Shoppen met Tatjana

()

Zie ook de verhalen “Lekkere pralines” en “Het politieverhoor” van Geile Tatjana.

De rondborstige Tatjana is een vrolijke en sociale blondine met Italiaans -Russische bloed en geboren en opgegroeid in de middeleeuwse stad Brugge. Na haar studies als seksuoloog doet ze interim -jobs om haar levensstandaard te bekostigen: ze is verslaafd aan lingerie en schoenen. Tatjana heeft geen nood aan een vaste relatie, is een fervent naturist en beschouwt seks als een dagelijkse onmisbare energiebron. De opmerkelijke schoonheid is een beetje naïef, lief en ondeugend maar op een onschuldige manier. Als tiener speelde ze graag doktertje; nu nog steeds…

Vandaag gaat Tatjana lekker shoppen in de buurt waar ze woont – hartje Brugge. Sinds haar geile avonturen gisteren in het park om de hoek en bij de pralinezaak hebben de buurtbewoners haar uiterlijk al leren kennen. Nadien heeft ze een gepaste “uitbrander” in bed gekregen van haar seksvriendin Sandra, die haar onzedig gedrag heeft “beteugeld”, nadat ze op de dienst zedenrecherche een klacht had ontvangen dat een naakte blondine door het park liep en in de winkelstraat een pralinezaak binnenstapte. Sandra treedt op om de indruk naar de burger te behouden dat naaktloperij noch steeds zal beteugeld worden. Eigenlijk wordt Sandra bloedgeil van Tatjana ’s experimenten en vormt dit de basis van hun lekker seksleven.

Tatjana profiteert vandaag van het warme weer na de zware onweersbui van gisteren en vandaag is de lucht nog steeds onstabiel. Misschien heeft onze blondine vandaag ook last van een onstabiele geile bui. Het is tegen tienen en na een verkwikkende douche trekt ze een slipje aan van het laatste bordeauxkleurig setje van vorige week, kiest ze voor korte donkerrode zomerlaarzen en na wat twijfelen stopt ze het bovenstukje in haar kleine handtas en stapt opgewekt de deur uit van haar flat op de bovenste verdieping. Het zalige bloot gevoel van haar borsten maakt haar extra geil. Dit is wat ze graag doet. In de trappenhal ontmoet ze haar bejaarde onderbuur, een dame die haar doet denken aan haar overleden grootmoeder.

“Meiske, zie da ge geen koede vangt hé, ge zijt zo bloot vanboven” kijft ze met een opgewekte stem.
“Neen, nee Marieke, ik let wel op, ge kent mij hé,” weerklink het in de hall en Tatjana verdwijnt in het straatbeeld.
Met een flinke tred stapt ze door de mensenstroom die op deze zaterdagmorgen sterk aanwezig is. Het is verderop marktdag en dan is er veel volk in Brugge. Haar grote volle spitse borsten wippen zacht en sensueel op en neer, haar billen vertonen golvingen, ze lacht en geniet van de belangstelling voor haar lichaam. Ondertussen is ze de blikken al gewoon, het voelt bij haar alsof ze toch gekleed is. Af en toe hoort ze gefluit van mannen, een mompelende opmerking van vrouwen en soms een compliment van anderen. “Wow, mag ik eens voelen!” En, “helaba, hete griet! Mag ik je nummer?” Of, domweg. “Schandalig!”

Bij al die aandacht heeft ze heeft soms de neiging om eens aan haar blote borsten of in haar slipje te voelen, maar dat zou pas provoceren zijn. Tot hier kent ze haar fatsoen. Ze stapt de hoek om en na enkele minuten duwt ze de deur open van haar vaste stek: lingeriezaak MarieLin. Angélique, de zaakvoerster, kent de sensuele en beeldschone blondine al enkele jaren en Tatjana heeft bij haar ooit haar als interim gewerkt.
In de zaak is Angélique bezig met twee jonge dames die in hun lingerie en blootsvoets door de winkel zweven. Ze giechelen wanneer ze Tatjana topless zien binnenkomen en Angélique innig omhelzen, alsof ze boezemvriendinnen zijn. De ene vrouw heeft gitzwart piekhaar en een diep gebruinde huid. De andere heeft halflang blond haar en opvallend blauwe ogen.

“Wow, jij hebt wel lef zeg,” begint de eerste.
“Dat zou ik nie durven, zunne,” zegt de ander.

“Wel dames, dit is Tatjana, ze durft alles,” zegt Angélique alsof ze een ster aankondigt.
“Je hebt wel mooie grote tieten,” durft de ene reageren, waarop de ander repliceert: “De mijne zijn ook mooi,” en ze maakt haar bovenstukje los en gooit het op een stoel.
“Phoe, ik durf dat ook,” reageert de ene weer en doet net hetzelfde.
Angélique lacht uitbundig. “Wel Tatjana, blijf je niet tè lang, want anders gaan deze dames zonder lingerie naar buiten.”
Er ontstaat een gezellige sfeer, Tatjana haalt een klein doosje met pralines uit haar handtas. Ze zouden een heerlijke smaak hebben. Angélique is blij, bijna geëmotioneerd en trakteert de twee jonge vrouwen eveneens met een praline. Wanneer ze proeven kijken ze elkaar vreemd aan, ze glunderen en aarzelen even, tot de blonde vrouw uiteindelijk durft te zeggen: “Ze smaken naar…een…hihihi…kutje.” Algemeen gegiechel, de sfeer wordt erotisch geladen. De vier vrouwen willen eigenlijk dat er nu niemand meer zou binnenkomen, maar de winkel is nog twee uur open. Angélique stelt beide dames voor aan Tatjana.

“Dit zijn An en Trees, ze werken bij MarieLin, waarvan dit de winkel is die bij het lingeriehuis hoort. An is ontwerpster, Trees is marketing specialiste. Roos, de zaakvoerster van MarieLin is mijn zus,” glimlacht Angélique fier.
“Moh, alé gij, tof!” reageert Tatjana uitbundig. “En waar is MarieLin gevestigd? Ik zoek eigenlijk werk.”
“Werk? Als wat?” vraagt An, die heel geïnteresseerd naar het broekje van Tatjana kijkt.
“Ik ben eigenlijk seksuoloog van opleiding, maar vind daarin nie echt werk.”
“Kan ik me nie voorstellen. In de sekswereld is er toch altijd werk?” giechelt Trees, die een nieuw broekje aantrekt zoals Tatjana draagt, bovenop het hare.
“Ik zou je eigen slipje uittrekken en het nieuwe aandoen, als ik jou was, Trees” zegt Angélique nadenkend.
“Nee joh, ik ga da nie vuil maken hé,” reageert Trees.
“Trek het mijne dan aan hé,” giechelt Tatjana en laat haar slipje uitglijden over haar lange benen.
“Je hebt prachtige benen, Tatjana. Ik ben echt jaloers zunne,” grinnikt Trees en doet ook haar slipje uit en trekt dat van Tatjana aan.

“We zoeken toch een model?” vraagt An zich luidop af tegen Trees.
“Tja, die kosten veel geld.”
“Wel dames, Tatjana is volgens mij een mooi model hé,” verdedigt Angélique. “Kijk es hoe mooi ze is, vooral bloot, zoals ze nu is,” grinnikt ze.
An en Trees kijken elkaar glimlachend aan. Trees kijkt in de spiegel en draait met haar kontje, trekt het slipje van Tatjana uit en geeft het terug. “Angélique, ik koop het setje.”
“Geef eens hier, ik ga ’t ook eens passen,” probeert An en trekt het ook aan, ondertussen heeft ze haar eigen broekje ook uitgedaan.
“Da heeft hier nogal succes hé,” lacht Angélique, die nu ook te horen krijgt dat An ook een setje mee naar huis neemt. “Je hebt een goeie smaak Tatjana, het merk MarieLin past bij jou!”
“Wel, Tatjana, heb je zin om deze week eens langs te komen bij MarieLin? Als het klikt tussen jou en Tinneke, onze fotograaf, denk ik dat je een job hebt bij ons,” stelt An voor, terwijl ze in haar blootje door de winkel wandelt en pikante lingerie doorzoekt.

Ook Trees en Tatjana lopen naakt rond, terwijl Angélique even door de vitrine naar buiten kijkt om te zien of er nog veel volk zou komen. Nog een uur zou de zaak open moeten blijven en de zaakvoerster twijfelt.
“Laat ze maar binnenkomen,” begint Tatjana. “Mij stoort het niet hoor.”
“Stel dat hier ne vent binnen komt, ik trek vlug iets aan,” reageert An.
“Ik nie, ik volg Tatjana,” zegt Trees die met fonkelende ogen de aantrekkelijke blondine aankijkt.
“Zeg dames, boven heb ik nog setjes liggen die gisteren binnengekomen zijn…Misschien?”
“O, dat pak die ik nog heb doorgestuurd! Foei! Je hebt ze nog niet uitgepakt,” grinnikt An plagend.
“Wel, dan helpen we haar een handje hé dames,” gaat Tatjana erop in en wenkt naar Trees en An om naar boven te gaan.
“Jij kent hier ook de weg?” vraagt Trees.
“Ja, ja, ze heeft hier nog gewerkt als interim,” reageert Angélique. “Dat waren tijden se,” grijnst ze. “Weet je nog toen Chris langskwam?”
“O, ja, mm…” reageert Tatjana. “Ik neuk ‘m nog elke week.”
“Olala!” reageert An. “Heftige meid hoor!”
“Ben jij dan voor de venten?” brengt Trees zichtbaar beteuterd uit.
“Haha, Trees, betrapt!”

De dames gaan de trap op naar boven, Tatjana voorop, Trees erachter en An als laatste, alle drie in hun blootje. Wippende tieten, golvende kontjes, giechelende stemmetjes, stijve tepels. Het duurt niet lang of er weerklinkt gegiebel, geluiden van dozen die geopend worden, plastiek dat kreukt en af en toe een stille pauze met een zucht en kreun.
Ondertussen komt een oude dame binnen in de zaak en Angélique sluit de deur naar de trap. Tatjana ’s handtas, de kleren van Trees en An en twee paar pumps en nylons slingeren nog in de winkel rond.
“Oejoejoei! Wa’s da hier,” grinnikt de dame, een vaste klant van Angélique. “Feestje?”
De feestgeluiden zijn nog hoorbaar tot beneden en Angélique zegt met schaamrood op haar wangen dat drie jonge vrouwen, vriendinnen, op bezoek zijn.
“De jeugd hé,” grinnikt ze met een handgebaar.
“Och, ’t stoort nie hoor, ik ben ook jong geweest hé,” reageert de dame met een grijns.
Na een kwartiertje gaat ze naar buiten en Angélique sluit de winkel een half uur vroeger. Ze kan het niet meer houden en stapt de trap op naar boven. Maar eens bovenaan de trap hoort ze zacht gezucht, gesmoord gegiechel en gefluister. “O, ja, mm…, lekker! Hé, da ’s fijn, nog eens? Iets verder, ja…, mm… O, Jezus, niet zo diep schatje!”

Ze duwt de deur op een kier en gluurt naar binnen. Tatjana ligt op een grote brede ligbank met gespreide benen. Trees likt haar poesje teder en behoedzaam, An zuigt intens maar toch smakelijk aan Tatjana ’s kleine tepeltjes. Haar vingers glijden langs de onderzijde van haar grote volle puntige borsten, haar andere hand bewerkt haar eigen schaamlippen.
Ook Trees, die nu heel lief haar tong tussen Tatjana ’s schaamlippen duwt, kreunt zacht wanneer ze zichzelf bevredigt.
“Wat zijn jullie zo lief,” zucht Tatjana. “Beschouw het als een ingangsexamen,” grapt An, die nu de andere spitse tepel van Tatjana aanvalt met haar tong en vingers.
Angélique twijfelt, of ze de jonge vrouwen zou storen. Eigenlijk zou ze na afsluiten van de zaak haar zwarte vriend Jeke gaan opzoeken, want ze had zin in zijn enorme penis. Ze kijkt nog even hoe Tatjana ingelijfd wordt door An en Trees. Stilletjes glijdt haar hand onder haar rok en bereikt haar natte schaamlippen. Ze wordt er bloedgeil van.
“Lieverdjes, ik ga…O! Nog… ja… O, hemeltje.” Kreunt Tatjana. Haar bekken schokt, haar grote borsten wippen heftig, haar lange benen slaan wild open en dicht, Trees kan nog net haar hoofd wegtrekken.

An en Trees zuigen zacht aan Tatjana ’s tepeltjes, de blondine haar handen zitten tussen haar benen terwijl ze een diepe kreun slaakt. Kronkelend fluistert ze de namen van de twee jonge vrouwen die in de ban geraakten van Tatjana ’s schoonheid, lef en temperament. Wanneer Tatjana rustig ademt, glimlacht en lief hun borsten streelt, terwijl Trees en An nog steeds aan haar grote puntige borsten likt, worden plannen gesmeed om haar in MarieLin aan te kunnen werven. Ondertussen is Angélique terug naar beneden geslopen en heeft een briefje op de handtas van Tatjana gelegd met de boodschap:
Ben al weg. Jullie waren zo lekker bezig! Ik ga met Jeke spelen, mmm! xxx. ps: de deur gewoon dichttrekken.

“Hou je van verre reizen?” begint An rustig.
“O, ja, heerlijk. Waarom?”
“Mm… je zult wel zien als je met Tinneke op stap gaat,” grinnikt Trees. “Ze lijkt op jou, even lekkere tieten, lange benen, grandioos!”
“Kom, we moeten gaan,” beseft Trees plots en An ontwaakt als het ware uit een roes. Ook Tatjana is wat geil en suf en uiteindelijk slenteren de drie vrouwen, alsof ze uit een lekkere droom ontwaken, de trap af, zich afvragend waar Angélique naartoe is.
“O, wat lief,” denkt Tatjana wanneer ze de nota van Angélique leest. Ze gooit onzichtbaar een zoen en geniet van het tafereel wanneer An en Trees hun lingerie aantrekken en hun kledij opgevouwen achterlaten achter de toonbank van de zaak. De drie vrouwen zouden vertrekken in hun lingerie en laarzen, alleen Tatjana houdt ervan om in haar blote tieten te lopen. Opgewonden wandelen ze door het straatbeeld, met Tatjana in het midden, met hun handtas over de schouder, glimlachend, giechelend. Tatjana wacht op een uitnodiging bij MarieLin.
“En wat als de politie ons zo ziet?” vraagt Trees bezorgd.
“Wees gerust, daar heb ik mijn connecties voor,” grinnikt Tatjana.
“Hoezo?” vraagt An.
“Dat zal ik jullie eens uitleggen bij MarieLin. Maar daar ga ik de lezer niet mee lastig vallen, want zij weten al hoe ik dat op los.”

Zeos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *