Hallo allemaal,

()

Ik ben Roos en ik ben 18 jaar. Ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Ik was op een avond thuis helemaal alleen. Mijn ouders waren een weekendje weg. Mijn vriend zou langs komen en ik had een spannende verrassing voor hem. Hij droomde vaak over een trio maar ik wees het steeds af omdat ik er nog niet zeker van was. Een paar weken geleden heb ik een meisje leren kennen.

Martinne, een mooi meisje, ze had lang blond haar mooie blauwe ogen slank een mooie C cup en een mooi kaal kutje. Ik was meteen verkocht aan haar. Ik had stiekem met haar afgesproken en het klikte meteen. Na een heerlijke nacht met haar stelde ik een trio voor met mijn vriend. En ze wou niks liever dan zich door mijn vriend laten nemen.

Dat weekend vertelde ik aan Lorant dat ik uit wilde en daarna iets spannends wou doen. Het was nog erg vroeg maar ik wou dat het al avond was. Lorant zou komen eten en daarna zouden we gaan stappen. Ik ging maar douchen want het duurde mij te lang. Ik werd al erg geil onder de douche en ik had echt zin om Martinne te likken en te laten neuken door Lorant. Lorant had de sleutel van het huis en ik hoorde hem niet binnen komen. Ineens stond hij naakt voor mij. Ik wou hem eigenlijk laten wachten tot vanavond maar ik was zo geil dat ik zijn pik in mijn kut wou. Ik pakte hem beet en trok hem onder de douche. Ik begon hem overal te zoenen en te likken over zijn lekkere lijf. Ik kwam aan bij zijn pik en nam hem in mijn mond. Die was zo lekker dat ik steeds sneller ging. Lorant kon het niet lang vol houden zo geil was hij. Hij spoot mij helemaal onder dat was zo lekker dat ik gewoon gelikt wilde worden.

Lorant zakte door zijn knieën en begon mij stevig te likken. Ik was zo geil dat ik kreunde als een gek. En kwam ook heel snel klaar. We hebben ons nog even afgespoeld onder de douche en we gingen ons aan kleden. Ik trok een heel kort wit rokje aan met een iets te klein slipje. Een mooie witte bh en een wit topje waar mijn borsten bijna uit vielen. Lorant kon zijn ogen niet van mij af houden en wist nog steeds niet wat er ging gebeuren. Na dat we gegeten hadden hebben we de taxi naar de stad genomen. We gingen naar onze discotheek waar we altijd uit gingen. Al onze vrienden zouden ook komen dus ik kon ook tijd vrij maken voor Martinne.

Het was bijna 11 uur toen we de discotheek binnen kwamen. Er werd veel naar mij gekeken en dat vond ik heerlijk. Lorant vond het erg geil als er mannen of vrouwen naar mij kijken. Ik had om half 12 met Martinne afgesproken bij de deur. Want ze was hier nog nooit geweest. Ik zag haar al aan komen en Lorant kwam bij mij staan. Hij bleef maar vragen op wie ik stond te wachten. Ik zei dat hij het zo wel zo merken. Martinne en ik waren samen de stad in geweest om kleding te kopen voor deze avond en ze zag er geweldig uit. Een mooi erg kort rokje met een bijpassend truitje. Haar haardos had ze opgestoken en het zag er erg goed uit. Ik was wel een klein beetje jaloers. Maar ik mocht haar ook lekker verwennen vannacht dus ik kom niks tekort.

Ze stapte binnen en ik kreeg een kus van haar. Ik stelde haar voor aan al mijn vrienden. Ze konden hun ogen niet van haar afhouden. Zelfs mijn beste vriendin niet die een hekel had aan meisjes die biseksueel zijn. En dat wist ze al. Het werd steeds gezelliger. Lorant moest zich goed inhouden want hij was erg geil merkte we samen al. Ik had nog niets verteld en Martinne ook niet. We liepen samen even naar het toilet het was erg rustig. Martinne zoende me vol op mijn mond het was zo lekker dat ik er al erg geil van werd. Ik trok haar mee de wc in en streelde haar tussen haar benen ze was al erg nat dat voelde ik door haar slipje heen. Ze kreunde iets te hard iedereen kon het horen in het toilet maar dat interesseerde haar niet. Ik zakte door mijn knieën en begon haar te likken. Ze was erg geil en kwam snel klaar. Ik zoende haar nog een keer en we gingen terug.

Lorant vroeg waarom het zo lang duurde dus ik zei dat het druk was maar hij wist wel beter. Het was al 3 uur en ik wou graag weg. Ik vroeg aan Lorant of Martinne nog even mee mocht en dat vond hij best. We belden een taxi en gingen naar huis toe. Toen we thuis kwamen had ik alles al klaar gezet. Een lekker wijntje en speeltjes verstopt zodat Lorant niets zou merken. Lorant schonk thuis een wijntje in voor ons en kwam tussen ons in zitten. Ik had mijn schoenen uit gedaan en Martinne volgde mijn voorbeeld. We praten wat en lachten veel. Uit eindelijk kwam het onderwerp seks. En Lorant wist niet wat die hoorde. Martinne die biseksueel was. Ik begon hem te zoenen en zei dat ik een verrassing had. Martinne viel zijn broek aan. Zijn pik was al aardig gegroeid. Terwijl Lorant mij begon uit te kleden deed Martinne dat bij hem. Hij zoende mijn borsten en Martinne begon hem te pijpen. Ik werd er zo geil van dat ik Martinne begon uit te kleden. Toen ze helemaal naakt zat begon ik haar te likken. Ze kreunde als een gek en was zo geil. Lorant was helemaal in de hemel hij werd gepijpt terwijl zijn vriendin een ander meisje likte. We legde Lorant op de grond en hij werd nu helemaal uit gekleed.

Martinne deed een condoom om bij hem en ging boven hem zitten. Zijn lul zakte langzaam bij haar naar binnen. Ik werd zo geil dat ik de dildo pakte die bij mij in de buurt lag en begon mezelf te verwennen. Martinne was aan het kreunen als een gek Toen wilde ze steeds sneller geneukt worden door Lorant. Lorant zag dat en draaide Martinne om. Hij legde mij op de bank neer zodat ik met mijn mond bij het kutje van Martinne kon komen terwijl ik hard geneukt werd door Lorant. Ik kon het niet meer houden en moest gewoon klaar komen. Martinne kwam ook met schokken klaar.

Ik deed het condoom af bij Lorant en we gingen hem samen pijpen. Snel en afwisselend langzaam. Hij was zo geil dat hij al snel onze mondjes vulde met sperma. Dat was zo geil dat Martinne en ik elkaar aflikten. Lorant lag uitgeput op de grond terwijl Martinne en ik elkaar in standje 69 lekker likten. We kwamen snel nog een keer klaar. We lagen met zijn drieën uitgeput op de grond.

En we doen het nog vaak over.

Zora

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *