Nicki & Wendy

()

Hallo, ik ben Nicky, 38 jaar, sinds veertien maanden gescheiden en aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven begonnen.

Eerder leefde ik een luxeleventje. Met mijn echtgenoot Frank woonden we in een alleenstaande luxueuze villa, alles erop en eraan. Werken hoefde ik niet maar dat deed ik toch en wel als halftime fitnessinstructeur in een fitnesszaak. Zo kon ik mijn lichaam perfect in vorm houden en mijn fitnesshobby beleven. Voor de rest onderhield ik onze woning en tuin, terwijl koken een leuke bezigheid was om mijn man te plezieren. Ons seksleven verliep perfect (dacht ik toch) tot mijn man viel voor de charmes en een 22-jarig mollig meisje. Mijn wereld stortte in, ik had een atletisch lichaam waar meer dan één 20-jarig meisje jaloers op zou zijn en mijn man viel nu voor mollig, onvoorstelbaar. Frank gaf uiteindelijk toe dat hij altijd al hield van ronde vormen, terwijl ikzelf trots was op mijn afgetraind lichaam. De scheiding ging snel, in de kortste keren woonde ik in een huurappartement met gelukkig een pak geld, de helft van de waarde van onze luxueuze villa, mijn deel in het bedrijf van Frank en spaargeld. Ik was kapot.

Na zes weken van huilbuien, nam ik contact met mijn vroegere beste vriendin Wendy. Feitelijk waren we elkaar uit het oog verloren na mijn huwelijk en verhuis naar Limburg. Aan de telefoon vertelde ik haar huilend de toestand waarin ik was beland en ze vertelde me dat ze ook weer single was en het opnieuw goed stelde. Ze nodigde mij uit bij haar thuis het volgende weekeinde. Ik was in de wolken, eindelijk iemand die mij de nodige aandacht schonk. Ze had mij gevraagd om er goed uit te zien omdat we samen gingen shoppen.

We begroetten elkaar hartelijk, haar omhelzing was wel erg warm en we startten die zaterdag net voor de middag met een aperitiefje. We liepen de stad in, aten samen een hapje en dronken wijn. Wendy vond mijn kledij wat braafjes en preuts en ik stemde toe in een make-over. Na nog een paar wijntjes op een terras struinden we de ene kledingwinkel na de andere in, en starten met lingerie. Ik vond het niet erg dat Wendy mij hielp bij het zoeken van enkele setjes die heel erg sexy waren. Daarna volgden een paar rokjes, bloesjes een bijpassend vestje een sexy mantelpakje, een klasse mantel en nog wat spullen om het geheel af te werken. Bij het passen zaten Wendy’s handen overal, de wijn deed zijn werk en ik vond het niet erg. Ik genoot van haar aandacht en we hadden verschrikkelijk veel plezier. Toen hadden we ook nog schoenen nodig.

In de winkel bediende een knappe jonge verkoper ons en al snel begonnen we te flirten met die jonge kerel, die eerst wat terughoudend was maar door de gepaste houding van de benen van Wendy werkte hij wel erg vlot mee. Bij het passen van naaldhakken gaf ze de jongeling steeds meer inkijk tussen haar benen en ging hij al snel letterlijk door de knieën, we zagen zijn ogen groter worden en heen en weer flitsen toen haar benen steeds wat wijder open gingen. We hadden er erg veel schik in. Op aanraden van mijn vriendin liet ik mijn oog vallen op een paar naaldhakken en laarzen en daar moest ik uiteraard ook bij geholpen worden. Net als Wendy hield ik mijn benen open zodat de jongen mijn string kon zien. Het ging pas echt moeilijk voor Henk toen Wendy ook laarzen paste, ze deed met opzet haar benen wijd en ik zag dat de jongen rood aanliep. Toen hij een grotere maat uit het magazijn ging halen vertrouwde Wendy mij toe dat ze haar slipje thuis had gelaten, we proestten het uit. Oh, nu snapte ik zijn totale verwarring.

Toen de stakker terugkwam met de laarzen zagen we een grote bobbel ter hoogte van zijn kruis, het sein voor Wendy om er nog een schepje bovenop te doen. We verlieten de winkel met elk een paar laarzen en een paar naaldhakken, plus het telefoonnummer van Henk. De jongen zou het de rest van de namiddag moeilijk hebben nadat hij op temperatuur gebracht werd door twee hete vrouwen.

Geladen met onze buit namen we nog een terrasje mee waar we de passerende mannen taxeerden, een leuke bezigheid die de temperatuur nog deed stijgen. Weg waren de beslommeringen en ik had weer plezier in het leven. Tenslotte struinden we aangeschoten naar de woning van Wendy. Opnieuw kwam mijn scheiding naar boven kon ik mijn hart in tranen luchten. Wendy nam mij troostend in haar armen en kuste mij zacht, ik vleide mij dankbaar tegen haar aan en genoot van haar aandacht. Plots kuste ze me vol op de mond waarbij ze haar tong tussen mijn tanden stak, ik was eerst verbaasd maar al snel tongde ik mee. Dat was mijn eerste ervaring met een vrouw en ik vond het niet eens erg, integendeel. “Dat wilde ik nu al jaren doen” zei Wendy en kneep mij wellustig in mijn billen, “ik ben altijd al gek geweest op jouw atletisch lichaam.”

“Wijntje” vroeg Wendy terwijl ik mijn laatste tranen droogde, ik knikte. De kurk ging van de fles, de glazen gevuld en ze zette zich in de zetel tegenover mij. Wendy ging zo zitten dat ik vol zicht had op haar blote kut die netjes geschoren leek. Zonder schroom vroeg ze, “scheer jij je poes?”

“Ik trim wel maar helemaal kaal ben ik nog nooit geweest” zei ik. “Dan moet je dat eens proberen” glimlachte ze, “ik heb trouwens mijn kutje permanent laten ontharen, een heerlijk gevoel” lachte ze. Ik was al zo beneveld dat ik meteen instemde in een scheerbeurt.

Wendy haalde scheerapparaat en handdoek. Ik deed mijn rokje en slipje uit en ging op de handdoek zitten die mijn lieve vriendin ondertussen op de zetel had gelegd. Wendy plugde het scheerapparaat in, kwam tegenover mij op de grond zitten en duwde mijn benen wijd uit elkaar, “ik moet overal aan en bij kunnen” kirde ze. Ze was nog maar net begonnen, toen ze weer opstond, “te weinig licht” zei ze. Met de afstandsbediening liet ze de vouwgordijnen elektrisch optrekken. Enigszins verrast merkte ik dat ik met mijn benen wijd, recht de tuin in keek, elke buur die over de schutting keek, keek recht tegen mijn kutje aan. “Geen nood” zei Wendy “ik zie mijn buren zelden.”

‘Maar toch’ dacht ik, ik bleef echter zo zitten en eigenlijk hitste het idee mij erg op. Ik genoot van de scheerkunsten van Wendy, ze trok mijn schaamlippen wat strakker om overal voorzichtig bij te kunnen en ze liet niet na om regelmatig een aai over mijn klitje te geven. God wat werd ik geil, ik stond op het punt voor het eerst seks te hebben met een vrouw en ik vond het lekker.

Na de scheerbeurt masseerde Wendy mijn geschoren poesje met een zachte huid crème. “Hef eens je kont op, ik schud de handdoek buiten uit.” Ik bleef genietend wijdbeens zitten. Ze ging naar buiten op het terras de handdoek uitschudden, keek mij goedkeurend door het venster aan en stak haar duim omhoog. Mijn kutje lekte. “Heel mooi en geil zicht” zei Wendy bij het binnenkomen “en ik zie dat je nat bent, als de buurman nu toch over de schutting kijkt dan is zijn dag goed.” Het idee hitste mij geweldig op, mijn kut voelde ook lekker glad aan. Wendy begon zich sensueel uit te kleden, ik bleef zitten en ze knielde tussen mijn benen, ze likte mijn poes en na enkele halen over mijn klit kwam ik al voor het eerst spuitend klaar, zo heet was ik. “Oei! Sorry,” zei ik en hield mij hand voor mijn mond, ik was echt verbaasd. Wendy was ook verrast, met haar gezicht nat van mijn sappen zei ze, “hé, jij bent een spuiter, wat heerlijk.” Ik gaf meteen toe dat dit voor het eerst was en het zelf niet wist. Ik trok de rest van mijn kledij uit behalve mijn kousen en hakken en ging voor het raam een sensueel dansje doen. “Zotte trien” zei Wendy en ik genoot van mijn dans waarbij ik mij voor het venster toonde, wat een genot.

Na nog wat kussen, likken, vingeren en strelen verplaatsen we ons naar de slaapkamer waar we in het grote zachte bed heerlijk genoten van elkaars lichaam, ik volgde Wendy haar aanwijzingen en toen ze haar speeltjes boven haalde werd het helemaal dol. Ik spoot het bed diverse keren nat, Wendy vond het enig. Zijzelf kwam enkele keren heel heftig, schokkend klaar. Het lag voor de hand dat ik het weekeinde bleef slapen en tussen het ‘seksen’ door hadden we lange gesprekken. Mijn leven stond na dit weekeinde bijna weer helemaal op de rails. Ik wist nu dat ik biseksueel ben met exhibitionistische trekken, erg snel en keer op keer kon klaarkomen, en er niet genoeg van kreeg. Wat een saai leven had ik vroeger? Ik wil daar verandering in brengen!

En Wendy en ik, we spreken regelmatig af.

Charlie

Graag uw sterrenwaardering en/of een reactie onder het verhaal.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *