Tatjana en de Nieuwjaarsfondue.

()

Tatjana is een aantrekkelijke seksuoloog die via interim-werk met alle lagen van de bevolking in contact wil komen. Haar sensuele rondingen en haar vintage stijl, gecombineerd met lange laarzen of hakken, doen haar extra opvallen. Ze is blond, charmant, hulpvaardig maar soms verstrooid en valt daardoor van de ene opwindende situatie in de andere. De enige sport die ze beoefend is vrijen met haar speciale vriend Chris en vriendin Brigitte. De Kamasutra toepassen op allerlei locaties is haar stoutste droom.

Tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsperiode logeert ze in de afgelegen villa van haar tante wanneer die met vakantie is. De villa ligt net buiten een landelijk dorpje, ergens in de West-Vlaamse polders, goed verborgen door een bos en enkel bereikbaar via een landweg.

Haar tante heeft een escortebureau en iedereen in het dorp heeft er de mond van vol. Die roddels vindt Tatjana boeiend. Vele dorpelingen kennen haar van vroeger, toen ze als jonge onschuldige vrouw van negentien het dorp op stelten zette.

Vandaag wordt ze in verband gebracht met de activiteiten van haar tante en daarom zijn de meningen verdeeld onder de dorpelingen. Aangezien ze binnenkort als zelfstandig enquêtrice zal werken op gebied van seksualiteit, zou ze alvast willen oefenen in het dorp.

Chris is bij haar in de villa blijven slapen en ligt nog onder de wol uit te rusten na een hevig nachtje neuken.

Tatjana heeft hem alle hoeken van het huis laten zien omdat ze iets wou uitproberen en hij bij toeval de juiste persoon was op de juiste plaats.

De dag voordien was Chris, verkleed als Kerstman, haar komen opzoeken. Hij had haar naakt aangetroffen omdat ze zichzelf had buitengesloten toen ze wou ontdekken hoe het voelde om naakt in de sneeuw te wandelen. Nadien zijn ze samen onder de lakens gedoken en hebben ze lekker geneukt.

Tatjana rijdt in haar tweedehandse Fiat door de sneeuw naar de slager in het dorp. Ze verwacht vanmiddag bezoek van Brigitte en het idee dat Chris en Brigitte elkaar nooit hebben ontmoet, windt haar op.

Ze zou fondue voorzien en hoopt nog voldoende vlees te vinden bij de kleine slagerij, want voor de enkele zielen die het dorpje telt mag ze niet veel verwachten.

Jos staat er meestal alleen voor in de slagerij terwijl zijn vrouw – Marie – elke eucharistieviering in het plaatselijk kerkje bijwoont en nadien met haar vriendinnen gaat bridgen.

De sober geklede mager vrouw is het toppunt van conservatisme en puriteins gedrag. Jos ligt onder de sloef en doet alles wat ze vraagt, wat je hem niet zou aangeven met zijn één meter negentig, honderd kilo spieren en zware stem.

Het is iets voor negenen en Marie is reeds vertrokken naar de kerk. Zoals verwacht draaide ze haar klein hoofdje met rond brilletje weg van de Fiat van Tatjana, om zeker niet te moeten groeten.

Jos en Marie verspreiden de meeste roddels in het dorp over Tatjana en haar tante. Onze blonde heldin zou van de gelegenheid willen gebruik maken om Jos eens aan de tand te voelen.

Zoals verwacht is de sfeer ijskoud in de slagerij en Jos verbijt het om maar één vriendelijk woord uit te spreken. Ook de grote hoeveelheid vlees en het feit dat het in blokjes moet versneden worden, zint hem niet.

“Veel volk op bezoek?” gromt hij.

“Ja, een vriend en vriendin,” antwoordt ze vrolijk.

“Ach ja, lekker met z’n drietjes hé,” grijnst hij, alsof hij wil aangeven dat hij wel weet wat ze juist bedoelt.

“Inderdaad, is altijd lekker warm,” plaagt ze.

Jos reageert niet.

“Zeg Jos, je kent me toch nog van vroeger? Heb ik iets verkeerd gedaan of gezegd?”

“Niet dat ik weet. Dat is dan tien euro. Nog iets?”

“Eh, nee. Oei, ik heb geen geld bij…sorry, soms verstrooid,” grinnikt Tatjana terwijl ze druk in haar handtas voelt.

“Ah nee! Geen geld is geen vlees!” gromt hij.

“Komaan Jos, ik zal het vanmiddag komen betalen. Je kent me toch?”

“Juist daarom, ik…eh…;dan is Marie thuis,” stamelt hij.

“En dan? Ik ben niet bang van Marie hoor. Jij wel soms?”

“Nee zunne, maar…”

Stilte. Jos weet het even niet meer en stelt voor om het zo te laten.

“Nee Jos, ik wil iets terug doen voor het vlees. Voor wat hoort wat. Ofwel betaal ik vanmiddag. Ofwel help ik je even in de slagerij.”

“Helpen?”

Hij twijfelt en kijkt naar Tatjana. Hij begluurt de veelzeggende glooiingen in haar strakke wollen trui, en daarna haar kort rokje en nylonkousen.

“Je bent er niet erg op gekleed meid,” grinnikt hij.

“Och, dan let ik wat op. Wat kan ik doen?”

“Kuisen, dat zou je kunnen doen,” zegt hij twijfelend terwijl ze achterin de slagerij verdwijnen.

Ze krijgt een kleine emmer met een warm sopje en een zeemvel en moet de tafels schoonmaken die vol opgedroogd bloed en stukjes vlees liggen. Geen muziek, geen opfleurende dingen: enkel twee kille werktafels, witte frigo’s en plastieken bakken met ingewanden en vlees. Neonverlichting geeft alles een lichtgele kleur. Jos kapt, snijdt en maakt een groot stuk côte a l’os klaar.

“Dat is voor een vriendin van Marie,” mompelt hij met een geheimzinnige grijns.

Wanneer ze zich bukt en de legboorden onder de werktafel wil schoonmaken, voelt ze de blik van Jos zo op haar kontje.

Ze glimlacht, draait haar om en zegt plagend: “je hebt een goede smaak.”

Jos is eerst sprakeloos en met een blos op zijn dikke wangen geeft hij uiteindelijk schoorvoetend toe dat hij haar eigenlijk wel aantrekkelijk vindt. De uitspraak van Tatjana stelde hem gerust en hij vertelt dat wanneer Tatjana vroeger kort gerokt door het dorp fietste, hij over haar fantaseerde. Maar nu kijkt hij haar bang aan, alsof hij teveel heeft gezegd.

“Dat is toch normaal,” reageert ze opgewekt. “Ik vind het zelfs fijn dat je naar me kijkt.”

“O ja, echt? Ik dacht altijd dat… sinds ik met Marie getrouwd ben, dat…”

“Je niet meer mag kijken? Kijken mag altijd, maar aankomen niet hé, stoute jongen,” grinnikt ze. “En waarover fantaseerde je dan? Of waarover fantaseer je nu eigenlijk?”

Jos kijkt naar haar paarse wollen trui en dat doet Tatjana gloeien van opwinding. Binnen een half uurtje is de kerkdienst afgelopen en er kan altijd iemand in de slagerij komen, maar de kans is klein dat er vandaag met die sneeuw iemand langs de achterdeur zou langskomen. Tatjana waagt het erop en doet haar trui uit. Ze staat nu in haar BH, rokje en laarzen. Jos zijn blik vult zich met geilheid.

“Ik ben niet vies van een penis, Jos. Haal hem er maar uit, niemand kan je zien. Ik weet dat je opgewonden bent, en Marie is er niet.”

“Nee, dat is het niet, ik ga je niet… eh… je weet wel,” zucht hij met trillende stem.

“Dat weet ik wel. Je zou het ook niet moeten durven,” grinnikt ze. “Dat doe ik wel met mijn vriend en vriendin.”

“Ook met je vriendin? Je bent dus….eh…”

“Biseksueel? Nee, ik ben hetero, maar doe het enkel voor de lekkere seks. Er zijn geen diepe gevoelens.”

Tatjana laat haar rokje uitzakken en stopt die keurig in haar handtas. Haar trui legt ze op een stoel die vlak bij haar staat. Mocht er iemand binnenkomen…

“Masturbeer je als je aan mij denkt? Wil je mijn borsten zien?”

“O mijn God…ja!” zucht Jos en zijn broek zakt tot op zijn enkels. Enkele tellen later volgt zijn onderbroek en fier masseert hij zijn enorme penis, die bij Tatjana bewondering wekt.

“Olala, jij bent goed geschapen zeg! En wat vindt Marie daarvan?”

“Ze vindt hem vies, ze gunt hem geen blik. Ik voel me ongelukkig, Tatjana. Daarom fantaseer ik over jou.”

“En daarom verspreidt je gemene roddels over mijn tante en mij?”

“Nee, dat doet Marie! Echt waar, je moet me geloven,” hijgt hij en kijkt hoopvol naar haar handen die de haakjes van haar piepkleine witte BH losmaken.

“Als je me eerlijk vertelt waarom Marie dat doet, laat ik je mijn borsten zien, goed?”

“Ze is jaloers op jouw tante Fien,” zucht hij. “Ze maakt zich steeds druk over haar mooi voorkomen,” gaat hij hijgend verder.

“Dan moet ze zich ook maar opsmukken,” grinnikt Tatjana en ze ontbloot nu haar borsten, waardoor ze nu enkel nog in haar slipje, nylonkousen en laarzen door de slagerij wandelt.

Haar BH verdwijnt in haar handtas en ze hurkt nu neer naast Jos, neemt zijn penis vast en masseert hem langzamer dan dat Jos deed.

“Traag, Jos, trager. Je zou te vlug klaarkomen, jongen,” grinnikt ze.

“Oooh, je tieten, meid…zo mooi! Zo vol, dik en spits, miljaarde!”

“Had je niet zo nors tegen me gedaan, dan had je ze al eerder gezien, Jos. Ik vind het lekker als een man masturbeert zonder me aan te raken. Weet je, ik vind het geil als…”

“Ja? Wat?” hijgt Jos.

“Zal ik mijn slipje uit doen voor jou?” vraagt ze met een lief piepend stemmetje. “Beloof je me Marie op andere gedachten te brengen?”

“Ja, ja, ik beloof het…ooo…ik…hemeltje…”

De penis van Jos floept uit haar fijne hand en ze staat recht. Ze laat haar slipje uitglijden en legt het op de tafel. Wanneer ze met haar wijs- en middenvinger haar schaamlippen uit elkaar duwt, kreunt ze van geilheid.

Ze spreidt haar lange benen, kijkt Jos ondeugend aan en kneedt haar borsten.

“Laat hem spuiten Jos, kom, ik wil je zaad zien spuiten! Laat je lekker gaan, Jos, kom!”

Jos kreunt diep en heftig, sleurt aan zijn joekel van een penis, kijkt Tatjana hijgend aan en slaakt een diepe zucht wanneer hij even door zijn gespierde benen buigt en krampachtig in zijn dikke harde stam knijpt.

“Godv…miljaar! Ooo..Tatjana!”

Een eerste straal zaad spuit met volle kracht op het werkblad en… op de côte a l’os, maar Jos merkt er niets van. Hij kijkt naar zijn lid dat een tweede schot voorbereidt. Ook de tweede is bijna even krachtig als de eerste en komt eveneens neer op het stuk vlees.

Maar plots horen ze de achterdeur opengaan en Marie roepen.

“Jos, ik ben thuis!”

Tatjana en Jos bevinden zich in een ruimte die niet onmiddellijk op de voordeur uitgeeft. Er is nog een tussenruimte waar PVC bakken gestapeld staan. Daardoor hebben ze nog even tijd omdat Marie haar handen wast.

Tatjana grijpt haar trui, handtas, het zakje met het fonduevlees en vlucht in de richting van de winkelruimte. Maar op dat moment komt een klant de parking op die vóór de slagerij ligt en Tatjana verbergt zich achter een kast in de winkelruimte.

Ze trekt vliegensvlug haar trui aan en loopt zonder rokje en slipje de parking op naar haar kleine Fiat.

Kreunend sukkelt ze nog even met het openmaken van het portier, terwijl de jonge kerel haar kontje, dat vanonder haar trui piept, lachend aankijkt.

“Ola juffertje, je bent iets vergeten!”

Ze stapt in en scheurt weg, terwijl de kerel haar nog even nakijkt. Wanneer hij uiteindelijk in de slagerij binnenstapt, hoort hij Marie roepen op Jos.

“Verdorie Jos, de côte a l’os van Frieda! Wat heb je daarmee uitgespookt!”

Onderweg naar de villa van haar tante Fien, beseft Tatjana dat haar slipje nog in de slagerij ligt. Ze glimlacht en geniet nog na van het geile avontuur in het dorp. Jos zal zeker haar aanwezigheid niet verklappen en die kerel kent ze toch niet. Misschien is Jos zo slim om aan Marie te vertellen dat hij die soort slipjes lekker vindt en hij het niet kon laten om zich af te trekken…Maar dat laat ze aan hem over.

Ze kreeg de kans niet om het lekker gesprek met Jos af te ronden. Ze beseft plots dat haar wijsvinger onder haar trui zit en haar klitje beroert. Als ze straks thuiskomt, zal Chris het niet weten waar hij het heeft en Brigitte krijgt dit lekkere verhaal te horen.

De hoop dat het klikt tussen Brigitte en Chris maakt haar nog geiler. Wanneer ze in de keuken komt, is de tafel reeds gedekt voor drie en staat een fles Cava op de salontafel. Ze hoort gegiechel in de woonkamer wanneer ze haar handen wast. Haar trui vliegt over een keukenstoel en ze verschijnt in haar blote borsten en zonder slipje vóór Chris en Brigitte.

Er volgt in alle opzichten een lekkere aperitief en lunch.

Zeos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *