Naakt serveren

()

Eind vorig jaar waren mijn man en ik met wat vrienden in een bar. We speelden allemaal een paar potjes pool en werden nogal dronken. Ik ben nooit geweldig geweest in pool, maar bij deze gelegenheid slaagde ik erin om elk spel te verliezen. Het kwam tot het punt dat een paar van de aanwezige jongens een opdracht voorstelden; als ik het laatste game zou verliezen. Ze grapten dronken dat ik de volgende keer de serveerster zou moeten zijn. En dat ik dat naakt zou moeten doen. Mijn man vond dit hilarisch en dit moedigde hen alleen maar aan. En natuurlijk verloor ik het spel. Ik kreeg veel boegeroep en een pruillip toen ik zei dat het nooit zou gebeuren. Uiteindelijk ging de grap niet door en ging de avond verder zoals gewoonlijk. Maar vanaf dat moment leek het erop dat telkens wanneer we samen iets gingen drinken, het vermeende verlies ter sprake kwam en een paar van hen een poging deden om me weer te overtuigen.

Uiteindelijk had ik er op een avond, op weg naar huis, een gesprek over met mijn man Mark. Hij vertelde me dat hij het allemaal wel een beetje leuk vond. Maar dat het idee hem echt intrigeerde en hoe meer hij erover nadacht, hoe opgewondener hij werd. Dat was niet zo verwonderlijk, want hij heeft er altijd van genoten om met mij te pronken. Maar meestal alleen als we op vakantie gingen, ver weg van vrienden en familie. Ik vroeg hem of hij het echt goed vond dat dit gebeurde en hij bleef volhouden dat hij het goed vond. Tegelijkertijd zie ik in hoezeer het idee mij ook beangstigende en opwond.

Dus als er de volgende weken over werd gesproken, speelde ik het spelletje mee. Plagend dat ik misschien wel open stond voor het idee, zonder me er ooit echt aan te verbinden. De gelegenheid deed zich voor toen we ze in een weekeinde bij ons thuis uitnodigen voor een drankje. Ikzelf, mijn man Mark, een ander stel Beth en Elliott. Later nog twee van onze vrijgezelle vrienden Mitch en James. Nog voor de tweede borrel werd het weer ter sprake gebracht door James. Die erg opgewonden leek door het idee dat dit echt zou kunnen gebeuren. Ik glimlacht, schudde mijn hoofd en veranderde van onderwerp.

Ik had al een paar drankjes met mijn man gehad voordat iedereen arriveerde om mijn moed in te spreken. We hadden lang gepraat over waar we ons allebei goed bij voelden en of ik het wel wilde doen. Uiteindelijk waren we het erover eens dat ik in het heetst van de strijd zou beslissen. Dus ongeveer een uur nadat we gegeten hadden en iedereen aan tafel zat te drinken. Excuseerde ik me om naar de badkamer te gaan. Ik ging meteen naar onze slaapkamer, kleedde me uit en wikkelde me in een handdoek. Ik denk dat ik pas echt een beslissing nam ergens tussen de tafel en onze slaapkamerdeur. Toen ik dat eenmaal gedaan had was ik bang dat ik van gedachten zou veranderen als ik niet snel zou handelen.

Ik liep in een handdoek gewikkeld de woonkamer weer in, James en Mitch stonden tegenover me en juichten meteen. Beth en Elliott moesten zich omdraaien in hun stoelen. Allebei grijnsden ze naar mij, wachtend om te zien wat er zou gebeuren. Mark had een gigantische glimlach op zijn gezicht en begon te klappen toen ik naar het einde van de tafel liep. En op dat moment haalde ik diep adem en gooide de handdoek van me af. Ik herinner me dat ik de tafel rondkeek naar de gemengde uitdrukkingen. Beth lachte geschokt en bedekte haar mond, Elliott zag eruit alsof hij zich moest afwenden maar deed dat niet. Mitch en James juichten als dronkaards terwijl ze opstonden om het beter te kunnen zien. Ik gaf ze even de tijd om stil te worden, het was een ongelooflijk zenuwslopende ervaring om daar naakt te staan. En ze me allemaal voor de eerste keer zo te laten zien.

Uiteindelijk werden ze rustig genoeg zodat ik hun drankbestellingen kon opnemen. Dus het volgende uur was ik de tafel op en neer aan het lopen om drankjes te halen en glazen bij te vullen. Terwijl ik tussendoor naast Mark zat. Hij had de tijd van zijn leven, maar bleef controleren of ik in orde was. Niemand deed een poging om te verbergen dat ze staarden. Zelfs Beth en Elliott deden een beetje mee en vroegen om cocktails. Zodat ik niet anders kon dan alles laten stuiteren terwijl ik het maakte.

De hele avond door probeerden we Beth mee te laten doen, maar ze weigerde stug. Grapte dat het mijn plicht als gastheer was of gaf een andere uitvlucht die in haar opkwam. Het zou erg leuk zijn geweest als ze dat wel had gedaan. Maar ik denk niet dat Elliott het leuk zou hebben gevonden, en ik was zelfs verbaasd over hoe goed ze er allebei mee omgingen. Tegen het einde van de avond waren we allemaal goed en wel dronken. James en Mitch begonnen langzaam een beetje handtastelijk te worden. De grenzen uittestend, en moediger wordend. Nadat hij een drankje had teruggebracht, trok Mitch zijn stoel naar achteren en bood me op zijn schoot aan. Hij keek naar Mark om zijn reactie te peilen en kreeg geen enkel bezwaar. Dus ging ik op zijn schoot zitten en bleef daar tot het volgende drankje. Hij maakte grapjes en bewoog zijn benen onder me op en neer, terwijl hij zijn arm om mijn middel sloeg. Als hij iets aan het doen was en ik me ook maar een beetje opspande, stopte hij ermee, maar als ik me ontspande, bleef hij op die koers.

Dit eindigde ermee dat hij zijn handen onder mijn borsten liet glijden en ze een beetje liet stuiteren, waarna zijn handen over mijn harde tepels gingen. Ik gaf een schertsend gilletje en ging toen meer drinken halen. Toen ik terugkwam stond James erop dat het zijn beurt was. Hij was wat dapperder dan Mitch en ging recht op mijn borst af toen ik eenmaal zat. Omdat hij geen weerstand van mij voelde, gaf hij er zelfs een klein kneepje in. Uiteindelijk zat ik een tijdje langer op zijn schoot dan op die van Mitch. Na een tijdje, verplaatste het gesprek zich naar iets tussen Beth en Mitch. Gleed James zijn hand naar beneden naar mijn schoot en hield hem gewoon op mijn dij. Onze benen lagen min of meer onder de tafel in deze hoek en ik deed de mijne iets uit elkaar, gewoon uit nieuwsgierigheid om te zien wat hij zou doen. Zonder aarzelen liet hij zijn hand naar beneden glijden en legde die over mijn vaginalippen. Ik weet dat hij kon voelen hoe nat ik was, en ik sloot mijn benen lichtjes om zijn hand op zijn plaats te houden. Hij hield hem daar een paar minuten totdat ik mijn dijen weer ontspande.

Deze keer wachtte hij even voordat hij heel langzaam en zachtjes een vinger tussen mijn lippen liet glijden en langs de lengte omhoog liet gaan. Ik wilde me niet te veel laten meeslepen en stond op om nog wat te drinken. Hierna kwamen er verzoeken voor een fotoshow die ik weigerde. Mitch stelde voor dat ik me zou bukken en spreiden voor een foto, en een deel van mij wou dat ze erop hadden aangedrongen, dan had ik het waarschijnlijk gedaan. Maar toen ik nee zei, accepteerden ze het respectvol en ik bracht de laatste paar minuten van de avond door met opruimen terwijl iedereen afscheid nam. Ik liep met ze mee naar de deur en stond zenuwachtig in de deuropening knuffels uit te delen toen iedereen wegging, voordat ik veilig de deur kon sluiten en mijn man mee kon slepen naar onze slaapkamer.

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of een reactie onder het verhaal.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *