Tatjana; Hot Chocola

()

Het pittig kennismakingsgesprek van gisteren in het interimkantoor met Brigitte, zindert nog na bij Tatjana.

 (lees: “Seksuoloog ad interim – (2) Kennismakingsgesprek”).

Vandaag begint haar eerste werkdag en Tatjana dartelt vrolijk en poedelnaakt rond in haar flat, op zoek naar de juiste outfit.
Op de radio hoort ze dat de middagtemperatuur gemakkelijk twintig graden zal halen. Ze trekt op deze uitzonderlijk warme herfstdag een luchtig kleedje aan. Het wordt een knalgele jurk, wit kanten slipje en lichtbruine zomerlaarzen. Het idee dat het herfst is en ze toch halfnaakt naar buiten gaat, geeft haar een extra geil gevoel.

Tatjana heeft hoge verwachtingen. Lingerie is hèt item om door te dringen tot in de diepste fantasie van mensen. Hoe zal ze de klanten bespelen om meer te weten te komen wat hen bezig houdt. Maar eerst moet het klikken met de zaakvoerster. Misschien werken er wel meerdere mensen in de zaak.

Onderweg krijgt ze een SMS: het bericht komt van Jeke, een mulat uit de V.S, die ze heeft leren kennen tijdens een uitwisselingsproject aan de universiteit.
Hij speelt bij een succesvolle Amerikaanse basketbalploeg in Florida en Tatjana heeft hem in jaren niet meer gezien.
Uitgerekend vandaag, op haar eerste werkdag, is hij ook in Brugge en of dit goed of slecht uit komt weet Tatjana nog niet. Met gemengde gevoelens stapt ze door de kleine steegjes, de frisse najaarswind in de ochtend voelt ze niet meer: de herinneringen aan Jeke houden haar nu bezig. Jeke wil haar kost wat kost veroveren, maar zijn verwoede pogingen halen niets uit. Tatjana wil vrij zijn en ontdekkingen doen op gebied van seks en erotiek.

De blonde vamp stapt een klein steegje in. Een in knalgeel geschilderde gevel van een klein historisch pand trekt haar aandacht. Brigitte had daarover iets gezegd. Het kleine steegje ligt er verlaten bij en een frisse wind blaast haar kleedje agressief omhoog. Aangezien het tot net boven de knielijn hangt, moet ze het kleedje noodgedwongen met haar ene hand naar beneden houden.
In het uitstalraam wordt pikante lingerie getoond terwijl je niet kan binnenkijken in de winkel. Dit bevalt haar uitermate en enthousiast stapt ze naar binnen. Een aangenaam warme en gezellige ruimte brengen haar in een erotische stemming. Ze is natuurlijk licht ontvlambaar, maar dit prikkelt toch haar verbeelding.
Heel veel lichtbruine en terracottakleurige panelen delen de zaak op in verschillende thema’s, samen met kamerplanten en glaspartijen. De bijna witte plankenvloer doet denken aan de stranden van een Caribisch eiland. Halogeenlicht straalt een warme en heldere sfeer uit. Het contrast met het kille nauwe steegje is sterk.

Tatjana slentert rond in de zaak, tot een zachte stem haar aandacht trekt. Vóór haar staat een lange, fijne, aantrekkelijke en statige vrouw met lang pekzwart glanzend haar, gehuld in een zwarte jurk tot over de knie. Ze draagt daarbij zwarte lederen laarzen en haar make-up accentueert haar knalgroene ogen. Gouden armbanden en halsketting schitteren in het kunstlicht. Ze glimlacht en haar ogen fonkelen bij het zien van Tatjana. Ze lijkt veel ouder dan onze jonge frisse blondine, maar straalt toch iets energiek en jeugdig uit. Vooral haar ronde boezem valt erg op, benadrukt door haar fijne lichaamsbouw.

“Aangenaam, ik ben Angélique,” zegt ze vriendelijk en reikt haar de hand.
“Ik ben Tatjana, de interim die…”
“Ik had al een vermoeden,” lacht Angélique. “Maar je hebt duidelijk een lingeriesetje nodig,” grinnikt ze vriendelijk wanneer ze Tatjana’s wulps voorkomen analyseert.
“Eh… ja… inderdaad,” zucht Tatjana een beetje opgewonden en trekt haar kleedje in de plooi.
“Kom, ik zal je meteen tonen wat je vandaag te doen staat, we hebben geen tijd te verliezen,” zucht Angélique en toont een stapel dozen met lingerie die moeten uitgepakt worden.

Geen tijd voor een babbel, verkennend gesprek of korte introductie. Er moet blijkbaar onmiddellijk tot de actie overgegaan worden, want in de namiddag gaat de winkel open.
De zaakvoerster houdt Tatjana in het oog. Met een geheimzinnige glimlach volgt ze de werkzaamheden van onze blondine, die ijverig en nauwgezet de dozen met slipjes en BH’s in de rekken legt of ophang aan het decor bestaande uit boomstronken, rieten matten en andere natuurlijk materiaal, om een bepaalde Afrikaanse sfeer te creëren.
In de zaak hoor je enkel de hakken van hun laarzen op de houten vloer, een ritmische beat, het frommelen in dozen en samenproppen van fijn papier.

Sommige exclusieve modelletjes worden opgehangen. Af en toe bukt Tatjana zich heel diep waardoor haar omhoog geschoven kleedje haar lange benen onthult. Ook haar grote volle boezem wordt daarbij in volle glorie geopenbaard. Details die Angélique ook opvallen. De vrouw glimlacht bij het zien van zoveel sensuele schoonheid. Misschien is ze jaloers, smeedt ze snode plannen. Ofwel denkt ze terug aan de tijd dat alles bij haar nog strak zat en ziet ze in Tatjana haar eigen schoonheid van vroeger.

De voormiddag vliegt voorbij, Tatjana werkt ijverig en Angélique lijkt best tevreden. Het wordt middag en Angélique nodigt Tatjana bij haar thuis uit om te lunchen. Blijkbaar valt de blondine erg in de smaak bij de zaakvoerster en ze gaat gretig in op het aanbod. De drukke voormiddag heeft ervoor gezorgd dat ze niet veel hebben kunnen vertellen en Angélique wil dit blijkbaar goedmaken.


“Je verdient een beloning, Tatjana,” klinkt het opgewekt bij Angélique, terwijl ze de zaak afsluit en de deuren van haar blitse zwarte X5 op afstand ontgrendelt, die wat verderop in het breder gedeelte van het steegje geparkeerd staat. De wind doet weer het korte kleedje van Tatjana opwaaien zodat het wit kanten slipje even zichtbaar wordt.
“Heb je ’t niet koud?” vraagt Angélique terwijl ze de wagen start. “Je bent wel erg kort gekleed,” grinnikt ze, terwijl ze de zware SUV door de smalle straatjes van Brugge loodst.


“Nee, ik heb het zelden koud,” lacht Tatjana opgewonden, want ook Angélique haar benen zijn iets meer ontbloot door in de hoge zetel te gaan zitten. Blijkbaar wil ze juist haar benen wat meer accentueren, in plaats van haar kleed in de plooi te trekken. Tatjana wordt als het ware uitgenodigd om tussen haar benen te kijken, wanneer ze zich bukt om haar handtas te controleren. Misschien doet Angélique dit opzettelijk. Het prikkelt Tatjana.

“Ik wil je iets belangrijk vertellen,” begint Angélique, waarop de blondine even slikt en een kriebel in de buik voelt. “Zou ze meer willen? Dat zou echt geil zijn,” denkt ze.
Opgewonden luistert Tatjana aandachtig naar het eigenlijke trieste verhaal van Angélique. Ze is gehuwd, maar eigenlijk heel eenzaam en seksueel verwaarloosd. Haar echtgenoot heeft een goed draaiende bouwonderneming en is zelden thuis. Maar Angélique voelt zich opgesloten in een gouden kooi. Een grote villa met alles erop en eraan, een goed gespijsde rekening, de lingeriezaak als hobby. Maar geen hartstocht en spanning. Als hij thuis is, gedraagt hij zich als een arrogante kerel en na een neukpartijtje trekt hij er alleen op uit met zijn vrienden.

“Veel lawaai, maar erg klein geschapen,” giechelt ze terwijl ze de grootte aantoont met haar duim en wijsvinger.
“Grootte speelt geen rol, het is wat je ermee aanvangt,” grinnikt Tatjana.
“Natuurlijk, maar zijn bakkes is tien keer groter dan zijn daden,” vecht Angélique terug.
“Zou je willen vreemdgaan, want dit is toch onhoudbaar?”
“Ik denk er soms aan, maar dat veroorzaakt nog meer ellende. Hij is jaloers en zou iemand in elkaar kunnen slaan,” gaat ze rustig en toch gelaten verder. “Soms droom ik van…”

Plots stopt Angélique de zware BMW en gaat even aan de kant staan. “Kijk, daarvan droom ik,” zucht ze en wijst in de richting van een lange atletisch gebouwde kerel, die onrustig om zich heen kijkt, alsof hij op iemand wacht.
“Een zwarte kerel heeft toch iets exotisch, hij straalt iets warms uit,” gaat ze dromerig verder met haar lange gebruinde armen op haar stuur. De motor draait nog. Tatjana haar ogen en sensuele mond gaan wijd open.
“’t Is Jeke!” gilt ze.
“Ken je hem?” vraagt Angélique opgewonden.
“Ja, ik leg het je straks uit. Mag hij mee?”
“Natuurlijk,” grinnikt Angélique. “Wat had ik je juist verteld?”

Nog voor Angélique iets kan zeggen, stapt Tatjana uit de wagen en holt in de richting van Jeke. Haar kleedje flirt met de gemene wind en wanneer ze haar armen om Jeke slaat, kan iedereen zien dat ze een piepklein wit kanten slipje draagt. Haar lange benen worden geaccentueerd door haar bruine zomerlaarzen. Blonde haren wapperen in de wind. Jeke zijn bruine armen tillen haar lichtjes op zoals een pop. Geen kus, alleen een innige omhelzing. Blank en zwart verstrengelen zich even…

In de wagen wordt opgewonden gereageerd door de twee vrouwen, terwijl Jeke met handen en voeten en in gebrekkig Nederlands probeert uit te leggen dat hij blij is om in België te zijn en haar terug te zien. Hij zit op de achterbank en leunt met zijn zwaar gespierde armen tegen de hoofdsteunen van de voorste zetels. Hij draagt een fel gekleurd T-shirt met korte mouwen en een Jeans met witte basketschoenen.
“Mm…, het ruikt hier naar chocolade,” merkt Angélique opgewonden op.
Jeke lacht, waarbij zijn stralend wit gebit opvalt. “I know, it’s like magic,” grijnst hij.
Tatjana giechelt alsof ze meer weet maar niks wil lossen. Er heerst een vrolijke en licht erotische sfeer in de comfortabele wagen met lederen interieur. Angélique lijkt plots een meisje van achttien, Jeke vertelt de ene mop na de andere, half in het Nederlands, half in het Engels. Beide vrouwen genieten en stralen het ook uit.

Zonder dat ze het beseffen vliegt de tijd voorbij en komen ze aan op het domein van Angélique. De wagen wordt onder de carport geparkeerd, ze worden ontvangen in haar ruime zithoek en terwijl Tatjana en Jeke genieten van de omgeving en hun weerzien, warmt de zakenvrouw in de keuken een diepvriesmaaltijd op. De zon warmt de zithoek op doorheen de hoge ramen tot op de grond. Het is alsof ze midden in een grote tuin zitten.
Er heerst een rustige sfeer in de ruime woning. Nu begrijpt Tatjana het eenzaam gevoel dat Angélique elke avond moet trotseren. Jeke is stil geworden en is overdonderd door de immense villa van de aantrekkelijke vrouw. Terwijl hij wat rondhangt in de grote leefruimte, keuvelen de beide dames bij een glas witte wijn. Jeke drinkt een glas plat water. Hun fonkelende ogen volgen zijn donker silhouet.

“Wat is hij lekker,” fluistert Angélique en begint daarmee een opwindend gesprek.
“Lekker kontje hé,” grinnikt Tatjana.
“Ook een lekkere…?”
“Ja, heel lekker,” fluistert Tatjana stil in haar oor. “En, volgens de mythe…de grootte speelt nu wel een rol,” giechelt ze stil.
“Ja? Je maakt me benieuwd,” zucht Angélique.
De microgolf piept, ze gaan aan tafel en genieten van de lunch. Na een kwartiertje gaan ze weer in de sofa zitten en nu hebben ze nog ruim één uur tijd om nog na te genieten van de sfeer. Jeke weet niets af van Angélique en de aantrekkelijke vrouw toont duidelijk interesse in Jeke en stelt voor om een rondleiding te geven in de villa. Tatjana knipoogt naar Angélique, want nu fungeert haar bazin als schild, om de overduidelijke avances van Jeke af te buigen.

Terwijl Angélique fier alle vertrekken laat zien, draait ze rond de aantrekkelijke atleet, die haar avances weet te appreciëren. Tatjana geniet van op afstand, want het erotisch verleidingsspel intrigeert haar. Vooral omdat ze als toeschouwer Jeke kan bestuderen, vooral hoe hij reageert op de onzichtbare en toch zo scherpe chemie die Angélique afgeeft.
Maar Angélique haar glimlach, sierlijkheid, verzorgdheid en blik doen Tatjana ook af en toe gloeien. Tien jaar leeftijdsverschil is niet merkbaar, want de rijpheid van de gedreven vrouw maakt de jonge Jeke wilder, naarmate ze met elkaar omgaan. Ook Tatjana wordt meegevoerd in de verleidelijke lichaamstaal van de zwartharige vrouw.

Spontaan trekt hij zijn T-shirt uit wanneer ze in de ruime badkamer komen en hij de gevulde jacuzzi ziet staan. Zijn bolle borstspieren, lange gespierde armen en de haarscherpe six-pack doen Angélique even naar adem happen. Een fijn gouden halsketting schittert op zijn bruine huid. Terwijl hij met een innemende glimlach vraagt of hij een bad mag nemen – Amerikanen kennen geen scrupules – kijken Angélique en Tatjana opgewonden toe, hoe hij eerst zijn sportschoenen losmaakt, zijn jeansbroek lenig uittrekt en uiteindelijk fier in boxer de dames uitnodigt om ook een namiddagbad te nemen.

Angélique en Tatjana laten hun kleed uitglijden, paraderen enkel in hun slipje en laarzen doorheen de badkamer. Jeke krijgt een tent van jewelste wanneer hij de beide dames halfnaakt ziet huppelen in de zonovergoten badkamer. Hun borsten wiegen op en neer, ook de siliconenboezem van Angélique doet bij Tatjana en Jeke grote ogen zetten.
“Een verjaardagscadeau van John,” zegt ze cynisch. “Nooit aangeraakt,” zucht ze, terwijl ze even met haar ogen draait en haar fijne vingers met lange kunstmatige nagels over de opgespannen huid van haar borsten laat glijden en zo de contouren van een stevige cup accentueert.

“Wel mooi gedaan,” reageert Tatjana opgewonden en streelt de tepels van de giechelende Angélique. “En, voel je dit?”
“Ja, heerlijk,” zucht ze sensueel.
Ondertussen is Jeke in de jacuzzi gaan zitten terwijl beide dames, giechelend zoals twee speelse en geile schoolmeiden, hun borsten strelen.
Hij glundert bij het zien van het opwindend verkenningsspel dat Angélique en Tatjana onbewust opvoeren. Overvallen door een extreem krachtig geil gevoel, gaat de gespierde Jeke even kopje onder, om te ontsnappen aan het sensueel stuk dat de blonde en zwartharige vrouw opvoeren. Zijn eikel piept even boven het wateroppervlak uit en dat hebben ze op het juiste ogenblik gezien.

Bloedgeil ritsen ze hun laarzen los, helpen elkaar bij het uittrekken ervan en zoals twee vriendinnen betaamt laten ze hun slipje gelijktijdig uitglijden. Jeke is ondertussen boven water gekomen en kijkt hen met een flauwe geile blik aan. Hij is verdoofd door hun opvoering.

Fier gaat hij op de rand van de jacuzzi zitten en met gespreide benen presenteert hij zijn lange en dikke penis. Zijn ballen zijn fel gezwollen en maken het geheel bijzonder lekker voor de vrouwen. De roze kleur van zijn eikel, diepbruine huid van zijn penis en het gespierde lichaam, glimmend van het water, doen Angélique en Tatjana in één oogwenk in het bad kruipen.
Terwijl Tatjana aan zijn borstspieren likt, masseert Angélique heel langzaam zijn penis, terwijl ze met haar tong aan het topje van zijn eikel likt. Jeke kreunt zacht met gesloten ogen. De prikkels van hun tong op zijn naar chocolade ruikend lichaam verdoven hem. Tatjana gaat naast hem zitten en draait haar bovenlichaam zodat heer grote volle jeugdige borsten tegen zijn gezicht drukken.
“O Jeke, please, suck them,” hijgt ze.

Jeke opent zijn ogen en begraaft haar linker tepeltje in zijn grote mond. Mekkend van genot zuigt en likt hij aan haar opgeduwde borst. Tatjana wrijft haar hand door zijn lange kroezelharen en likt met gesloten ogen aan haar volle lippen. Ze is bloedgeil, gedreven door herinneringen aan Jeke, gevuld van verlangen om van heerlijke en pure seks te genieten.
Angélique zuigt eerst zacht en dan hard aan zijn eikel. Af en toe verdwijnt één vierde van zijn penis in haar mond, terwijl ze heel snel de rest van zijn dikke stam masseert.
Ze stopt even, likt aan haar lippen en fluistert: “Jeke, your taste is georgeous!” Daarna zet ze het proeven aan zijn lid verder, met de nodige zachte kreunende en smaakvolle geluiden.

De atleet is verdoofd, overgeleverd aan twee bloedgeile vrouwen en kreunt af en toe diep om aan te geven dat hij bijna komt. Angélique knijpt heel hard in zijn lange en dikke penis en stopt even met pijpen. Tatjana giechelt en duwt nu haar andere borst tegen zijn mond. “Come Jeke, tase it!” zucht ze met geile piepende stem.

Jeke zuigt met gesloten ogen verder, want wanneer hij haar blote borsten zou zien, spuit hij gegarandeerd te vroeg. Hij wrijft door de zwarte haren van Angélique en geeft daarmee aan dat ze door mag gaan. Hij ademt diep in en uit wanneer hij zijn eikel in haar mond voelt glijden. Angélique kreunt zachtjes terwijl ze smaakvol van zijn penis proeft.

“Jeke, I want you to fuck me,” vraagt Angélique plots heftig en likt aan zijn ferme ballen, terwijl ze hem ondeugend aankijkt.
Tatjana fluistert: “Opgelet hé, zijn lul is heel dik en lang.”
“Geen paniek meisje, ik heb een dildo liggen die me al heeft voorbereid,” lacht ze en haalt hem uit de lade van een kastje vlakbij de jacuzzi. “Hier, deze is gewoon super,” grinnikt ze geil.
Ondertussen is ze op haar knieën gaan zitten in de ruime jacuzzi en steunt met haar handen tegen de rand. Jeke zijn penis staat licht krommend naar boven, klaar om Angélique te penetreren. Voorzichtig schuift hij zijn eikel tussen haar donkere schaamlippen en bewust van de dikte en omvang van zijn trots bezit, duwt hij hem traag naar binnen. Angélique slaakt een deugdelijke kreun en smekend naar meer, beweegt ze haar bekken om Jeke’s penis te masseren. Tatjana brengt onder water de punt van de enorme dildo voorzichtig tussen haar fijne schaamlippen. Ze is verbaasd hoe zo’n joekel vlot in Angélique haar poesje glijdt en de aantrekkelijke vrouw nog smeekt om meer.

Jeke hijgt van genot wanneer hij zijn lekkere penis dieper in Angélique ziet schuiven, terwijl ze kreunend geile woorden zegt tegen hem. Aangemoedigd begint hij haar sneller te stoten en het beeld van Jeke zijn gespierd lichaam lenig te zien neuken, zijn buikspieren krachtig te zien samentrekken en bij elke stoot zijn aanstekelijke stem te horen, doet ook Tatjana genieten.
Ze beseft dat de seksueel ongelukkige vrouw krijgt wat ze verdient. Daarbij is ze zo opgewonden dat ze de dildo langzaam maar zeker diep tussen haar schaamlippen brengt en ze hijgend van genot hoopt om hetzelfde te voelen als Angélique, zonder in te moeten gaan op de avances van Jeke. Ze sluit haar ogen, luistert naar het gehijg en gekreun van het stel en laat zich zo drijven naar een orgasme. Uiteindelijk beweegt ze de dildo even snel als Jeke zijn forse penis in Angélique haar nat poesje drijft, tot ze een gil slaakt van genot. 

De middagzon werpt nog steeds een gezellige warmte in de vochtige ruimte, terwijl er flink geneukt wordt en onze blonde seksuoloog ervoor gezorgd heeft dat seksueel genot weer hoog tij viert. Haar doel is bereikt. Ze heeft er weer een vriendin bij, haar bazin dan nog wel. Dat geeft haar een extra drive om voluit te gaan.

Wanneer Jeke even bekomen is en Angélique gillend een orgasme doorstaan heeft, gaan beide vrouwen naast elkaar in het warme water vóór Jeke op hun knieën zitten. Jeke geniet, terwijl hij rechtstaat, van het likken en zuigen aan zijn nog steeds naar boven krommende penis. Hun borsten wiegen op de bewegingen van hun lichaam, hun tong proeft van elk plekje op en rond zijn aantrekkelijk lid. Uiteindelijk gromt Jeke van opluchting en verlangen: “O yes, it comes…!!”
Hijgend van genot laat hij zijn eerste straal zaad spuiten, terwijl Angélique zijn stam vastklemt en de richting aangeeft. Tatjana haar borsten worden eerst geraakt, daarna richt Angelique zijn eikel op haar tong. De tweede straal loopt over haar tong en gulzig likt ze zijn eikel af.
“O Angélique, ik wist niet dat je…” zucht Tatjana verwonderd en geil giechelend.
“O mijn lieverd, dit is zo lekker, droom ik al jaren van,” kreunt ze zacht en terwijl ze haar ogen sluit slikt ze de derde straal met veel smaak in. Jeke ademt diep in en uit en wrijft zijn handen door de blonde haren van Tatjana en de pekzwarte van Angélique, terwijl ze zijn slapper wordende penis nog verder aflikken. “So fine, just fine,” zegt Jeke stilletjes.

“Sorry lieve Tatjana, wilde je ook proeven van zijn zaad?”
“Jij mocht ten volle genieten,” zegt Tatjana glimlachend en ze krijgt van Angélique een natte zoen op haar linker borst. “Ze zijn zo mooi,” fluistert ze.
“Ladies, this is the best moment of the week in Belgium,” besluit Jeke terwijl hij uit de jacuzzi stapt en zich begint af te drogen. Ook Angélique en Tatjana drogen zich af en genieten nog even van Jeke’s strakke kontje, dat uiteindelijk in zijn boxer verdwijnt. “You both have nice boobs,” glimlacht hij grijnzend.
Ze beseffen dat er nog een drukke namiddag volgt en deze sekspartij een begin kan zijn van nog vele lekkere momenten. Alleen is het voor Angélique gevaarlijk om Jeke bij haar thuis uit te nodigen. Jeke beseft dat een relatie met Tatjana nog ver af is, maar deze ontmoeting geeft hem de moed om verder te vechten tot zijn doel bereikt is. Een volgende ontmoeting met Angélique is verzekerd. Misschien organiseert hij iets in het geheim om haar te verrassen.

Onderweg naar het centrum van Brugge heerst in de wagen een rustige sfeer van voldoening. Jeke neemt uiteindelijk afscheid en verdwijnt tussen de drukke mensenmassa in de winkelstraat. Tatjana en Angélique wandelen door het kille steegje, maar voelen geen koude. Hun lichaam zindert nog na van de lunchpauze. De deur van de zaak slaat achter hen dicht, een deugnietblik bij hen allebei verraad een speciale vriendschap en vol moed beginnen ze de lingeriezaak voor te bereiden op de eerste bezoeker, na één maand verbouwingswerken.

Tatjana had zich die eerste werkdag toch anders voorgesteld, maar glimlacht bij de gedachte dat haar zin in seks toch iets losmaakt bij de mensen. Ze hoopt nog een tijdje bij Angélique te mogen werken. Straks heeft ze weer veel te vertellen aan Sonja. Misschien gaan ze samen eens op bezoek bij Angélique? Binnen enkele dagen komt Brigitte het werk van Tatjana in de lingeriezaak evalueren.

Of zou ze Paul, Angélique, Brigitte en Sonja eens uitnodigen bij haar thuis voor een gezellig onderonsje en een paar lingeriesetjes uitproberen?

Zeos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *