Mijn jonge buurvrouw

()

Het huis net boven mij stond al een tijdje te huur. Terwijl ik, ’n vrouw van vijfendertig jaar, de trap schoon sta te vegen, vraagt een jong meisje me heel vriendelijk of de woning boven nog vrij is. Ik gaf haar naar beste weten antwoord en vertelde haar dat dat inderdaad het geval was. Daarop is ze naar de huisbaas gegaan en een paar dagen later is ze er in getrokken. Ik vond het wel wat vreemd. Een jonge meid en geen vriendje. Weken gaan voorbij maar, nooit mannenbezoek, wel meiden. Het was ineens een drukte van meiden op de stoep. Dat zou natuurlijk wel kunnen; wie weet was het een reünie van schoolvriendinnen. Maar een beetje vreemd vond ik het toch wel. Soms zaten er hele ploegen van die jonge meisjes binnen. En het gekste vond ik eigenlijk wel dat het bed dan begon te kraken. Ik hoorde ze giechelen. Een soort kirrend geluid zou ik bijna zeggen. En dat bed maar kraken!

Op een mooie zonnige dag hing ik op mijn gemak over de rand van mijn balkon en keek wat er zoal op straat gebeurde. Toen riep de nieuwe huurster van boven. “Hè buurvrouw lekker weertje hè?” Ik keek omhoog. Nu moet je weten dat onze balkons niet recht boven elkaar zijn maar schuin boven elkaar. Ik keek omhoog en ja hoor ik keek zo onder haar rok. Ze droeg een rood slipje. “Ja, lekker weertje” antwoordde ik. Ik vroeg of ze al met de verhuizing klaar was en of het haar hier beviel. “Ja, hoor het bevalt mij hier best. Lekker rustig en met verhuizen en inrichten ben ik klaar” antwoordde ze terug. Ik kon er niets aan doen maar ik kon mijn blikken niet meer van dat slipje afhouden. En dan die mooie witte mollige dijen, oh dat deed me goed. “Je moet je bed eens oliën” zei ik, “het kraakt”

“Heb je er last van” riep ze terug.

“Ik niet hoor.”

“Oh, dan laat het maar kraken, dag buurvrouw prettige dag verder” en weg was ze.

Weg slip, weg mooie witte billen. Maar het beeld bleef me bij, steeds weer zag ik het voor me. Oh die blanke dijen en ik verbeeldde me dat ik nog veel meer had gezien. De volgende dag hoorde ik dat ze de meubels aan het verschuiven was en vanaf dat moment hoorde ik het bed niet meer kraken. Maar op een dag kreeg ze visite van een meisje dat ik in leeftijd schatte van een jaar of twintig. Nou die had me een paar mooie volle tieten. Wat een ballen en daaronder droeg ze een kort rokje.

Eenmaal in de week is het mijn beurt om de trap te doen, zoals ook vandaag dus. Dus, dat grietje langs me heen de trap op. Ik kijk naar haar en verdorie nog aan toe, die meid had geen slipje aan haar kontje. Ik keek zo tegen haar blote kont en dijen. Die billen wreven toen ze trap opging lekker langs elkaar en ik zag telkens schaamhaar er tussendoor komen. Ja, je maakt wat mee op zo’n trap. Een paar minuten later staat er weer zo’n grietje te wachten tot ze er door kan. Ik stond in de weg met mijn emmer, begrijpt je? Ik laat haar door. En verdorie als het niet waar is. Ook dat meisje had geen slipje aan.

Ik wist werkelijk niet wat me overkwam. Ik denk, zal dat nu mode zijn of zouden die meiden zo geil zijn dat ze zich geen tijd gunnen om een slipje aan te trekken. En, een bos haar zeg onder aan die pruim van haar. Het leek wel het oerwoud in donker Afrika. En lekkere jonge billen dat die meid had, een weldaad voor het oog. Ik denk wat gaan die meiden daarboven doen. Daar moet ik het mijn van hebben. Wat ik anders nooit doe, dan nu ook maar de trap naar drie hoog schoongemaakt. Toen ik bij de deur was van mijn bovenbuurvrouw kon ik het niet nalaten door het sleutelgat te gluren. Nou werkelijk zeg! Ik wist gewoon niet wat ik zag. Het eerste meisje gaf mijn buurvrouw een tongzoen en streelde over een van haar mooie borsten. Mijn buurvrouw liet het allemaal begaan, die vond het blijkbaar wel best. Die griet die het laatst naar boven kwam, trok de rok van mijn buurvrouw uit en dook meteen met haar gezicht tussen haar dijen en begon daar als een wilde haar dijen te likken. Terwijl de broek van de buurvrouw nog niet eens uit was. Ik durf te wedden dat die likkende meid goed geil was.

Even later, ja hoor, daar ging ook de slip van de buurvrouw uit. Ik keek, omdat ze recht voor de deur zat, recht tegen de spleet aan. Ik moest even gaan verzitten want ik kreeg kramp door de steeds dezelfde houding. Toen ik weer door het sleutelgat keek zat ineens die andere griet in de stoel en ze was spiernaakt. Ze had haar been omhoog getrokken terwijl de beide anderen aan haar tieten zaten te friemelen. Die meid had me toch een knots van een vibrator in haar hand. Opeens steekt ze in een keer dat hele ding in haar kutje. En maar heen en weer gaan met dat ding. In uit, in uit aan de lopende band. Met haar linkerhand zit ze de kittelaar te bewerken. Op hun schoenen met naaldhakken na, waren de drie meiden nu spiernaakt.

Heerlijke tieten hadden die meiden. De bevallige meisjes gingen tekeer alsof hun leven er vanaf hing. Ze bewerkten elkaar ’s geile spleetjes. Ik legde mijn oor aan het sleutelgat en ze hijgen en steunen. “Oh Lilly! Lik me” kirde mijn buurvrouw. Ik herkende haar stem. “Stop die grote penis er bij mij in”. Ik keek weer snel door het sleutelgat. Een van de meisjes had een behoorlijk grote kunstpik in haar hand. Ze duwde hem met een flinke stoot in de sappige kut van de buurvrouw die voorover gebukt stond. De geile meid gilde als een mager speenvarken toen de knots haar kutje binnendrong. Ik keek recht tegen haar geile kont. Het was net een film. Ik zag hoe de schaamlippen uiteen weken toen de pik er in en er weer uit ging. Alle meiden kreunden nu in koor; alle drie hadden ze een voorwerp dat lang en stijf was en ze lieten die dingen in hun kutjes heen en weer gaan die intussen wel goed nat zouden zijn van het geilen. Ik kreeg het er zelf warm van.

Dus dat was wat ze deden. Toen zag ik een van de meisjes klaarkomen. Oh wat ging die meid tekeer. Ze tolde als een dolle over de vloer. Haar volle tieten wipten op en neer in het ritme van haar bewegingen veroorzaakt door haar orgasme. De lange harde staaf of vibrator of wat het ook was stak nog in haar spleet. Ik kon dit duidelijk zien want ze lag met wijd uiteen gespreide benen nog steeds op de vloer te kronkelen en ik keek recht tegen haar geile spleet aan. Ze kroop nu van louter geilheid over de vloer en kreunde en kermde nog steeds. Ik keek naar de andere twee die elkaar heftig zoenden en opgewonden elkaars borsten likten. Ze staken om beurten een vinger en een kunstpik in hun kutje. Dan weer eens de kunstpik in hun mond en dan weer in hun kut. Ik voelde hoe mijn kut nat begon te worden en dat was in lange tijd niet meer gebeurd. Wat had ik graag de deur open gedaan en hun stuk voor stuk laten merken dat ik ook geil was en wel mee kon doen.

Tja, ik heb ook een tijd een geile vriendin gehad. En we hebben elkaar ook regelmatig klaargemaakt. Vingeren, beffen… enz. Ze moest flink te keer gaan en gillen en kreunen van geilheid als ik haar bewerkte. Ik bleef intussen door het sleutelgat kijken en zag dat mijn buurvrouw ook klaar kwam. Ze begon te gillen en ze wipte van de stoel omhoog en weer terug. Dat had ook tot gevolg dat haar tieten op en neer wipten. Dat was wel een geil gezicht. Ze zakte daarna terug in de stoel en bleef doodstil bijna onbeweeglijk zitten, waarschijnlijk nagenietend van het hevige klaarkomen. Ook bij haar stak de kunstpenis er nog in. Ik hield het niet meer uit van geilheid, gooide de deur open en stormde naar binnen. Rukte meteen mijn rok naar beneden en trok tevens met een ruk mijn slip uit. “Zo nu zal ik jullie eens laten zien wat beffen is, want dat hebben jullie nog niet gedaan.”

Ik stapte meteen door naar het derde meisje dat haar hoogtepunt nog niet had gehad. Ik duwde haar op de grond, trok haar benen uiteen en dook meteen met mijn gezicht tussen haar benen en drukte mijn mond op haar natte geile spleet. Ik aarzelde niet om ook meteen aan de schaamlippen te gaan zuigen en met mijn tong haar spleet te bewerken. Ik likte en zoog net zo lang tot ze begon te kreunen en te kronkelen. Intussen stopte mijn buurvrouw een kunstlul in mijn natte kut en begon haar vriendin aan mijn kontgaatje te likken. Het duurde maar even toen kwamen we beiden gillend klaar. “Nou buurvrouw we wisten niet dat je mee wou doen. Dan roepen we jou de volgende keer er bij om mee te doen.”

Och, ja… Te geil om waar te zijn. Maar, waarover moet een alleenstaande vrouw nog dromen terwijl ze de trap veegt.

Mia Beek

Graag uw sterrenwaardering en/of een reactie onder het verhaal.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *