Erop of eronder

()

Ik had er echt mijn best voor gedaan. De hele namiddag en avond heb ik er op gezwoegd. Maar, het lukte echt niet om het van buiten te leren. Eén blik op het blad en ik wist genoeg, dit wordt een echte ramp. Het examen ging echt super slecht. Nadien praat ik zoals gewoonlijk nog wat na met enkele klasgenoten. Het nieuwe meisje die er sinds Pasen is bijgekomen komt er ook bij staan. Lucia heet zij. Ze had het als gemakkelijk ervaren. Daar dacht ik en enkele vriendinnen van mij wel anders over. Iedereen vertrok om het volgende examen te gaan studeren, wiskunde. Behalve Lucia, die liep nog een stukje met me mee. Zij moest dezelfde kant uit als ik. “Morgen wiskunde,” zei ik, “vind jij dat ook zo’n rotvak?”

“Valt wel mee, eens je het door hebt is het wel vrij gemakkelijk.”

“Ja, maar hoe die leerkrachten het uitleggen snap ik er niks van.”

“ Wat zou je ervan denken als ik je kom helpen” vroeg Lucia?

“Dat kan ik toch niet van je vragen, je zal zelf al werk genoeg hebben.”

“Samen gaat het leren veel vlotter, dan kunnen we elkaar helpen. Als je liever alleen studeert mag je het ook zeggen hoor. Ik zou het een eer vinden om samen met jou te mogen leren. Waar wil je het liefst gaan studeren, bij mij thuis of bij jou?”

“Liefst bij jou, dan worden we niet lastiggevallen door mijn broers.”

“Bel je moeder dan maar om haar te verwittigen. Je kan ook bij ons blijven eten vanmiddag, er is toch niemand thuis.” Ik bedankte haar en we liepen naar Lucia’s huis. Daar aangekomen zei ze dat zij wel voor het eten zou zorgen. “Je lust toch pizza?”

“ Ja, natuurlijk, wie lust dat nu niet.”

“Cola om te drinken?”

“Ja graag.” Geduldig bleef ik in de keuken wachten tot Lucia terug kwam. Nadat zij de pizza’s in de oven had gelegd kwam Lucia terug. Zij kwam achter me staan en begon plots mijn schouders te masseren. “Wat doe je nu?”

“Een massage zal je ontspannen en dan kan je straks beter leren.”

“Ah zo, en wie masseert jou dan elke dag voor je moet gaan studeren?”

“Niemand, maar jij verdient dat” Ik begon te blozen, “dat is lief van je.”

Ondertussen waren de pizza’s klaar en gingen we dus eten. Tijdens het eten praatte we nog wat verder en leerden we elkaar wat beter kennen. Het was heel gezellig, maar het werd nu echt wel tijd om te gaan leren. “Kom, we gaan op mijn kamer leren, als er dan toch plots iemand thuis komt worden we niet gestoord.”

“Goed,” en ik volgde haar de trap op. Ik mocht aan het bureau zitten en zelf ging zij op het bed. “Als je iets niet snap roep je me maar.” Een tijdje later begreep ik een hoofdstuk totaal niet, dus riep ik Lucia. Zij kwam achter me staan en leunde over me heen. Terwijl zij het uitlegde kreeg ik het enorm warm, zij stond ook zo dichtbij me. Ik kreeg echt een onbeschrijflijk raar gevoel. “Begrijp je het nu wel?” vroeg Lucia.

“Ja, dank je.”

“Graag gedaan, ik ben hier om jou te helpen hé Zora.” Opnieuw begon zij mijn schouders te masseren, dat was een zalig gevoel. Zij nam me vast rond mijn middel en gaf me een kus op mijn wang. Ik schrok en ging opzij. “Sorry, dat had ik niet moeten doen” zei zij. “Nee, dat is het niet, ik schrok alleen even.”

“Vond je het erg?”

“Nee, integendeel.”

“Zora, ik weet dat we elkaar nog niet zo lang kennen, maar ik voel me wel goed bij jou.” Terwijl had zij nog steeds haar armen om me heen. We keken elkaar aan en bleven enkele minuten in elkaars ogen kijken. We kusten elkaar. Het was zalig en duurde enkele minuten lang. “We kunnen nu best nog wat verder leren,” zei Lucia na onze hartstochtelijke kus. Enkele uren later waren we eindelijk klaar. Morgenvroeg nog even overlezen en dan met goede moed naar het examen. Het eerste sinds tijden dat ik zie zitten, dankzij jou Lucia. Dankzij jou begrijp ik alles beter zei ik. “Dat is lief van je. Kom anders even naast me zitten op het bed, dan kunnen we nog wat praten voor je naar huis moet.”

Dat moest zij me geen twee keer zeggen. Ik heb haar graag en ben graag dicht in haar buurt. Toch ging ik op het voeteinde van het bed zitten, terwijl zij aan het hoofdeinde zat. Meteen naast haar gaan zitten durfde ik niet. Na een tijdje gepraat te hebben kwam Lucia dichter bij me zitten. Zij sloeg haar arm om me heen en ik legde mijn hoofd op haar schouder. “Ik heb je echt graag, voel me heel goed bij jou.”

“Jij beschrijft nu juist helemaal hoe ik me voel,” zei Lucia. Ik kreeg kriebels in mijn buik en die werden met de minuut erger. Ik bood mijn lippen aan en ze kuste mij hartstochtelijk. Zo ging het een tijdje door. Terwijl we elkaar zachtjes kussen streel ik door haar haren. Plots gaat zij zachtjes met haar tong over mijn lippen en even later streelt haar tong de mijne. Eerst heel rustig en dan plots veel heviger en ik krijg het er enorm warm van. Dus doe ik mijn trui uit. Lucia volgt me en doet die van haar ook uit. Zij streelt me over mijn nek en kust me op mijn wangen. Zo gaat zij verder en kust me achtereen volgens op mijn voorhoofd, op mijn neus en oren. Dan geeft zij me zachte kusjes en likjes in mijn nek. Zij neemt me vast en trekt me mee naar achter en liggen we dus naast elkaar op het bed.

Tijdens een innige knuffel strelen we elkaar lief door de haren. Tot Lucia afdwaalt langs mijn hals naar mijn borsten. Die zij zachtjes begint te kneden, haar hand gaat onder mijn T-shirt. Strelend over mijn buik gaat zij traag terug naar mijn borsten. Een zalig gevoel geeft dat. Ik trek mijn stoute schoenen aan en help haar met haar T-shirt en BH uit te doen. Dan geef ik haar zachte kusjes op haar buik en begin ik aan haar tepels te likken. Zij geniet hier duidelijk van, want met haar ogen gesloten ligt zij te kreunen. Ik vind het geweldig om haar zo te zien genieten. Tot zij plots haar ogen opent en weer het heft in eigen handen neemt. Zij duwt me op mijn rug en komt boven op me zitten. Zo snel zij kan opent zij de knoopjes van mijn blouse en trekt ze uit. Gewillig laat ik haar doen. Zij doet de bandjes van mijn schouders naar beneden en maakt de sluiting vanachter los. Lucia doet de BH uit en gooit hem de kamer in.

“Even wachten hè, niet gaan lopen hoor.” Zij gaat van me af en loopt naar de deur. Laat zij me hier nu liggen en gaat zij ervandoor speelt even door mijn hoofd. Al snel merk ik dat zij de deur op slot gaat doen. “Voor het geval dat er iemand thuiskomt en binnenstormt op haar kamer.” Lucia komt terug naar mij toe, maar voor zij terug op me komt zitten doet zij eerst nog haar jeans uit. “Waar was ik gebleven. Hier denk ik” en ik nam haar handen en bracht ze naar mijn borst. “Mm…, ben je zeker? Ik dacht eerder dat ik hier moest zijn.” Met één van haar handen ging zij naar beneden en streelde even tussen mijn benen. “Als ik te ver ga moet je het me zeggen hè”

“Nee hoor, je doet niks verkeerd.”

“Beloof me dat je het wel zegt als het zo zou zijn.

“Ja, belooft lieverd van me.” Nu begon zij te blozen. Toch knoopte Lucia mijn broek los en ik trok ze over mijn billen en ging naast me liggen. Om me te plagen streelde zij langs mijn benen en buik en negeerde even waar zij daarstraks even aanzat. Ik werd er enorm opgewonden van en streelde zachtjes over haar heuveltje. Het hele gebeuren liet haar blijkbaar ook niet onverschillig dat kon ik wel voelen. Zij kon het niet meer houden en streelde eerst zachtjes over mijn tanga. Na een tijdje steeds heviger, de tanga zat al voor een heel stuk tussen mijn schaamlippen. Ik ging ondertussen traag met mijn hand onder haar boxershort en streelde zacht haar schaamlippen. Daar genoot zij wel van en trok snel mijn tanga uit. Ik deed hetzelfde met haar slipje. Nu lagen we dus naakt langs elkaar en allebei enorm opgewonden.

Ik nam streelde stevig over haar vulva en verdwaalde af en toe tussen de lipjes. Zij kreunde en ging met haar vinger langs mijn schaamlippen en streelde zachtjes mijn klitje. Na een tijdje stak zij een vinger in mijn vagina, zo diep als zij maar kon. Zalig gewoon, we lagen allebei enorm erg te genieten van elkaar. Dan gaf Lucia me nog een innige lange tongzoen voor zij naar beneden afzakte en tussen mijn benen ging zitten. Zij trok mijn schaamlippen open en begon me hard en snel te likken. Ik kreunde alsof mijn leven ervan af hing en dan hield zij plots op en stak deze keer twee vingers bij me naar binnen. Het was er al enorm nat dat hoorde je wel. Ik nam het initiatief van haar over en legde haar terug op haar rug. Haar lippen stonden gezwollen. “Wat ben je van plan?” vroeg zij op een speelse manier.

“Dat zal je zo meteen wel merken” En voegde meteen de daad bij mijn woord. Ik ging boven op haar liggen en drukte mij vulva tegen de hare. Ik begeleide haar zodat we schaarden en onze lippen elkaar beroerden. Aan haar gekreun te horen stond haar dat wel aan. “Oh ja Zora, zalig.” Ik bewoog zachtjes heen en weer. Ik genoot en ging steeds sneller bewegen. Lucia vroeg me uiteindelijk op een smekende manier om meer en om sneller te gaan. Wat ik dan ook deed. Zo stevig mogelijk liet ik onze klitjes elkaar opwinden wat een zalig gevoel gaf. Zij begon terwijl mijn klitje te bewerken met haar vingers. Waardoor het niet lang meer duurde voor ik klaar kwam. Ook Lucia hield het niet meer uit en kwam zalig klaar. “Dit was echt geweldig.”

“Dat ben ik met je eens zei ik.” En we zoenden nog even om het af te leren. Ondertussen was het al vijf uur. We gingen we snel douchen voor ik naar huis ging. Daar hadden we het weer moeilijk om van elkaar af te blijven. Opnieuw lieten we ons gaan en lieten we elkaar klaarkomen. Daarna vroeg ik haar of zij graag had dat ik vannacht bij haar bleef. “Natuurlijk, ik wil niets liever, maar mag je dat wel?” Ik ga nu mijn moeder bellen en vraag haar of ik bij mijn vriendin mag blijven slapen, zodat we nog wat langer kunnen studeren. Zo gezegd zo gedaan. Even later lig ik in Lucia haar armen om te gaan slapen.

Die morgen word ik al vroeg wakker en aangezien we nog steeds naakt naast elkaar liggen begin ik haar opnieuw te strelen over haar borsten om haar wakker te maken. Wat al snel gebeurt, deze keer is het haar beurt om bovenop te kruipen vind zij. Zo gezegd zo gedaan en het scenario van gisteren herhaalt zich maar dan met Lucia bovenop en ik eronder.

Onderweg naar school overliepen we de leerstof nog even. Het was voor het eerst dat ik niet bang was toen ik mijn examen kreeg. Het verliep vlot en ik begreep bijna alles dankzij Lucia. Na het laatste examen en dus vele namiddagen met Lucia doorgebracht te hebben zaten de examens er eindelijk op. Langs de ene kant wel jammer, want nu kon ik niet meer elke namiddag naar haar toe. Maar het was bijna zomervakantie dus hadden we twee lange maanden tijd voor elkaar.

Na het laatste examen liep ik naar Lucia toe en fluisterde in haar oor dat ik haar nog moest betalen voor al de bijlessen die ik van haar kreeg en vroeg haar of het goed was als ik dat in nature zou doen. Zij werd vuurrood en zei dat het goed was. In de woonkamer kleedde we elkaar razendsnel uit, want we verlangden enorm naar elkaar. Van voorspel was deze keer geen sprake, daarvoor was het verlangen te groot. Toen we uitgekleed waren wilden we meteen bij elkaar meteen vingeren, zo erg was het verlangen. Dit keer konden we echt niet wachten tot we boven waren en besloten het gewoon in de woonkamer te doen. Het risico dat we liepen dat er plots een familielid van Lucia zou binnenkomen maakte het nog spannender en opwindender. Zij legde me op de zetel en haar vingers drongen meteen bij me naar binnen. Hevig en snel stootte zij in en uit me en even later kwam spuiten over haar vingers klaar. Het voelde geweldig en daardoor kwam ik ook zalig klaar.

We gingen samen douchen en deden het nog een keer. De volgende dag op school was spannend, we krijgen vandaag ons rapport. Men zou ook meteen zeggen wie er wel en niet geslaagd is. Alfabetisch riepen ze dan de namen af. Toen mijn naam aan de beurt was hield ik stevig Lucia haar hand vast. Ik ben geslaagd, een enorme opluchting. Ik had zelfs een 90 voor wiskunde, waar ik eerst niks van begreep. Het enige slechte examen was aardrijkskunde, tja toen had ik de goede hulp van Lucia nog niet hè. We gingen het die avond samen vieren en gingen iets drinken. Mijn moeder had ik verteld dat ik met een paar vriendinnen zou gaan vieren dat ik geslaagd ben en dan bij hen bleef slapen. Dat was dus ook al geregeld. Maar dat had ik nog niet verklapt. Na een uurtje op café te zitten vroeg Lucia me plots om hoe laat ik thuis moest zijn. Ik fluisterde haar toe dat het vandaag niet hoefde te zijn en keek haar ondeugend in de ogen. “Zullen we maar vertrekken?” Vroeg ik. “Ja,” zei zij snel.

Na afscheid te hebben genomen van mijn vriendinnen gingen we door. Op haar kamer aangekomen, vroeg zij me wat er scheelde. Ik zei, er is niks, maar zij geloofde me niet. Zij kende me blijkbaar al beter dan dat. Uiteindelijk vertelde ik haar wat er aan de hand is. Normaal gezien moet ik nu mijn maandstonden hebben. Het werd even stil en zij zei, “dan knuffelen we toch gewoon vandaag. Dat is toch niet zo erg.” Ik zei dat zij het verkeerd begreep en dat ik over tijd was. Zij schrok even. “Bedoel je dat het mogelijk is dat je zwanger bent?”

Ja, dat bedoel ik. Ga je me nu laten vallen? Hey Zora, tuurlijk niet. Als het zo blijkt te haar, zal ik heel goed voor je zorgen. En welke beslissing je dan ook neemt: om het te houden of niet, ik zal je blijven steunen. Ik viel huilend van opluchting in haar armen. Dank je. Zou je het erg vinden om samen met mij een kind te krijgen? Meteen antwoordde zij, zonder erover te moeten nadenken: zeker niet, ik zou het een hele eer vinden om samen met jou een kind te krijgen. Zullen we morgen samen een test gaan halen lieverd? Ik zei dat dat goed was en na nog een zalige en zwoele nacht samen viel ik in haar armen in slaap. We haar echt enorm gelukkig samen. Deze keer werd Lucia als eerste wakker. Zij kleedde zich aan en ging naar de bakker. Even later kwam zij boven met ontbijt op bed, zij had zelfs versgeperst sinaasappelsap bij. Na samen lekker gegeten te hebben, besloten we om nog eens van elkaar te gaan genieten. Dit keer kozen we voor de achtertuin en aangezien zij nogal nieuwsgierige buren heeft was dat best wel spannend. Ik lag zoals laatst onder haar en zag vanuit m’n ooghoek dat er iemand van de buren ons aan het bespieden was. Ik zag dat het een jongen was en fluisterde het in Lucia haar oor. Ah dat zal pieter de buurjongen haar zei zij meteen. Even fantaseerde ik dat zij erbij was en we met z’n drieën bezig waren. Alsof zij mijn gedachten kon lezen begon Lucia er plots ook over. Het is vast iets om eens uit te proberen besloten we samen. Maar eerst moesten we natuurlijk nog naar de apotheker voor een zwangerschapstest, dus dat eventuele triootje zou nog even moeten wachten. Stuur in een mail wat je ervan vond en als er genoeg positieve reacties komen schrijf ik er zeker en vast nog een vervolg op.

Hete kusjes, Zora

Zora

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *