Gaten in de versleten dakpannen laten regenwater binnen druppelen, spinnenwebben hangen tussen de verdorde houten balken en buiten hoor je het drukke verkeer op de natte kasseien. De twee opgewonden vrouwen staan even stil en nemen de griezelige omgeving in hun op. Twee kleine dakvenstertjes werpen schaars licht naar binnen, net genoeg om hun even schaars geklede lichaam te zien.
“Het is hier lekker warm,” fluistert Tatjana zacht.

“Dus hier droom je van Paul,” zegt ze plagerig en slentert rond in de muffe enge zolder.
“Ja, hier ga ik op die stoel zitten… en je weet wel,” giechelt Brigitte.
“Zeg het maar, hier speel je met je klitje,” fluistert Tatjana zacht met hese stem.

“Zit je dan op je slipje, of heb je dan een doek mee, want proper is hij niet hé’ lacht Tatjana.
“Ja, ik heb dan een handdoek mee, maar nu niet,” grinnikt ze.

“Ik heb er terug zin in,” zucht ze met schokkende stem. “De omgeving prikkelt mij ook,” biecht ze op.
“Mij ook,” grinnikt Tatjana. “Vooral omdat we hier in onze blote borsten staan,” kreunt ze zacht.

Tatjana opent haar handtas die over haar schouder hangt en haalt er een grote dildo uit, die ze opgewekt presenteert in de schaarse lichtstralen die door de spleten in het dag naar binnen komen.
“Oh, dat is een lekker idee,” fluistert Brigitte met een geile gesmoorde stem. Haar spitse borsten wippen zacht op en neer terwijl ze naar Tatjana stapt. “Zal ik jou eerst stimuleren?”
“O ja, ik ben al nat,” giechelt Tatjana en maakt haar jarretelle los, trekt haar slipje uit en legt het op de stoel. Nadien maakt ze weer haar jarretelle vast, gaat op haar slipje zitten op de stoel en opent haar lange benen. Wanneer ze achterover leunt tegen de rugleuning van de stoel, kneed ze zacht haar zware borsten. Haar kleine puntige tepeltjes stijven op en wanneer Brigitte de dildo zacht tussen haar schaamlippen schuift, slaakt ze een zachte kreun en likt daarna aan haar vinger.

Brigitte steunt gehurkt met haar ene hand op de knie van Tatjana, terwijl ze de dildo zacht heen en weer beweegt in Tatjana’s kut.

“Ik vind ’t lekker,” zucht Tatjana en klemt haar kleine tepeltjes tussen haar vingers, laat ze schieten en likt weer aan haar volle lippen. Soms valt een koude regendruppel op één van haar volle gespannen borsten, baant een weg over het bolle oppervlak en belandt uiteindelijk op haar buik, waardoor haar lichaam eventjes samentrekt. Ze kreunt steeds harder en strijkt af en toe haar fijne vingers door het donkere haar van Brigitte.
“Wacht lieverd,” zucht Brigitte plots. “Ik trek ook mijn slipje uit,” fluistert ze en binnen enkele tellen zit het slipje van Brigitte tussen haar hand en de knie van Tatjana, terwijl de dildo weer in het natte poesje van Tatjana verdwijnt.
Beide geile dames genieten van dit spannend moment, waarbij ze allebei zo goed als naakt op een duistere zolder ondeugend genieten van het harde ultieme wapen. Ze horen nauwelijks de plotse voetstappen op de trap, want Tatjana kreunt steeds dieper en Brigitte hijgt van geilheid wanneer ze naar het kronkelende lichaam en de opwippende borsten van Tatjana kijkt.

Een hand glijdt langzaam over de schouders van Brigitte, terwijl Tatjana haar ogen dicht zijn. Uit het duistere gedeelte van de zolder verschijnt een naakte kerel. Brigitte slaakt een kreet en springt recht, Tatjana opent haar ogen, bedekt haar blote borsten terwijl Brigitte wil slaan met de dildo in haar hand. Maar algauw slaken ze een zucht van opluchting wanneer blijkt dat het Paul is, die grinnikend toekijkt hoe ze allebei hun borsten bedekken, maar niet kunnen verhinderen dat zijn geile blik hun bloot en keurig geschoren poesje bewondert. Zijn penis staat fier pronkend omhoog terwijl hij, hem zacht masserend, geniet van hun mooie lichaam.

“Heb ik jullie vergadering verstoord?” begint hij smalend.

Zijn ogen fonkelen wanneer hij eerst de blote borsten van Brigitte bewondert en nadien naar de boezem van Tatjana gluurt.

“Ik wilde jullie even storen om te vragen welk belegd broodje je wilde, Brigitte,” gaat hij lachend met een grijns op zijn gezicht. “Maar ik zag jullie kleren liggen en ik dacht…”
“…ik ga hen eens verassen,” antwoordt Brigitte nog steeds onder de indruk en kijkt vol belangstelling naar Paul’s lid. Tatjana is naast Brigitte komen staan en Paul zucht diep wanneer hij beide vrouwen met een flauwe geile blik in zijn donkere ogen aankijkt. Hij masseert zijn penis iets sneller en wanneer zijn buikspieren samentrekken knielen beide dames vóór hem neer en giechelend verkennen ze zijn ballen en zacht kloppend lid.
“Vlug Tatjana, we moeten ingrijpen vóór het te laat is,” giechelt Brigitte en knijpt hard in de stam. Paul slaakt een diepe kreun, hapt even naar adem: “Oeps, net vermeden.”

“Kijk Brigitte, ik zal je iets tonen,” grinnikt Tatjana en likt heel zacht aan de onderzijde van zijn gezwollen eikel, terwijl Brigitte in de zijn stam knijpt. Daarna laat Tatjana haar tongpuntje heel traag langs zijn eikel glijden tot op het gaatje. Even doet ze alsof ze zal happen en zijn eikel in haar mond wil nemen, maar houdt dan op. Paul besterft het bijna en opnieuw moet Brigitte knijpen. Paul sluit zijn ogen, want nog langer kijken naar hun bloot lichaam zou fataal zijn. Tatjana grijpt nu zijn penis vast en Brigitte doet de prikkelende beweging van Tatjana na. Maar in plaats van plagend te stoppen, laat ze zijn eikel in haar mond verdwijnen. Tatjana beseft dat ze Brigitte best alleen laat met Paul en gaat terug zitten op de stoel. Ze geniet van de smakelijke geluiden van Brigitte, die nu heel sensueel traag aan Paul zijn penis zuigt. De aantrekkelijke kerel probeert een orgasme te voorkomen door af en toe zijn ogen te sluiten en liefdevol in het haar van Brigitte te wrijven.

Tatjana opent haar benen, kneed haar volle borsten en brengt de dildo in haar poesje. Af en toe kijkt ze naar het opwindend tafereel dat Brigitte en Paul opvoeren, daarna sluit ze haar ogen en kreunt zacht wanneer ze de dildo steeds dieper duwt. Ook Paul gluurt even naar Tatjana, maar moet vlug wegkijken, want Brigitte zuigt steeds harder en opnieuw moet hij zich kunnen inhouden.

Ook Tatjana is bloedgeil, kreunt steeds dieper en drijft zichzelf naar een stevig orgasme. Wanneer druppels de stoffige plankenvloer bereiken, nadat ze langs haar lies gepasseerd zijn, zucht Tatjana diep van opluchting. Ze glimlacht wanneer ze ziet hoe Brigitte en Paul elkaar gevonden hebben en wanneer Brigitte recht gaat staan en teken geeft aan Paul om haar in doggy style te neuken, sluipt ze voorbij haar nieuwe vriendin en fluistert in haar oor: “Ik vind de weg wel, tot binnenkort.”

Tatjana sluipt in haar blote borsten en met haar slipje in de hand de trap af naar beneden. Gelukkig heeft ze haar knielaarzen aan, want de treden zijn erg vuil. Op de achtergrond hoort ze Brigitte kreunen van genot. Ook het gehijg van Paul spreekt boekdelen. Onderaan de trap merkt ze de kleren op van Paul. Ze glimlacht.
Eens beneden, verliest ze geen tijd en stopt haar slipje en dildo in haar handtas, trekt haar BH en kleed aan, neemt het papiertje met de gegevens van haar eerste werkgever voor morgen en sluit de deur van het bureau van Brigitte, met haar regenjas half aangetrokken.
Even verderop in de straat ziet ze Sylvie staan, hevig tongzoenend met haar vriend. Tatjana glimlacht, neemt een andere weg en geniet nog na van het innemend kennismakingsgesprek. Morgen begint ze in de lingeriezaak achter de Halletoren. Ze heeft geen idee waar het is, maar nu moet ze boodschappen doen, want binnen een uurtje komt Sonja langs.

Zeos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *