Tatjana geef E.H.B.O.

()

De aantrekkelijke Tatjana heeft op haar dertigste al heel wat pikante avonturen beleefd en probeert het nu deftig te houden in het openbaar. De ruim denkende natuurlijke blondine bouwde haar carrière op van studenten callgirl tot seksuoloog en elke opgeleverde euro investeerde ze goed overwogen.

Als zelfstandige verdient ze vandaag genoeg geld met huis aan huis bezoeken. Vooral haar onderzoek rond naturisme bij twintigers en haar visie op de toekomst heeft haar reeds een artikel in een internationaal tijdschrift opgeleverd. De Brugse schone – met Russische roots – is bekend geworden omwille van haar gedurfde aanpak gebaseerd op eigen ervaringen.

Op een typisch Vlaamse regenachtige zomeravond rijdt de sensuele seksdokter in haar Mini Cooper door de Brugse binnenstad.

Een wit topje, kleurrijke zomerrok tot net boven de knie, hakken en fijne lingerie van haar favoriete merk MarieLin, zouden voldoende moeten zijn om de frisse temperaturen te trotseren. Een handtas met de nodige “tools” ligt op de passagierszetel. Een lichte regenjas op de achterbank is voor noodgevallen.

Het is bijna zeven uur en ze bezoekt een student die te kampen heeft met een laag seksueel zelfbeeld. Zijn vrienden hebben Tatjana gecontacteerd en hopen dat ze hem op andere gedachten kan brengen. Uit respect voor hun vriend zijn ze niet aanwezig op de afspraak, maar ze hopen natuurlijk dat ze Tatjana ooit eens zullen te zien krijgen.

Een bloedmooie blondine belt enkele keren aan bij een herenhuis in een typisch klein steegje zoals er zoveel zijn in de historische binnenstad. Haar lange slanke benen worden geaccentueerd door haar fleurige rok en glimmende hakken. Het gure weer staat in sterk contrast met de zomerse en hete uitstraling van de aantrekkelijke vrouw. Haar lang golvend haar wappert in de wind die plagend door het donker steegje blaast.

Had ik maar mijn regenjas aangetrokken…Kom, maak open die deur.

Uiteindelijk knipt het licht aan in de gang en de deur opent zich met een schurend geluid dat sterk weergalmt door het donker steegje.

“Sorry, ik had de bel niet gehoord,” brengt een jonge kerel uit die Tatjana met zijn donkere ogen en verkennende blik in zich opneemt.

“Oh, is niet zo erg,” reageert ze beleefd en Tatjana stelt zich voor.

De jongeman heet Björn en ze volgt hem via de trap naar boven. Hij draagt een spijkerboek en een shirt van een of andere voetbalploeg, is blootsvoets en hij ruikt naar een parfum dat Tatjana doet denken aan een of ander exotisch strand. Aan zijn pols draagt hij een lederen bandje en enkele plastieken riempjes van enkele popconcerten. Zijn lang zwart haar ruikt naar een fruitige shampoo en het lijkt er op dat hij net vanonder de douche komt.

Wanneer hij Tatjana laat voorgaan in zijn ruime kamer, vertelt hij dat dit een huis is van zijn nonkel en hier samenwoont met zijn nicht. Ze studeren aan het K.H.B.O. en wonen in de Vlaamse Ardennen. Ze merkt op dat Björn groot en slank is en het verbaast haar dat net zo’n jonge aantrekkelijke kerel een complex heeft.

Er klinkt R&B op de achtergrond, op het desktop van zijn laptop valt de foto op van een jonge vrouw.

“Dit is Julie, mijn ex-liefje,” legt hij uit en schenkt Tatjana een plat water in. Hijzelf neemt iets sterkers, een Whiskey Cardu. Tatjana fronst.

Het ruikt hier nochtans niet naar alcohol. Misschien wil hij indruk maken. Typisch hé.

Glimlachend kijkt ze zwijgzaam rond en neemt de ruimte in haar op, kijkt Björn aan en probeert een eerste beeld van hem te schetsen. Hij wil de laptop dichtklappen, maar Tatjana komt tussen.

“Mag ik haar nog eens zien?” zegt ze en komt naast hem staan, terwijl hij zijn rommelig bureau opruimt.

“Ze is heel knap. Vooral haar Cleopatra snit bevalt me wel, haar groene ogen zijn echt prachtig. Ik denk dat jullie nog van elkaar houden, niet?” gaat ze glimlachend verder, hopend dat haar vermoeden klopt.

“Ja, eigenlijk wel,” brengt hij sip uit, maar vertouwt haar toe dat het nog maar net uit is tussen hen en hijzelf de relatie heeft stopgezet.

“Waarom? Hoe lang waren jullie samen?”

Tatjana gaat in de zetel zitten, Björn komt naast haar zitten met zijn benen uit elkaar, handen rustend op zijn kruis en hoofd naar beneden gericht. Haar lange benen vallen nu erg op en haar rok schuift wat omhoog, waardoor haar slipje bijna zichtbaar is.

Ze brengt haar ene been over het andere. In haar topje zijn de contouren van haar lichte BH zichtbaar. Haar lange blonde haar ligt over haar schouders gedrapeerd. Björn kijkt haar snel aan en kijkt dan weer weg. Tatjana glimlacht.

“Net één maand,” begint hij. “Seksueel ging het niet zo goed. Julie is een nymfomane, denk ik. Normaal heb ik een goede conditie, gezien het feit dat ik voetbal, maar over mijn bedprestaties maak ik me zorgen. Ik kon niet meer volgen en merkte dat ze meer en meer wilde, steeds verder, intenser en vooral frequenter,” zucht hij en brengt zijn hoofd naar achter, rustend op de hoofdsteun van de zetel.

Tatjana neemt begripvol zijn lichaamssignalen op en merkt een oprechtheid op.

‘Ik ben ook zo. Zouden mijn seks vrienden daar ook zo mee worstelen? Nee toch? Hij is erg knap, lief en rustig. Misschien moet ik eens praten met Julie?’

“Ik moet die vraag stellen, masturbeer jij vaak?”

“Ja, elke dag. Is dat normaal?” vraagt hij met opengesperde ogen, zijn hoofd komt plots recht.

“Natuurlijk, op jouw leeftijd is dat heel normaal,” zegt ze met een glimlach. “Misschien masturbeer je iets te vaak, waardoor je uw fantasiebeeld te sterk laat primeren. Aan wat of wie denk je als je masturbeert? Je hoeft het niet te vertellen hoor?”

“Aan…” aarzelt hij. “Ik heb seks met meerdere vrouwen tegelijk,” brengt hij met een zucht uit.

“En is Julie er ook bij?”

“Ja, met ….” weer aarzelt hij en kijkt weg van Tatjana. “Met mijn…”

“Je nicht?”

“Yep,” besluit hij met een diepe zucht en kijkt Tatjana aan met een blik vol vertrouwen en angst.

“Op zich is dat niet abnormaal, zolang het maar fantasie blijft,” antwoordt ze aarzelend. “Hebben jij en je nicht seks in dit huis?”

Nu wordt het stil, ze horen een groep fietsers door de straat hobbelen, de muziek klinkt plots schijnbaar luider, Björn aarzelt.

“Ja, soms. Ann-Sofie schaamt er zich niet voor, ik wel, na de seks,” zucht hij.

“Gebruiken jullie een condoom?”

“Nee, ik ben gesteriliseerd,” brengt hij uit. “Dokters vonden een zeldzaam virus dat mijn zaad zou vernietigen. Uit voorzorg hebben ze mijn zaadleiders doorgeknipt,” zegt hij rustig en alsof hij opgelucht is.

“Tja, in dit geval kan het echt geen kwaad hoor. Het is goed dat je er met mij over praat. Heeft je nicht een vriend?”

“Nee, als ze er een had zou ze zeker geen seks met me hebben,” gaat hij opgelucht verder. “En nu? Hoe moet nu verder?”

Tatjana denkt na, staat op, wandelt door zijn kamer, kijkt hem aan, kijkt nadien naar de foto van zijn ex-liefje en vraagt tenslotte een foto van zijn nicht. Björn staat recht en haalt een foto uit de schuif. Tatjana staat perplex. Ann-Sofie trekt erg goed op Julie. Beide hebben ze pekzwart haar, heldere ogen en eenzelfde stijl van kledij.

“Als ik mijn liefje niet zag, had ik seks met mijn nicht,” brengt hij met een opluchting in zijn stem uit.

“Ik begrijp het al. Ik denk dat jij aan seks verslaafd bent, jongeman. Neem dit niet verkeerd op hé, ik bedoel het positief,” besluit Tatjana en ze gaat terug zitten, haar ene been over het andere. Björn neemt weer plaats naast haar en kijkt nu veel opgewekter.

“Heb je nu een erectie?” begint Tatjana verassend en ze kijkt Björn recht in de ogen. “Wees eerlijk hé,” glimlacht ze.

“Ja, ik heb nog een probleem,” gaat hij zuchtend verder en opent zijn rits.

Tatjana kijkt gebiologeerd toe hoe hij zijn enorme penis uit zijn broek plooit en die half stijf heen en weer slaat. Langzaam wordt hij stijver en groeit uit tot een ferm lid. Hij hapt naar adem en zegt met trillende stem. “Als ik wil neuken, hebben ze soms pijn.”

“Dat kan ik geloven,” zegt Tatjana met een zucht en opent haar mond van verbazing wanneer Björn ’s penis uitgroeit tot een dikke bruine stam met donkerroze eikel, die net iets smaller is dan de stam. Zijn voorhuid is overgehaald en voorvocht glimt in het felle licht van een halogeenlamp aan de muur.

“Mag ik even?” vraagt Tatjana grinnikend en reikt haar fijne hand uit naar zijn lid dat bijna vanzelf omhoog blijft staan.

De opgewonden seksuoloog klemt haar fijne vingers rond zijn stam en knijpt er zacht in. Björn kreunt zachtjes met een flauwe blik. Hij glimlacht wanneer ze zacht masseert en tenslotte loslaat.

“Hij is enorm hard. Jongeman, je hebt een penis uit de duizend om meerdere vrouwen te plezieren, maar je moet inderdaad rekening houden dat het bij penetratie pijn kan doen,” zucht ze. “Op zich toch geen probleem? Of wilde je ex-liefje daarom geen seks meer?”

“Misschien,” zucht hij terwijl hij met zijn penis speelt. “Pijpen was zalig, tot het neuken eraan kwam. Dan werd hij slap, ik begreep niet waarom. Ik wilde hem bij haar naar binnen schuiven… zalig,” kreunt hij met gesloten ogen.

“Maar daar liep het mis. En je nicht wil je helpen door samen met jou te oefenen?”

“Juist,” zucht Björn en probeert tevergeefs zijn penis stijf te houden.

“Waarom wil je dat hij stijf blijft?”

“Eh, vrouwen vinden dat toch leuk, niet?”

“Ja, best opwindend, maar we vinden het nog leuker om hem stijf te zien worden door ons toedoen, begrijp je? Misschien had je niet genoeg geduld bij Julie en verwacht je veel te veel van jezelf? En Ann-Sofie? Hoe gaat het bij haar?”

Björn laat zijn penis slap op zijn broek rusten, er druipt wat voorvocht uit. Tatjana kijkt glimlachend toe hoe hij gehoorzaam antwoordt op haar vraag en zijn lid soms zacht opwippend op zijn broeksriem rust.

“Bij haar was het ook niet veel zaaks,” brengt hij met een flauwe grijns uit. “Uiteindelijk zou ze het laten bij lekker pijpen en niks meer.”

“Waarom? Misschien kunnen jullie gewoon samen masturberen, zonder echt contact te hebben? Op zich komt het niet veel voor dat een neef en nicht samen neuken hoor, als ik eerlijk mag zijn. En pijpen, tja, da is onschuldig,” giechelt Tatjana. “En, lekker,” gaat ze grijnzend verder. “Maar met je nicht? Misschien zal ik eens…? Mag ik?”

Björn kijkt toe hoe zijn penis weer tot leven komt en flauw naar boven krommend rechtop komt te staan. Wanneer hij hem wil masseren neemt Tatjana plots over en kijkt hem aan.

“Kijk eens aan, hij vindt me aardig,” grinnikt ze.

Björn ’s hand raakt Tatjana ’s knie aan. Tatjana masseert zacht en regelmatig Björn ’s penis die langzaam stijver wordt.

“Ik stel voor dat je de experimenten met je nicht stopzet, je relatie met je liefje laat varen en eerst wat zelfvertrouwen opdoet. Ze komt heus wel terug als ze er klaar voor is. Ze moet misschien eerst eens bij iemand anders neuken om te voelen hoe het bij jou was? Jij bent een kerel uit de duizend en wees gerust, er zijn dames genoeg die met jou willen vrijen hoor,” sluit ze giechelend af en likt met haar tong vanaf zijn rits tot net onder zijn eikel. Björn kreunt.

 “O! Hij wordt een grote kerel,” zucht ze piepend.

Terwijl ze masseert, likt ze zorgvuldig rondom zijn eikel. Ze koestert zijn massieve en krachtige penis als een goddelijke vlezige dildo. Tatjana geniet van de zoute smaak en waardeert het verzorgde en lekker smakende en ruikende lichaam van Björn.

Smullende geluiden weerklinken, gesmek neemt toe en wanneer Björn ’s penis uitgegroeid is tot een priemende joekel, gaat ze rechtop staan, laat haar rok uitzakken, trekt haar topje uit en komt ze bovenop Björn zitten. Haar slipje en BH houd ze nog even aan. Hakken liggen reeds op de grond, zijn eikel duwt tegen haar slipje. Björn trekt zijn shirt uit en verrast Tatjana op een stevige torso.

Oh mijn god…Wat ‘n lijf… En zijn handen, oh nee!

Nog voor ze het beseft hebben zijn handen haar BH ingepalmd, worden de haakjes losgemaakt en floept het stuk textiel open.

Langzaam zakt de BH weg en Björn ’s ogen en mond gaan open wanneer haar grote volle spitse borsten worden ontbloot.

“Amai! Je tieten… O mijn God,” kreunt hij en begint ze heftig te masseren.

“Nee,” zucht ze heftig. “Niet zo hard joh, straks heb ik er geen meer,” giechelt ze vervolgens. “Zachter, kerel, zachtjes.”

Hij gehoorzaamt en Tatjana geniet niet alleen van de lekkere seks, maar ook van het feit dat ze een jonge onstuimige kerel aan het temmen is en sekslessen geeft. Haar droom…

”Je doet het uitstekend,” kreunt ze vol overtuiging en als beloning laat ze haar slipje uitzakken. Ze neemt zijn penis vast en brengt zijn eikel tot tegen haar schaamlippen. “Nu heel zachtjes duwen, mijn beste stier,” grinnikt ze en geniet van het gevoel wanneer zijn dikke stam haar schaamlippen uiteendrijft.

“Niet te diep…Oh, ja, da is beter.”

“Laat mij maar bewegen, omdat hij zo…godverdomme groot en dik is,” kreunt ze en beweegt haar bekken sensueel en ritmisch.

Björn leert snel en begrijpt wat Tatjana wil. Hij geniet van haar borsten die hypnotiserend opwippen, wiegen. Af en toe buigt hij naar voor, bijt met zijn lippen op haar kleine puntige tepels en likt haar gezwollen borsten rondom rond af zoals hij een lekkere vrucht proeft. Tatjana geniet van de prikkels die dit teweeg brengen en kreunt zacht om meer. Hij zuigt pulserend aan haar tepels, streelt met zijn grote harde vingers haar borsten, terwijl hij geniet van haar heet schaamvlees dat rond zijn penis in beweging is. Tatjana leidt, langzaam maar zeker vult haar leerling zich met een ongeziene zelfzekerheid en bloeit open tot een adonis.

Een half uur gaat vlug voorbij, Tatjana zit nog steeds bovenop Björn en beleeft het ene orgasme na het andere, terwijl zijn penis nog steeds beenhard naar boven priemt.

“Oh mijn God, wat ben jij een denkhengst! Welkom in mijn seksclubje, lieverd,” zucht ze lief.

Björn kreunt plotseling heel diep, zijn onderbuik trekt samen, Tatjana blijft zitten en voelt het hete zaad in haar vagina vloeien. Er druppelt sperma langsheen zijn schacht naar buiten. Tatjana laat zijn lid eruit floepen en kijkt hoeveel zaad er uitvloeit. Ze likt zijn eikel schoon en geniet nog van zijn grote dikke slang die iets minder stijf heen en weer kronkelt.

“Zie je wel dat je ‘t kan! Hopelijk heb ik je goed geholpen? Mijn eerste advies is altijd gratis,” besluit ze met een piepende hese stem vol voldoening.

Tatjana verdwijnt in haar knalgele bolide terug naar huis. Björn belt naar zijn maat: “Zeg, ‘t is in orde. Lekker geneukt! Bedankt hé voor de tips. Ze heeft de lekkerste tieten die ik ooit gezien heb. En da kutje, man, man, man. Morgen is ‘t aan jou, hahahaha. Zwanger? Maak je geen zorgen, ‘n geluk dat ik gesteriliseerd ben.”

Zeos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *