Heerlijke seks op kantoor

()

Willem was aan het werk maar echt druk had hij het niet. Hij werkte in een fabriek en daar was hij ‘goed bezig’ normaal gesproken maar omdat er stakingen waren kon hij weinig doen op dat moment. Alles lag gewoon zo goed als stil. Ze maakten hier en daar wat schoon, zoals het hoorde en daarna liepen ze wat rond om ‘de broek te laten waggelen’  maar dat ging op een gegeven moment ook wel wat vervelen.

Ineens kreeg Willem het idee om maar eens op de kantoren te gaan kijken. Hij was daar altijd wat aan het flirten met Sandra, een erg aantrekkelijke jong vrouw die op kantoor aan het werk was als secretaresse van zijn teamchef. Ze was een erg lekker ding vond Willem en hij was daar zeker niet alleen in. Het was in alle mannen hun ogen daar op de fabriek een lekker ding. Ze was gewoon een mooie geile verschijning. De manier waarop ze met haar kontje draaide als ze liep en de manier waarop haar haren dansten als ze aan het praten was, of gewoon tijdens het lopen van kantoor naar kantine en weer terug. Ze zaten allemaal met een stijve leuter daar achter hun trommeltjes met boterhammen, dat wist Willem bijna wel zeker. Maar hij was ongeveer de enige vrijgezel daar in de fabriek.

Er werkten niet zo heel erg veel mensen dus iedereen kende elkaar zo een beetje en iedereen had al wel een verhaal verteld over hun leven. De goede, maar zeker ook de slechte dingen. Sandra was in ieder geval iemand die in hun gedachten rondspookte. Iedereen, ook getrouwd, sprak erover hoe ze haar wel zouden willen palen of hoe ze haar lekker in haar mond zouden willen neuken en al dat soort praat. Tot ze binnenkwam uiteraard.

Iedereen dacht dat ze het niet door zou hebben. Willem was ongeveer de enige die echt met haar praatte en dus wist hij dat ze het wel wist. Ook wist hij dat ze er echt wel blij mee was aan de ene kant maar aan de andere kant was het jammer dat ze allemaal getrouwd waren en nu zag Willem daar ineens een mogelijkheid in. Hij ging naar haar toe en begon er weer over.

Ze vertelde hem dat ze inderdaad erg gevoelig was voor dit soort aandacht en zweeg toen even terwijl ze een klein beetje begon te blozen. Ze kwam ervoor uit dat ze het eigenlijk heel erg mooi zou vinden als Willem haar zulke aandacht zou geven en ze werd nog roder toen ze de woorden had gezegd. Ze leek wel een schoolmeisje die een jongen die erg populair was mee uit vroeg. Willem vertoonde een glimlach en vertelde haar dat hij niets anders wilde doen maar dat hij haar respecteerde. Sandra stond op en liep naar hem toe en legde haar armen brutaal over zijn schouders en trok Willem naar zich toe. Ze fluisterde in zijn oor dat ze niets liever wilde dan dat hij haar gewoon lekker aan het verleiden was en hoe viezer hij over haar sprak, hoe geiler het haar maakte.

 Opeens kreeg ze een lekker geil idee. Op de vierde verdieping stonden allemaal lege kantoren. Er waren wel bureaus aanwezig en stoelen maar verder was er nooit iemand. Iedere vrijdag werd er stof gezogen en gepoetst om de boel niet te laten vervuilen, maar voor de rest kwam er geen hond. Ze was geil en trok Willem mee naar boven en hij volgde gedwee met zijn pik strak in zijn overall. Hij droeg er alleen een onderbroek onder en geen shirt, omdat het in de fabriek erg heet kon worden, vooral rond deze tijd van het jaar.

Ze trok hem mee naar boven dus en daar sloot ze op een mooi kantoor de deur. Ze trok verleidelijk al haar kleding uit en stond ze helemaal bloot voor Willem, die meteen zijn overal en onderbroek uittrok en zijn pik aan haar liet zien. Ze likte gulzig, bijna hebberig haar lippen af en dook op haar knieën en zoog zijn lul af. Ze pijpte zoals ze het nog nooit eerder gedaan had omdat dit een lul was waar ze echt naar had verlangd, al een hele lange tijd, zonder dat Willem het doorhad. Hij wist wel dat ze doorhad dat hij zich opgeilde aan haar en dat was ook een beetje het spanningsveld geweest tussen hen beide, wat nu tot een ware explosie kwam. Heerlijk hard zoog ze aan zijn dikke pik en zijn eikel lag te kloppen op haar tong, die zijn lul lekker hard maakte. Het was heerlijk zo dat vlees in haar mond en ze begon wilder te pijpen omdat ze helemaal los kwam. Ondertussen deed ze haar slipje uit.

Ze stond op, boog over het bureau heen dat daar nog stond en trok haar rokje omhoog. Willem zag haar overheerlijke billen die voor hem aan het dansen waren. Hij kneedde de billen en keek naar haar sappige kutje, wat mooi geschoren was. Hij drukte zijn eikel tussen haar schaamlippen en liet zijn pik langzaam in haar mooie kutje glijden. Haar lichaam was aan het schokken van genot en ze kreunde zachtjes, terwijl ze op haar lippen beet als hij in haar aan het pompen was. Willem legde zijn handen op haar billen en bleef spelen met haar zitvlees. Nu maakte hij zijn middelvinger nat en drukte hij deze in haar openstaande anus. Ze slaakte een klein gilletje en liet zich helemaal gebruiken. Ze was aan het genieten en ze wist niet wat er gebeurde, zo lekker was het. Ze leek eventjes helemaal van de wereld en leek alleen maar zijn pik nog te kunnen voelen, diep in haar natte en strakke schede.

Sandra was zo lekker strak, het leek wel of ze een tiener kut had op een vrouwenlichaam geplakt. Ze genoot van die stotende pik. Dat lekkere harde ding in haar kut en haar schaamlippen die er heel erg geil langs gleden. Ze liet haar hand naar haar kutje glijden en begon met haar klitje te spelen. Ze moest echt op zijn pik klaarkomen, maar eerst trok Willem zich terug en zette hij zijn kont op het bureau en liet hij Sandra op hem klimmen.

Ze begon zijn lul te berijden en sloot haar ogen. Willem speelde met haar mooie kleine tietjes en draaide aan haar tepels en kneep er daarna zachtjes in, zodat ze wederom een gilletje uit haar keel liet ontsnappen, ditmaal harder dan voorheen. Willem was erg op zijn hoede en keek meteen om zich heen of er iemand aan zou komen maar gelukkig was dit niet het geval.

Ze begon harder te rijden en haar lichaam kletste lekker neer op het zijne. Het vlees sloeg heerlijk klappend op elkaar en het was een combinatie van de snelheid en zweet wat een lekker geluid creëerde. Ze speelde nog steeds met haar klitje en al spoedig kwam ze heftig klaar. Haar sappen stroomden over zijn pik en zijn gehele zak en schaamhaar werd nat van het geil. Ook Willem ging klaarkomen. Het ging allemaal behoorlijk rap, maar het was ook de plek en de spanning die dat met zich meebracht, waardoor hij sneller klaar ging komen.

Sandra stapte van zijn lul af en trok hem heerlijk rap af, terwijl ze nu en dan aan zijn eikel zoog, totdat het zaad uit zijn lul schoot en ze alles keurig met haar mondje opving. Ze likte hem daarna schoon en meteen trokken ze hun kleren weer aan omdat ze bang waren betrapt te worden. Ze gingen naar beneden en verzonnen een smoesje over waar ze waren geweest en dergelijke. Gelukkig verdacht niemand ze ervan te hebben geneukt op de werkvloer, wie verwachtte dat immers? Ze gingen allebei weer hun eigen weg maar spraken daarna wel af om lekker samen uit eten te gaan.

Een nieuwe relatie was begonnen.

Zora

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *